|
آزاد امریکا (US Open) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان US OPEN 2014؟ | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
94 | 80.34% |
نواک جوکوویچ |
17 | 14.53% |
استن واورینکا |
1 | 0.85% |
داوید فرر |
0 | 0% |
میلوس رائونیچ |
1 | 0.85% |
اندی مورای |
1 | 0.85% |
سایر بازیکنان |
3 | 2.56% |
رأی دهندگان: 117. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Member
پستها: 33
سپاس: 39
در 32 پست 202 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Yevgeny Kafelnikov-Grigor Dimitrov-Borna Coric-Ernests Gulbis-Milos Raonic
|
![]()
خب بالاخره بیدار شدم!!! حس میکنم جای فدرر دیشب من بازی کردم!! همه تنم درد میگیره!!
![]() مصاحبه اخر بازی رو دیدین؟! فدرر گفت یه لحظه فکر کردم بازی رو دیگه باختم فقط به خودم گفتم امتیاز اخرو جوری بازی میکنم که حریفم امتیاز مفت نگیره!! بعدم گفت توی 40.15 اونجا که منفیلس بک هند زد ازش رد شد یه لحظه فکر کرد بازی رو باخته خشکش زد ولی وقتی توپ اوت شدم گفت یه نفس راحت کشیدم... امیدوارم فینال جوکویچ فدرر رو شاهد باشیم...فینال تکراری گرند اسلم قبلی...میخوام ببینم فدرر میتونه انتقام ویمبلدون رو از جوکویچ بگیره!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Former Staff
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]()
به نيابت از ذوب شده اعظم جناب پيمان
جهت اطلاع بعضي ها FEDERER BEST FOR AUTOGRAPHS http://www.atpworldtour.com/News/Ten...utographs.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
پستها: 85
سپاس: 90
در 76 پست 821 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: تاریخ تنیس = roger federer
|
![]()
صحبت های راجر
شمادرمقابل دیواربایدبرمیگشتیدوامیدوارمیماندیدوبایدکمی هم خوش شانس میبودید یااینکه او(مونفیس)کارراتمام میکرد یاکارمیکردیدوازان شرایط بیرون میامدید فدرر2 بارازان بیرون امد مانندهمیشه مقاوم حتی درسن 33 سالگی 2مچ پوئن رااز سرراهش برداشت واز2 ست پایین موفق بیرون امدوگائل مونفیس سید20 راشکست داد مغزقهرمان 17 گرنداسلم هم دررقابت بود فدررگفت ان لحظه خیلی مصیبت باری است اگر داخلش قرارگیریدیعنی مچ پوئن پایین وانهم 2 مچ پوئن که حریف دارد اصلالذت بخش نیست زیراخیلی نزدیک به این هستیدکه کورت راترک کنید.....کله رابیاندازیدپایین وبرویددوش بگیریدوسپس کنفرانس مطیوعاتی بدهید کل داستان بعدازباخت این است فدررادامه داد خیلی سخت است که راه این موردراببندیدچون وقت زیادی ندارید.ناگهان بایک غرش شدیدسرموقع (ببازی)برمیگردید شمادراین شرایط قراردارید اوکی(بسیارخوب)بگذاریدسعی کنم ویک سرویس خوب بزنم اجازه بدهیدکه امیدوارباشم ان (این سرویس) کارگربیافتدزیرانمیخواهم به سرویس دوم برسم باتمام این موارد.......من بایدروبرومیشدم وسریع انهارامیپذیرفتم که راجرفدررانهارانجام داد وقتی فدررسرویس میکردو15-40 عقب بودمونفیس یک پسینگ شات داشت که به اوت زدوسپس فدرریک ضربه فورهندبرنده زدو40-40 وبعدجمعیت غرش کردچون 5-5 شدندکه مونفیس سرویس میکردو2 باردابل فول دادوبرک شدوهمه چیزبرگشت واینگونه بودکه راجرفدرربرای بار9 ام از2 ست پایین موفق بیرون امد گائل مونفیس که دراواخرمسابقه تخلیه ازانرژی بودگفت:این موردسریع اتفاق افتاد موضوع فقط 5 دقیقه بود.من فکرمیکنم دران 5 دقیقه درروحیه پایینی قرارداشتم وراجرهم ازروی من پرید بعدا فدرربه صداهای که دراستادیوم ارتوراش میشنیداعتباردادوگفت قطعآدرپیروزی این مسابقه مراهمراهی کردید این باورشمارابالا میبردکه بتوانیدضربات بهتری بزنید.میتوانیدتوپهای خیلی دشواررابه عمق برگردانید.میتوانیدبهترسرویس کنید تمام اینهابه استحکام باورشماکمک میکند من بایدبگویم که امشب برای من کاملااحساسی عاطفی بود منبع:آقای علیپور ![]() |
