بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2015 > تورنمنت‌های پیشین (مردان) > مسترز شانگهای (Shanghai Rolex Masters)

مسترز شانگهای (Shanghai Rolex Masters)

19-26 مهر - شانگهای، چین

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 10-13-2015, 12:30 PM   #1
Maani
Senior Member

آواتار Maani

پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز شانگهای 2015 (Shanghai Rolex Masters)

امروز تولد جناب king roger federer هست من اين روز خجسته رو بر ايشان و تمام اعضا اين سايت( به جزء king of spine) تبريك و تهنيت عرض ميكنم .

ویرایش توسط Maani : 10-13-2015 در ساعت 03:26 PM
Maani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Maani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-13-2015, 03:00 PM   #2
King Rojer Federer
Senior Member

آواتار King Rojer Federer

پستها: 243
سپاس: 2,455
در 213 پست 1,323 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آخه این شد سوال.معلومه پادشاه روجر فدرر
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز شانگهای 2015 (Shanghai Rolex Masters)

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maani نمایش پست ها
امروز تولد جناب king roger federer هست من اين روز خجسته رو بر ايشان و تمام اعضا اين سايت تبريك و تهنيت عرض ميكنم .
با سلام خدمت شما برادر عزیز.شما از کجا تولد من رو می دونستید؟کمال تشکر رو از شما دارم
King Rojer Federer آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما King Rojer Federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 10-13-2015, 03:45 PM   #3
مسعود 289
Senior Member

آواتار مسعود 289

پستها: 755
سپاس: 1,202
در 404 پست 773 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: کسی نیست جز کاملترین تنیسور تاریخ نواک جوکوویچ . کسی که میتونه بعد از بازنشستگی برترین و پرافتخارترین تنیسور تاریخ هم محسوب بشه.

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maani نمایش پست ها
امروز تولد جناب king roger federer هست من اين روز خجسته رو بر ايشان و تمام اعضا اين سايت( به جزء king of spine) تبريك و تهنيت عرض ميكنم .
حیفه این مناسبت خجسته را به شخص راج و کل ملت همیشه در صحنه سوئیس تبریک نگفت!
مسلما از اندوه سنگینشون کاسته میشه بخاطر این زادروز میمون !

پ.ن: در مورد میمون فکر بد نکنیدا! میمون یعنی پرمیمنت پربرکت فرخنده و ...
مسعود 289 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی مسعود 289 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-13-2015, 03:20 PM   #4
مسعود 289
Senior Member

آواتار مسعود 289

بازیکن (های) مورد علاقه: کسی نیست جز کاملترین تنیسور تاریخ نواک جوکوویچ . کسی که میتونه بعد از بازنشستگی برترین و پرافتخارترین تنیسور تاریخ هم محسوب بشه.

دستت درد نکنه آلبرت جون
هدیه تولدی که دادی فوق العاده بود
عجب روز نحسی بود برای راج
قدیمی 10-13-2015, 08:58 PM   #5
King Rojer Federer
Senior Member

آواتار King Rojer Federer

پستها: 243
سپاس: 2,455
در 213 پست 1,323 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آخه این شد سوال.معلومه پادشاه روجر فدرر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط J.F.K نمایش پست ها
دستت درد نکنه آلبرت جون
هدیه تولدی که دادی فوق العاده بود
عجب روز نحسی بود برای راج
چیه.چی شده.اینقدر تو و امثال تو بیچاره و ذلیل هستید که منتظرید تا راجر ببازه و ***** سایت برای خودتون دل و قلوه بدید.این رو بدون که خیلی ذلیل و بدبخت هستی .در ضمن آقایونی که خودتون رو داور می دونید و تا من یک کلمه حرف حساب زدم و **** jfkرو بازگو نمودم من رو توبیخ کتبی کردید.العان امیدوارم ببینید که این حضرت آقای jfkمزه پراکنی ها و **** و خودش رو لوس می کنه.باز هم می گم واقعا برای این سایت افسوس می خورم چون یکی مثل پاور عزیزتر از جانم اینقدر فهمیده و با پدر و مادر.******* ولی دریغ از یک تذکر.این رو بدونید اگه العان من رو جریمه کنید دیگه برام ارزشی نداره چون می بینم که این سایت متاسفانه محل تاخت و تاز عده ای****** و هر چیزی هم که دوست دارند برای خودشون می گن.فقط من آرزوم اینه که روزی پاور عزیز رو از نزدیک ببینم و زیارتش کنم.و برم پیش پدر و مادرش و بهشون بگم که خدا چه دسته گلی بهشون داده و قدرش رو بدونند.درست عکس jfk که ********.

