بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

3-16 شهریور - نیویورک، امریکا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان US OPEN 2014؟
راجر فدرر 94 80.34%
نواک جوکوویچ 17 14.53%
استن واورینکا 1 0.85%
داوید فرر 0 0%
میلوس رائونیچ 1 0.85%
اندی مورای 1 0.85%
سایر بازیکنان 3 2.56%
رأی دهندگان: 117. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-30-2014, 12:28 PM   #1
king of spin
Senior Member

آواتار king of spin

پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال دلپوترو ،سونگا، رادیک
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam نمایش پست ها

سروش جان
با اینکه قبلاً هم در این مورد صحبت شده، اما باید خودت بهتر از هر کسی بدونی که اینجا یه مکان عمومیه و همه ی افراد آزادن که نظراتشون رو در چارچوب قوانین فوروم بگن و تا زمانی هم که پاشون رو از چارچوب قوانین بیرون نذاشتن کسی هم نمی تونه براشون تعیین که تو نظر بده و تو نده. تو خودت نظرت مخالف نظر ما طرفدارای فدرر بود و اومدی و نظر دادی و ما هم بهت نگفتیم چرا به خودت حق نظر دادن داری یا به قول تو "آقا این نظر منه، مخالفی نظر نده." بلکه بهت گفتیم داری این ادعا رو می کنی، قبول، حالا چه دلایلی واسه ی این ادعات داری؟ که شما بعدش زدی به فاز اینکه من می دونم تا آخر فصل چی می شه و این جرفا. تو اینجا تا هر وقت دلت بخواد می تونی در رد یا تایید هر نظری حرف بزنی، اما این حق رو نداری که بگی اگه نظرتون مخالف نظر منه، نظر ندین. بد نیست در رابطه با نظر مخالف یه بار دیگه امضای من رو بخونی.

بله، حرف شما درسته، و مسخره کردن آدم ها کار درستی نیست، من هم مسوول پست های خودمم و تا جایی که شده سعی کردم جواب های محترمانه به دوستان بدم. بدون شک پست هایی هم هستن که خود من توشون به کسی بی احترامی کرده باشم، اما تعدادشون خیلی کمه. در پست هایی هم که به سروش پاسخ دادیم، بیشتر دوستان محتوای حرفش رو نقد کرده بودن و کمتر پستی بود که فقط و فقط به قصد تخریب شخصیت یا مسخره کردن خود فرد باشه. ولی جالبترین قسمت ماجرا اینه که همین دوستی که شما در حمایت از "نظر مخالفش" پست دادی، حاضر به شنیدن (یا در اینجا خوندن) نظر مخالف نیست و رک و راست و بی پروا به کسایی که نظراتشون مخالفشه، داره می گه ساکت، شما حرف نزنید.
ممنون که انقدر منطقی هستین...
king of spin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی king of spin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-30-2014, 07:28 AM   #2
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده

با سلام
چقدر Federer بد بود دیشب و همچنین توی بازی اولش
اصلا فرمش توی سینسیناتی رو نمیشه با اینجا مقایسه کرد
با این بازی ای که من دیدم توی این دو دور ازش بعید نیست اصلا به فینال نرسه و به Berdych ببازه
هیچ بهونه ای هم نداره
هر دو تا بازیش توی شب بوده که Federer عاشق بازی تو شبه
باد نمیومده موقع برگزاری بازیهاش
Court سریع و توپها سبکند
حریفاش هم Solid Baseliner نبودند
حریف اولش که جلوی فدرر یهو سبک بازیشو از Ultra Aggression عوض کرد و Serve and Volleyer شده بود
حریف دومش هم Serve and Volleyer بود
و فدرر همیشه عاشق Target at the net بوده
فعلا بین Federer , Murray و Djokovic با بازیهایی که تا الان دیدم به نظرم شانس Djokovic از همه بیشتره
Farid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-30-2014, 08:08 AM   #3
King Rojer Federer
Senior Member

آواتار King Rojer Federer

پستها: 243
سپاس: 2,455
در 213 پست 1,323 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آخه این شد سوال.معلومه پادشاه روجر فدرر

