|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#381 |
Senior Member
پستها: 200
سپاس: 5,186
در 197 پست 1,669 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer &
serena williams
|
![]()
پیروزی واورینکا رو تبریک میگم
![]() |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr1984 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#382 |
RogeLleyton's Lover
![]() تاریخ عضویت: Aug 2010
پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova//
Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
|
![]()
نخستین حضور در فینال گرند اسلم. تبریک به استنیسلاس واورینکا. 1 ساله که به بازیکن متفاوتی تبدیل شده و کاملا مستحق راهیابی به فینال بود. امیدوارم به همین روند ادامه بده. نقش مگنوس نورمن هم بسیار زیاد هست باید یه تقدیر ویژه ازش به عمل بیاد.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Senior Member
پستها: 420
سپاس: 2,884
در 405 پست 3,181 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر
|
![]()
تبريك و تسليت!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Junior Member
پستها: 10
سپاس: 16
در 10 پست 100 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer, Andy Murray , Juan Martin Delpotro
|
![]()
استان به فینال رسید تا شاید یک پای سوئیسی مسابقات شکل گرفت باشه.
به شخصه واورینکا و سبک بازیش رو خیلی دوست دارم. در حال حاضر هم دومین تنیس باز مورد علاقه من در دنیا همین حاج استان هست اما به عقیده من ضعف های عدیده ای تو بازیش وجود داره که می تونه نقطه قوت فدرر یا نادال در فینال باشه. به طور مثال می تونم به بازی تدافعی و محتاط واورینکا اشاره کنم. شما اصولاً بازی هجومی رو خیلی کم از استان در طول بازی می بینید اما در طرف مقابل وقتی بازیکن در حالت حمله قرار می گیره، استان هرگز نمی تونه خلاقیت خاصی برای فرار از دفاع انجام بده. امروز بازها شاهد این بودیم که بردیچ از همین حربه استفاده کرد و winner های پرشماری رو به دست آورد. نکته دوم ضعف عمده استان روی return هاست. البته از سرو های پرقدرت بردیچ نباید غافل بشیم اما فکر می کنم اگر راجر یا رافا به فینال برسن از این ضعف ها بتونن نهایت استفاده رو ببرن ! در نهایت، با وجود علاقه بسیاری که به استانیسلاس واورینکا دارم اما فکر می کنم سرنوشت قهرمانی مسابقات امسال در بازی فردا مشخص می شه. |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی peRFect.81 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#385 |
Moderator
|
![]()
درود بر استن که همونطور که پویا گفت توی این یه سال حسابی بازیش رو بهتر کرده. با توجه به اینکه اولین فینال گرند اسلمشه، احتمال اینکه بتونه فدرر یا نادال رو بزنه خیلی کمه ولی با عملکرد خیلی خوبش توی این تورنمنت هیچ چیزی بعید نیست. خوشحالم که سه تا از بازیکن هایی که بهشون علاقه دارم در این اخر کار موندن. اما خبر بد هم اینکه اگه فدرر نتونه فردا نادال رو بزنه برخلاف عملکرد خوبش به رده ی هشتم می ره، استن هم تا حالا جایگاهش رو در رده ی پنجم تثبیت کرده و تنها در صورتی ششم می شه که فدرر قهرمان بشه.
