بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2015 > تورنمنت‌های پیشین (مردان) > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

9-22 شهریور - نیویورک، ایالات متحده

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-06-2015, 11:59 AM   #1
مسعود 289
Senior Member

آواتار مسعود 289

پستها: 755
سپاس: 1,202
در 404 پست 773 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: کسی نیست جز کاملترین تنیسور تاریخ نواک جوکوویچ . کسی که میتونه بعد از بازنشستگی برترین و پرافتخارترین تنیسور تاریخ هم محسوب بشه.
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN)نیویورک- 2015)

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi_Federer نمایش پست ها

: Quarter Finals
Novak Djokovic vs F.Lopez
B.Paire vs J.Chardy
Stan Wawrinka vs Andy Murray
Roger Federer vs R.Gasquet

: Semi finals
Novak Djokovic vs J.Chardy
Roger Federer vs Stan Wawrinka

: Final
Novak Djokovic vs Roger Federer

: Champion
Novak Djokovic

این نظر خودتونه یا از جاییه؟

نقل قول:
نوشته اصلی توسط behsen نمایش پست ها
تا اینجا و دور سوم میشه با قاطعیت گفت بازیهای بالای جدول خیلی زیباتر و پر هیجان تر بودن، اما از دور چهارم به بعد قضیه برعکس میشه و بازیهای پایین جدول خیلی زیباتر خواهند بود. دو تنیسور مدعی پایین جدول ینی فدرر و ماری باید مقابل دو بیگ سروی بازی کنند که جدا از سرو زدن نمایش خوبی تا اینجا داشتند. تا این دور قسمت نشده بازی حضرت موشک انداز(جان ایسنر) رو ببینیم، که بالاخره طلبیده شدیم مقابل سوپر بیگ سروهایی مثل ایسنر فقط کافیه ریترن خوب و ارورای کمی داشته باشی تا اتوماتیک وار برنده بازی بشی، توی ریترنای فد که بحثی نیست، اما دیروز ارورهای نسبتا زیادی داشت، 26 ارور توی 29 گیم. از اونور ایسنر توی 12 گیم سروی که داشت 21 ایس زد! ینی نزدیک به 2 ایس تو هر گیم سرو که آمار فوق العادیه ایه. حالا شما حساب کنید وقتی تو هر گیم سرو طرف 2 تا ایس بزنه، 1 ارور هم حریف بده دیگه به صورت پیش فرض اون گیمو گرفته رفته پی کارش ولی از اونجایی که فد استاد تای برک هست فکر نمیکنم در نهایت مشکلی براش پیش بیاد و حداکثر تو تای برک ست ها رو میگیره.

بازی ماری-اندرسون هم شاید جالب و نزدیک باشه. به نظر من ماری تا اینجا با سیلی صورت خودشو سرخ نگه داشته، دور دوم که تا آستانه ی حذف پیش رفت، دور یک هم با کیریوس آنچنان مطمئن و خوب نبود، بیشتر با ارورای کیریوس تونست بازی رو دربیاره. البته اندرسونم تو ارور دادن دست کمی از کیریوس نداره، ولی خب فاکتور تجربه شاید بعضی جاها به کمکش بیاد.

استن هم که ماشالا هیچوقت از شانس کم نمیاره بزنم به تخته جک سوک اگه مصدوم نمیشد میتونست خیلی بیشتر از حریفی که دیشب باهاش بازی کرد اونو به چالش بکشه. تا الان 9 ست برده که 5 تاش با تای برک بوده. اما خب استن استرالیای پارسالو هم همینجوری برد، بازیکنای ضعیف ترو با تای برک و واک اور و انصراف برد، بازیکنای قوی رو هم با تای برک و 5 سته برد، تا به خودمون اومدیم دیدیم جامو گرفته رفته خونشون

بازیهای امشبم به جز جوکو احتمالا نزدیک از آب در میاد، اما از اونجایی که طولانی میشه بهتره سکوت اختیار کنم
مرسی
من از نوع نوشتارتون لذت می برم امیدوارم بیشتر بنویسید
مسعود 289 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما مسعود 289 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 09-06-2015, 12:51 PM   #2
King Rojer Federer
Senior Member

آواتار King Rojer Federer

پستها: 243
سپاس: 2,455
در 213 پست 1,323 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آخه این شد سوال.معلومه پادشاه روجر فدرر
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN)نیویورک- 2015)

نقل قول:
نوشته اصلی توسط J.F.K نمایش پست ها
این نظر خودتونه یا از جاییه؟

مرسی
من از نوع نوشتارتون لذت می برم امیدوارم بیشتر بنویسید
نوشتنهاشو ببین بلکه تو هم یه خورده ازش یاد بگیری.با اینکه این بنده خدا طرفدار نواکه ولی شخص بنده بهش خیلی ارادت دارم چون همه حرفهاش از روی اصول و عقله.مثل تو نیست که فقط فکر آتیش روشن کردن هستی
King Rojer Federer آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 09-06-2015, 12:37 PM   #3
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

The Quality, The Drama, The Fight

Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-06-2015, 01:34 PM   #4
مسعود 289
Senior Member

آواتار مسعود 289

پستها: 755
سپاس: 1,202
در 404 پست 773 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: کسی نیست جز کاملترین تنیسور تاریخ نواک جوکوویچ . کسی که میتونه بعد از بازنشستگی برترین و پرافتخارترین تنیسور تاریخ هم محسوب بشه.

