|
مسترز شانگهای (Shanghai Rolex Masters) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]()
امروز تولد جناب king roger federer هست من اين روز خجسته رو بر ايشان و تمام اعضا اين سايت( به جزء king of spine) تبريك و تهنيت عرض ميكنم .
ویرایش توسط Maani : 10-13-2015 در ساعت 03:26 PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
پستها: 243
سپاس: 2,455
در 213 پست 1,323 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آخه این شد سوال.معلومه پادشاه روجر فدرر
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما King Rojer Federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#3 | |
Senior Member
پستها: 755
سپاس: 1,202
در 404 پست 773 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: کسی نیست جز کاملترین تنیسور تاریخ نواک جوکوویچ .
کسی که میتونه بعد از بازنشستگی برترین و پرافتخارترین تنیسور تاریخ هم محسوب بشه.
|
![]() نقل قول:
![]() مسلما از اندوه سنگینشون کاسته میشه بخاطر این زادروز میمون ! ![]() ![]() پ.ن: در مورد میمون فکر بد نکنیدا! میمون یعنی پرمیمنت پربرکت فرخنده و ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی مسعود 289 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
دستت درد نکنه آلبرت جون
![]() هدیه تولدی که دادی فوق العاده بود ![]() ![]() عجب روز نحسی بود برای راج ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی مسعود 289 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 |
Senior Member
پستها: 243
سپاس: 2,455
در 213 پست 1,323 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آخه این شد سوال.معلومه پادشاه روجر فدرر
|
![]()
چیه.چی شده.اینقدر تو و امثال تو بیچاره و ذلیل هستید که منتظرید تا راجر ببازه و ***** سایت برای خودتون دل و قلوه بدید.این رو بدون که خیلی ذلیل و بدبخت هستی .در ضمن آقایونی که خودتون رو داور می دونید و تا من یک کلمه حرف حساب زدم و **** jfkرو بازگو نمودم من رو توبیخ کتبی کردید.العان امیدوارم ببینید که این حضرت آقای jfkمزه پراکنی ها و **** و خودش رو لوس می کنه.باز هم می گم واقعا برای این سایت افسوس می خورم چون یکی مثل پاور عزیزتر از جانم اینقدر فهمیده و با پدر و مادر.******* ولی دریغ از یک تذکر.این رو بدونید اگه العان من رو جریمه کنید دیگه برام ارزشی نداره چون می بینم که این سایت متاسفانه محل تاخت و تاز عده ای****** و هر چیزی هم که دوست دارند برای خودشون می گن.فقط من آرزوم اینه که روزی پاور عزیز رو از نزدیک ببینم و زیارتش کنم.و برم پیش پدر و مادرش و بهشون بگم که خدا چه دسته گلی بهشون داده و قدرش رو بدونند.درست عکس jfk که ********.
ویرایش توسط Paymaan : 10-14-2015 در ساعت 08:08 AM دلیل: به کار بردن الفاظ و گفتار توهین آمیز به طور مستقیم به کاربران |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Senior Member
|
![]() نقل قول:
نقل قول:
ضمنا در همین پست توهینهایی مثل بیچاره و ذلیل هنوز وجود داره که مخاطبش مستقیما کاربرانه آیا از نظر هیات نظارت این الفاظ توهین نیست و مجازه!؟ در مرتبه دوم چنانچه تذکر موثر واقع نشود به مدت 2هفته الی 1ماه دسترسی فرد خاطی مسدود می شود. ویرایش توسط مسعود 289 : 10-14-2015 در ساعت 02:30 PM |
||
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما مسعود 289 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#7 |
Member
پستها: 31
سپاس: 0
در 9 پست 21 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
فدرر راند یک باخت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() به رنک هفتاد هم باخت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قیافه فدرر بعد از باخت ![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما FANTASTIC به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
از شما بعیده! راند 2 توکیو را موافقم البته فکر کنم پارسال هم توکیو و پکن را شرکت نکرد و اینجا قهرمان شد البته به لطف ناتوانی مه یر که از 5 مچ پوینتش استفاده نکرد! اما در مورد اهداف بعدی پاریس و بارکلیز که شوخیش هم زشته! من میگم شاید امسال تو بازل هم قهرمان نشه! بازی اولش بود اما راند 2 دیروز راموس در راند یک سم کوئری را برده بود و حالا میره راند 3 و احتمالا سونگا ویرایش توسط مسعود 289 : 10-13-2015 در ساعت 04:00 PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
پستها: 167
سپاس: 669
در 149 پست 1,265 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
دوستان - عزیزان
بنده به عنوان یک طرفدار قدیمی راجر بعد از باخت ایشان در دور اول حضور خود را در تاپیک مسترز شانگ های اعلام می کنم ، نگید باز راجر باخت همه رفتن و سکوت اختیار کردن هااااا حسرت از این است که با این باخت توفیق زیارت آقا از ما گرفته شد نه برای از دست دادن مقام ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ARY143 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
یک حس دوگانه!
راستش هم خوشحالم هم ناراحت شاید بشه گفت کمی بیشتر ناراحتم! من هم دوست داشتم حداقل یک بازی دیگه از آخرین بازیهای راج را می دیدم بازی با سونگا میباخت خوب! البته بیشتر دوست داشتم راج توسط رافا یا استن حذف میشد یا حتی می اومد فینال و احتمالا به نواک میباخت اما این آلبرت راموس خیلی خوب بود و حقش هم بود اولین بار بود می دیدمش با اعتماد بنفس و سرحال می دونست کی و کجا چیکار کنه سرویساش هم خوب بود به هرحال راج باخت و نهصد و خورده ای امتیاز را هم از دست داد و حالا در پاریس سید 3 خواهد بود به نظرم این ضربه مهلک بود و پس لرزه باخت در نیویورک و شاید آغاز سقوط همیشگی اسطوره سابق! |
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|