![]() |
![]() |
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedshl به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
289,
beeroz,
ehsan.,
Ehsλn,
Hamid_RUUD,
hooman3x,
javi,
King Rojer Federer,
lordmani,
Mahdi Naji,
Mehdiii,
MEHR,
MRF,
msh13792,
pasia,
Paymaan,
pouriya.alex,
rezaomo,
rojhin,
roli,
S.I.N.A,
SABORI,
sina1993,
SOROOSH_RF,
YOSEF
|
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
راجر در کنفرانس خبری
"هنوز فکر میکردم زوده تا بازی تموم بشه برای مونفیلس میدونستم میتونم تنیس بهتری بازی کنم.من شروع به بازگشت کردم و فرمم بسیار عالی بود اما هنگامی که گائل دو تا متچ پوینت داشت دیگه این احساس عالی رو نداشتم موقع متچ پوینت به خودم گفتم(خوب شرایط همینه دیگه نمیشه کاریش کرد این آخرین پوینته مرد,برو و برگرد دوباره بجنگ,یک شات آسون براش نزن و نزار بازی برای اون تموم شه)این واقعا خوب بود" "اما خوب سرویس زدم و سعی کردم خودم رو در بازی نگه دارم.من در ست 5 که ست سختی بود احساس خوبی داشتم.واقعا داشتم تمام سعیم رو میکردم تا بهتر و بهتر از اون چیزی که بودم بازی کنم و این ی احساس عالی بود" راجر در مورد مارین سیلیچ "من واقعا مشتاق بازی با وی هستم.اون یک شخصیت عالی داره.من یک بازی سخت در تورنتو با وی داشتم اگر اشتباه نکنم به 9 تا متچ پوینت نیاز داشتم تا ببرمش و بالاخره در نصف شب در ست سوم 6-4 پبروز شدم.پس هر دومون میدونیم از هم چه انتظاراتی درون زمین داریم" منبع:کلوپ طرفداران راجر فدرر ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
به نظرمن هرورزشکاری که باشی و وقت برای مردم نگذاری
بایدبگم 2 ریال هم نمی ارزی درستون زیرنگاهی میندازدبه بازیکنان رده بالا مردان وزنان دریواس اپن امسال بعدازاینکه درمسابقه پیروزشده اند چه مدت زمانی راصرف امضاء دادن به طرفداران کرده اند. بایدیک درودبه راجرفدرر و نواک جوکوویچ فرستاد. ستون اول ازچپ -نام بازیکن س.2 ازچپ -مجموع مدت زمانی که صرف امضاء دادن شده است س.3 میانگین مدت زمان برای یک امضاء ![]() بعنوان مثال فدررکه درصدراست 15 دقیقه و33 ثانیه درمجموع صرف امضاء دادن کرده است وبرای هرامضاء میانگین 3وشش دهم ثانیه توضیح.این مدت زمان امضاء -بعدازپیروزی بازیکن درکورت است که به طرفداران درهمان کورت امضاء داده شده است |
![]() |
![]() |
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedshl به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 |
Member
پستها: 76
سپاس: 666
در 79 پست 1,010 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اینم شد سوال؟ فدرر دیگه
|
![]()
هینگیس 33 ساله بعدِ 12 سال دوباره در فینال یک گرنداسلم
