|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان رولند گاروس 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
24 | 16.00% |
راجر فدرر |
63 | 42.00% |
رافائل نادال |
61 | 40.67% |
داوید فرر |
0 | 0% |
توماس بردیک |
1 | 0.67% |
جو ویلفرد سونگا |
1 | 0.67% |
سایر تنیسور ها |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 150. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
پستها: 202
سپاس: 1,018
در 174 پست 752 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nadal- Kvitova
|
![]()
دم روبردو گرم
عالی بازی کرد |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
پستها: 372
سپاس: 1,361
در 368 پست 2,768 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/Novak Djokovic/Maria Sharapova/genie bouchard/Rafa Nadal/Bryan brothers/Andy Murray/stan wawrinka/vicka Azarenka
|
![]()
متس در یورواسپرت گفت که این بازی قشنگ میشه ها!ما مسخرش کردیم.گفتیم معلومه مونفیلس میبره ولی بعد از اون 2 تا match point بازی برگشت و روبردو بازی رو برد احتمال زیاد هم از آلماگرو 3 هیچ میبازه.
در مورد بازی نواک هم باید بگم که شاید بازی نزدیکی باشه اما یک کم مسخره میشه اگه نوله ببازه.نادال هم که مثل اینکه قرار ست بده.یادش بخیر قبلن ها می گفتیم رافا تو رس رولند ست نمی ده. به نظر من راجر هم درسته حریفاش خیلی قدر نبودن ولی خداییش داره بهتر بازی میکنه. در ضمن در مورد اون هایی که فکر می کنن این جور بازی کردن نادال یک کم نگران کننده است.باید بگم که رافا همیشه در هفته دوم بازیه خودش رو نشون میده و اصلا نگران نباشید.من یک کم نگران نواک ام انتظار داشتم خیلی بهتر از این ها بازی کنه ولی به هر حال هیچ چیز قابل پیشبینی نیست ونواک هم تا حالا ست نداده.امروز روز سختی برای نواکه |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
پستها: 394
سپاس: 4,616
در 337 پست 2,042 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: F.V.I.R
|
![]()
نادل با شكست كليزان يك ركورد ديگر ثبت كرد.٥٤ پيروزي در ٥٥ مسابقه در رولند
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jul 2012 محل سکونت: Tehran
پستها: 364
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
دوستان ، امروز بازيهاي بسيار خوب و داغي در روز هفتم بازيهاي رولند گاروس برگزار مي شود كه مهمترين آنها نواك جوكوويچ با ديمتروف ( كه يك ديدار انتقامي خالص مي باشد- براي نواك آرزوي موفقيت دارم
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezaomo به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 |
Member
پستها: 47
سپاس: 964
در 49 پست 683 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
اعتراف کردم ! واقعا طرز دیدگاهها اینجا برام یه خورده خنده داره !
یکم قوه حس تون رو کار بندازین، فکر کنم بد نیست . راجری که 2 هفته قبل با اون روحیه و فشار، میاد راحت سیمون رو تو مسترز رم 2 صفر شکست میده و کلا فقط 3 گیم میده و تو ست اول تا آستانه بیگل حریف میره ، چه سیمون 5 سته بشه چه نشه ، بنظرت برای راجر فرقی داره و می تونه ازش 3 ست بگیره . اعتراف ! : دی خواهشا این دیدگاه های خنده دار رو کلا بریزین دور . خنده دار تر اینه، اگه راجر جلوی همین مارتین کلیژان و قبل ترش دانیل براندز 1 ست میداد، همین شما داد و هوار راه می نداختین که راجر تموم شده ست و از این حرفای رایگان و عادت شده برای ما . موفق باشید ویرایش توسط .AMIR. : 06-01-2013 در ساعت 12:37 PM |
![]() |
![]() |
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی .AMIR. به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
Big Roger,
Hamid_RUUD,
john,
kiavash,
lordmani,
Mahdi Naji,
manoochehr1984,
MRF,
nima.a,
Nima93,
pouriya.alex,
Pouya,
rezaomo,
rojhin,
roli,
roooger,
SABORI,
sahand,
SHIR FarHad,
zarin,
مهران
|
![]() |
#6 |
Roger's Fan
پستها: 41
سپاس: 235
در 40 پست 412 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
|
![]()
من خودم دوس دارم راجر قهرمان شه ولي فك مي كنم سونگا راجرو بزنه بره فينال از اون طرفم نواك بياد فينال سونگا انتقام استراليا 2008 و بگيرو بعد چندين سال يع فرانسوي قهرمان شه...
![]() |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی federer4ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 |
Senior Member
پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر)
زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد
|
![]() |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 |
Member
پستها: 30
سپاس: 443
در 30 پست 208 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: استاد راجر فدرر،استاده سرنا ویلیامز
|
![]()
خدایش نادالم خیلی قرعه نونی واسش افتادها.تنها فقط نوله چون طرفشه یخورده اونطرفو سنگینتر کرده وگرنه خیلی راحت سمت نادال.در عوض اون نوله بدترین قرعه ممکن واسش افتاده که اگه قهرمان شه باید تحسینش کرد.امیدوارم یا راجر قهرمان شه یا نوله.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
دلپوترو ،سونگا، رادیک
|
![]()
امروز موفق شدم بازی نادالو ببینم.اون دوستانی که میگن که نادال آمادست واقعا رو چه حسابی میگن؟واقعا بد داره بازی میکنه ارورهای فوق العاده زیاد وینرای کم سرویساشم فوق العاده ضعیف تر نسبت به قبل.اگه این جور تا نیمه بیادبالا تو 3 ست به نواک میبازهبعدم اون دوستی که میگه قرعه نادال اسونه نگاه رنکینگ 3 نفر اولی که باهاش بازی کرده بکنن و با بقیه بسنجن.در ضمن هر سال وقتی گفته میشد قرعه فدرر سخته که سمت نواک میفتاد.در این که قرعه نواک سخت ترینه شکی نیست و در این که نادال شانس اول قهرمانی نیس همچنین.اگه همین جور پیش بره نادال تو نیمه دوم سال کاری پیش نمیبره.
![]() |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی king of spin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 | |
Senior Member
پستها: 201
سپاس: 714
در 196 پست 1,553 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
در رولند گاروش 2009، رافا در تنها باختش در تاریخ این تورنمنت به سرویس های مرگبار سودرلینگ باخت، در فینال 2010، رافا در دیدار با سودرلینگ، سرویس های خارق العاده ی سودرلینگ که اکثرا بالای 220 بودند رو خنثی کرد و از اون مهمتر فوق العاده سرویس زد، رافا از ابتدای تورنمنت دستش رو رو نکرد و در فینال با سرویس های خیلی خوبی که زد سودرلینگ رو غافلگیر کرد و خیلی راحت بازی رو برد، تعداد ACE های رافا در اون بازی بینظیر بود رافا در این سه بازی خیلی خوب نبوده و یه مقدار نگرانمون کرده اما گرند اسلم مانند جام جهانی است و باید طوری بازی کرد که به تدریج به نقطه اوج رسید. شاید رافا نمیخواد همه انرژیشو در هفته اول خرج کنه، دستش رو برای دو حریف اصلیش رو نکرده و میخواد غافلگیرشون کنه امیدوارم اینگونه باشد |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafaello به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|