برد دوم راجر و صعود به دور سوم مسابقات یواس اپن رو به راجر عزیز و همه طرفدارانش تبریک عرض می کنم.من راستش فقط ست سوم این بازی با حریف استرالیایی رو دیدم و به نظرم اصلاً بازی زیبایی نبود.چون تمام تمرکز بازیکن استرالیایی در این بود که بتونهAce بگیره و یا سرویسهاشو بقدری محکم و پر قدرت میزد که برای راجر واقعاً سخت بود گرفتنش.به همین دلیل هم بود که راجر مقداری عقبتر قرار میگرفت که بتونه سرویسهای وحشتناک این استرالیایی رو برگردونه که تا حدودی هم موفق بود.و در مواقعی که سرویس دست راجر بود به جز 1 مورد خیلی راحت بازی رو به نفع خودش در میآورد.اینطور بگم که بازی گراث طوری بود که به معنای واقعی نمی شد تنیس بازی کرد.و اصلاً این بازیکن قدرت Rally کردن نداشت و در بار دومی که توپ بهش می رسید به تور می زد.خلاصه کلام این استرالیایی فقط اومده بود با سرویسهاش راجر رو ببره که فکر این رو نکرده بود که طرف مقابلش کیه؟و در آخر کار هم 3بر 0 باخت.به امید استمرار بردهای راجر کبیر
King Rojer Federer آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی King Rojer Federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-30-2014, 08:53 AM   #4
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
من اصلا کاری به این موضوع ندارم که کی درست میگه و یا کی راست میگه...نکته حائز اهمیت اینه که (به ویژه توی چند هفته اخیر) تا یه نفر میاد یه مقدار صحبت مخالف با میل طرفدارای راجر میکنه، چندین نفر میریزن سرش و با استهزاء و به مسخره گرفتن اون طرف،حسابی از خجالتش در میان و به معنای واقعی کلمه بیچارش می کنن.اگه این رقتاراتون مطابق با انسانیت و انسان گرایی هست که هیچ، ولی اگر نیست،لطفا از این کاراتون دست بردارید ....به نظرم شنیدن نظرات مخالف دیگران ولو اینکه غلط هم باشه سخت نیس...
اتفاقا کاملا این رفتارها مطابق با انسانیت و انسانیت گرایی یا هر کلمه گنده ی دیگه ای که به ذهن شما می رسه، هستش... این رفتار نه تنها مطابق با انسان گرایی هست بلکه یک نوع لطف به طرف مقابل هم محسوب می شه که به عمق فاجعه نظراتش پی ببره و سعی کنه با مطالعه و جست و جو اطلاعاتش رو پیرامون یک رشته ورزشی کامل تر کنه...به نظر من باید تقدیر هم بشه از افراد مورد نظر شما...

مطلب بعدی در مورد اینکه نظر مخالف رو بشنوید...بله صد در صد شنیدن نظر مخالف سخت نیست...شما بیا دلیل «فنی» بیار بگو بازی راجر فدرر مفت ارزش نداره، شما بیا دلیل فنی بیار، مثال فنی بیار، مطلب فنی بیار بگو راجر فدرر هیچی نمی شه تا ابد، هیچ مشکلی نداره...اما نظر «مضحک» و «ابتکاری» که هیچ کجای دنیا دیده نمی شه و فقط و تنها فقط از روی بی اطلاعی و نا آگاهی زده می شه رو نمی شه تحمل کرد...فردی که می گه بازی دفاعی فدرر یا شانسرر بوده امسال هیچ کاری نکرده با اعتماد به نفس هم می گن، به اینا باید خیلی بد تر از واکنشی که دوستان نشون دادن، نشون داد...نه عزیزم، تحمل نظر مخالف سخت نیست، تحمل نظر «فضایی» سخته...هر چند باعث شادی من که می شه حداقل...تنیس، استقلال پرسپولیس نیست هر کی از راه می یاد نخونده و ندونسته در موردش نظر بده...

نقل قول:
چقدر Federer بد بود دیشب و همچنین توی بازی اولش
اصلا فرمش توی سینسیناتی رو نمیشه با اینجا مقایسه کرد
با این بازی ای که من دیدم توی این دو دور ازش بعید نیست اصلا به فینال نرسه و به Berdych ببازه
هیچ بهونه ای هم نداره
هر دو تا بازیش توی شب بوده که Federer عاشق بازی تو شبه
باد نمیومده موقع برگزاری بازیهاش
Court سریع و توپها سبکند
حریفاش هم Solid Baseliner نبودند
حریف اولش که جلوی فدرر یهو سبک بازیشو از Ultra Aggression عوض کرد و Serve and Volleyer شده بود
حریف دومش هم Serve and Volleyer بود
و فدرر همیشه عاشق Target at the net بوده
فعلا بین Federer , Murray و Djokovic با بازیهایی که تا الان دیدم به نظرم شانس Djokovic از همه بیشتره
با تشکر از مطالب مفیدی که ارائه کردید دوست عزیزم...در رابطه با حریف های فدرر و وضعیت کلی فدرر مطالب به جایی رو گفتید اما به نظر می رسه پیرامون وضعیت فنی فدرر در 2 بازی اول کمی با شما مخالف باشم...در مورد 2 بازی اخیر من بازی اول با ماتوسویچ رو کامل دیدم و بازی بامداد امروز رو نصفه و نیمه اما فکر می کنم بازی اول رو می شه کیفیتش رو به بازی دوم هم تعمیم داد.

