|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان ویمبلدون 2014؟ | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
91 | 62.33% |
رافائل نادال |
36 | 24.66% |
اندی ماری |
4 | 2.74% |
نواک جوکویچ |
15 | 10.27% |
سایر بازیکنان |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 146. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#371 | |
Member
پستها: 46
سپاس: 674
در 44 پست 281 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر-پیت سمپراس
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Member
پستها: 46
سپاس: 674
در 44 پست 281 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر-پیت سمپراس
|
![]()
من یکی از متعصب ترین طرفداران راجر فدرر هستم و از وقتی که خودم رو شناختم طرفدار این اسطوره بودم(العان 37سالمه).من زمانی که ایوان لندل بازی می کرد یادمه بعد زمان بوریس بکر و آندره آغاسی و جان مک نرو و پیت سمپراس و خیلی های دیگر.ولی می دونید چرا عاشق هیچ کدوم اینها نشدم؟ با اینکه همشون هم در زمان خودشون برای خودشون کسی بودند؟می دونید چرا؟چون فدرر چیزهایی داشت که کمتر تنیسورهایی داشتند یا اگر داشتند مثل فدرر همه رو با هم نداشتند.اولیش جذابیت بود خدایی شما چهره تنیسور ها رو آخر بازی نگاه کنید اکثر تنیسورها آخر بازی درب داغون و ژولیده هستند چون زیاد تلاش می کنند و زیاد عرق می ریزند ولی فدرر چهره اول وآخرش فرقی نداره چون همیشه با فکرش بازی می کنه و بی خود این طرف و اون طرف نمی دوه.دوم ماندگاری و دوام فدرر بود یعنی من یادمه فدرر از سال 1998وارد تنیس حرفه ای شد و العان که سال 2014هستیم 16سال می شه که در این رشته سنگین حضور مداوم داره و همچنان از مدعیان قهرمانیه.ما کمتر تنیسوری رو می تونیم پیدا کنیم که اینقدر ثبات داشته باشند چون بیشتر تنیسورها با بالارفتن سنشون دچار مصدومیت میشند.بعدی بازیهای نمایشی و کارهای خارق العاده ای است که راجر در بازیهاش انجام میده و با توپ و راکت تماشاگران رو به وجد میاره که همین باعث میشه مردم بهش علاقه پیدا کنند.و بالاتر از همه اینها انسانیت و روح بزرگی هست که فدرر از اون بهره می بره.خدایی شما کدوم دفعه دیدید که فدرر کسی رو شکست بده و با اعصاب حریفش بازی کنه؟کاری که خیلی از تنیسورهای امروزی انجام میدند.تازه نباید از کارهایی که برای فقیران و گرسنگان جهان انجام میده به سادگی چشم پوشی کرد.خلاصه که از هر نظر که نگاه کنی باید خدا را شکر کنیم که در عصری زندگی می کنیم که خدا همچین نعمتی به ما داده تا از آن لذت ببریم.خدایا از خلقت راجر سپاسگذاریم.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rojer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#374 |
Former Staff
|
![]() |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#375 |
RogeLleyton's Lover
![]() تاریخ عضویت: Aug 2010
پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova//
Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
|
![]()
دوستان لطفا رعایت کنید. خیلی سخته مودبانه حرف زدن و احترام قائل شدن؟!
این بار فقط به حذف پست اکتفا کردم. دفعه آینده متاسفانه مجبور به اعمال محرومیت خواهیم بود. |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#376 |
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
![]()
خب من هم یک کامنت بدم بد نیست برای فینال فردا.
به نظر من 70% شانس راجر داره برای قهرمانی 30% نواک. نواک اصلا جدیدا معلوم نیست چش شده. اصلا انگار خودش نیست. یک دفعه بازیش افت میکنه. عصبی میشه. اگر به خودش بیاد میتونه فردا قهرمان باشه ولی بعید میدونم. اصلا نمیخوام اگه راجر قهرمان شد قهرمانیش رو زیر سوال ببرم. راجر کاملا امسال شایسته قهرمانی در ویمبی است. البته اگه بخوایم از دیدگاه خرافات به قضیه نگاه کنیم ![]() به هر حال فکر میکنم فردا راجر 18 گرند اسلمش رو ببره و ما نواکی ها هم چشم انتظار یو اس اپن باشیم که شاید آخرین گرند اسلم سال رو ببریم. |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#377 |
Roger's Fan
پستها: 327
سپاس: 2,493
در 327 پست 5,269 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راج ارباب سوئیسی !
|
![]()
سلام سالهاست که راجر تبدیل شده به زندگی خیلی از ماها ! راجری که هیچوقت تنیسوری مثلش نخواهد اومد ! چه بی خوابی هایی کشیدیم تا حضورش در کورت ببینیم ! چه اشکهایی که نریختیم برای راجر دوست داشتنی !
![]() شاید بعضی وقتها شده که تلاش کنید از علاقه زیادتون به یک شخص یا یک چیز کم کنید ! شاید بتونید خیلی وقتها موفق بشید اما در مورد راجر امکان نداره بتونید ! خلاصه میخواستم به راجری ها بگم امیدوارم فردا یا بهتره بگم امروز تبدیل بشه به یکی از بهترین یکشنبه های تمام عمرتون ! come on maestro ! ![]() |
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M A E S T R O به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
BABAK,
COME ON RF,
ehsan.,
ehsann,
Hamid_RUUD,
javi,
Mehdiii,
MRF,
nemanaldin,
pasia,
pouriya.alex,
rezaomo,
Roger Federer#1,
rojer,
rojhin,
sina1993
|
![]() |
#378 |
Senior Member
پستها: 202
سپاس: 1,018
در 174 پست 752 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nadal- Kvitova
|
![]()
آقا تبريك به خودم به خاطر قهرماني كويتووا خوب حالشو جا آوردي دمت گرم.ناراحتيمون كمتر شد
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما Nadal.N1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#379 |
Senior Member
پستها: 202
سپاس: 1,018
در 174 پست 752 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nadal- Kvitova
|
![]()
اما فينال مردان براي من نادالي انتخاب بين بد وبدتر هستش!!!بد برد نواكه كه قهرمان شه ميره رنك يك بدتر برد فدرر كه اگه ببره اختلاف گرند با رافا به 4ميرسه.انتخاب من نواك هستش ترجيح ميدم رنك يك رو از دست بديم تا اينكه فدرر 18گرندي شه.شانس هر دو به نظرم 50-50هستش.نظر منه قبلا هم گفتم رنك يك بودن براي من ارزشي نداره مهم جام هاست.دوست دارم رافا هر چي بيشتر جام بگيره.همين.به اميد بازي خوب در حد فينال.
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nadal.N1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#380 |
Senior Member
پستها: 113
سپاس: 375
در 75 پست 364 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
|
![]()
کاش این رقابت اسلم بین راجر و رافا نبود.ولی در هر صورت من از قهرمانی های راجر خیلی خوشحال میشم.واقعا اگه راجر شایسته قهرمانی نباشه پس چه تنیسوری شایسته قهرمانی هست؟
|
![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
گرنداسلم - ویمبلدون - چمن |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|