ویرایش توسط Paymaan : 10-14-2015 در ساعت 08:08 AM دلیل: به کار بردن الفاظ و گفتار توهین آمیز به طور مستقیم به کاربران
King Rojer Federer آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 10-14-2015, 01:54 PM   #6
مسعود 289
Senior Member

آواتار مسعود 289

نقل قول:
نوشته اصلی توسط King Rojer Federer نمایش پست ها
با سلام خدمت دوستان.جناب آقای rezamo شما یکی از دهها کاربری هستی که به ماهیت این موجود (jfk) پی بردی.منتهی این آدم همونطور که خودش هم گفته تو خیلی از به اصطلاح پستهایی که گذاشته حتی یک دونه لایک هم نخورده و فقط دو الی سه نفر از کسانی که افتخارات راجر بیش از حد براشون عقده شده لایکش می کنند.من خودم به شخصه یادم میاد سه چهار سال پیش هر تورنمنتی که شروع می شد حداقل بیست الی سی صفحه مطالب خوب نوشته می شد و خیلی کم پیش می اومد که دو نفر از کاربرها به هم بپرند.همه چیز خوب بود تا این که این 289 از خدا بی خبر که العان با نام jfk ماد چرت و پرت می نویسه سر و کاش پیداشد و **********.تا جایی که خیلی از کاربرهای خوب و با دانش این سایت دیگه سری به این سایت نمیزنند و حتی کار به جایی برسه که این jfk(جان اف کندی)به خودش این اجازه رو بده که بیاد تایپیک بحث و تبادل نظر راه بندازه.یعنی شما ببین چقدر باید ما بدبخت و بیچاره شده باشیم که **********.باز هم من صمیمانه و عاجزانه از پاور عزیزتر از جان و دیگر دست اندرکاران این سایت تقاضا می کنم که تا این چند نفر باقیمانده هم این سایت رو ترک نکردند**************.و کاری کنند که دیگه نتونه با صدتا اسم دیگه خودش رو تو این سایت جا کنه و این سایت رو به لجن بکشه.در آخر امیدوارم راجر عزیز این تورنمنت رو با قهرمانی به پایان برسونه.

***آیین نامه انضباطی تنیس تاکرز***

ماده 1 : به کار بردن الفاظ و گفتار توهین آمیز به طور مستقیم به کاربران و تنیس باز مورد علاقه آنها در انجمن و چت باکس ممنوع می باشد.
در مرتبه اول متن لفظ بکار برده شده پاک و به فرد خاطی محترمانه تذکر داده می شود
در مرتبه دوم چنانچه تذکر موثر واقع نشود به مدت 2هفته الی 1ماه دسترسی فرد خاطی مسدود می شود.
این میزان در مرتبه سوم به مدت 2 ماه تا 3 ماه خواهد بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط King Rojer Federer نمایش پست ها
چیه.چی شده.اینقدر تو و امثال تو بیچاره و ذلیل هستید که منتظرید تا راجر ببازه و ***** سایت برای خودتون دل و قلوه بدید.این رو بدون که خیلی ذلیل و بدبخت هستی .در ضمن آقایونی که خودتون رو داور می دونید و تا من یک کلمه حرف حساب زدم و **** jfkرو بازگو نمودم من رو توبیخ کتبی کردید.العان امیدوارم ببینید که این حضرت آقای jfkمزه پراکنی ها و **** و خودش رو لوس می کنه.باز هم می گم واقعا برای این سایت افسوس می خورم چون یکی مثل پاور عزیزتر از جانم اینقدر فهمیده و با پدر و مادر.******* ولی دریغ از یک تذکر.این رو بدونید اگه العان من رو جریمه کنید دیگه برام ارزشی نداره چون می بینم که این سایت متاسفانه محل تاخت و تاز عده ای****** و هر چیزی هم که دوست دارند برای خودشون می گن.فقط من آرزوم اینه که روزی پاور عزیز رو از نزدیک ببینم و زیارتش کنم.و برم پیش پدر و مادرش و بهشون بگم که خدا چه دسته گلی بهشون داده و قدرش رو بدونند.درست عکس jfk که ********.
پیمان جان طبق مقرراتی که خود شما هم اشاره کردید الان محروم شده؟

ضمنا در همین پست توهینهایی مثل بیچاره و ذلیل هنوز وجود داره که مخاطبش مستقیما کاربرانه
آیا از نظر هیات نظارت این الفاظ توهین نیست و مجازه!؟

در مرتبه دوم چنانچه تذکر موثر واقع نشود به مدت 2هفته الی 1ماه دسترسی فرد خاطی مسدود می شود.