مارتینا هینگیس نفر اول اسبق زنان جهان، برای نخستین بار بعدِ 12 سال و هفت سال پس از خداحافظیاش دوباره به فینال یک گرنداسلم رسید. این بازیکن سوییسی 33 ساله که مدتی است به عنوان مربی در آکادمی تنیس پاتریک موراتگلو مشغول است، در اوپن آمریکای امسال در بخش دوبل زنان در کنار فلاویا پنتا ایتالیایی در مسابقات حضور یافت. هینگیس که آخرین بار 12 سال پیش در اوپن استرالیا در فینال یک گرنداسلم بود و با شکست آنا کورنیکوا قهرمان آن رقابتها هم شده بود، روز پنجشنبه با پیروزی مقابل سانیا میرزا و کارا بلک به دیدار نهایی دوبل زنان راه یافتند. آنها در فینال باید روز شنبه به مصاف اکاترینا ماکاروا و یلنا وسنینا از روسیه بروند. هینگیس که پنج گرنداسلم در انفرادی برده، سال 2003 در 22 سالگی خیلی غیرمنتظره و زودهنگام از تنیس خداحافظی کرد. سپس او در سال 2006 بازگشتاش را برای مدت دو سال اعلام کرد. اما بعد در سال 2007 به دلیل مصرف کوکایین به مدت دو سال توسط فدراسیون بینالمللی تنیس محروم شد. بازگشت فدرر بعد از واگذاری دو ست راجر فدرر قهرمان پنج دوره مسابقات اوپن آمریکا در مرحله یکچهارم نهایی این رقابتها با وجود اینکه دو ست از گائل مونفیس عقب بود، اما توانست او را شکست دهد. فدرر دو ست اول را با نتایج 4-6 و 3-6 به حریف فرانسویاش که پیش از این یک ست هم نداده بود، باخت و به نظر میرسید که در همین مرحله باید با اوپن آمریکا خداحافظی کند. حتی بعد از این که ست سوم را هم فدرر 4-6 برد، در ست چهارم مونفیس در گیم دهم وقتی 4-5 جلو بود در گیم فدرر در نتیجه 15-40 دو مچپوینت هم داشت. اما فدرر در این برهه خیلی سرویس زد و مچپوینتهای مونفیس را گرفت و گیم را هم در پی آن گرفت. از این جا به بعد دیگر ورق کاملاً برگشت. آن ست را که فدرر 5-7 برد و ست پنجم را نیز با نتیجه 2-6 از آن خود کرد تا در مجموع بعد از سه ساعت و 20 دقیقه به پیروزی برسد و به مرحله نیمهنهایی اوپن آمریکا راه یابد. این برای نهمین بار است که فدرر در دوران بازیاش بعد از اینکه دو ست میبازد، بازی را در نهایت پنج سته میبرد. او بعد از این پیروزی گفت: «من در طول بازی همهاش مطمئن بودم که خط پایان برای گائل هنوز خیلی دور است. من بازی را خوب شروع کردم و راستاش حس خوبی هم داشتم. تا این که گائل دو مچپوینت داشت. خوشبختانه آن موقع خوب سرویس زدم.» این در عین حال هشتمین پیروزی فدرر مقابل مونفیس در دهمین مصافاش با اوست. فدرر که بین سالهای 2004 تا 2008 پنج سال پیاپی اوپن آمریکا را برد، برای صعود به فینال باید از سد مارین چیلیچ آماده بود. چیلیچ در مرحله یکچهارم نهایی توماس بردیچ از چک را در سه ست با نتیجه 2-6، 4-6 و 6-7 شکست داد. چیلیچ یک سال بعد از محرومیت دوپینگاش به عنوان اولین کروات بعد از مربیاش گوران ایوانسویچ به نیمهنهایی این گرنداسلم راه یافت. ایوانسویچ در سال 1996 به این مرحله رسیده بود. دوقلوهای تاریخساز باب و مایک برایان، دو برادر دوقلوی آمریکایی و موفقترین بازیکنان تاریخ تنیس دوبل، در آستانه یک موفقیت تاریخی دیگر قرار گرفتهاند. این دو برادر 36 ساله که تا کنون 15 گرنداسلم بردهاند، در رقابتهای امسال اوپن آمریکا نیز به فینال مسابقات دوبل راه یافتهاند و در صورت پیروزی صدمین جام دوران بازی خود را خواهند برد. |
![]() |
![]() |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی lordmani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 |
Banned Users
پستها: 214
سپاس: 594
در 188 پست 597 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نواک
رافا
گولبیس
ماشا
هالپ
موگوروزا
کویتووا
|
![]()
هشدار: طرفداران افراطی و متعصب فدرر نخوانند!