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahoura نمایش پست ها
The Quality, The Drama, The Fight

من هم دوسش دارم
مخصوصا جیغاش من را یاد ماشا میندازه
امیدوارم از میان ویکا و سیمونا جون (بقول دوستمون) یکی گرند بگیره
مسعود 289 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 09-06-2015, 12:49 PM   #5
rojhin
Senior Member

آواتار rojhin

پستها: 316
سپاس: 3,786
در 301 پست 2,152 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

درباره بازی راجر و ایسنر آدم ناخودآگاه یاد اولیم مصاف این دو تو راند سه یو اس اپن 2007 میفته . بازی که ست اولش تو تایبریک نصیب ایسنر شد و خودش ، باکسش و آمریمایی ها خیلی جنگولک بازی درآوردن و شیلنگ تخته انداختن ولی سه ست بعدی رو راجر به راحتی 2-6 ،4-6 و 2-6 برد و رکورد بینظیر 98 پوینت پی در پی بدون هیچ UE توسط راجر تو همین بازی بدست .
راجر همیشه بهترین استراژی رو در برابر بیگ سروها اتخاذ کرده که بهترین موردش هم سمی ویمبی 2014 مقابل راونیچ بود و یادمونه راجر اول بازی بجای سرو زدن زمین رو انتخاب کرد و همون گیم اول راونیچ رو برک کرد و این یعنی با برنامه به زمین اومدن .
درمورد زیاد بودن ارور مقابل کولی کاملا مشخص بود که گرما رو کیفیت جفتشون تاثیر گذاشته بود و درصورت تکرار حتما ارور ایسنر هم زیاد خواهد شد .
به هر حال راجر مشکلی نداره برای بازی با ایسنر و نتیجه 0-3 برای راجر خواهد بود .
rojhin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rojhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-06-2015, 02:17 PM   #6
sinraf
Junior Member

پستها: 10
سپاس: 14
در 10 پست 126 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger , Stan

سلام

راند 3 هم که تموم شد .

راجر که فک می کنم A-game اش رو نیاورد و صرفا خواست بازی رو ببره . تو سایت یواس سوال بازی این بود که این افت کوچیک تو بازی راجر ربطی به سطح کلیش تو ادامه رقابتا داره یانه که فک نکنم ربطی داشته باشه . لازم نیست که تو راند 3 خودتو بترکونی تو راند بعد یهو افت کنی . اشکال فد تو ویمبلدون همین بود که یه بازی زود اوج گرفت و واسه نواک دو ست تونست دووم بیاره . فک کنم این گرنداسلم داره با برنامه تر کار میکنه . البته گرمی هوا هم بود و اینکه کولشرایبر هم برعکس ماری خیلی underrate کردن وگرنه بازیکن خوبیه و نمیزاره که فد بازیشو انجام بده . فد بعد بازی داستان ریترن جدیدشو هم گفت . اسمشم گزاشته SABR یا اونجور که خودش دوست داره بگه saber . مخفف ( Sneaking Attack By Roger :) ) ینی خیلی خفنه این فدکس .
اما در مورد بازی با ایسنر فک نکنم راجر به مشکلی بربخوره ، چون هیچ وقت مقابل بیگ سرو ها مشکلی نداشته و ریترن اسلایسش نابود میکنه سرویسشونو . تنها بیگ سروی که یه کم راجر رو اذیت کرده تو طولانی مدت کارلویچه که حیف شد که حذف شد . حالا جلو ایسنر بحث اینه که سیبر میزنه یا نه :)

استن هم برد . به نظرم حریفش سرحال بود و بازیکن بدی نبود. راکتی که استن شکست و به یکی از طرفدارا داد هم نکته جالبی بود توی بازی . در کل استن یواش یواش داره فرم انیمالشو پیدا میکنه و فورهند و بکهنداش داره به همون موشک های کروز رولند گاروس تبدیل میشه :) حس میکنم اگه با ماری به هم بخورن ماری رو میبره .

