|
![]() |
#1 |
Tech Support
![]() |
![]()
اینکه کسی بخواد حرف بزنه بگیم تو اندازه اون نیستی حرف نزن که به طور قطع کرامت انسانی رو زیر سوال بردیم، همه ما مجازیم درباره راجر که هیچ، پیغمبرهای از دید بسیاری آسمانی و خود خدا هم اظهار نظر کنیم.
نظرات پدر نواک هرچند به نظر تند میرسه و درجاهایی خالی از اغراق نیست اما خالی از حقیقت هم نیست. من خودم به عنوان طرفدار رافا از قیافه ی عبوسش بعد از باخت به نوله ناراحت میشدم و معتقدم نوله بعد از باخت به رافا خیلی مهربانتر و گرمتر برخورد میکنه. البته این مسئله نمیتونه چیزی رو 100در100 ثابت کنه و گواه این بشه که در پشت صحنه هم رافا با نواک گرم برخورد نمیکرده! در مورد راجر هم حرف زیادی ندارم نظراتم رو بارها در موردش مطرح کردم، اینکه بگیم فلانی اینقدر جایزه اخلاق مافیایی رو برده، نشان از اوج سرسپردگی ما داره، فقط یک بار فکر کنید چرا مثلا داوید فرر حتی نباید یه بار این جایزه رو ببره؟ اما باز هم زیر سوال بردن بعد شخصیتی راجر در همه ابعاد واقعا مسخرست! اینکه فدرر در خارج زمین فرد اخلاق گرایی هست، خانواده داره، کارهای خیر زیادی میکنه و ... هم بر کسی پوشیده نیست. |
![]() |
![]() |
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
Alireza Murray,
Amirhosein,
davidbeckham,
jiji-federer,
king of spin,
Maani,
Mahrooz RF,
moris,
Nikoo,
Nima88,
omidd,
Paymaan,
Pouya,
Rafa,
Rafael_Nadal,
rezaomo,
roli,
S.A.IVI.A.N,
sahand,
Sajad,
sirvan,
Sorou$h,
YOSEF
|
![]() |
#2 | |
Former Staff
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]() نقل قول:
اينكه يك نفر به انتخاب ديگران به عنوان جايزه اخلاق ميگيره و چندين سال پياپي دليل بر مافياي بودن اون نيست مثل اينكه بگم من خوب نادال هم هشت سال قهرمان فرانسه شده چرا مثلا داويد فرر حتي نبايد يه بار اين جايزه رو ببره؟ خوب يكي بهتر بوده يكي نبوده خيلي واضح هست دركش هم سخت نيست نظرات شما در مورد اسطوره راجر در امضا معجول شما مشخص هست در مورد رفتار بازيكن هم اينكه بازيكن بعد از باخت بياد بگه الهي قربونت برم كه منو بردي يا رفتار گرم به نظر من جز دغل بازي چيزي نيست وگرنه تنيسور نيومده بازيكنه كه ببازه بعد خوشحال هم بشه پس رفتار راجر و رافا در زمين خيلي هم خوب است اما ادا در آوردن، دلقك بازي، فحش دادن به تماشاگران و ... كارايي هست كه خيلي سخيف هست و از يه بازيكن تراز 10 جهان هم قابل قبول نيست چه برسه مرد ! به اصطلاح شماره يك جهان چرا بازيكناني مثل اندي راديك با اينكه شوخ طبع بود اينقدر مخالف ندارند چون رفتار و دليلش خيلي مشخص هست يكي براي مسخره كردن ادا درمياره اما يكي شوخ طبع هست و به دل مينشيه رفتار و صحبت هاش به قول لسان الغيب حضرت حافظ : ساغر ما که حریفان دگر مینوشند --- ما تحمل نکنیم ار تو روا میداری ای مگس حضرت سیمرغ نه جولانگه توست ---- عرض خود میبری و زحمت ما میداری تو به تقصیر خود افتادی از این در محروم ---- از که مینالی و فریاد چرا میداری ویرایش توسط msh13792 : 07-31-2013 در ساعت 08:04 AM |
|
![]() |
![]() |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Amirhosein,
Amir_RF,
AndreS,
BABAK,
javi,
khabgard,
Maani,
Mahrooz RF,
Mehdiii,
Meysam94,
moris,
mspayam,
omidd,
rezaomo,
rojhin,
sahand,
SHIR FarHad,
The King,
YOSEF,
شایان نادال
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Roger's Fan
پستها: 273
سپاس: 4,241
در 274 پست 2,487 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
محمد یه حرف اشتباه می زنه، بعضی راجریون میان دلیلایی میارن که نصفشون درسته، نصفشون اشتباه. جواب حرف غیرمنطقیو که با حرف غیرمنطقی نمی دن. لطفا بعد از نوشتن پستتون و قبل از زدن "ارسال پاسخ" جای خودتونو با اونی که دارین جوابشو میدین عوض کنید و فرض کنید طرفدار تنیسور اون هستید. اونوقت اگه منطقی باشید اشتباها رو می بینید.
