بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد فرانسه (Roland Garros)

آزاد فرانسه (Roland Garros)

5-19 خرداد - پاریس، فرانسه

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان رولند گاروس 2013 میشود ؟
نواک جوکوویچ 24 16.00%
راجر فدرر 63 42.00%
رافائل نادال 61 40.67%
داوید فرر 0 0%
توماس بردیک 1 0.67%
جو ویلفرد سونگا 1 0.67%
سایر تنیسور ها 0 0%
رأی دهندگان: 150. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-04-2013, 11:17 PM   #1
Behnam RF
Senior Member

آواتار Behnam RF

پستها: 1,242
سپاس: 20,231
در 1,236 پست 12,182 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,Juan Martin Delpotro,David Ferrer,Mardy Fish ,Mansour Bahrami WTA : Justine Henin-Hardenne,

نقل قول:
نوشته اصلی توسط king of spin نمایش پست ها
من برای شما احترام زیادی قائلم.فقط 1 سوال دارم-خداوکیلی هر بار نادال مصدوم شده تو این فروم چه قدر علیهش مطلب نوشته شده و بهش حمله شده؟چه قدر بهش تهمت زدن؟
شاید واسه Medical time out بوده اونم به صورت شوخی ، وگرنه اگه مصدوم نبود مثلا ویمبلدون 2009 انصراف نمیداد
بنده هرگز ندیدم به تنیسوری توهین بشه اینجا ، مگر بعدش تذکر داده شده ... به خصوص به جناب نادال هیچ وقت کسی توهین نکرده ...
با سپاس از منش شما
Behnam RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 11:55 PM   #2
sooshians_8919
Member

آواتار sooshians_8919

پستها: 43
سپاس: 139
در 38 پست 301 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer, Rafael Nadal, Maria Sharapova, caroline wozniacki

نقل قول:
نوشته اصلی توسط king of spin نمایش پست ها
خداوکیلی هر بار نادال مصدوم شده تو این فروم چه قدر علیهش مطلب نوشته شده و بهش حمله شده؟چه قدر بهش تهمت زدن؟
جناب king of spin اگر هم این مواردی که شما میگین اتفاق افتاده باشه، کار اون دوستانم درست نبوده که اونجوری گفتن. کلا بی احترامی کردن به همدیگه و بازیکنای بزرگی مثل فدرر، نادال، جوکوویج و ... درست نیست. هرکی حق داره طرفدار بازیکن مورد علاقه خودش باشه و اون رو تحسین و ستایش کنه ولی نباید به بازیکنای مورد علاقه دیگران یا به خودشون صرف کری خوندن یا کل کل توهین کنه! آخه چه ارزشی داره که بهم توهین کنیم؟! جواب کار اشتباه یا حرف بد رو که نباید با کار اشتباه یا حرف بد داد. اگه بد میگم بگو بد میگی
sooshians_8919 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sooshians_8919 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 09:52 PM   #3
mehdi_juve
Member

آواتار mehdi_juve

پستها: 73
سپاس: 20
در 72 پست 659 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: novak djokovic Maria Sharapova

