بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد استرالیا (Australian Open)

آزاد استرالیا (Australian Open)

25 دی - 8 بهمن - ملبورن، استرالیا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-23-2013, 04:48 PM   #351
aretobe7
Member

آواتار aretobe7

پستها: 98
سپاس: 558
در 98 پست 940 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/ MansourBahrami/Stan/Masha /Tommy Hass/Pete Sampras/Anna Ivanovic / Vicka Azarenka

به نظر من تنیسور ها بازیشون یه حد پایین داره و یه حد بالا ، تا 2 سال پیش ایرادی که به فدرر میشد گرفت این بود که اگه خوب باشه خیلی خوبه ولی اگه بد باشه خیلی بده . جزء بزرگترین اتفاقاتی که از وقتی با آناکن کار میکنه رخ داده اینه که حد پایین خودش رو ارتقا داده ، و این تفاوت بزرگ از ویمبی 2 سال پیش تا الان باعث شد جو نتونه ببره (همه میدونن که 2 تا بازی که جلو فدرر کرد به عمرش نکرده بود) . بله حق با همه دوستانه که میگن حتی تو ست 1 و3 که فدرر برد سونگا سر بود اما این یکی از نقاط قوت یه بازیکنه که حتی در بدترین شرایط نمیشه به این راحتی ها بردش ، چیزی که باعث شده نواک به اینجا برسه.

نکته دیگه اینکه بارها هم مت میرلاندر و هم گزارشگر دیگه از این یک چهارم به نام بهترین بازی تورنومنت تا الان یاد کردند به خاطر Shot making های زیباش .

ولی به نظر سونگا زیادی متمرکز بود اخه برای چی باید یادش بره راکتشو عوض کنه و تا فدرر 15 میشد باید این کارو انجام میداد ؟؟
aretobe7 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی aretobe7 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2013, 04:50 PM   #352
Mehdiii
Senior Member

آواتار Mehdiii

پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER

نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABAK نمایش پست ها
نازنین شما مطمئنی بازی فدرر سونگا رو دیدی ؟! بابا بینظیر ریترن میکرد فدرر امروز، چه از سمت Deuce Court و چه ADD Court به قدری خوب روی سرو اول سونگا عمیق ریترن میکرد که

سونگا واسه برگردوندنشون از حرکاتی شبیه ژیمناستیک استفاده میکرد !!
اینایی که مینویسم نظر شخصیمه شایدم اشتباه باشه :
این خوبه که آدم نیمه پر لیوانو ببینه ولی بعضی وقت ها ممکنه گمراه کننده باشه ، فکر کنم ست پنجم تو نظر شما خیلی تاثیر داشته ، به نظر من به جز ست پنجم(حتی تو این ست میتونست بیگل کنه) فدرر اصلا خوب ریترن نکرد ، فدرر کلا یا ایس(20 ایس) میداد یا هم اینکه ریترن اسلایس میکرد درست وسط زمین با ارتفاع بالا . بعدش سونگا کنترل رالیو میگرفت دستش و هر جور که میخواست ضربه میزد و فدرر میرفت تو فاز دفاعی.
کاملا مشخص بود که فدرر امروز اصلا سرویس خونی خوبی نداشت درست بر عکس سونگا.
فدرر 20 تا ایس خورد و هیچ ریترن ایسی هم نداشت درست بر عکس سونگا .
ریترن عمیق با ارتفاع بالا و سرعت کم خیلی با ارزش نیست .سونگا هم معمولا همیشه از حرکاتی شبیه ژیمناستیک استفاده میکنه و فکر کنم به ریترن های فدرر ربطی نداشت.
ببخشید اگه جسارتی شد .
Mehdiii آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2013, 05:20 PM   #353
sahand
Senior Member

آواتار sahand

پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY JUAN MARTIN DELPOTRO GILLES SIMON STANISLAS WAWRINKA KEI NISHIKORI J0-WILFRIED TSONGA BERNARD TOMIC ERNESTS GULBIS MILOS RAONIC ROGER FEDERER RYAN HARRISON/ SHARAPOVA ROBSON AZARENKA KIRILENKO HANUCHOVA LISICKI

نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABAK نمایش پست ها
شیر دهنتونو سوزونده، شما به دود فوت میکنید ؟ اگه راست میگه سالار تنیسورای WTA سرینا رو ببره ..

پس این سالار چی شد بابکخیلی منتظرش بودیم
سرنا بابکمونو ناامید کردی نذاشتی به اهورا گیر بده و ضایعش کنهمرسی سرنا
sahand آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sahand به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2013, 05:22 PM   #354
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط aretobe7 نمایش پست ها
نکته دیگه اینکه بارها هم مت میرلاندر و هم گزارشگر دیگه از این یک چهارم به نام بهترین بازی تورنومنت تا الان یاد کردند به خاطر Shot making های زیباش .