بازی با ماتوسویچ بر خلاف نظر شما من معتقدم اتفاقا بازی بسیار «مفرح» و شادابی رو از فدرر شاهد بودیم، بازی که بارها و بارها در طول دقایق مختلف موجبات لذت و شادی حاضران در ورزشگاه رو فراهم کرد. باید در نظر گرفت که فدرر برای موفقیت در این سن در اسلم به خصوص اسلم یو اس که شرایط خاصی هم داره نیاز به «تقسیم انرزی» و همچنین «ذخیره انرژی» داره...نیاز به این داره که در هفته اول بیشتر از اینکه به فکر ارائه تنیس «واقعی» باشه کمی «مدارا» کنه تا در دورهای پایانی از این مدارا کردن خودش برداشت کنه. در هر دو بازی راند اول شاید فدرر بسیاری از پارامترهای تنیس رو به خوبی ارائه نداد اما «شاداب» و مسلط بازی کرد و هر موقع احساس خطر کرد تونست واکنش خوبی نشون بده. اینکه انتظار داشته باشیم فدرر از همان دور اول یک فرم رو در پیش بگیره به نظرم در این سن کمی غیر منطقیه. با شما موافقم که فدرر ممکنه به بردیچ ببازه و نواک هم شانس اصلیه اما اینا ربطی به فرم بد فدرر در 2 بازی ابتدایی نداره.کلا اصلا در هفته اول اسلم قضاوتی در رابطه با فرم هیچ بازیکنی اونم فدرر در این سن نمی شه کرد، هر چند من اعتقاد دارم فرم راجر قابل قبوله. مهم ترین نکته برای فدرر اینه که از حضور در کورت لذت ببره که خوشبختانه در 2 بازی اول این و به خوبی نشون داده...
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-30-2014, 09:41 AM   #5
Farid
Forum Expert

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها

بازی با ماتوسویچ بر خلاف نظر شما من معتقدم اتفاقا بازی بسیار «مفرح» و شادابی رو از فدرر شاهد بودیم، بازی که بارها و بارها در طول دقایق مختلف موجبات لذت و شادی حاضران در ورزشگاه رو فراهم کرد. باید در نظر گرفت که فدرر برای موفقیت در این سن در اسلم به خصوص اسلم یو اس که شرایط خاصی هم داره نیاز به «تقسیم انرزی» و همچنین «ذخیره انرژی» داره...نیاز به این داره که در هفته اول بیشتر از اینکه به فکر ارائه تنیس «واقعی» باشه کمی «مدارا» کنه تا در دورهای پایانی از این مدارا کردن خودش برداشت کنه. در هر دو بازی راند اول شاید فدرر بسیاری از پارامترهای تنیس رو به خوبی ارائه نداد اما «شاداب» و مسلط بازی کرد و هر موقع احساس خطر کرد تونست واکنش خوبی نشون بده. اینکه انتظار داشته باشیم فدرر از همان دور اول یک فرم رو در پیش بگیره به نظرم در این سن کمی غیر منطقیه. با شما موافقم که فدرر ممکنه به بردیچ ببازه و نواک هم شانس اصلیه اما اینا ربطی به فرم بد فدرر در 2 بازی ابتدایی نداره.کلا اصلا در هفته اول اسلم قضاوتی در رابطه با فرم هیچ بازیکنی اونم فدرر در این سن نمی شه کرد، هر چند من اعتقاد دارم فرم راجر قابل قبوله. مهم ترین نکته برای فدرر اینه که از حضور در کورت لذت ببره که خوشبختانه در 2 بازی اول این و به خوبی نشون داده...
شما حرفات در تناقضه
از یه طرف می گی باید انرژی ذخیره کنه
خب
میشه بگی بازی با دو تا بازیکن serve & volleyer که تو کل بازی تعداد معدودی از امتیازات به رالی کشیده میشه چه انرژی ای از فدرر می گیره
بعد هم اگه بحث ذخیره انرژیه در بازی دیشب Federer در ست سوم بریک شد و 4-2 عقب افتاد و شانس اورد که با چند تا سرو دوم و unforced error از Groth که به علت بی تجربگی و نشان دادن Motivation دقیقا بعد از بریک کردن فدرر نتونست با اون سرویس عالی سرویسشو Hold کنه و 5-2 جلو بیفته و بازی رو به ست چهارم بکشونه
در بازی اول هم اگه Matosevic تونسته بود Tiebreak رو ببره باز بازی به ست چهارم می کشید
فکر نمی کنید برای ذخیره کردن انرژی احتیاج داره تمامی بازیهاشو 3-0 ببره ( حرفی که این چند روزه از زبان چندین گزارشگر تلویزیونی من شنیدم که می گند اگر فدرر قراره اول بشه باید تمامی بازیهاشو تا نیمه نهایی 3-0 ببره )
بحث راجع به این دو تا بازی خیلی زیاده
به نظر شما وقتی فدرر نمی تونه توپ رو توی این سطح سریع از دفاع Groth با اون قد بلند و قدرت حرکتی ضعیف در زمین در معدود امتیازاتی که به رالی کشیده می شد عبور بده چطور می خواد توپ رو از دفاع Djokovic عبور بده؟
در بازی دیشب معدود مواقعی که بازی به رالی کشیده می شد این فدرر بود که معمولا خطا می داد که واقعا مسخرست که اگر بی تجربگی Groth نبود بلکه این بازی ۵ سته شده بود و حتی فدرر می باخت تا یه مقدار روی service game هاش score نزدیک می شد افتضاح بازی می کرد و فکر کنم از ۲ تا break point روی سرویسش هر دو بار رو break شد و نکته دیگه ضعف در convert کردن break point هایی بود که داشت کلا تا امتیاز حساس میشد استرس می گرفتش و امتیاز رو می داد و توی Big Point ها اصلا خوب بازی نمی کرد و معدود Big Point هایی هم که می گرفت روی خطاهای حریف بود
من هر موقع که بازی به رالی کشیده می شد تصور می کردم الان اونور تور Djokovic وایساده و بدون تعارف باید بگم توی اکثر اون رالی ها فدرر بازنده رالی بود
نکته اخر هم Return افتضاحش بود ( جرقه های اینور و اونور بود اما در کل افتضاح بود چندین والی ساده رو Groth یا تو تور زد یا به اوت والی هایی که فدرر در جواب Slice کشیده بود و می دونید اسلایس کشیدن در جواب سرویس یه بازیکن Serve & volleyer به وی زمان لازمه برای مستقر شدن به روی تور و اتمام امتیاز با یک والی ساده رو میده )
که اگه Groth یه مقدار درصد سرویس اولش از ۵۰ و خورده ای بالاتر میرفت در ست دوم مثلا روی ۶۰ و خورده ای دو ست اول tiebreak شده بود و ست سوم رو هم ۶-۳ برده بود و یکی از tiebreak ها رو هم اگه گرفته بود در پایان ست سوم ۲-۱ از فدرر پیشی می گرفت
کلا من فدرر رو در حد و اندازه های قهرمانی ندیدم