بعضی اوقات روز شما نیست.هر کاری کنید نمیشه.امروز روز راجر نبود.هیچ تنیسوری نمیخواهد بازنده شه.قبول ندارم نمیخواستو ... فقط نمیشد.تعداد ضرباتی که به آسمون زد رو شمردید ؟توپهای که بیرون زد رو چطور؟بزرگترین مخالفان راجر(چه برسه من که دوستش دارم) هم براشون باخت راجر به این شکل سخته.من فکر میکردم اگرم ببازه به سختی اونم 3.2 میبازه.این چیزها از ارزشهای راجر سر سوزنی کم نمکینه.اما سونگا هم رو شانسم بودها.ضرباتی بعضا میزد که اصلا ادم باورش نمیشد.بازیش عالی بود اما خوب دیگه شانسم کمکش کرد که راحتتر برنده بشه.تبریک به طرفداران سونگا(از جمله خودم ،از باخت راجر ناراحتم اما سونگا رو دوست دارم).تبریک به نادال برای قهرمانی؟ شاید فکر می کنید نوله ای وجود نداره که از الان به نادال تبریک میگید .نواک امسال در این مسابقات شانس اول قهرمانیه(با وجود احترام بسیاری که برای نادال قائلم).حضور فدرر در مراحل بالا بازیها رو جذابتر میکرد.اما خوب دیگه نشد.سونگا فرر رو میزنه.و فینالیست فرانسوی امسال داریم.برای فردا برد نوله و نادال رو پیش بینی میکنم. بزارید بازیهای فردا تموم شه ، اونوقت راحتتر درباره نیمه نهائی صحبت میکنیم.بالاخره یکی سرنا رو به زحمت انداخت .ولی این اعجوبه به این راحتیها بازنده نمیشه.فکر نکنم امسال کسی بتونه جلوی قهرمانیش رو بگیره.هرچند دوستش دارم اما ماریا رو ترجیح میدم.اما ماریا نمیتونه خودش رو از لحاظ روحی مقابلش جمع و جور کنه.تازه باید دید آزرنکا و ماریا اگر تو نیمه نهائی بهم بخورند چه اتفاقی میفته..حرف اخر. سونگا شایسته رسیدن به فیناله.حتی یه ستم نداده.من دوستش دارم.تصویر پدر کنگوی و مادر فرانسویش رو که نشون میداد برام جالب بود.برای این فرانسوی باحال آرزوی موفقیت دارم.اما فکر نمیکنم توانائی قهرمانی رو داشته باشه.نواک و نادال هر کدوم به فینال برسند قهرمانند.
mehdi_juve آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mehdi_juve به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 09:52 PM   #4
Behnam RF
Senior Member

آواتار Behnam RF

پستها: 1,242
سپاس: 20,231
در 1,236 پست 12,182 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,Juan Martin Delpotro,David Ferrer,Mardy Fish ,Mansour Bahrami WTA : Justine Henin-Hardenne,

Behnam RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 10:15 PM   #5
S.A.IVI.A.N
Former Staff

آواتار S.A.IVI.A.N

پستها: 831
سپاس: 14,528
در 826 پست 5,963 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافااااااااا!(ONLY)

جا داره بعد از مدت ها یه پست بدم. بر خودم واجب میدونم یه سری نکات در مورد بازی راجر بگم که یکم اذهان عمومی به سمت و سوی غلط نره

خوب من بعد از بازی با سیمون واسم مشخص بود که راجر به سونگا خواهد باخت. علتش هم بکهند ضعیفشه که بلای جانش شده.خوب فصله خاکه و تو این سطح اصلا احساس خوبی رو بکهندش نداره.مقابل سیمون یکی در میون ارور میداد.

مشخص بود با این بکهند اگه مقابل یکی مثل جو قرار بگیره که بتونه راجر رو سمت چپ کورت نگه داره و سپس به موقع با یه فورهند به سمت فورهند راجر حمله کنه به مشکل خواهد خورد. اصولا راجر دو چیز در بازیش رو خاک بسیار مهمه. سرویس و بکهند. سرویسش امروز مخصوصا ست اول خوب نبود. بکهند هم که گفتن نیاز نیس. راجر سعی کرد اکثر توپ ها رو با فورهند بزنه اما چقدر میتونه این کارو کنه؟ به فرض هم که موفق باشه ،کورتش بازه و فورهند آتشین جو هم جون میده واسه این کورت باز شده.
به نظرم زمان زیادی نگذشت از بازی که راجر فهمید نمیتونه با این اسلحه های ضعیفش رو این سطح از پس جو بر بیاد.واسه همین اعتماد به نفسش کم شد و از آنجایی که فوق العاده تحت تاثیر این اعتماد بنفس و روحیه قرار میگیره بازیش بدتر و بدتر شد و اون اسمش های ساده رو به در و دیوار میزد.
خواهشا باخت رو به مسائلی چون انگیزه و کمر و پیری ربط ندید.
راجر خودش خوب میدونست همه چیز مهیاست برا صعود به فینال واسه همین بمب انگیزه بود
کمرش هم که تا امروز خوب باش کنار اومده بود و همه رو تار و ماز کرده بود
سن هم که کمی تاثیر گذاره دلیل قانع کننده ای نیست چون هنوز به مرز خستگی نرسیده بود. تامی با 35 سال سن داره 5ستی بازی میکنه.
در کل باید گفت امروز روز خوبش نبود و اسلحه هاش کارایی نداشت و در نتیجه زورش به جو نرسید.

