|
U.S. Open |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما چه كسی قهرمان مسابقات یو اس اپن مي شود؟! | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 60.71% |
اندی موری |
3 | 5.36% |
رافائل نادال |
13 | 23.21% |
نواك جوكوويچ |
2 | 3.57% |
اندی رادیك |
0 | 0% |
خوان مارتين دلپوترو |
4 | 7.14% |
جو ويلفرد سونگا |
0 | 0% |
نيكلای داويدنكو |
0 | 0% |
ديگر بازيكنان |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 56. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
این قدر حرفات از روی حسادته که ترجیح میدم این کارو کنم==> ![]() زنده باد راجر که اینقدر حال بدخواهاشو گرفته که بعد از باختش به هر چیزی چنگ میزنن بلکه یه مقدار از عقده هاشون خالی شه ![]() |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
وقتی راجر رولند رو برده بود، این خاله زنکها، از همین حرفای صدمن یه غاز می زدن ![]() ![]() حالا که باخته که دیگه کاملا عادیه تفاوتها رو تورو خدا ببینید وقتی رافا می بازه هوادرهای فدرر میان دلداری می دن و می گن مسخره ش نکنید اونوقت اینا..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Roger's Fan
پستها: 3,457
سپاس: 4,547
در 3,416 پست 18,618 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
![]() تازه ما یه چیزی هم بدهکاریم بهش! ![]() |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rio به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
نشستی خونه می گی باید خویشتن دار بود داور وقتی رو اعصاب آدم راه میره، باید تو دهنش هم زد زیادی خویشتن داری کنی، فکر می کنن الاغی در ضمن راجر همیشه مخالف هوک آی بوده اصلا کاملا مشخصه که این قانون خطا داره سر اون پوینت هم راجر قبل از اینکه نتیجه ی چلنج بده اعتراض کرد. حتی نتیجه ی چلنج هم به سود راجر بود. اعتراضش سر مدت زمانی بود که طول کشید. کاملا هم حق داشت |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 | |
Roger's Fan
پستها: 203
سپاس: 1,404
در 204 پست 1,927 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() خب به ما چه که طرفدار نادالی و هر بار مجبوری بازیهای فدرر رو تو فینال تحمل کنی!!!؟ خب ناراحتی نبین عزیز، کسی شما رو مجبور نکرده همه باید از حقشون دفاع کنند. من زیاد به اون درگیری لفظی توجهی نکردم ولی اگه توهینی کرده بود داور میتونست جریمش کنه پس چرا نکرد؟! شما اگه میدونی چی گفت لطفا تو پیغام برای من بفرست تا برم اون ویدئو رو گیر بیارم ببینم درست میگید یا نه. من بر خلاف شما واسه رافا از نظر شخصیتی خیلی احترام قائل هست(با اینکه از نظر اخلاقی هنوز با راجر فاصله دار) اما یه مثال میزنم برات که شاید اون بازی رو یادته! یه بازی بین رافا - مویا بود تو هند فک کنم، نیمه نهایی بود. همون بازی که 2-1 شد و همه ست ها 7-6 رافا رو چند تا چلنچ اعتراض شدید کرد؟! خودت کلاتو قاضی کن حالا اون بازی کجا فینال یو اس اوپن کجا!!؟ زمین تا آسمون فرقشه وقتی قراره حق خوری بشه باید وایسی و از حقت دفاع کنی اون بازی نواک - راجر و سرویس نواک من فک کنم ایس نشد و راکت راجر به توپ برخورد داشت. البته شاید من اشتباه دیدم ولی احساس کردم توپ منحرف شد. اما برام جالب بود نواک چرا اینقد خوش برخورد بود!!! قدیما که از حسنات نیکوی نواک و خانوادش خیلی صحبتا میشد! مخصوصا بعد از استرالیای 2008 ضمنا، من بازی فینال زنان رو ندیدم. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Roger's Fan
پستها: 3,457
سپاس: 4,547
در 3,416 پست 18,618 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
فقط دوست داری راجر رو خراب کنی و همیشه هم تیرت به سنگ میخوره و خودت خراب میشی! توقع داری راجر تو فینال گرند اسلم حقش رو بخورن بعد مودبانه بیاد از داور تشکر هم بکنه؟! خود شما بودی ببین چیکار میکردی؟! از شما بعیده این حرف! اون جایزه رو هم الکی نگرفته ! شما خودت بشین فکر کن ببین چرا از شما نظرخواهی نکردن؟! اونوقت دیگه چیزی نمیگی! ![]() |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rio به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 |
Former Staff
|
![]()
ست اول رو راجر بسیار خوب و مسلط شروع کرد. سرویس رو خوب نمی زد، ولی انقدر اعتماد به نفس داشت که بازی خودش رو دیکته کنه.
