|
مسترز مایمی (Sony Ericsson Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
منوچهر جان ما هم امسال و پارسال نیست که اونو شناختیم من اولین بار که دیدمش French Open سال 2007 در برابر Nadal بود که با یکی از دوستام که قهرمان تنیسه بازی رو می دیدم , ان زمان اون به من گفت این همه چیش از Nadal بهتره. ( البته به نظر من همه چیش نه اما Overall مهارتهای بازیش از Nadal بهتره ) البته ان زمان سرویسش به خوبی حالا نبود و Passive تر هم بازی می کرد ( کلا از طرف Deuce court نمیتونست سرویس اسلایس بزنه - سرعت سرویساشم خیلی کمتر بود ) بله در میان بازیکنان قد بلند Movement ش از بقیه بهتره اما باز هم اگه قدت بلند باشه در برابر بازیکنانی که بتونند قدرت حرکتیتو با ظربات Down the line به چالش بکشند و Take the ball early کنند به هر حال هر چقدر هم که نسبت به قدت خوب حرکت کنی انقدر که یک بازیکن قد کوتاه می تونه خوب در زمین حرکت کنه نمیتونی و به هر حال Footwork و Speed ت از اونا بدتر و کمنره , اگه بخواهیم مثال بزنیم: رکورد Del Potro در برابر بازیکنانی که Take the ball early می کنند و به خوبی از هر دو سمت ( چه بکهند و چه فرهند می توانند با قدرت Down the line بروند ): Del Potro 0-3 vs. Djokovic , 1-3 Nalbandian , 1-3 Davydenko , 2-6 Federer
هر چقدر هم تمرین کنی و پیشرفت کنی به هر حال وقتی قدت اینقدر بلنده بازیکنانی هستند که اونو به چالش بکشند و از Match up نمیشه چشم پوشی کرد , برای همینه که من بر خلاف همگان وقتی U.S Open رو برد عقیده نداشتم و ندارم که میتونه No. 1 بشه. |
|
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
!GH-9924,
Afshin,
BABAK,
Behnam RF,
delpotro,
Ehsλn,
Fakhruddin,
javi,
manoochehr,
Mohammad Reza,
msh13792,
Nima88,
Pouya,
roli
|
![]() |
#2 | |
Senior Member
پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Author
![]() |
![]() نادال در راند سوم به دیدار لوپز می رود پس از ملاقات با ستارگان بسکتبال ان بی ای لبرون جیمز و دوآین وید درمراسم پیش از بازی ، رافا نادال کار خود را در راند دوم آزاد سونی اریکسون با شکست دادن نیشیکوری ژاپنی آغاز کرد. دو بار فینالیست این رقابتها از احساس خود درباره بازی کامل و ضربات راضی کننده سرویس گفته "من بسیار خوشحالم درباره اینکه چگونه بازی کردم . فکر می کنم امشب در سطح بالا بازی کردم "نادال گفت . احساس م بهتر از هفته گذشته بود، این مهم است. من در پایان بازی به خوبی ضربات سرو زدم. تنیسور اسپانیایی نقطه کلیدی بازی خود برابر نیشیکوری را ضربات سرو می داند "او یک بازیکن بسیار،بسیار خوب است. این یکی از چیزهاییست که شما نمی خواهید در دور اول ببینید ، مطمئنا یک مشکل بود . نادال در راند بعدی به مصاف هموطن خود، لوپز می رود " می خواهم تهاجمی بازی کنم، با فورهندم" try to move him, and go to the net when I have the chance,” explained Nadal. "می دانم به سمت یک بازی مشکل می روم زیرا او به خوبی سرویس میزند،والی خوب، و خیلی خطرناک است ... اما اگر خوب بازی کنم شانس هایی خواهم داشت " |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() نقل قول:
مهم اینه که اگه دلپوترو همین قیافه رو داشت. و بازیش همینجوری بود ولی 10 سانت کوتاهتر بود یک چهارم اون چیزی که الان محبوبه محبوب نبود. قد بلندش باعث شده که بشه دلپوترو. خیلی ها هم به خاطر این که یه بازیکن قد بلند و در عین حال خوش تکنیک هست دوستش دارن. پس پاینده باد خوان مارتین دلپوترو |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 |
Senior Member
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ
|
![]()
اگه امشب موناکو رو دور باشه بازی سختی در انتظار راجر است. و این بازی امتحان خوبی برای راجر هست قبل بازی با نادال. راجر اواخر تو رالی های طولانی مدت مشکلات زیادی داشته و مو ناکو بازیکنیه که سبک بازیش دقیق همینه و رالی رو طولانی مدت میکنه. موناکو از کیک سرو خوبی هم بر خورداره که راجرو به زحمت میندازه. بازی خیلی جذاب و دیدنیه و بی صبرانه منتظر این بازیم.
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 |
Former Staff
|
![]()
رسيدن ماريا به كوارتر فينال با غلبه بر سيد چهار تورنمنت.
ماريا شاراپووا امروز تونست در بازي سوم خودش در ميامي بر سامانتها استوسور غلبه كند. 6-4 6-1 اين هفتمين پيروزي متوالي ماريا در مقابل استوسور بود. ماريا در مرحله بعد بايد با dulgheru از روماني بازي كنه. come on maria
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
بازیه خیلی قشنگی بود هر دو تنیسور اماده بودن فقط فرقشون تو نقاط حساس بازی بود که راجر با تجربه بالایی که داره به خوبی بازی رو کنترل کرد و برد.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Expert
|
![]() Wow
Be aware of Roger فرم Federer مانند Barkleys بود. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Roger's Fan
پستها: 208
سپاس: 69
در 208 پست 1,736 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
نمونش راجر در 2007 در هامبورگ که یک فرهند وینر ساده نمیتونست بزنه یکباره در فینال اصلا یک ادم دیگه شد و نادال رو در خاک برای اولین بار برد. در مورد حریف بعدی راجر هم بله احتمال بردن راجر بسیار بالاست اما فقط محض اطلاع میگم که راجر در سال 2006(سالی که شاید هیچوقت برای هیچ بازیکنی رقم نخوره) در چمن که سطح مورد علاقه راجر هست در جام Gerry Weber المان با همین بازیکن بازی کرد و راجر در لحظه اخر در 3 ست تونست بازی رو ببره و پاش کاملا روی پوست پیاز بود و اگر حرکات عجیب و غریب و اطمینان به نفس بالای خودش رو نداشت بدون شک میباخت. یادم نیست مچ پوینت save کرد یا نه اما 1-2 امتیاز با باختن فاصله داشت. |
|
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farshad.Roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ali_RF,
Behnam RF,
Ehsλn,
farhad10,
Farid,
javi,
M A E S T R O,
manoochehr,
Mohammad Reza,
Nima88,
pasia,
Pouya,