ویرایش توسط Farid : 08-30-2014 در ساعت 10:08 AM
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-30-2014, 09:47 AM   #6
davidbeckham
Former Staff

آواتار davidbeckham

پستها: 2,940
سپاس: 13,894
در 2,791 پست 20,845 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک -رافا نادال---تسونگا-خوان مارتین دلپوترو-پیت سمپراس -ماشا-انا ایوانوویچ

davidbeckham آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-30-2014, 10:04 AM   #7
roger 4 ever
Senior Member

نقل قول:
شما حرفات در تناقضه
از یه طرف می گی باید انرژی ذخیره کنه
خب
میشه بگی بازی با دو تا بازیکن serve & volleyer که تو کل بازی تعداد معدودی از امتیازات به رالی کشیده میشه چه انرژی ای از فندرر می گیره
بعد هم اگه بخث ذخیره انرژیه در بازی دیشب Federer در ست سوم بریک شد و 4-2 عقب افتاد و شانس اورد که با چند تا سرو دوم و unforced error از Groth که به علت بی تجربگی و نشان دادن Motivation دقیقا بعد از بریک کردن فدرر نتونست با اون سرویس عالی سرویسشو Hold کنه و 5-2 جلو بیفته و بازی رو به ست چهارم بکشونه
در بازی اول هم اگه Matosevic تونسته بود Tiebreak رو ببره باز بازی به ست چهارم می کشید
فکر نمی کنید برای ذخیره کردن انرژی احتیاج داره تمامی بازیهاشو 3-0 ببره ( حرفی که این چند روزه از زبان چندین گزارشگر تلویزیونی من شنیدم که می گند اگر فدرر قراره اول بشه باید تمامی بازیهاشو تا نیمه نهایی 3-0 ببره )
بحش راجع به این دو تا بازی خیلی زیاده
به نظر شما وقتی فدرر نمی تونه توپ رو توی این سطح سریع از دفاع Groth با اون قد بلند و قدرت حرکتی ضعیف در زمین در معدود امتیازاتی که به رالی کشیده می شد عبور بده چطور می خواد توپ رو از دفاع Djokovic عبور بده؟
در بازی دیشب معدود مواقعی که بازی به رالی کشیده می شد این فدرر بود که معمولا خطا می داد که واقعا مسخرست که اگر بی تجربگی Groth نبود بلکه این بازی ۵ سته شده بود و حتی فدرر می باخت تا یه مقدار روی service game هاش score نزدیک می شد افتضاح بازی می کرد و فکر کنم از ۳ تا ۲ بار بریک شد و نکته دیگه ضعف در convert کردن break point هایی بود که داشت
من هر موقع که بازی به رالی کشیده می شد تصور می کردم الان اونور تور Djokovic وایساده و بدون تعارف باید بگم توی اکثر اون رالی ها فدرر بازنده رالی بود
نکته اخر هم Return افتضاحش بود ( جرقه های اینور و اونور بود اما در کل افتضاح بود چندین والی ساده رو Groth یا تو تور زد یا به اوت والی هایی که فدرر در جواب Slice کشیده بود و می دونید اسلایس کشیدن در جواب سرویس یه بازیکن Serve & volleyer به وی زمان لازمه برای مستقر شدن به روی تور و اتمام امتیاز با یک والی ساده رو میده )