نادال در هر صورت اوله. فدرر اگه قهرمان بشه به جایگاه سوم صعود می کنه، در صورتی هم که نادال رو بزنه ولی به استن ببازه در جایگاه ششم می مونه. |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#386 |
Novak's Fan
پستها: 114
سپاس: 183
در 112 پست 803 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bahrami| Becker| Cash| Henman| Ferrero| Nalbandian| Philippoussis| Robredo| Fish| Roddick| Baghdatis| Söderling| Tsonga| Isner| Almagro| Verdasco| Gulbis| Djokovic| Monfils| Seppi| Fognini| Querrey| Kokkinakis| Thiem| Ćorić| Sock| Bryans| Seles| Azarenka| Vekić| Italy in Davis cup & Fed cup
|
![]()
حداقل استحقاق واورینکا به پاس این همه تلاش و زحمت این بود که به فینال برسه که رسید. فارق از اینکه حریفش فدرر می شه یا نادال امیدوارم قهرمان مسابقات بشه. با وجود اینکه جوکوویچ و روبردو رو حذف کرد اما واقعا باعث ناراحتیم نشد. وقتی کسی برای گرفتن حقش تلاش می کنه و مستحق اون هست فقط باید تحسینش کرد. ای کاش سایر بازیکن های تور هم یه کم جدی تر باشند و با تمرین بیشتر و خواستن، 4-5 نفر اول رنکینگ رو به چالش بکشند. درباره واورینکا احتمال داره در روزهای آینده بگن بابا طرف غیر از جوکوویچ با هیچ بازیکن درست درمونی بازی نکرده تازه یکی از بازی هاش هم برگزار نشده و یکی دیگش هم نصفه تمام شد و از بقیه آماده تر بود اما اینا صرفآ مزخرفه و چیزی از شایستگی واورینکا کم نمی کنه. از این به بعد اون یه شخصیت مستقل داره و دیگه نمی شه بهش گفت دوست جوکوویچ یا اونی که با فدرر طلای دوبل المپیک رو برده. به افتخارش:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Former Staff
پستها: 831
سپاس: 14,528
در 826 پست 5,963 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافااااااااا!(ONLY)
|
![]() نقل قول:
نیاز هم نداره پاسخ من را دهید! هر کس در اندیشه و تفکرش آزاده و سلیقه خودش رو داره. اینکه کی درست نگاهش سطحیه مشخصه و دیگران خودشان متوجه میشند! شما اساسا با بحث فیلد مشکل داری پس مشخصه مطلق گرا هست. دوست عزیز همه عوامل کره خاکی نسبی هستن.همین نسبی بودن اقتضا میکنه که شرایط در زمان های مختلف متفاوت باشه. پس نمیشه منکر بحث فیلد شد. جالبه در حال حاضر فیلد تنیس زنان به سخره گرفته میشه توسط همه اما در مورد مردان توسط آقایون اساسی نداره. مگه میشه برادر من؟ هرجا به نفعتون باشه باید قبول کنید هر جا نه ، نه؟ ![]() من اصلا بحث فیلد برام مهم نیست(نه اینکه اعتقاد ندارم). عقیده دارم هرکس بزرگ باشه در هر شرایطی کار خودش رو خواهد کرد . نمیخواستم هم حرفی بزنم. اما شما دوستان اینقد حرفای چیپی زدید در مورد فیلد الان (که نواک باخته و فلانی چی شده و بسان و ...) که خنده ام گرفت و نتوانستم از حق بگذرم! در مورد حرفم در مورد حذف نواک منظور از اتفاق این است که نواک حاکم بلامنازع استرالیا و کسی که در اکثر گرند های اخیر تا فینال اومده اگه الان حذف شده یه حادثه قلمداد میشه (صرف نظر از اینکه حقش بوده یا نه) حالا اینو هرجور میخوای برداشت کنی ،قدرت استنباط خودت رو میرسونی! در مورد راجر من در پستم چند بار گفتم راجر رو فرمه و نظرم اینه که حقش بوده. اما اکثر دوستان فدرری هم اذعان کردند که تسونگا و ماری روز خوبی نداشتند. حالا اینم نمیتونی بپذیری مشکلی نیست. این برتری راجر در بازی دلیل نمیشه که بگیم اه اه چه سطح فیلد ضعیفی. باز هم میگم من قصد این پست را نداشتم و نمیخواستم برد راجر را لوث کنم اما حرفای دوستان مجبورم کرد! منظورم از معجزه آسا همین آماده نبودن حریفانش بوده که همه اذعان کرده اند .