فکر میکنم کم کم باید در سن 31 سالگی اولین فینال اسلم فرر رو ببینیم

سپاس
S.A.IVI.A.N آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 10:49 PM   #6
SABORI
Senior Member

آواتار SABORI

پستها: 265
سپاس: 4,985
در 230 پست 1,109 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: *Roger Federer* *Del Potro* *serena williams* *justine henin* *kuznetsova* *dimitrov* *wawrinka*

نقل قول:
نوشته اصلی توسط S.A.IVI.A.N نمایش پست ها
جا داره بعد از مدت ها یه پست بدم. بر خودم واجب میدونم یه سری نکات در مورد بازی راجر بگم که یکم اذهان عمومی به سمت و سوی غلط نره

خوب من بعد از بازی با سیمون واسم مشخص بود که راجر به سونگا خواهد باخت. علتش هم بکهند ضعیفشه که بلای جانش شده.خوب فصله خاکه و تو این سطح اصلا احساس خوبی رو بکهندش نداره.مقابل سیمون یکی در میون ارور میداد.

مشخص بود با این بکهند اگه مقابل یکی مثل جو قرار بگیره که بتونه راجر رو سمت چپ کورت نگه داره و سپس به موقع با یه فورهند به سمت فورهند راجر حمله کنه به مشکل خواهد خورد. اصولا راجر دو چیز در بازیش رو خاک بسیار مهمه. سرویس و بکهند. سرویسش امروز مخصوصا ست اول خوب نبود. بکهند هم که گفتن نیاز نیس. راجر سعی کرد اکثر توپ ها رو با فورهند بزنه اما چقدر میتونه این کارو کنه؟ به فرض هم که موفق باشه ،کورتش بازه و فورهند آتشین جو هم جون میده واسه این کورت باز شده.
به نظرم زمان زیادی نگذشت از بازی که راجر فهمید نمیتونه با این اسلحه های ضعیفش رو این سطح از پس جو بر بیاد.واسه همین اعتماد به نفسش کم شد و از آنجایی که فوق العاده تحت تاثیر این اعتماد بنفس و روحیه قرار میگیره بازیش بدتر و بدتر شد و اون اسمش های ساده رو به در و دیوار میزد.
خواهشا باخت رو به مسائلی چون انگیزه و کمر و پیری ربط ندید.
راجر خودش خوب میدونست همه چیز مهیاست برا صعود به فینال واسه همین بمب انگیزه بود
کمرش هم که تا امروز خوب باش کنار اومده بود و همه رو تار و ماز کرده بود
سن هم که کمی تاثیر گذاره دلیل قانع کننده ای نیست چون هنوز به مرز خستگی نرسیده بود. تامی با 35 سال سن داره 5ستی بازی میکنه.
در کل باید گفت امروز روز خوبش نبود و اسلحه هاش کارایی نداشت و در نتیجه زورش به جو نرسید.