در کل بازیای دیشب بیشتر به مزاق گردانندگان تورنمنت خوش اومد چونکه همه چیز سر موقع تموم شد . اما نوید این رو هم میده که بازیای خوبی تو راند چهارم خواهیم داشت . امیدوارم سید های اصلی بیان بالا که تو کوارتر بازیای خوبی ببینیم .

یه نکته جالب تو بازیای امروز اینه که تو کوارتر دوم درا 3 تا از 4 تا بازیکن فرانسوین . دیشب ویلاندر یه کم در مورد ساختار تنیس فرانسه حرف زد و گفت نکته اصلی ساختارشون اینه که اجازه میدن بازیکن هرجور که راحته بازی کنه و مثلا حتما اجبار نمیکنن تو باید دو دست بکهند بزنی . البته خیلی عجیبه همونطور که متس هم گفت از رولندگاروس 1983 هیچ فرانسوی قهرمان گرنداسلم نشده . اگه چیلیچ بیاد بالا و فرانسویا نیان از اون داستانا میشه .

به امید بازیای خوب و حساس تو هفته دوم . یواس تازه شروع شده :)
sinraf آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sinraf به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-07-2015, 09:11 AM   #7
roger_024
Junior Member

آواتار roger_024

پستها: 18
سپاس: 34
در 16 پست 109 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer-novak djokovic-sara errani-maria-eugenie bouchard

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sinraf نمایش پست ها
سلام

راند 3 هم که تموم شد .

راجر که فک می کنم A-game اش رو نیاورد و صرفا خواست بازی رو ببره . تو سایت یواس سوال بازی این بود که این افت کوچیک تو بازی راجر ربطی به سطح کلیش تو ادامه رقابتا داره یانه که فک نکنم ربطی داشته باشه . لازم نیست که تو راند 3 خودتو بترکونی تو راند بعد یهو افت کنی . اشکال فد تو ویمبلدون همین بود که یه بازی زود اوج گرفت و واسه نواک دو ست تونست دووم بیاره . فک کنم این گرنداسلم داره با برنامه تر کار میکنه . البته گرمی هوا هم بود و اینکه کولشرایبر هم برعکس ماری خیلی underrate کردن وگرنه بازیکن خوبیه و نمیزاره که فد بازیشو انجام بده . فد بعد بازی داستان ریترن جدیدشو هم گفت . اسمشم گزاشته SABR یا اونجور که خودش دوست داره بگه saber . مخفف ( Sneaking Attack By Roger :) ) ینی خیلی خفنه این فدکس .
اما در مورد بازی با ایسنر فک نکنم راجر به مشکلی بربخوره ، چون هیچ وقت مقابل بیگ سرو ها مشکلی نداشته و ریترن اسلایسش نابود میکنه سرویسشونو . تنها بیگ سروی که یه کم راجر رو اذیت کرده تو طولانی مدت کارلویچه که حیف شد که حذف شد . حالا جلو ایسنر بحث اینه که سیبر میزنه یا نه :)

استن هم برد . به نظرم حریفش سرحال بود و بازیکن بدی نبود. راکتی که استن شکست و به یکی از طرفدارا داد هم نکته جالبی بود توی بازی . در کل استن یواش یواش داره فرم انیمالشو پیدا میکنه و فورهند و بکهنداش داره به همون موشک های کروز رولند گاروس تبدیل میشه :) حس میکنم اگه با ماری به هم بخورن ماری رو میبره .

در کل بازیای دیشب بیشتر به مزاق گردانندگان تورنمنت خوش اومد چونکه همه چیز سر موقع تموم شد . اما نوید این رو هم میده که بازیای خوبی تو راند چهارم خواهیم داشت . امیدوارم سید های اصلی بیان بالا که تو کوارتر بازیای خوبی ببینیم .

یه نکته جالب تو بازیای امروز اینه که تو کوارتر دوم درا 3 تا از 4 تا بازیکن فرانسوین . دیشب ویلاندر یه کم در مورد ساختار تنیس فرانسه حرف زد و گفت نکته اصلی ساختارشون اینه که اجازه میدن بازیکن هرجور که راحته بازی کنه و مثلا حتما اجبار نمیکنن تو باید دو دست بکهند بزنی . البته خیلی عجیبه همونطور که متس هم گفت از رولندگاروس 1983 هیچ فرانسوی قهرمان گرنداسلم نشده . اگه چیلیچ بیاد بالا و فرانسویا نیان از اون داستانا میشه .