دلیلی نداره توضیح بیش از این بدم. بیش از این صحبت از بدیهیات باعث گمراهی خواهد شد.موفق باشید |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#388 |
Senior Member
پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
باز متاسفانه به سختی تونستم جملاتی از شما رو پیدا کنم که قابل پاسخ دادن باشه...ماشاا... به قدری عمق می فرمایید در فرمایشاتتان که نمی شه پاسخی براش پیدا کرد...اما در هر صورت بد ندیدم چند جمله بگم و این بحث مسخره و سطحی «قیلد ضعیف» رو تموم کنم...:
استاد اگه یه کم تفکر بفرمایید متوجه می شید که تمامی این حرف های چیپی(!) که شما ادعا می کنی توسط ما زده شده در واقع باعثش حرف های مسخره ی شما پیرامون فیلد هست...شمایی که 2 تا بازی از فیلدی که داری ادعا می کنی ضعیفه ندیدی و می یایی در موردش این قدر صریح اظهار نظر می کنی باعث می شه که امثال من بیاییم حرف های فانتزی به تمسخر راجع به فیلد الان بزنیم...برو یه کم مطالعه کن راجع به چیزی که در موردش حرف می زنی...اصن کلمه ی «فیلد ضعیف زمان افتخارات راجر» فقط و فقط تو ایران و توسط 4 تا هوادار رافا مثه جنابعالی زده می شه که به زحمت می تونن 5 تا بازیکن اون موقع رو نام ببرن... برو یه کم مطالعه کن ببین کدوم اسطوره ی تنیس و کدوم کارشناس و تنیس نویسی می یاد بگه افتخارات راجر به خاطر فیلد ضعیف گذشته بوده...اصن واقعا خنده داره...من هیچ جا ندیدم این حرف ها رو جز اینجا...در هیچ کجای دنیا هم نمی بینی دو نفر مشتاق تنیس بیان همچین بحثای چیپی در این حد بکنن...یک ایده ی کاملا وطنی و جعلی...از خودم تعجب می کنم گاهی که جواب امثال شما رو در این مورد می دم... مشخصا دیگه بحثی در این مورد نمی کنم...با این ایده ی خنده دارتون خوش باشید برادر، فقط گاهی وقت ها یه کم مطالعه هم بکن بعد تا این حد عمق کن...فیلد ضعیف؟!!!!...واقعا عجیبا غریبا...چیزی جز خنده نمی شه تحویل داد واقعا به این ایده...به خدا کمتر عمق کنی راه دوری نمی ره... موفق باشی... |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#389 |
Member
پستها: 75
سپاس: 347
در 67 پست 466 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: rafael nadal ،sabine lisicki
|
![]()
من نادالی واقعا از دیدن بازیهای راجر تو AO 2014 لذت بردم. تازه دارم به این حرف که تنیس بدون فدرر بی ارزشه می رسم
|
![]() |
![]() |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedsafaee به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#390 |
Senior Member
پستها: 148
سپاس: 2,356
در 146 پست 1,594 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: استاد راجر
|
![]()
مطلب جالبی دیدم بد ندیدم واس دوسان بزارم از سایت طرفداری نویسنده شهاب احمدی.