ویرایش توسط مسعود 289 : 10-14-2015 در ساعت 02:30 PM
کاربر زیر از شما مسعود 289 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 10-13-2015, 03:20 PM   #7
FANTASTIC
Member

پستها: 31
سپاس: 0
در 9 پست 21 بار سپاسگزاری شده

فدرر راند یک باخت
به رنک هفتاد هم باخت
قیافه فدرر بعد از باخت
FANTASTIC آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما FANTASTIC به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 10-13-2015, 03:54 PM   #8
مسعود 289
Senior Member

آواتار مسعود 289

نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaomo نمایش پست ها
متاسفانه بازی رو ندیدم . یه بازی شوک آور از راجر. اینجوری باختن در راند یک منو یاد دوران نحس 2013 می اندازه . دلیل این نوع بازی کردن چیه ؟ راجر بایستی قبل از این تورنومنت در تورنومنت توکیو شرکت می کرد . در شرایط مسابقه قرار نگرفتن . همین نتیجه را در پی داره . راجر توی توکیو میباخت اینجا اینجوری نمی باخت . شاید ضعف تیم راجر این نتیجه رو رقم زد . یک ماه دور بودن از مسابقات . باعث افت میشه . مخصوصا سن و سالت هم که بالا باشه . این افت خیلی زود خودشو نشون میده . اما باز هم فدای سرت راجر عزیز . امید به جبران در بازل , پاریس و در انتها بارکلیز لندن .

از شما بعیده! راند 2
توکیو را موافقم البته فکر کنم پارسال هم توکیو و پکن را شرکت نکرد و اینجا قهرمان شد البته به لطف ناتوانی مه یر که از 5 مچ پوینتش استفاده نکرد!
اما در مورد اهداف بعدی پاریس و بارکلیز که شوخیش هم زشته! من میگم شاید امسال تو بازل هم قهرمان نشه!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط FANTASTIC نمایش پست ها
فدرر راند یک باخت
به رنک هفتاد هم باخت
قیافه فدرر بعد از باخت
بازی اولش بود اما راند 2
دیروز راموس در راند یک سم کوئری را برده بود و حالا میره راند 3 و احتمالا سونگا

ویرایش توسط مسعود 289 : 10-13-2015 در ساعت 04:00 PM
قدیمی 10-13-2015, 03:22 PM   #9
ARY143
Senior Member

پستها: 167
سپاس: 669
در 149 پست 1,265 بار سپاسگزاری شده

دوستان - عزیزان
بنده به عنوان یک طرفدار قدیمی راجر بعد از باخت ایشان در دور اول حضور خود را در تاپیک مسترز شانگ های اعلام می کنم ، نگید باز راجر باخت همه رفتن و سکوت اختیار کردن هااااا

حسرت از این است که با این باخت توفیق زیارت آقا از ما گرفته شد نه برای از دست دادن مقام
ARY143 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ARY143 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-13-2015, 03:27 PM   #10
مسعود 289
Senior Member

آواتار مسعود 289

یک حس دوگانه!
راستش هم خوشحالم هم ناراحت
شاید بشه گفت کمی بیشتر ناراحتم!
من هم دوست داشتم حداقل یک بازی دیگه از آخرین بازیهای راج را می دیدم بازی با سونگا میباخت خوب!
البته بیشتر دوست داشتم راج توسط رافا یا استن حذف میشد یا حتی می اومد فینال و احتمالا به نواک میباخت
اما این آلبرت راموس خیلی خوب بود و حقش هم بود
اولین بار بود می دیدمش
با اعتماد بنفس و سرحال می دونست کی و کجا چیکار کنه سرویساش هم خوب بود
به هرحال راج باخت و نهصد و خورده ای امتیاز را هم از دست داد و حالا در پاریس سید 3 خواهد بود
به نظرم این ضربه مهلک بود و پس لرزه باخت در نیویورک و شاید آغاز سقوط همیشگی اسطوره سابق!
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)