به امید بازیای خوب و حساس تو هفته دوم . یواس تازه شروع شده :)

مرسی از توضیحات کامل منطقی شما
roger_024 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 09-06-2015, 06:17 PM   #8
omidd
Senior Member

آواتار omidd

پستها: 148
سپاس: 2,356
در 146 پست 1,594 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: استاد راجر

با سلام خدمت دوستان عزیزم.
چند روزی میشد که میخواستم پست بزارم متاسفانه وقت نشد الان گفتم چند خطی وارد داستان بشیم ببینیم اوضاع چجوریاست.
بعد از شکست تلخ راجر در ویمبلدون راجر بخوبی سال پیش خودشو برای فصل امریکا اماده کرد و با درخشش در سینسیناتی تونست اعتماد بنفس خودشو افزایش بده برای اخرین گرند سال 2015 تا شاید معجزه ای رخ بده و بتونه به 18 گرند خودش برسه.
قرعه اپن امریکا برای اندی واقعا افتضاح بود برای نواک خوب بودش تا بخوبی اون قرعه بد در رولند هم در ویمبلدون و هم در اپن امریکا جبران بشه شدید.
از بالای جدول با حذف زودهنگام نیشیکوری و رافا عملا شرایط برای فینالی دیگر برای نوله بوجود اومده و با توجه به سال فوق العاده این بشر بنظرم فینال نیومدن نوله سختتر از رسیدنش به فینال!!!!
راجبع رافا دوستان نظر کاملی دادن من ویمبلدون 2013 فراموش نمیکنم اصلا قابل هضم نبود یا شکست راجر مقابل تسونگا در ویمبلدون و حالا اینبار برای اسطوره دیگر تنیس پیش اومد امیدوارم بخودش بیاد و در ادامه تنیس حرفه ایش به قهرمانیای دیگه برسه جز رکورد گرند راجر اگه رسید منم کلاه از سر برمیدارمو بیشتر از قبل تحسینش میکنم امپراطور خاکی.

از پایین جدول راجر بازی اول و دومشو راحت و بدون نقص بازی کرد اما بازی دیشبش اصلا راضی کننده نبود من هر لحظه احتمال میدادم ست بده اما تجربه راجر به کمکش اومد بنظرم اگه این بازی که راجر انجام داد ادامه داشته باشه در دور چهارم یا نهایتا کوارتر راجر حذف میشه.
ی نکته مهم برای پیروزی بر راجر وجود داره اونم استفاده از قدرت و البته دقت.
تنیسورایی که با لطافت با راجر بازی کنن و از قدرت در ضربه بی بهره باشن خوراک شکست خوردن جلو راجرن ولی تنیسورایی مثل تسونگا بردیچ که کلا محکم بازی میکنن اگه بازیشون بگیره که زیاد پیش اومده مقابل راجر میتونن راجر رو بدجور دچار دردسر کنن.
بازی با ایزنر پیروزی رو از ان راجر میدونم امیدوارم با تسلط بیشتر و با ارمش بازی کنه اگه در کوارتر بردیچ بیاد بنظرم اگه اماده باشه این بازی از سمی هم سختر خواهد بود(اندی بعید میدونم بتونه جلو راجر کاری از پیش ببره حتی احتمال شکستش تا قبل سمی زیاد استن هم اصلا نمیشه راجبش حرف زد حالی بی حالی اما اگه همون استن اماده باشه راجر رسیدنش به فینال به اندازه قهرمانی ارزش داره اونم بعد از 6 سال نرسیدن به فینال با بدشانسی های عجیب).
کلا بعد شکست راجر در فینال ویمبلدون هر چی بخودم میخوام بقبولونم راجر میتونه گرندی دیگر بگیره سخت میتونم باور کنم چون راجر ی تفاوت عمده با امثال نواک داره اونم بدلیل سن زیاد که نمیزاره راجر ریتم خودشو در بازی های دو هفته ای سه از پنج ثابت نگه داره و همین میشه جلو نولک دو ویمبلدون رو با اینکه امسالم بنظرم خیلی خیلی خوب بود از دست بده.
تنها ارزوی ورزیشم همین که به گرند 18 برسه راجر نشون داده کار غیرممکن خوب بلده انجام بده و امیدوارم بتونه چون دیگه خیلی نزدیک شده به اخرین گرندای خودش.
با ارزوی سلامتی و ارامش و محبت برای دوستان
omidd آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی omidd به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-06-2015, 11:48 PM   #9
novak djokovich
Member

آواتار novak djokovich

پستها: 97
سپاس: 98
در 84 پست 513 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic juan martin vika

یه مَثَلی هست که میگه خود گویی و خود خندی عجب مرد هنرمندی
novak djokovich آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی novak djokovich به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-07-2015, 09:08 AM   #10
roger_024
Junior Member

آواتار roger_024

پستها: 18
سپاس: 34
در 16 پست 109 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer-novak djokovic-sara errani-maria-eugenie bouchard

به اعتقاد من بازی با ایزنر راحت خواهد بود
و در کوارتر بازی با بردیچ راحت تر از گاسکه
در صورت رسیدن به سمی اندی راحت تر از استن
roger_024 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger_024 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)