که اگه Groth یه مقدار درصد سرویس اولش از ۵۰ و خورده ای بالاتر میرفت در ست دوم مثلا روی ۶۰ و خورده ای دو ست اول tiebreak شده بود و ست سوم رو هم ۶-۳ برده بود و یکی از tiebreak ها رو هم اگه گرفته بود در پایان ست سوم ۲-۱ از فدرر پیشی می گرفت
کلا من فدرر رو در حد و اندازه های قهرمانی ندیدم
با تشکر از شما...
من نفهمیدم کجای حرفم در تناقضه راستش، از یه طرف بله می گم که فدرر باید انرژی ذخیره کنه اما از طرف دیگه چی؟! کامل نکردید جملتون رو که تناقضم رو بدونم..
ببینید دوست عزیز شما به چند نکته توجه نمی کنی.شما داری پیش خودت شبیه سازی می کنی که اگه مثلا به جای ماتوسویچ یا سم گروث جوکو اون ور می بود چه اتفاقی می افتاد! در حالی که چنین کاری درست نیستش. در تنیس بخش اعظمی از فرم بازی شما می تونه بستگی به کیفیت حریفتون داشته باشه. در واقع در بسیاری از مسابقات تنیس این کیفیت حریف هستش که می تونه کیفیت بازی شما رو به شدت تحت تاثیر قرار بده. خب سم گروث آره اشتباهات پیاپی داره، سطح بازیش بالا نیست و فدرر هم کیفیت حریفش رو می بینه و کیفیت حریفش روش «تاثیر» می ذاره طبیعتا.

بعدم شما بارها از لغت اگر و اما و شاید استفاده می کنی. اگر ماتوسویچ تایبرک رو می برد، اگر سم گروث اشتباه نمی کرد، این طوری که نمی شه خب!! در تایبرک ست سوم مقابل ماتوسویچ فدرر یه مینی برک عقب افتاد اما وقتی «احساس خطر» کرد به خوبی واکنش نشون داد. یعنی چی اگه ماتوسویچ تایبرک رو می برد؟ خب فدرر نذاشت ببره دیگه این که معنی نمی ده. اگر سم گروث والی ها رو اشتباه نمی کرد! خب طبیعتا اگر کیفیت سم گروث بالا می بود و والی ها رو اشتباه نمی کرد کیفیت فدرر هم متفاوت می شد. متاسفانه شما مسئله تاثیر کیفیت بازی حریف مقابل رو روی بازی فدرر بهش توجه نمی کنید از شاید ها و اما اگر هایی هم استفاده می کنید که اصلا رخ ندادن که اگر رخ می دادن طبیعتا کیفیت فدرر هم متفاوت می شد.

بله، راجر باید 3-0 بزنه بازی هاش رو و فعلا هم که زده، حالا تایبرک رفته یا هر چی تفاوتی ایجاد نمی کنه.شما نمی تونی در هفته اول اسلم بازیکنان «بزرگ» رو قضاوت کنی تحت هیچ شرایطی چنین قضاوتی حرفه ای نیست. اون تصور شما هم که می گی من به جای سم گروث جوکو رو اون ور تور تصور می کردم، تصور درستی نمی تونه باشه به نظر من. بازم تکرار می کنم من هیچ قضاوتی در مورد فدرر ندارم و از نظر من در شرایط کلی شانس اصلی قهرمانی هم نیست اما می خوام بگم برای حکم صادر کردن هنوز زوده. شاید در بازی احتمالی با جوکو همه حرف هایی که الان شما شبیه سازی کردی درست باشه، اما بحث من اینه در هفته اول چنین شبیه سازی هایی غلطه. شما «استایل» فدرر درون کورت رو ببین چه قدر «رها» و «مفرح» ظاهر می شه، به نظرم همه چیز برای فدرر طبق برنامه داره پیش می ره... با تشکر از شما.
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-30-2014, 10:33 AM   #8
Farid
Forum Expert

