|
مسترز سینسیناتی (Western & Southern Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
پستها: 265
سپاس: 4,985
در 230 پست 1,109 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: *Roger Federer*
*Del Potro*
*serena williams*
*justine henin*
*kuznetsova*
*dimitrov*
*wawrinka*
|
![]()
تبریک میگم این برد شیرین را به فدرری های عزیز و
غافل نشیم از برد سرنا |
![]() |
![]() |
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SABORI به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Afshin,
Ahoura,
Ali.Stan,
beeroz,
Dariush.roger,
delpotro,
Ehsλn,
Farid,
hooman3x,
Jym,
King Rojer Federer,
mamad,
manoochehr1984,
mjrs,
MRF,
pouriya.alex,
Rajjoko,
rezaomo,
rojhin,
SHIR FarHad,
sina1993,
مهران
|
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
درود بر راجر و این هفتمین قهرمانی شیرینش.
|
![]() |
![]() |
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 |
Forum Expert
|
![]()
با سلام
هفتمین Cinci به تمامی هواداران Federer مبارک Experience was told at the end به امید قهرمانی در US Open |
![]() |
![]() |
24 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Roger's Fan
پستها: 925
سپاس: 7,584
در 898 پست 7,203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]() Thank You Roger
![]() |
![]() |
![]() |
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pouriya.alex به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Afshin,
Ahoura,
Ali.Stan,
aretobe7,
beeroz,
Dariush.roger,
dfblue,
ehsan.,
Ehsλn,
Farid,
King Rojer Federer,
Mahdi Naji,
mamad,
manoochehr1984,
mjrs,
MRF,
mspayam,
Paymaan,
rojhin,
SABORI,
SHIR FarHad,
sina1993,
مهران
|
![]() |
#5 |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
طبق روال چند سال گذشته، نواک نمیتونه روی سطوح سریع سرو فدرر رو خوب ریترن کنه و همین باعث میشه اصلاً نتونه فرصت بریک برای خودش ایجاد کنه.
سینسیناتی، شانگهای، دوبی و ... . امیدوارم امسال دیگه راجر برسه فینال امریکا ![]() |
![]() |
![]() |
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 |
Senior Member
پستها: 316
سپاس: 3,786
در 301 پست 2,152 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
_ _ _ بازنده اصلی کسی نیست جز فدرر که هم 2 را از دست داد و الان 3 هم متزلزله با وجود نیشیکوری
_ _ _ فدرر کم کم داره خودشو برای مسابقات نمایشی آماده میکنه ، البته باید بره پیش منصور خودمون کارآموزی _ _ _ هر کس میخواد رشد کنه و بالا بره 4 تا کنه بهش آویزون میشن جلوش رو بگیرن ( بالاخره تو این سایت دانش و تحلیل تنیسیم خوب میشه ) _ _ _ خود نواک ترجیح میده حریفش در فینال راجر باشه که به مراتب راحت تره بردنش _ _ _ اینکه نواک با وجود آسم و گرمای شدید امروز اینطوری میجنگید بی نظیره _ _ _ سهم اون کمک داور در این قهرمانی حداقل 50 درصد بووووووووود 1- اصلا قصد مطرح کردن این موضوعات رو نداشتم ولی واقعا گاهی اوقات چاره ای جز این نیست که متوهمین رو از دنیای اوهام خارج کرد که اجر عظیم دارد و به حال اونها فایده . البته من درباره شون حرفی نمیزنم فکر کنم همه چی گویا باشه ... 2- عزیز بزرگواری طی یکهفته گذشته مدام از ضعف فدرر سخن پراکنی میفرمودند و هر آن پیش بینی میکردند که فدرر اوته اوته ، ولی به یکباره و در کمتر از 24 ساعت متحول شده و قصد داشت علاجی برای واقعه قبل از وقوع پیدا کنه . اینکه فدرر باید هم ببره که اگه نبره باید جمع کنه بره پیش منصور خودمون برای کارآموزی و ... عزیز بزرگوار ! آفت انسان اینه که یه دروغ و توهمی رو اینقدر برای خودش و دیگران خوشگل مطرح کنه که کم کم خودش هم به واقع بودنش باور پیدا کنه ... 