نقل قول:
درسته در جواب هر حرفی در رابطه با اخلاق نمی شه استناد کرد به چند جایزه. ولی یکم بی انصافی نمی کنی؟ هرچند من اون موقعی که جایزه می برده راجرو نمی شناختم و اخلاقشو ندیدم. ولی یعنی همشون، یا بیشترشون الکی بودن؟ اگه منظورت 2 یا 3تاش بوده که بد بیان کردی و آدم اشتباه برداشت می کنه. اگه هم منظورت اکثرشون بوده که خیلی بی انصافی ![]() ![]() نقل قول:
مقایسه رولندهای رافا با جایزه اخلاق فدرر زیاد منطقی نیست. چون امکان مافیایی ![]() کسی نگفت قربون صدقه بره. یه حد وسطی هم وجود داره. اگه نادال به فدرر ببازه و از فدرر تشکر کنه داره بهش احترام می ذاره. یعنی اگه مثلا نادال بدجور ببازه و بعد از بازی که داره میره دست بده یه توهینی هم بکنه (از لب خونیش بفهمی ![]() نقل قول:
عبوس بودن نادال بعد از باخت (غیراز ناراحتی) می تونه نشان از غرورش هم باشه. نگید اگه فدرر اینطور بود اینو نمی گفتیم. قرار نیست هر خنده ای از ته قلب باشه. از جیبش که نمی خواد پول بده. خوشرویی آدمو زیبا می کنه و شخصیت خوش اخلاقی تو ذهن ما می سازه. مثلا اگه بعد از باخت یه تشکر بکنه ازش یعنی قلبا از باختش خوشحاله که داره تشکر می کنه. نه. داره احترام می ذاره. نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
من واسم پیش میاد که مثلا چند دقیقه سر تشکر زدن فکر می کنم و چند روز بعد از تکر زدن میرم ورش میدارم یا برعکسش. یعنی می گم بعضی وقتا خودمم اشتباه می کنم. ولی در کل هر پستی که توهین توش نباشه و به نظرم درست باشه (یا به حقیقت نزدیک باشه) و با سلیقه و علایق من جوردربیاد تشکر می کنم. حالا یه تضاد کوچیک با نظرم باشه یا یه بی احترامی کوچولو (که اگه نباشه بهتره) باشه هم تشکر می کنم. نه حرفای تو باعث میشه توی تشکرام تجدید نظر کنم، نه فدرری بودن کسی باعث میشه چشم بسته تشکر کنم. یه جوکوویچی هم بیاد ضعف فدررو مودبانه و منطقی بگه هم تشکر می کنم. فدرری بودن طرف بی تاثیر نیست و معمولا پستایی که هیچی جز اسمایلی واسه فدرر توشون نیست هم تشکر میکنم که چون هیچ حرفی توش زده نشده تشکرش اهمیتی نداره. ولی باعث نمی شه از منطق و ادب بگذرم. درستشم همینه به نظرم. خودت میگی آزادی هست و منم مثل بقیه نظرمو میگم. خب گفتن نظر یعنی اینکه نظرتو 1بار یا 2بار بگی. دیگه وقتی می دونی نظرت پذیرفته نیست یا حداقل مخالف زیاد داره و ممکنه باعث بحث بشه و چندباره بیای بگی، این گفتن نظر نیست. تحمیل نظره. درکل به نظرم یکم زیاد رو تشکرا حساسی. اگه منظورت با مدیراس (که فکر کنم همینطور باشه) که باید بین خودتون حل بشه نه تو تاپیک. نقل قول:
![]() نقل قول:
یعنی بعضی از نادالیون هم با این حرفت مخالفن. خیلی عجیبه که اینو میگی. منظورت که آف کورت نیست. چون تو اون زمینه که راجر بهتره. هر چند بطور قطع نگفتی و گفتی رافا نسبتا بهتره ![]() ![]() نقل قول:
نقل قول:
درباره بابک حرفت اشتباه نیست. به نظر من و خیلیای دیگه مدیران باید یکم مراعات کنن تو تشکر زدن. باید یه قانونی واسه تشکر زدن مدیرا بذارین ![]() نقل قول:
![]() ![]() ما کاری به زور نداریم. چماق و زور و این مسائل که ظلمه. خودتم می دونی که گفتی. ولی به عنوان لطف تلقی نمی شه. اگه مخاطبت کل سایته، گفتم که وقتی نظر یا ناراحتیو با اینکه می دونی پذیرفته نیست و مخالف زیاد داره چند بار بگی یعنی داری نظرتو تحمیل می کنی. با زور فرقی نداره. اگه منظورت با عده ای مشخصه، خب کاری بکن که مفید باشه. یه نتیجه ای داشته باشه. اینکه هی ناراحتیتو (نسبت به چند نفر) هی تو تاپیکای مختلف بگی فقط اوضاع رو بدتر میکنه. مثلا یه روز و ساعتیو مشخص کن با کسایی که این مشکلو داری باهاشون، با مثلا 1 یا چند نفر دیگه که جفتتون قبولش دارین. تو اون ساعت تو چت باکس جلسه بگیرین ![]() نقل قول:
فحش بدتر از بی احترامیه و فرق داره. فدرر با اون شات آپ بی احترامی کرد. ولی گویا چندین بار این کارو کرده بود. اگه هم اینطور نبوده، فدرر فقط اون شخص مخاطبش بوده نه کل جمعیت. نمی گفت بهتر بود. ولی توی اون فشار بازی اگه رافا هم اینکارو می کرد شاید اولش قبول نمی کردم. ولی اگه همین جوابی که به تو میدمو کسی بهم می داد قبول می کردم و بهش حق می دادم. البته نمی دونستم شات آپ نمی شه خفه شو ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:
سرسپردگی که شوخی بود. ولی مجتبی واقعا خوشحال میشی ببینی همه از خردورزی فقط گفتن کلمشو بلدن؟ یا اینکه طرفدارای راجرو اینطوری ببینی خوشحال میشی؟ در هر 2 صورت خوشحالی نداره. باید ناراحتم بشی؛ که ببینی تو جامعه (یا حداقل جامعه تنیس) اینطور آدمایی هستن. باید اصلاح کنیم. فرهنگ سازی کنیم. اخلاق و احترامو به دیگران یادآوری کنیم (چون همه بلدن. ولی عمل نمی کنن). نقل قول:
![]() خب. دوستان انتقادات بنده حقیر به پایان رسید ![]() ![]() بدرود. پ.ن: جمعه تقریبا از ساعت 4 نیستم تا شب یا فردا صبحش. اگه دیر جواب دادم ببخشید. ویرایش توسط Mahrooz RF : 08-01-2013 در ساعت 10:20 PM |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jul 2012 محل سکونت: Tehran
پستها: 364
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezaomo به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]()
آخه این چه ربطی ب اون داره
رولند بردن رافا چه ربطی ب جایزه ی اخلاق دادن داره مسائل بی ربط رو با هم قاطی نکنید دو حالت وجود داره یا نمره میگیری یا نمره بهت میدن من وقتی تلاشمو میکنم و نمره ی قبولی میگیرم و ب حق خودم میرسم شایستگی خودمو نشون دادم وقتی معلم ارفاق میکنه و نمره میده بهم دیگه کار شاخی نکردم رولند بردن رافا هم مثل نمره گرفتن میمونه و جایزه ی کذایی اخلاق دادن هم مثل ارفاق و قبولی با نمره ی اضافی میمونه رافا رولند میگیره ب راجر اخلاق میدن n ساله دارن ب جناب راجر خان جایزه ی نمایشی اخلاق رو میدن، کسی نیست بگه آقا اینو رو چه حسابی میدین، چه فاکتوری رو در نظر میگیرین که فقط ب ایشون جایزه میدین، اگه بحث موفقیت و پر طرفداری رو در نظر میگیرین که خب اسم جایزه ی رو عوض کنین، وگرنه اخلاق ربطی ب میزان موفقیت و طرفداری که معمولا از موفقیت نشأت میگیره نداره بنظرم که فقط ب خاطر "اسم" بودن راجر جایزه دادن این سالا هیچکدوم از بیگ 4 شایستگی بردن این جایزه رو نداشتن این سالا امثال داوود و دل پوترو خیلی مستحق تر بودن ب بردنش رافا هم تو زمین مسابقه مغرور هست، ولی میزانش فرسنگ ها کمتر از راجره رافا هم وقتی میبازه خیلی ناراحت میشه و من هم دوست ندارم معمولا برخوردش رو با بازیکنای دیگه جلوی تور در مورد نواک هم چیزی نمیشه گفت 50-50 ئه رفتارش این سال ها ب گونه ای بوده که نمیشه با اطمینان تشخیص داد آیا ایشون واقعا از ته قلب با خوشرویی برخورد میکنه یا فیکه این کارش اتفاقا رافا کار خوبی کرده جواب داده،بسیار هم مودبانه و بدون هیچ گونه توهین و حتی کمترین کنایه ای گفته از پسرت بپرس این اظهار نظر ها رو بی جواب بذاری فک میکنن از موضع ضعف بوده أجرکم عند الخرد |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 | ||