اون گزارشگر دوم جناب Simon Reed بود ، ازون Delusional ــهای یونیک ِ رسانه ی بریتانیاست.
البته خیلی وقتها حرفای قشنگی هم میزنه ، مشکلش اینه که به همون اندازه هم نظرات عجیب و قریب میده !
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2013, 05:27 PM   #355
BABAK
Moderator

پستها: 1,756
سپاس: 34,267
در 1,610 پست 15,465 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر

سهند خان مگه به ماریا باخت ؟ تازه " Back Spasm " داشت !!
BABAK آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2013, 06:48 PM   #356
Mahdi Naji
Senior Member

آواتار Mahdi Naji

پستها: 372
سپاس: 1,361
در 368 پست 2,768 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/Novak Djokovic/Maria Sharapova/genie bouchard/Rafa Nadal/Bryan brothers/Andy Murray/stan wawrinka/vicka Azarenka

به نظر من توی این بازی فدرر آماده نبود و خوشبختانه برای هواداران راجر تسونگا هم در حد اوج نبود ولی کلا اون هم خیلی خوب بازی کرد.
فدرر می تونه مثل ویمبی پارسال خیلی خوب بازی کنه که با این draw و بازی نکردن توی اول فصل نمی تونه اونجوری بازی کنه.متاسفانه بیشتر ضربات راجر تا ست پنجم وسط بود و باید یکی راجر رو از خواب بیدار می کرد که تسونگا این کار رو کرد که برای بازی ماری خوب خودش رو آماده کنه. امیدوارم تا توی بازی با ماری اینجوری بازی نکنه که بیگل میشه .ماری امروز عالی بازی کرد.از اون طرف هم نواک داره خوب بازی می کنه در این حال فدرر با این بازی سخت و خوب بازی نکردنش یک کم عقب افتاد. به امید قهرمانی
Mahdi Naji آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahdi Naji به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2013, 08:06 PM   #357
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza

تبریک به طرفدارهای راجر فدرر. به نظر من برد امروز راجر فقط از یک لحاظ به سودش بود. اون هم این که با رسیدن به نیمه نهایی در رنکینگ امتیاز از دست نمیده. و اگر نه با بازی که امروز مقابل سونگا انجام داد 100% به ماری میبازه. چون ماری مثل سونگا اینطور خنگ بازی در نمیاره. ماری خیلی باهوش تر از سونگا بازی میکنه.
پیش بینی من برای بازی ماری و فدرر اینه که ماری 3.1 راجر رو میبره.
Sorou$h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2013, 08:21 PM   #358
ahas69
Member

پستها: 63
سپاس: 210
در 56 پست 296 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: federer tsonga nalbandian monfils djokovic s.williams delpotro safin

کاش سونگا یکم با سیاست تر بازی کنه
ahas69 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ahas69 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2013, 08:21 PM   #359
nima.a
Senior Member

آواتار nima.a

پستها: 645
سپاس: 3,372
در 639 پست 4,353 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر - سونگا - فرر - للودرا

نقل قول:
نوشته اصلی توسط soroush djokovic نمایش پست ها
تبریک به طرفدارهای راجر فدرر. به نظر من برد امروز راجر فقط از یک لحاظ به سودش بود. اون هم این که با رسیدن به نیمه نهایی در رنکینگ امتیاز از دست نمیده. و اگر نه با بازی که امروز مقابل سونگا انجام داد 100% به ماری میبازه. چون ماری مثل سونگا اینطور خنگ بازی در نمیاره. ماری خیلی باهوش تر از سونگا بازی میکنه.

دوست عزیز اولا این که هیچ چیزی در تنیس 100 درصد نیست. می دونم که منظور شما هم البته این نبوده.
دوما این بازی مثل بازی با مثلا بازی با نادال یا جوکوویچ نبود که رالی ها طولانی باشه. غالب قریب به اتفاق (جمله رو حال کنین ) رالی ها بسیار اگرسیو از طرف هر دو طرف بازی شد و این خودش بازی رو کوتاهتر می کنه به خصوص که بازی فکر کنم حدودا 3.5 ساعت شد (چیزی حدود 40 دقیقه بیشتر از بازی نواک) البته بیش از 40 دقیقه از اون بازی سنگینتر بود.
سوما سونگا خیلی قشنگ و حرفه ای بازی کرد!

به نظر من بازی سختی برای پیش بینی هست هر بازیکنی که تو فرم بهتری باشه برنده خواهد شد.

راستی دم سونگا گرم! اولین باری بود که تو بعضی امتیازها طرف مقابل راجر رو تشویق می کردم. جدا زیبا بازی می کرد. من خیلی وقت بود بازی ای از جو ندیده بودم نمی دونم تازگی انقدر پیشرفت کرده یا این بازی اینقدر گل کرده بود. سرویس و گراند استروک عالی و مثل یک بازیکن با بازی زیبا با وینرهای بالا. فقط بعضی وقت های خیلی انفورس های ضایعی می داد. ولی نباید دیگه به ست پنجم می کشوند که این بار می بخشمش امیدوارم دیگه مقابل راجر تکرار نکنه
nima.a آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima.a به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2013, 09:17 PM   #360
مهران
Senior Member

آواتار مهران

پستها: 420
سپاس: 2,884
در 405 پست 3,181 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط soroush djokovic نمایش پست ها
شما كه مدت زياديه تنيس ميبيني نبايد اين حرفو بزني! ماري مثل جو نميتونه تو رالي ها اينطوري هجومي بازي كنه، در ضمن سرو جو نسبت به ماري از زاويه ي بهتري برخورداره كه راجر از لحاظ ريترن توي اين مسابقه نمره قبولي گرفت.
در ضمن سونگا انطور كه شما ميگي خنگ بازي نكرد و اتفاقا تو بيشتر بازي خيلي متمركز و هجومي بازي كرد. شما اگه دقت ميكردي سونگا روي بكهند واقعا بعضي جاها عجيب و غريب ارور نميداد!
چيزي به نام 100% وجود نداره! در واقع منطقي نيست اين حرف!

ویرایش توسط مهران : 01-23-2013 در ساعت 09:26 PM
مهران آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی مهران به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)