3 - عزیز بزرگوار ! اگه جنابتان و دوستان جدیدالاخذتان برای کسب جامهای مختلف از جمله سینسی برای شما و بارکلیز برای اونها به جایی دخیل میبندید بنده و دوستانم از این اتهام مبرا هستیم چلاکه اسطوره جام و افتخاری نبوده که تقدیم هواداراش نکرده باشه ... 4 - عزیز بزرگوار ! آنچه شما اسمش رو گذاشتید طنز و به طنازی شخص دیگری افتخار میکنید طنز نیست بلکه هجو است و لودگی و استهزاء دیگران بهمراه عقایدشان . از شما که آدم کتابخونی هستید ( البته اینترنت دیگه مجالی برای کتاب خوندن براتون نذاشته ) بعیده که نتونید طنز رو از هجو و لودگی تشخیص بدید ... 5 - عزیز بزرگوار ! دوستان جدید الاخذ شما گویا صداقت لازم و کافی رو با شما ندارند و بهمین دلیله که به حرفهای چیپ و سطح پایین شما میخندند . حداقل یکی از اون گرامیان منو میشناسه و میتونه بهتون بگه من چه جور آدمی هستم و اصلا دختر احساساتی دبیرستانی هستم یا خیر ... پ ن 1 : عزیز بزرگوار به زعم تحلیل خودتون در جریان باش که نواک یه بار دیگه تو سینسی بیگل شد ؛ تایبریک رو 7-1 باخت و بیگل شد ... پ ن 2 : چنانچه هنوز از ناراحتی باخت روز گذشته رهایی نیافتید توصیه من رو پشت گوش نندازید و حتما به اون نهاد خدماتی مراجعه کنید ؛ برای خودتون میگم ... |
![]() |
![]() |
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rojhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 | |
Senior Member
پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
دلپوترو ،سونگا، رادیک
|
![]() نقل قول:
1. تا بوده و نبوده دخیل بستن و نذر و نیاز کردن واسه افراد مذهبی و ضعیف بوده و فکر کنم بحث ها و عقاید مطرح شده توی چت باکس به سادگی اینو نشون میده که چه کسی خرافاتی هست و نیاز به انجام این کارا داره! خودم و رضا که عقایدمون مشخصه و این دوست عزیزمون(j.f.k) رو نمیدونم ولی شما خواهر گرامی و بزرگوار کلا مذهبی هستین! 2. در مورد ایشون درسته ایشون دختربچه دبیرستانی نیستن ولی حرکات، رفتار و نوع برخوردشون با ارفاق در حد همون دوران متوسطه هست! ایشون کلا عادت به کل کل، کری خوندن و پس از کم آوردن تهمت و ایجاد مطالب کذب دارن! 3. هر کسی مخالف ایشون نظر بده حرفای چیپ، لُو لِوِل و توهمی میزنه و از طرفی هر کسی در جهت خواسته و مطابق با میل ایشون صحبت کنه واقع بین و منطقی تشریف داره. ایشون فقط دوست داره از راجر تعریف بشنوه 4. کل صحبت ها و تحلیل های ایشون در مورد تنیس در جمله زیرخلاصه شده: عاشقتم اسطوره دوست داشتنی وتموم نشدنی ام. بیش از عمر نوح تا به حال این جمله رو از ایشون شنیدم ضمنا اتش نشانی و 125 رو هم دوست بسیار عزیزم جناب خشایار عزیز که مدت هاست جای خالیشون توی سایت حس میشه به کار می بردن لذا سعی کنید از خلاقیت خودتون استفاده کنید و روی به تقلید نیارید. پ.ن: راستی نکته اصلی رو یادم رفت بگم! ایشون علم غیب هم دارن و خیلی راحت پرتقال فروش رو پیدا میکنن ![]() ویرایش توسط king of spin : 08-24-2015 در ساعت 03:24 PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]() نقل قول:
اصلاً وقتی عاشقانه طرفدار کسی میشی دیگه بحث از منطق و حرف های شاعرانه و گنده گنده زدن جایگاهی نداره چون این یک مسئله قلبیه نه عقلی . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
دلپوترو ،سونگا، رادیک
|
![]() نقل قول:
اما در مورد سرویس؛ فدرر توی بازی های نزدیک( بازی با نواک، ماری و ....) سلاح و مزیت رقابتیش در مقابل رقبای اصلیش سرویسش هست و بس، درک این داستان خیلی ساده هست، کافیه به نتایج و تعداد برک پوینتی که رقباش در سطوح کند و تند در مقابلش دارن توجه کنید، پست افشین رو هم بخونی بد نیست، شما چشمتو به روی حقایق بستی، نواک و اندی با اون سطح از ریترن حتی یه دونه فرصت برک هم تو سینسی به دست نیاوردن دوست عزیز، نکنه فکر کردی دلیلش چیز دیگه ای بوده؟ بنده میدونم طرفدار بودن یعنی چی، مطمئن باش انقدر رافا برام مهم بوده و هست که این مسئله رو درک کردم. اما در مورد ایشون؛ عشق ورزیدن و بیان اون تا یه حدی و در یه تولرانس محدود هیچ مشکلی نداره ولی زمانی که این عبارات مکررا تکرار میشن به راحتی جذابیت خودشون رو از دست میدن، حالا شما فکرشو بکن که هر روز و هر ساعت مدام این جمله چیپ و سطح پایینو ببینی! مگر حتما باید بیان شه که نمود پیدا کنه؟ تنها چیزی که ایشون رو متمایز میکنه همین جملش هست بقیه جملات تقریبا برگرفته از سایر اشخاص هست! کلا تعصب کورکورانه رو کنار بذارید و کمی واقع بین باشید! پ.ن 1: بحث بنده در مورد دوران متوسطه مربوط به نوع رفتار و برخورد ایشون بود، نه دانش فنی و قدرت تحلیل تنیس! پ.ن 2: از نظر من چیزی بین 80 تا 90 درصد از تنیسورای حرفه ای سیاه لشکر هستن و اصلا نمیتونن به عنوان زنگ خطری دائمی واسه مدعی های قهرمانی باشن، پس در مورد اون داستان سرویس، این دسته رو متمایز کنید. پ.ن 3: فدرر تو سینسیناتی عالی بود و شایسته ترین بازیکن واسه قهرمانی بود و واقعا با ریترناش حال کردم و به نظرم ریترناش خیلی خوب بود ویرایش توسط king of spin : 08-26-2015 در ساعت 12:12 AM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]() نقل قول:
دوماً : این چیزی که در مورد سرویس گفتید نه به سرویس فدرر ربط داره نه به ریترن نواک و ماری ، این خاصیت سطوح تند و کند هست . من اصلاً در مورد اینکه سرویس فدرر چقدر مهم هست بحثی ندارم مسئله اینه که شما فکر میکنید فدرر فقط با سرویس بازیهاشو میبره این حرف اونقدر چیپ هست که اصلاً نمیخوام در موردش صحبت کنم . فقط چون سینسیناتیو مثال زدی مجبورم جواب بدم . در حالت کلی به ندرت پیش میاد که فدرر خوب سرویس نزنه مخصوصاً بعد از تغییر راکت . فکر نکنم تو هیچ سطحی اندازه ویمبلدون سرویس effective باشه حالا شما دو بازی آخر فدرر تو ویمبلدون رو با دو بازی آخرش تو سینسی مقایسه کن تو ویمبلدون فدرر خیلی خیلی بهتر از سینسی سرویس زد ولی تو فینال ویمبلدون کار بجایی نبرد میدونین چرا؟ چون ضربات گرنداستروکش بسیار کوتاه و کم جون بود . طوری که نواک براحتی direction توپای فدررو عوض میکرد و فدرر مدام در حال دویدن به این سمت و اون سمت بود . در واقع منظورم اینه که فدرر نمیتونست از موقعیتی که با سرویس خوب بدست میاورد استفاده کنه این مسئله باعث شد که رفته رفته فدرر اعتماد بنفسش کم بشه و رو هم جوانب بازیش از جمله خود سرویس تاثیر بگذاره نتیجش هم این بود که تو ست های پایانی نواک خیلی راحتتر از ابتدای بازی بریک میکرد . البته این تحلیل خیلی کلی بود و میشه خیلی در موردش حرف زد . نمیدونم از چه شبکه ای سینسی رو دنبال کردید ولی من که از اسکای اسپورت 3 بازیهارو دیدم همه کارشناساش از جمله پیتر فلمینگ ، بری کوان ، مارک پتچی وگرگ روزدسکی متفق القول تحت تاثیر ریترن و فرهند و موومنت فوق العاده فدرر تو این تورنمنت قرار گرفته بودند و خیلی تحت تاثیر سرویسای فدرر نبودند چون میگم که فدرر همیشه تو یه سطح خیلی خوب به بالا سرویس میزنه و چیز جدیدی نیست . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|