امروز صبح فدرر با ذهنیت قوی و با چاشنی خوش شانسی مونفیس را در حالی حذف کرد که خودش هم تقریبا شکست را پذیرفته بود مونفیس واقعا به یک روانپزشک خوب نیاز داره اگر یادتون باشه در رولند امسال داستان تقریبا مشابه اما عجیب تری داشت با ماری. اومد بازی 2-0 باخته را 2-2 کرد و بعد ست پنجم را فکر کنم 6-0 باخت! واقعا چی میشه در موردش گفت! به شخصه خوشحالم فدرر ما را به دیدن یک بازی زیبای دیگه دعوت کرده دیداری دوباره با چیلیچ که با تیم قوی به رهبری گوران ایوانیسویچ در ماههای اخیر فرم مطلوبی داشته. بازیش در رولند امسال و در مقابل نواک رابخاطر میارم که 3-1 باخت اما واقعا نوله را به زحمت انداخت مسلما چیلیچ با انگیزه و تعقل همراه با جنگندگی و برنامه به دیدار راجر میاد و نمیخواد فرصت حضور در فینال گرندآخر سال را از دست بده دیشب بردیچ تو دستش مثل موم نرم بود هرچند بردیچ در چندماهه اخیر کلا افتضاح بوده به هرحال اگر کسی مثل فرر روبروی راجر قرار میگرفت من 2به 3 شانس را به راجر میدادم اما الان 2به 3 چیلیچ پر انرژی شانس بالاتری داره البته با توجه به اینکه به عنوان طرفدار نواک و تنیس زیبا خواستار قهرمانی نوله هستم امیدوارم چاشنی شانس و تجربه باز هم به یاری فدرر بیاد و اون را به فینال بیاره البته نمیشه کتمان کرد نواک نیز از پیش برنده نبوده و در مقابل نیشی باید مبارزه فکورانه ای داشته باشه در هر صورت اگر نواک به فینال برسه امیدوارم حریفش راجر باشه به سه دلیل اول اینکه یک بازی کلاسیک دیگه بین این 2 نفر را شاهد خواهیم بود( فراموش نکنیم که این یکی از آخرین دیدارهای این 2 خوهد بود و حیفه از دستش بدیم) دومین دلیل هم اینکه مسلما راجر خسته و فرسوده به فینال میرسه و کار برای نواک به مراتب راحت تر خواهد بود سوم اینکه برد در فینال در مقابل حریفی مثل فدرر بزرگ شکوه و عظمت بیشتری خواهد داشت تا جوان شایسته ای مثل چیلیچ امیدوارم از سه بازی باقیمانده لذت کامل ببرید |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی 289 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 |
Member
پستها: 98
سپاس: 558
در 98 پست 940 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/ MansourBahrami/Stan/Masha /Tommy Hass/Pete Sampras/Anna Ivanovic / Vicka Azarenka
|
![]()
تبریک به همه راجریا
البته با تاخیر |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی aretobe7 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 |
Senior Member
پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
خب 12 ساعتی از بازی گذشته و می شه حالا با آسودگی خاطر بیشتری در مورد بازی تاریخی بامداد امروز حرف زد...به نظر من این بازی 2 جنبه داره، یک جنبه فنی داره که قابل بحثه و یک جنبه روحی و روانی داره که اونم قابل بحثه... راستش و بخوام بگم این عملکرد فدرر از نظر من بدترین نمایش از لحاظ فنی در طول سال 2014 بود اما از لحاظ روحی و روانی بهترین نمایش 2 سال اخیرش بود...بازم دروغ چرا بگم؟ حتی 1 درصد هم ایمان نداشتم به بازگشت از اون مچ پوینت ها ولی این عملکرد آرام و متمرکز روی 2 مچ پوینت مسئله ای بود که حقیقتا من و سورپرایز کرد...
