|
Shanghai ATP Masters |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نتیجه فینال رو چگونه پیش بینی می کنید؟! | |||
رافا در 2 ست |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 15.00% |
رافا در 3 ست |
2 | 10.00% |
نیکلای در 2 ست |
10 | 50.00% |
نیکلای در 3 ست |
5 | 25.00% |
رأی دهندگان: 20. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
![]() ماها دوستانه با هم حرف می زنیم اگه بحث شاخ و شونه کشیدن بود عمرا اگه بحثی با خوبی و بدون بد و بیراه گوئی تموم نمیشد ![]() |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
خوب من از کلمه ی شاخ شدن تعبیر خاص خودم رو دارم بعضی ها مثل تو فکر می کنن هیچکس در بحث و استدلال حریفشون نمی شه باید جلوی این افراد در اومد اینکه آخرش با خوبی و خوشی تموم می شه همه اش ناشی از محبت و خلوص نیت و پاکی و صفای قلب منه. والا به تو باشه که تا ابد می خوای به بحث ادامه بدی |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Roger's Fan
پستها: 3,457
سپاس: 4,547
در 3,416 پست 18,618 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
حرفهای دیشب شما رو خوندم و راستش دلم گرفت! ![]() ببینین میلاد جان و بقیه دوستان فدرری همونطور که ما درست یا غلط محاله از نظرمون در مورد راجر برگردیم و مثلا بریم طرفدار نادال بشیم همین طور دوستان نادالی هم هرگز رافا رو رها نخواهند کرد و ارزش کار طرفداری دقیقا به همین هست. نه اینکه تا یکی برد میبینی فورا یه عده عاشق سینه چاکش میشن. رافا و راجر اونقدر بزرگ هستن که هر کدوم کلی عاشق و دلباخته در سراسر دنیا داشته باشن. حالا چرا ما وقت خودمون رو با بحثهای بیهوده تلف کنیم و احیانا باعث ناراحتی همدیگه بشیم؟! من خودم از بحثهایی که قبلا اینجا پیش اومده پشیمونم و معتقدم نبایستی بعضی مطالب گفته میشد تا باعث ناراحتی دوستان اعم از فدرری و نادالی بشه. کاش این انرژی صرف ایجاد دوستی ها و تحکیم اونها میشد! میلاد عزیز موضوع دلگیری شما هم از من مربوط به طرفداری ما از تنیسور خاصی نبود چون هر دو فدرری هستیم. یه سوتفاهم بود و نظر منفی که شما نسبت به من داشتی. البته نمیدونم هنوز مورد غضب شما هستم یا نه ولی من همیشه شما را دوست داشته و دارم سوای بحث مدیریت و سایت و این حرفها. پیشنهاد میکنم کل کل ها رو کنترل شده بکنیم و مباحث سایت های دیگر رو اینجا دنبال نکنیم. نسبت به هم اگه با حسن نیت رفتار کنیم مشکلات اینچنینی پیش نمیان. من کم پست میدم و بیشتر سعی میکنم مطالب دوستان رو بخونم و استفاده کنم. کل کل بیفایده است دوستان! قربون همتون ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
بیخیال من می خواستم کوروش رو اذیت کنم، اون ناراحت نمی شه اما در مورد شما دیگه اون شب گفتی که ازم بیزاری و حالت به هم می خوره دیگه ![]() عیب نداره خدای ما هم بزرگه خیالی نیست |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrators
جینپری،موری،گاسکه،
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
،سورانا،ماریا،وی
|
![]()
کسی که این بحث (بحثی که مختومه شده بود) رو کشش داد مشخصه و بله همه عالم و آدم و البته اونائی که پر و بال منو می چینن (منظورم همونائیه که تو عهد دقیانوس و زمان بزن بهادری سیر می کنن) میبینن!!!
من سعی کردم خطوط قرمز رو همواره رعایت کنم ولی گاهی بحث های بی فایده آدم رو مجبور می کنن بر خلاف میل باطنیش عمل کنه... نمیدونم منظور شما از این کارا و بحث های خنده آور چیه ولی هر چی هست بهتره دیگه ادامش ندید چه اینجا چه تو آیتی ست چون به نفع هیچ کدوممون نیست ![]() شب خوش |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
صحبت از خط قرمز ميكني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فك ميكني وقتي به من ميگي كل كل چال ميدوني تو آيتي ميكني اين حرف ناراحت كننده نيست؟؟؟بعد شما صحبت از رعايت خط قرمز ميكني؟؟؟؟؟؟؟ اينه خط قرمزت و يا ..... من قصدي ندارم فقط ميخوام امتحان كنم كي ظرفيت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ براي بار هزارم:شما كه ميدوني فايده نداره چرا ادامش ميدي؟؟؟؟؟؟شما كه عاقلي؟؟؟؟؟؟ شما ادامه نده. شب خوش موفق باشي يا علي |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 |
Administrators
جینپری،موری،گاسکه،
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
،سورانا،ماریا،وی
|
![]()
باشه من از شما عذرخواهی می کنم حرفام بدتر از حرفهای شما نبود ولی اینقدر جراتش رو دارم که معذرت خواهی کنم هر چند آغاز گر این بحث ها و جنجال خود شما بودی!!! من همیشه سعی کردم شما بگم تا تو ، تا خطوط و مرز ها حفظ بشه!!! هیچ وقت هم قصد ادامه ی بحث ها رو نداشتم و نخواهم داشت...
از این ببعد هم هر وقت خواستی به کسی گیر بده لطفا به من گیر نده چون من ظرفیت اینجور کل کل ها رو ندارم یا خدائی نکرده کدورتی پیش میاد که اصلا خوشم نمیاد یا وقتمون رو الکی بابت 5-10 صفحه تعارف و کل کل بی مصرف هدر میدیم... شب خوش بای |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
بي احتراميهاي شما بدتر نبود؟؟؟؟؟؟؟؟ من تا شما بي احترامي نكردي بي احترامي نكردم.من لزومي نداره اول معذرت خواهي كنم چون به من بي حترامي شد و منم جواب دادم. ولي منم شهامت دارم كه معذرت بخوام بابت جواب بي احترامي هام. نميدونم وقتي ميگم فدرر 2008 در مقابل نادال 2009 اين جنجاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما هميشه قصد بحث نداريد ولي...................... والا خنده داره من گفتم آقا كورش فدرر 2008 در مقابل نادال2009؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به شما گير دادم. موفق باشي يا علي شب خوش |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 | |
Administrators
جینپری،موری،گاسکه،
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
بحث فدرر 2008 و رافای 2009 یک دور کاملا مختومه شد! من از همون اولش مخالف مقایسه بودم و هشدار رو دادم که مقایسه ای وجود نداره... نظر هر کسی هم محترمه شما خواستی مقایسه کنی و کردی ![]() ![]() ولی این رو بگم که لزومی نداره بی احترامی رو با بی احترامی جواب بدیم ![]() ![]() من هیچوقت قصد بحث های بی فایده ندارم ولی بحث پیش میاد بالاخره... شب خوش عزیز |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
جواب محمد رو دادم. كه شما اومدي پي بحث رو گرفتي!!!!! چرا طرف بايد حرمت شكني كنه كه بي احترامي كنه؟؟؟؟؟؟؟ اتفاقا از نظر من شما بي احترامي رو شروع كردي و هميشه شرو ميكني.من به كسي بي احترامي نميكنم كه جواب بده يا نده. در آخر: تا بهم بي احترامي نشه به هيچ كس كاري ندارم. ولي... موفق باشي يا علي شب خوش |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|