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها

با تشکر از شما...
من نفهمیدم کجای حرفم در تناقضه راستش، از یه طرف بله می گم که فدرر باید انرژی ذخیره کنه اما از طرف دیگه چی؟! کامل نکردید جملتون رو که تناقضم رو بدونم..
ببینید دوست عزیز شما به چند نکته توجه نمی کنی.شما داری پیش خودت شبیه سازی می کنی که اگه مثلا به جای ماتوسویچ یا سم گروث جوکو اون ور می بود چه اتفاقی می افتاد! در حالی که چنین کاری درست نیستش. در تنیس بخش اعظمی از فرم بازی شما می تونه بستگی به کیفیت حریفتون داشته باشه. در واقع در بسیاری از مسابقات تنیس این کیفیت حریف هستش که می تونه کیفیت بازی شما رو به شدت تحت تاثیر قرار بده. خب سم گروث آره اشتباهات پیاپی داره، سطح بازیش بالا نیست و فدرر هم کیفیت حریفش رو می بینه و کیفیت حریفش روش «تاثیر» می ذاره طبیعتا.

بعدم شما بارها از لغت اگر و اما و شاید استفاده می کنی. اگر ماتوسویچ تایبرک رو می برد، اگر سم گروث اشتباه نمی کرد، این طوری که نمی شه خب!! در تایبرک ست سوم مقابل ماتوسویچ فدرر یه مینی برک عقب افتاد اما وقتی «احساس خطر» کرد به خوبی واکنش نشون داد. یعنی چی اگه ماتوسویچ تایبرک رو می برد؟ خب فدرر نذاشت ببره دیگه این که معنی نمی ده. اگر سم گروث والی ها رو اشتباه نمی کرد! خب طبیعتا اگر کیفیت سم گروث بالا می بود و والی ها رو اشتباه نمی کرد کیفیت فدرر هم متفاوت می شد. متاسفانه شما مسئله تاثیر کیفیت بازی حریف مقابل رو روی بازی فدرر بهش توجه نمی کنید از شاید ها و اما اگر هایی هم استفاده می کنید که اصلا رخ ندادن که اگر رخ می دادن طبیعتا کیفیت فدرر هم متفاوت می شد.

بله، راجر باید 3-0 بزنه بازی هاش رو و فعلا هم که زده، حالا تایبرک رفته یا هر چی تفاوتی ایجاد نمی کنه.شما نمی تونی در هفته اول اسلم بازیکنان «بزرگ» رو قضاوت کنی تحت هیچ شرایطی چنین قضاوتی حرفه ای نیست. اون تصور شما هم که می گی من به جای سم گروث جوکو رو اون ور تور تصور می کردم، تصور درستی نمی تونه باشه به نظر من. بازم تکرار می کنم من هیچ قضاوتی در مورد فدرر ندارم و از نظر من در شرایط کلی شانس اصلی قهرمانی هم نیست اما می خوام بگم برای حکم صادر کردن هنوز زوده. شاید در بازی احتمالی با جوکو همه حرف هایی که الان شما شبیه سازی کردی درست باشه، اما بحث من اینه در هفته اول چنین شبیه سازی هایی غلطه. شما «استایل» فدرر درون کورت رو ببین چه قدر «رها» و «مفرح» ظاهر می شه، به نظرم همه چیز برای فدرر طبق برنامه داره پیش می ره... با تشکر از شما.
من فکر کنم فارسی تایپ کردم اگه اینطور نیست لطفا منو تصحیح کنید که دوبار مجبور نشم جواب بدم
تناقض صحبتهای شما اینجاست که می گید باید در دورهای اول انرژی ذخیره کنه من هم گفتم اگه قراره انرژی ذخیره کنه باید بازیهاشو ۳-۰ ببره نه ست سوم بریک بشه و ۴-۲ عقب بیفته و یا ست سوم بازی اولش رو بزاره بکشه به Tiebreak و می دونید که در Tiebreak هر چیزی ممکنه اتفاق بیفته همچنین گفتم بازی در برابر دو بازیکن Serve and volleyer که معدود امتیازات به رالی کشیده میشه دیگه ذخیره انرژی نداره
دقیقا درست می فرمایید فرم بستگی به کیفیت حریف داره وقتی جوکوویچ اکثر سرویسهاشو به صورت Deep ریترن کرد و نذاشت Cheap point بگیره فدرر , اونوقت کیفیت بازی فدرر میاد بالا
همچنین وقتی توی رالی ها جوکوویچ unforced eroor نداد و فدررو به چالش کشوند کیفیت بازی فدرر با دادن unforced error میاد بالا
وقتی فدرر در برابر یه بازیکن که به غیر از سرویس هیچ چیز دیگه ای نداره اینقدر Tense میشه شما انتظار داری فینال در برابر جوکویچ tense نشه و Break Pointهاشو Save کنه؟
فدرر بارها و بارها در طول تاریخ دوران بازیگریش جلوی نادال افتضاح سرویس زده می دونید چرا؟
کیفیت ریترن نادال سرویسشو به چالش می کشه و سعی می کنه هر چه نزدیک تر به خطوط سرویس بزنه
بله دقیقا شما درست می فرمایید منتهای مراتب ۱۸۰ درجه برعکس کیفیت بازی حریف بر روی بازی فدرر تاثیر می زاره
اون قضیه که شما می گید به اصطلاح می گند حریف از ادم بازی بکشه بله این درسته اما من بحثم اینه که فدرر نمیتونه توپ رو از دفاع Groth عبور بده شما چحوری میخوای از دفاع Djokovic عبور بده میگم باز حرفام تکرای میشه چون فکر کنم قبلیرو فارسی ننوشتم
بعد هم من ادعای حرفه ای بودن نکردم که شما قضاوت من رو حرفه ای نمی دونید من نظرم رو دادم و شما هم نقل قول کردید و من جواب دادم
تیکه تیکه حرفای من بر اساس Fact بود و تمامیش نکات فنی داشت که تکرار نمی کنم از Return کردن با Slice و ...
تیکه تیکه حرفای شما انشایی طولانی در وصف فدرر
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-30-2014, 10:53 AM   #9
roger 4 ever
Senior Member