اوایل ست دوم رو هم برک کرد. پیش خودم گفتم دیگه تمومه و خوان از لحاظ روحی کم میاره. ولی راجر انقدر به بد سرویس زدن ادامه داد و انقدر در هولد کردن سرویسش به مشکل بر می خورد که هم خودش از لحاظ روحی پایین اومد، هم خوان اعتماد به نفس گرفت. خوان بازی خودش رو ارائه می داد، دون ترس فدرر هم به نظر من خوب کار می کرد. بارها برک کرد و برک پوینتهای زیادی رو هدر داد. از نکاتی که در این تورنمنت به چشمم خورد، اینه که فدرر از لحاظ هجوم که بهترینه، ولی از لحاظ دفاع هم یک از بهترینهاست. چند توپ بسیار بسیار مشکل رو به خوبی برگشت داد. ست سوم رو باکمی خوش شانسی و دو دابل فالت پیاپی از خوان گرفتیم. ولی ستهای بعدی، بازی به همون منوال ادامه پیدا می کرد. راجر برای هولد کردن اکثر سرویس گیمهاش مشکل داشت. ولی یه چیزی هم بد نشد. هر چند خیلی خوب می شد راجر باز هم قهرمانمی شد. چون معلوم نیست بازم بتونه به یه گرند اسلم دیگه برسه یا نه. ولی اگه این جا هم قهرمان می شد پدرش در میومد تا سال دیگه از این عناوین دفاع کنه. ----------------------------------------- تنیس مردان باز هم به یه فصل جدید رسیده راجر فدرر که امسال نشون داد همچنان دود از کنده بلند می شه با برگشتن رافا به دوران اوج، پر تجربه تر شدن امثال نوواک و موری، پیشرفت کردن رادیک با لری استفانکی، و چهر ه های جدید مثل خوان، مسابقات جذاب تر خواهد شد. به نظر من از این پس قهرمانی ها تقسیم خواهد شد. تنیسورها پدر هم رو در میارن تا برسن به جام |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tech Support
![]() |
![]()
همین پست فرق پیروان مکتب رافاییزم و فدرریزم رو نشون میده نیازی به پاسخ نیست ...
اونی که من گفتم غرولند کرد سوای اون بود و به ضرر راجر شد تو ست اول هم بود. وانگهی چلنجی نیست که به ضرر راجر باشه و راجر چیزی نگه. واقعا مسخرست خودتون میگید هوک ای رو قبول نداره آخه یعنی چی؟! خجالت بکش تو قرن 21 جمع کن بساط جور و جهل و جاه طلبیت رو. |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() میلاد فکر کنم اگه دوباره راجر افول کنه و نادال نامبر وان شه اینا رسما خشتک ما رو مورد عنایت قرار خواهند داد ! بابا یکم روتو کم کن ممد ! چرا اینقدر زورت میاد راجر ببره ؟! |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
آخه خداییش این هوک آی خیلی چرته از روی مارک روی زمین کاملا مشخصه که یه توپ اوت شده اونوقت هوک آی نشون می ده که مثلا خورده به روی خط به نظر من که تا وقتی که 100 درصد مطمئن نشده باید برش دارن اون امتیاز که منجر شد به برک پوینت واسخ خوان در ست دوم، کاملا واضح بود که اوت بود. اونوقت هوک آی نشون می ده که توپ سایه اش، کمی به خط ساییده آخه این یعنی چی؟ هوک آی رو بردارن این همه خط نگدار هست دیگه. اگه هم چشمشون ایراد داشته باشه، واسه همه یکسانه ظلم علی السویه عدله ROGER FEDERER: It was only one mark. That mark was out. But apparently in. I mean, I don't know what to say. This thing is so ridiculous anyway. I see the ball landing, I see the ball hanging, and then it's called in.
I mean, I should have made the difference earlier so I'm not in a position where a challenge like that is gonna make a difference. Still, I'm ‑‑ whatever. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|