- می گفتند وقت خداحافظی فرا رسیده است. در ظاهر راست هم می گفتند، سال 2013 ناامید کننده ترین روزهای ممکن برای اسطوره سوییسی را در پی داشت. حذف کمر شکن تاریخی در دور دوم ویمبلدون، همان ویمبلدونی که فدرر خالق حماسه های زیادی در آن بوده است و همچنین رسوایی شکست در برابر تامی روبردو در دور چهارم یو اس اوپن و بسیاری دیگر از شکست های ریز و درشت همگی دست به دست هم دادند تا منتقدان همیشگی اسطوره رساتر و با قدرت تر از همیشه فریاد «خداحافظ پیرمرد» را سر دهند. ![]() 2- این اولین باری نبود که فدرر با چنین شرایطی رو به رو می شد. سال 2012 شرایطی تقریبا مشابه برای نابغه سوییسی وجود داشت. بسیاری از او نا امید شده بودند و حتی این نا امیدی به هواداران متعصب فدرر هم سرایت کرده بود. اما فدرر همیشه نشان داده است که متخصص معجزه در شرایط بحرانی است. در شرایطی که در ویملدون 2012 فدرر 2 ست از بنتوی فرانسوی عقب بود و تقریبا همه چیز برای او تمام شده به نظر می رسید، بازگشتی خارق العاده به سبک بازگشت های یونایتد فرگوسن داشت!! فدرر 3-2 آن بازی را به سود خود تمام کرد و در ادامه نواک جووکویچ و اندی ماری را نیز در هم شکست تا باز هم قهرمان ویمبلدون شود. شاید شیرین ترین قهرمانی دوران زندگیش. 3- باخت در فینال بریزبن در اولین نمایش سال 2014 تمام هواداران نظریه «بازگشت فدرر» را نا امید کرد. گویا این بار به راستی راهی برای نجات وجود نداشت اما فدرر بار دیگر معادلات را به هم زد. شروع طوفانی در اولین گرند اسلم سال تنها مساله ای نبود که عاشقان اسطوره را در سراسر کره ی خاکی غافلگیر کرده بود. عملکرد، ریتم و رفتارهای فدرر در کورت، همگی نشان دهنده تولد فدرری متفاوت نسبت به آنچه که در سال 2013 دیده بودیم را می داد. تمامی پارامترهای بازی فدرر تغییر کرده بود، فوق العاده نشده بود اما با آنچه که در سال 2013 دیده بودیم زمین تا آسمان فرق داشت. ![]() 4- پیروزی آسان فدرر در برابر سونگای فرانسوی و مهم تر از آن نمایشی خارق العاده از «مرد نابغه» بسیاری را غافلگیر کرد. از متس ویلندر اسطوره سابق تنیس دنیا که گزارشگر بازی در شبکه یورو اسپورت بود تا تمامی هواداران، عاشقان و حتی منتقدان اسطوره. ظرافت، دقت و زیبایی همه به بازی فدرر بازگشته بودند. شاید برای عاشقانش، زیبایی بازی او مهم تر از حضور دوباره او در یک چهارم نهایی اوپن استرالیا بود. ![]() 5- فدرر بار دیگر ثابت کرد متخصص ارائه زیبا ترین تصاویر از خودش در اوج سیاهی ها است. دیگر تفاوتی نمی کند که او در یک چهارم نهایی مغلوب اندی ماری شود یا خیر، عاشقانش آنچه را که از او می خواستند دریافت کردند. دیدن یک فدرر سرحال، زیبا و با صلابت در این سن شاید برای هوادارانش از هر عنوانی زیباتر باشد. برای آن ها که یک سال تمام برای تماشای زیبایی های بی کران اسطوره شان صبر کرده بودند، نمایش شبانه فدرر در استرالیا همانند نسخه ای شفا بخش بود. ![]() 6- راجر فدرر برنده 17 گرند اسلم و دارای انواع و اقسام رکوردها در دنیای تنیس این روزها بیشتر از آنکه به رکورد ها و جام های دیگر احتیاج داشته باشد به نمایش مجدد زیبایی های ذاتی و خدادادی اش در زمین مسابقه احتیاج دارد. نمایشی از مجموعه ای ضربات که شاید تنها او بر روی کره خاکی قادر به زدنشان باشد. راجر فدرر با در هم شکستن غول فرانسوی دنیای تنیس بار دیگر این نوید را به تمام عاشقانش داد که بازی در المپیک ریو 2016 نمی تواند دور از دسترس باشد... |
![]() |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی omidd به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|