|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Member
پستها: 71
سپاس: 500
در 71 پست 550 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: matador,roger,del potro,novak,feranchesco rios,pet,berdych,gulbis..........,
|
![]()
بالای جدول به نظر راحت تر میآد ،راه راجر به فینال باز است .
از موری و سودرلینگ فکر نکنم بخاری بلند بشه شاید مونتاس یا بغداتیس یک کم فدرر رو اذیت کنن پایین جدول (page 2 -draw) واویلاس همه اسپانیای خوب و گونزالس و اندی رادیک و جوکویچ هستند. (البته توی خاک، تنیس غیرقابل پیش بینی تر است تا توی هارد) رافا میدانم راحت تا فینال سخته اما تو این کاره ای ای رافا 4 تا رو 5 تا بکن 6 تا رو 7 تا بکن 14 تا رو 15 تا بکن 39 تا را 40 تا بکن با امید بازی های قشنگ ویرایش توسط babak59 : 05-24-2010 در ساعت 08:46 AM |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی babak59 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]() نقل قول:
رادیک که همه میدونن تو خاک چیزی نیست ورداسکو هم که بعد بارسلون معلوم نیست چش شد ![]() نواک هم اون نواک پارسال نیست و نمیتونه حریف نادال بشه من فکر میکنم رافا تا فینال میاد از اون طرف هم یا راجر یا ماری |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 |
Former Staff
|
![]() |
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]() ![]() ![]() اندی تو کورت Suzanne Lengle بازی داره ![]() اگه اندی ببره فکر کنم احتمالا با چلا ارژانتینی داره اندی تو مادرید امسال با چلا بازی کرده بود وتوانست با نتیجه 3-6 و 3-6 او را شکست دهد |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 |
Roger's Fan
پستها: 592
سپاس: 2,794
در 585 پست 3,988 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: بزرگترین و پر افتخار ترین تنیسور تاریخ *Roger federer*
|
![]()
سلام
مطمئن باشید راجر قهرمانه. ![]() |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pourya RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
امروز بازي جذابي رو بين اندي ماري و ريچارد گاسكه شاهديم كه به نظر من اين بازي يك طرفه اي نيست و هر دو تنيسور از شانس تقريبا مساوي برخوردار هستن اندي ماري كه رنك 4 هست(سوابقش روشنه) و گاسكه كه اخيرا قهرمان تور 250 نيس شده و قبل از محروميتش جز تاپ 10 بوده!!!!
بازي هاي ديگه امثال راجر و نواك و ف.گونزالس و ... رو تقريبا بازي هاي يك طرفه اي هست!!!! تسونگا هم به سختي حريف الماني رو پشت سر گذاشت كه به نظر من دوام نمياره و دور بعد يا نهايتا دور سوم حذف ميشه!!!! به اميد تماشاي بازي هاي ديدني و جذاب
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 |
Former Staff
|
![]()
خب روجر تونست بازی اولش و به راحتی ببره..بعضی از صحنه های بازی جذاب بود که ریکورد کردم
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 |
Moderator
![]() |
![]()
این چندمین گرنداسلمی که فدرر داره کانسکتیو توش بازی میکنه؟ کسی میدونه جواب منو بده
مرسی |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]() |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 |
Rafa's Fan
پستها: 794
سپاس: 4,390
در 772 پست 4,275 بار سپاسگزاری شده
|
![]() |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rafa.com به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
رولندگروس، فرنچ اپن، تنیس خاکی، گرنداسلم، |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|