فکر میکنم کم کم باید در سن 31 سالگی اولین فینال اسلم فرر رو ببینیم

سپاس

من به عنوان طرفدار راجر صحبتهای شما را تایید میکنم
کاملا منطقی است
در گذشته فقط بازیش با نادال مشکل داشت اما در سالهای اخیر خود ما که طرفدارشیم کاملا مطمئن نیستیم که حریفهای معمولی مثل بنیتو را ببره و این طرز فکر ما به خاطر عملکرد راجر بوده / راجر مثل قبل نمیتونه بریک هایی که از حریف میگیره را حفظ کنه و خودش بریک میشه و امان از زمانی که عقب بیوفته /جو امروز خوب بازی کرد و کم اشتباه اما دقت کردید که به قول یکی از دوستان چند تا از ضربه های فدرر اوت یا به تور خورد
فدرر همش به آن فورسهای خودش میبازه
اما با همه این حرفا طرفدارش هستم و خواهم بود و ضربه هایی میزنه که آدم روحش شاد میشه مثل بهترین شوت بازیهای پریروز
SABORI آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SABORI به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-05-2013, 11:07 AM   #7
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

تسلیت به راجــریون. تبریک به هیترها، بی‌جنبه و باجنبه!

صفحات قبل رو هم خوندم، جوابی هم نمی‌دم، ولی اگه تنیسورتون باخت و یه عده رفتن رو اعصابتون، شکوه و گلایه‌ای نکنید.
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 10:22 PM   #8
davidbeckham
Former Staff

آواتار davidbeckham

پستها: 2,940
سپاس: 13,894
در 2,791 پست 20,845 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک -رافا نادال---تسونگا-خوان مارتین دلپوترو-پیت سمپراس -ماشا-انا ایوانوویچ

فدرر تو ویمبلدون که انگیزه داشت
پس چرا به بریدچ و تسونگا باخت؟
davidbeckham آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 10:29 PM   #9
king of spin
Senior Member

آواتار king of spin

پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال دلپوترو ،سونگا، رادیک

جالبه اواتار یکی از دوستان نادالو به نام اشغال دفاعی زیر توپ زن شامل 6 گرند اسلم دونسته بود دقیقا یادم نیس کی بود و مال کی بود؟ویمبی 2010 و 2011 بدترین صفات به نادال به خاطر بازی با پتشنر و دلپو داده شد.استرالیا 2011 بعد از باخت نادال کلی فحش و توهین به دلیل اینکه رافا خودشو به مصدومیت زده.از اون رای گیری بالای سایت معلومه که اینجا حرف حرف کیاس.توی این رایگیری 62 نفر به کسی رای دادن که از سونگا اونم تو خاک نتونسته 1 ستم بگیره.جالبه دنیای جالبیه..............البته به طرفدارای با شعور و منطقی راجر مثل افشین خان و ... توهین نباشه اون یه عده خاص رو میگم...........
king of spin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی king of spin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 10:31 PM   #10
roooger
Member

پستها: 30
سپاس: 443
در 30 پست 208 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: استاد راجر فدرر،استاده سرنا ویلیامز

متاسقانه راجر در روزی که بد بازی کردشو تسونگا خوب بودش بازی رو باخت،منم مثل دوسان راجری از جو خوشم میادش بهرحال این دو همیشه رفتار خوبی با هم داشتن و همونطور که راجر ملبورن جو رو بردش این دفعه با شایستگی باختش.اینکه راجر انگیزش کم شده قبول دارم اما تا این حد؟نه فکر نمیکنم دلیل اصلیش این باشه بهرحال زورش امروز نرسید.جای سوال واسم داره چطور هاس،روبردو و ... با سن زیادشون از لحاظ بدنی اینقدر امادن اما راجر بعد ی بازی 3ساعت امروز کلا تعطیل بودش.یکی بیاد دلیل فنی بیاره .تمرینش کم یا کم فشار یا بخاطر سن.نگین تورو خدا انگیزست همش.بهرحال امیدوارم نوله یا تسونگا قهرمان شن.یجورایی بازی نوله با نادال اگه البته برسن نیمه میتونه تعیین کننده قهرمانی باشه.از اول اعتقادم به قهرمانی نوله بودش هنوزم اعتقادم همین.امیدوارم راجر در ویمبلدون پرفکت باشه تا ایشالله با فتح ویمبلدون دوباره احیا شه.هرجا ببازه فقط ویمبلدونو بگیره همین.
roooger آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roooger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)