نقل قول:
من فکر کنم فارسی تایپ کردم اگه اینطور نیست لطفا منو تصحیح کنید که دوبار مجبور نشم جواب بدم
تناقض صحبتهای شما اینجاست که می گید باید در دورهای اول انرژی ذخیره کنه من هم گفتم اگه قراره انرژی ذخیره کنه باید بازیهاشو ۳-۰ ببره نه ست سوم بریک بشه و ۴-۲ عقب بیفته و یا ست سوم بازی اولش رو بزاره بکشه به Tiebreak و می دونید که در Tiebreak هر چیزی ممکنه اتفاق بیفته همچنین گفتم بازی در برابر دو بازیکن Serve and volleyer که معدود امتیازات به رالی کشیده میشه دیگه ذخیره انرژی نداره
دقیقا درست می فرمایید فرم بستگی به کیفیت حریف داره وقتی جوکوویچ اکثر سرویسهاشو به صورت Deep ریترن کرد و نذاشت Cheap point بگیره فدرر , اونوقت کیفیت بازی فدرر میاد بالا
همچنین وقتی توی رالی ها جوکوویچ unforced eroor نداد و فدررو به چالش کشوند کیفیت بازی فدرر با دادن unforced error میاد بالا
وقتی فدرر در برابر یه بازیکن که به غیر از سرویس هیچ چیز دیگه ای نداره اینقدر Tense میشه شما انتظار داری فینال در برابر جوکویچ tense نشه و Break Pointهاشو Save کنه؟
فدرر بارها و بارها در طول تاریخ دوران بازیگریش جلوی نادال افتضاح سرویس زده می دونید چرا؟
کیفیت ریترن نادال سرویسشو به چالش می کشه و سعی می کنه هر چه نزدیک تر به خطوط سرویس بزنه
بله دقیقا شما درست می فرمایید منتهای مراتب ۱۸۰ درجه برعکس کیفیت بازی حریف بر روی بازی فدرر تاثیر می زاره
اون قضیه که شما می گید به اصطلاح می گند حریف از ادم بازی بکشه بله این درسته اما من بحثم اینه که فدرر نمیتونه توپ رو از دفاع Groth عبور بده شما چحوری میخوای از دفاع Djokovic عبور بده میگم باز حرفام تکرای میشه چون فکر کنم قبلیرو فارسی ننوشتم
بعد هم من ادعای حرفه ای بودن نکردم که شما قضاوت من رو حرفه ای نمی دونید من نظرم رو دادم و شما هم نقل قول کردید و من جواب دادم
تیکه تیکه حرفای من بر اساس Fact بود و تمامیش نکات فنی داشت که تکرار نمی کنم از Return کردن با Slice و ...
تیکه تیکه حرفای شما انشایی طولانی در وصف فدرر
با تشکر مجدد...
البته که شما فارسی تایپ می کنید اما متاسفانه دچار سوءتفاهمات آشکار پیرامون مفاهیم هستید و کمی هم بی دلیل حالت تهاجمی می گیرد بهتون زود هم بر می خوره...