اما از لحاظ فنی متاسفانه به هیچ عنوان با چنین نمایشی امیدی به قهرمانی وجود نخواهد داشت. فدرر فقط و تنها فقط ست سوم اونم کمی تا قسمتی ابری برای من عملکردش قابل قبول بود به علت اینکه تونست آنفورسد ارورها رو پایین بیاره و دقیقا با استفاده از همین پارامتر،اون ست کلیدی رو مال خودش کرد...تنها نکته مثت فدرر از لحاظ فنی امروز ست سوم بود و پایین اوردن آنفورسد ارورها. ست اول و به خصوص دوم که هیچی، ست چهارم که بردیم بازم بد بودیم، در مورد ست پنجم هم که اصلا اظهار نظر نمی کنم چون اون هدیه «تخلیه شدن» مونفیس بود. اما نمی شه نیمه پر لیوان رو هم ندید. در 33 سالگی چنین تمرکز و آرامشی در برگردوندن 2 ست عقب افتاده حقیقتا مو به تن آدم سیخ می کنه. این مسئله اوج انگیزه و میزان علاقه فدرر به فتح این رقابت ها رو نشون می ده که می تونه کلیدی باشه اما همه چیز نیست. فدرر فقط با انگیزه و علاقه و جنگندگی نمی تونه در فینال مقابل جوکو موفق باشه، در فینال نیاز به پارامتر فنی داره که همین فورهند های فاجعه امروز در 2 ست اول می تونه کافی باشه برای شکست مقابل نواک. باید قبول کرد نه نواک از لحاظ روحی وضعیت مونفیلس رو داره و نه حتی چیلیچ این طوریه. ست پنجم هدیه ضعف مونفیلس بود و لا غیر و البته پاداش انگیزه، روحیه و شجاعت فدرر..ولی باور کنید با اتکا به این پارامترها به تنهایی در برابر نواک راه به جایی نخواهد برد فدرر... بازی امروز برای من بسیار خاطره انگیز شد، به علت بازگشت مردی 33 ساله و سیو اون 2 مچ پوینت تاریخی...بسیار مشتاقم ببینم یک سری بازیکنان طلایی این فیلد طلایی در 33 سالگی چگونه وقتی 2 ست در یک چهارم اسلم عقب افتادند، عمل خواهند کرد...تنیس یعنی این، بهترین تاریخ یعنی این...تنیس با همه ورزش های انفرادی در دنیا متفاوته و ملاک های متفاوتی هم برای قضاوت داره...دنیا رو ورق بزنید ببینید چه طوری بزرگ ترین کارشناسان و ورزشی نویسان دنیا دارن فدرر رو به چه علت های زیبایی ستایش می کنند. تنیس ورزش متفاوتیه. باور کنید هنر نیست هر چی و به زبون آوردن و گفتن از روی نفرت و نداشتن دانش. یه کم مطالعه کنید ببینید الان کیا دارن چیا می کن در مورد عملکرد امروز فدرر...هیچ گاه پایانی برای زیبایی ها نخواهد بود...با اینکه از نظر من پرونده قهرمانی در یو اس بسته شده برای فدرر اما من به شخصه از همین نمایش بامداد امروز راضی شدم... |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
289,
aboos,
ehsan.,
HamedMilan,
Hamid_RUUD,
hooman3x,
kelajdez,
King Rojer Federer,
MEHR,
MRF,
rojhin,
sina1993,
slice,
YOSEF
|
![]() |
#10 | |
Roger's Fan
پستها: 234
سپاس: 972
در 154 پست 1,024 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER-djokovic
|
![]() نقل قول:
دلیل اولم اینه که با ضعیف ترین نمایش نمیشد یکی از بهترین مونفیس هایی که در 2 سال اخیر دیدیم رو حذف کرد. دلیل دومم هم اینه که نمایش یک بازیکن در مجموع تمام ست ها و نهایتا نتیجه بازی میشه بررسی کرد نه فقط یک شروع ضعیف. اما با اینکه فرمودید یکی از بهترین بازیها از لحاظ روانی بود موافقم بحث دوم که گفتید با چنین نمایشی امیدی برای قرمانی نیست. اولا که نمیشه پیش بینی کرد راجر مقابل حریفان دیگه حتما همین نمایش رو داشته باشه. مطمعنا راجر از بازی درسهایی میگیره و نمیشه گفت لزوما این نمایش رو خواهد داشت. ثانیا تمام بازیکنانی که قهرمانی گرند اسلم داشتند در تمام بازیها نمایش یکسان و ایده آلی نداشتن حتی بعضی مواقع از شکست فرار کردن و نهایتا هم قهرمان شدن.از همه اینا گذشته حریف مقابل تاثیر مستقیمی داره روی فرم بازی. در مورد نمایش مقابل نواک هم نمیدونم چرا فکر میکنید راجر بازی دو ست اول با مونفیس رو باید جلوی نواک ارایه بده.حتما تیم راجر اندیشه ای برای اون بازی(به فرض رویارویی) خواهد داشت که حتما با استراتژی بازی با مونفیس متفاوت خواهد بود. من خلاف شما به موفقیت راجر امیدوارم.حتی اگه نمایش دیشبش خیلی هم ایده آل نباشه |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی hooman3x به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|