Former Staff
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]() كلا شما به همه چي كه نادال توش نباشه شك دارين و مافيايي هست مگه اينكه خلافش ثابت بشه؟! ![]() ارفاق و نمره قبولي؟! كه چي بشه؟ ![]() راجر كم افتخار داشته كه بخوان با اين ارفاق كنن بهش؟! اگه به ارفاق بود اتفاقا بايد به فرر و بقيه ميدادن!؟ بد نيست اينو بخوني شما : نقل قول:
نقل قول:
مگه يه نفر مياد انتخاب ميكنه راجر رو ! راي گيري ميدوني چيه؟! اتفاقا ميدوني كي مياد انتخابش ميكنه؟! همون بازيكني كه ازش باخته و هموني كه ازش برده همون بازيكني كه از نزديك داخل و خارج كورت راجر رو ديده نه من و شمايي كه از تلويزيون داريم ميبينيم يعني اونا اشتباه ميكنن و شما درست ميگي ؟!!! من نمي دونم چرا هي ميگين راجر مغرور هست مگه مغرور بودن چيز بدي هست؟! كسي توانايش بالا نسبت به خودش اعتماد و اطمينان داره حالا واسه شما خوش نيست كه نميشه برچسب زد به فرد در مورد رفتار آخر بازي راجر هم هميشه خوب بوده بعد از باخت ها و خوب بودن : خنديدا و قربونش رفتن نيست .. اينكه بياي مسخره كني و ادا دربياري فرسنگ ها با غرور تفاوت داره جالبه مغروري يا بده يا خوب اگه بده واسه رافا خوب ميشه اما واسه راجر سنگش زياد ميكنين كه بگين بده ![]() ![]() و من الله توفيق ویرایش توسط msh13792 : 07-31-2013 در ساعت 04:45 PM |
||
![]() |
![]() |
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Amirhosein,
Amir_RF,
BABAK,
Behnam RF,
Hamid_RUUD,
javi,
lordmani,
Mahdi Naji,
Mahrooz RF,
Mehdiii,
Meysam94,
Nima93,
omidd,
Paymaan,
Pouya,
rojhin,
roli,
SABORI,
sahand,
SHIR FarHad,
siavash_soh,
The King
|
![]() |
#7 | |
Rafa's Fan
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]() نقل قول:
![]() ولی با نقل قول شوما، باور کن رافا بیشتر مستحقه ![]() میخوای شاخ در بیار هم خودت میدونی با شلوغ کاری و گنده کاری نمیتونی حقیقت رو وارونه جلوه بدی حداقل رافا تو زمین شات آپ نمیگه و بازیکن حریف رو ب قصد زدن با توپ نشونه نمیگیره! ![]() باز هم آف کورت رفتار رافا بهتر از راجره البته اینو نسبی میگم بازیکنایی هستن که رفتارشون خیلی بهتر از این دو باشه ولی این دو نفر بیشتر زیر ذره بینن معمولا آدمای بزرگ و موفق فروتن و متواضع میشن،ولی راجر خان مثال نقضه! رافا همیشه و در همه حال ب تمجید راجر میپردازه ولی تا حالا چند بار شده راجر واقعا از رافا تعریف کنه فوق فوقش گفته رقابت ما جذابه و بازی با رافا رو دوس دارم معمولا باختش جلو رافا رو ب بد بودن خودش ربط میده راستی بابی جان شوما که ادعای عدم سرسپردگی داری سرسپردگی این ثنکس هاییه که چشم بسته زیر پست ایشون زده شده آره ما سرسپرده نیستیم! ایشون پست خالی هم در میکرد یا ی راجریه دیگه همین قد ثنکس زیرش ثبت میشد آره اینا سرسپردگیه من ی سوال دارم، شوماهایی که ادعای خردورزی در تنیس رو دارین! آیا همه ی این سال ها فقط حق راجر فدرر بوده که این جایزه رو ببره؟!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
john,
Maani,
Mahrooz RF,
Mohammad,
moris,
Nikoo,
Nima88,
rezaomo,
S.A.IVI.A.N,
sahand,
saRAfa,
شایان نادال
|
![]() |
#8 | |
Former Staff
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]() نقل قول:
بقيه رو به اندازه كافي در موردش حرف زدم و دليل و برهان براي اونايي بخوان واقعيت رو ببيند آوردم فقط من واسم سواله چرا شما با كسي كه تشكر ميكنه مشكل دارين ، چون خلاف نظر شماست همه چي رو زير سوال ميبريد اين رفتار متناقضي هست با صحبتي كه ميكنيد و دم از آزادي و آزادگي زدن اما حتي اجازه تشكر رو نميدين و برچسب ميزنين به ديگران ... بايد به فكر يه دكتر خوب باشم واسه اين همه شاخي كه از اين حرفا من در آوردم ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Rafa's Fan
|
![]() نقل قول:
شوما که ید طولایی در توهین و تمسخر رافا داری چه بحثی باهات بکنم آخه! ![]() اون بازی که نزدیک بود رافا بیگلش کنه، تو بازی یک طرفه انتظار داری بیاد باز ب بد بودن خودش ربط بده مسابقات خیلی مهم تری از این بوده که ممد جون خوب آمارشو داره من هیچ ناراحتی از بردن این جایزه توسط راجر ندارم، جایزه ی تمپلتون رو هم(که تعمدا 1.5 میلیون دلاره تا بیشتر از نوبل باشه) خلقت گرا ها میبرن، مگه چه ارزشی جز تبلیغ کاذب داره جایزه، اخلاق و شخصیت ی بازیکن رو نمیسازه، این خود شخص و رفتارشه که در بین مردم شناخته میشه نقل قول:
حضور من در اینجا فقط ب خاطر روشنگری در این مورد خاص بود وگرنه کسی در GOAT بودن راجر فدرر شکی نداره ما فقط خواستیم بگیم آیا کسی جز راجر فدرر مستحق بردن این جایزه نبوده!!! ب قدری جو سایت رو مسموم کردید که حتی نمیشه در مورد میزان شایستگی بردن یک جایزه نه چندان مهم توسط جناب راجر بحث کرد! شانس آوردیم صاحب فروم رافایی هستش وگرنه خیلی وقت پیش ما رو از فروم مینداختید بیرون و اینجا صرفا بساط مداحی راه مینداختید چه ربطی داره من که ادعای آزادی نکردم ما کارمون روشنگریه همین ی عزیزی ادعای عدم سرسپردگی کرده بود ی مثال کوچیک زدم که ایشون ببینه سرسپردگی چیه در این ثنکس ها چیزی جز پیروی کورکورانه و سرشار از تعصب چیزی نمیشه دید! میخوای کل راجریا عضو شده رو صدا کن بیان برات ثنکس بزنن اتفاق ما خوشحال میشیم از سیل مدعیان خردورزی که بیشتر حرف میزنن تا عمل! سرسپردگی خودتونو بیشتر نشون بدید باعث خرسندی ماست ![]() ویرایش توسط Rafa : 08-01-2013 در ساعت 12:13 PM |
||
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 |
Tech Support
![]() |
![]()
شما که طرفدار راجری نه تنیس بد نیست حداقل یه چهار تا سرچ بزنی و ببینی این مسئله حرف خیلی هاست و ابهام آمیزه.
اولا اینطور نیست که هر بازیکنی به هر کی دلش خواست رای بده، هر ساله یک سری نامزد معرفی میشه که معلوم نیست چه جوری انتخاب میشن این نامزدها!! بعد رای گیری میکنن و باز معلوم نیست دقیقا از چه بازیکنایی رای جمع میکنن و ... دوست گرامی، حل شده در عشق راجر، چرا از سال 2004 به بعد این جایزه فقط بین رنک یک و دو تقسیم شده؟ یعنی واقعا هیچ کی تو این همه تنیس باز تو این سالها صلاحیتش بیشتر نبوده حداقل یه بار؟ نه نبوده؟ شما که با قصد تحقیر حرکات طنز نوله رو تعبیر به دلقک بازی میکنی و میگی بده، شما متر و معیاری میگی بده؟ سال 2009 راجر تو فینال یو اس اپن با داور با اون وضع حرف زد، قبلش تو مایمی راکت شکوند بعد آخرشم جایزه اخلاق رو برد، یعنی واقعا کسی شایسته تر نبود؟ ای بابا، بسته دیگه، ذوب شدگی هم حدی داره به خرد قسم!! |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
bijan,
john,
king of spin,
Maani,
Mahrooz RF,
Mehdi.A,
Nikoo,
Nima88,
Pouya,
Rafa,
S.A.IVI.A.N,
sahand,