دوست عزیزم متاسفانه شما به تنیس دید فنی اغراق آمیز داری...مثلا شما ذخیره کردن انرژی رو فقط در بردن 3-0 با نتایج 6-1 ، 6-0 و 6-2 می دونید در حالی که در حقیقت ذخیره کردن انرژی هم باید فنی باشه و هم باید روحی باشه...مثلا شما در نظر نمی گیری که فدرر دوست داره از بازی در هفته اول در کورت آرتوراش «لذت» ببره، دوست داره کمی خودش رو از لحاظ روحی «غنی» کنه...ذخیره کردن انرژی فقط در هم کوبیدن حریف نیستش دوست عزیز، یعنی اینکه طوری بازی کنی درون کورت که لذت ببری، یعنی مدارا کنی با حریفت، یعنی اگه برک شدی مهم نیست اراده می کنی سریع بازی رو به دست می گیری...شما راجر فدرر رو در این 2 بازی ببین در جریان بازی چند بار لبخند زد و خوشحالی فانتزی انجام داد، این یعنی ذخیره کردن انرژی برای فدرر، حالا شما می خوای این سبک فدرر رو براش پارامتر فنی بشماری رو سم گروث بعدم شبیه سازی کنه رو جوکوویچ به خودتون مربوطه...

شما خیلی مسائل رو متاسفانه در نظر نمی گیری...هیچ کجای دنیا من ندیدم بازیکنی رو در هفته اول اسلم قضاوت کنن اونم در 2 راند ابتدایی...حالا شما بیا هزار تا از ریترن کردن با اسلایس بنویس ولی اصلا تفکر فدرر در هفته اول این چیزایی که شما می گی نیستش...شما متاسفانه هنوز در دنیای گذشته فدرر زندگی می کنید و فکر می کنید که ایشون باید ربات گونه تک تک پارامترهای فنی تنیس رو در بازه های زمانی متفاوت در طول فصل اجرا کنه...در حالی که ایشون یک آدم 33 ساله هستن، که با تیمشون مدت ها نشستن فکر کردن، آنالیز کردن و به این نتیجه رسیدن که در رقابتی مثل اسلم باید پله پله پیش رفت، از لحاظ روحی غنی شد و به فرم فنی مناسب در طول زمان دست پیدا کرد...شما از الان نشستی کیفیت بازی فدرر رو شبیه سازی می کنی رو نواک جوکوویچ...همچین چیزی نیستش اصلا..

تیکه تیکه حرف های شما قضاوت های فنی اشتباه بدون در نظر گرفتن شرایط مختلف رشته تنیس هستش و تیکه تیکه حرف های من حقیقت هایی واضح در مورد مسائل روحی و فنی تنیس با در نظر گرفتن شرایط متفاوت...این فکر کنم درست تر باشه...

مورد آخرم اینکه الان حالت تهاجمی گرفتنتون کاملا بی مورد هستش. هی تکرار کردن فارسی تایپ می کنم فارسی تایپ می کنم چیزی رو به نوشته هاتون اضافه نمی کنه...خیلی محترمانه داریم بحث می کنیم...هم قبل نوشته هام و هم در پایانش در هر پستم ازتون تشکر دارم می کنم بابات اطلاعات خوبتون پس ریلکس باشید، تحت تاثیر قرار نگیرید که بحث مفیدی باشه...با تشکر...
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-30-2014, 10:55 AM   #10
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza

ترجیح میدم دیگه چیزی نگم. چون واقعا بعضی از شما ها نمیخواین یک سری چیز ها رو قبول کنید. انگار من گفتم نواک 4000 امتیاز آخر فصل رو بیخیال میشه!!!! گفتم توی هیچکدوم قهرمان نمیشه یا کوارتر یا نیمه نهایی حذف میشه و 4000 امتیاز از دست نمیده کمتر از دست میده. احتمالا بیجینگ و شانگهای رو به بهونه بچش لایی میکشه. البته بستگی به عملکرد رافا هم داره. آقا این نظر منه مخالفی نظر نده. تمام شد رفت. شما برید از رفتن تنیسورتون به دور سوم گرند اسلم خوشحال باشین. به خدا همین کارا رو میکنید آدم از راجر نفرت پیدا میکنه. در ضمن دوست عزیز swiss express بنده اصلا شما رو در حد بحث با خودم نمیدونم. دو تا جمله خارجی مینویسی فکر میکنی خیلی ...........!! با سپاس.
Sorou$h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)