بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد استرالیا (Australian Open)

آزاد استرالیا (Australian Open)

23 دی - 6 بهمن - ملبورن، استرالیا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-22-2014, 04:00 PM   #1
pasia
Roger's Fan

پستها: 200
سپاس: 2,228
در 192 پست 884 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER

فدرر با این سطح هیچ شانسی جلو نادال نداره امروز ماری بد بود خودتونو گول نزنید برای بردن نادال باید معجزه بشه
pasia آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pasia به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-22-2014, 05:45 PM   #2
davidbeckham
Former Staff

آواتار davidbeckham

پستها: 2,940
سپاس: 13,894
در 2,791 پست 20,845 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک -رافا نادال---تسونگا-خوان مارتین دلپوترو-پیت سمپراس -ماشا-انا ایوانوویچ

برنده جدال نادال فدرر به احتمال 90 در 100 قهرمان میشه
davidbeckham آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-22-2014, 04:19 PM   #3
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده

1- عاشق موقع هایی هستم که «نابغه» در سیاه ترین لحظات، زیبا ترین چهره ی خودش رو نشون می ده...جالبه که بد خواهان درس هم نمی گیرن...این همه معجزه، اما بازم تو لحظات سیاهش بدخواهان عبرت نمی گیرن و هزاران هزار حرف جعلی به زبون می یارن... این هم یه درس دیگه، عبرت بگیرید، باشد که رستگار شوید...

2-عاشق این فیلد فوق العاده ی الانم...که یه پیرمرد داغون از یک فیلد چپرچلاق می تونه با سخت ترین قرعه ی ممکن درس تنیس به 2 تا از بهترین بازیکنای این فیلد فوق العاده بده!!! و باز بیشتر عاشق این « فیلد فوق العاده ی الانم» که بهترین بازیکن چند سال اخیرش از یک چهارم فراتر نمی یاد و یکی از با استعداد ترین بازیکناش هم به 8 تا نمی رسه...ای بابا...

3-در 3 تا کلمه ی کلیدی می تونیم موفقیت های اخیر راجر رو جست و جو کنیم...تمرکز،آرامش و لذت...مادامی که راجر از بازیش درون کورت لذت ببره، بهترین نمایشش رو هم نشون می ده...تمرکز و آرامش در تک تک رفتارها و حرکات راجر در کورت نهفته است... این تمرکز و آرامش هست که می تونه باعث بسیاری تغییرات فنی بشه..می تونه ارور ها رو کم کنه، می تونه ثبات رو بیشتر کنه، می تونه دقت رو افزایش بده...

4-شاید خیلی ها ناراحت باشن که راجر بازی رو که مفت و مسلم 3 سته می تونست تموم کنه طولانی تر کرد. این دسته ناراحتن چون اعتقاد دارن ممکنه راجر برای بازی با نادال خسته تر بشه..اما من اگه این بازی 5 سته هم می شد ناراحت نمی شدم...مادامی که راجر این سبکی رفتار کنه درون کورت، از لحاظ بدنی مشکلی نخواهد داشت...اگر شما از لحاظ ذهنی متمرکز باشید و درون خودتون آرام باشید، از لحاظ بدنی هم کمتر خسته می شید..راجر هیچ گونه حرکت و رفتار اضافه ای در این تورنومنت از خودش نشون نمی ده و این مساله اون رو کمتر خسته می کنه...این خستگی ذهنیه که خستگی بدنی رو به وجود می یاره...

5- خداحافظی؟!!!... این هفته ای که گذشت رو با دقت نگاه کنیم و کمی جدی تر باشیم...هزار بار گفتم زودتر از ریو 2016 خداحافظی کنه راجر، بد ترین خیانت و به خودش و هواداراش کرده...خوشبختانه خودش هم چنین قصدی نداره...بهتره بعده ریو 2016 بشینیم فکر کنیم که کی باید خداحافظی کرد...

6- گول بازی با نیشیکوری و دیمیتروف رو نباید خورد...رافا مشخصا در ماکزیمم قدرت خودش در برابر فدرر خواهد بود. رافا به هیچ وجه سونگا و ماری هم نیست...گول سونگا و ماری رو هم نباید خورد...

7- من اصن به پارامترهای فنی بازی راجر کاری ندارم، مادامی که راجر مثه دو بازی اخیرش «رفتار» کنه و مثه دو بازی اخریش متمرکز و آرام باشه، پارامتر های فنی خود به خود به مدد خواهند اومد...راجر همین طوری نگه داره خودش رو جلوی رافا شانس خوبی خواهد داشت، اما با کمال احترام در هر صورت فیورت نخواهد بود...

8- برا من مهم تر از پیروزی بر رافا، ادامه ی تماشای جشنواره ی زیبایی های راجر در استرالیای امسال خواهد بود. اگر همین طوری ادامه بده و ببازه هم ناراحت کننده نیست...اصن ناراحت کننده نیست که راجر به رافا ببازه و رکورد «17» قابل دسترس تر بشه، ناراحت کننده این مساله هست که راجر در کورت باشه، اما «زیبا» نباشه...

9- اما داستان زیبایی ها حالا حالاها ادامه خواهد داشت...
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-22-2014, 10:42 PM   #4
Mahmoud RF
Member

آواتار Mahmoud RF

پستها: 69
سپاس: 138
در 48 پست 250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: only roger federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها
1- عاشق موقع هایی هستم که «نابغه» در سیاه ترین لحظات، زیبا ترین چهره ی خودش رو نشون می ده...جالبه که بد خواهان درس هم نمی گیرن...این همه معجزه، اما بازم تو لحظات سیاهش بدخواهان عبرت نمی گیرن و هزاران هزار حرف جعلی به زبون می یارن... این هم یه درس دیگه، عبرت بگیرید، باشد که رستگار شوید...

2-عاشق این فیلد فوق العاده ی الانم...که یه پیرمرد داغون از یک فیلد چپرچلاق می تونه با سخت ترین قرعه ی ممکن درس تنیس به 2 تا از بهترین بازیکنای این فیلد فوق العاده بده!!! و باز بیشتر عاشق این « فیلد فوق العاده ی الانم» که بهترین بازیکن چند سال اخیرش از یک چهارم فراتر نمی یاد و یکی از با استعداد ترین بازیکناش هم به 8 تا نمی رسه...ای بابا...

3-در 3 تا کلمه ی کلیدی می تونیم موفقیت های اخیر راجر رو جست و جو کنیم...تمرکز،آرامش و لذت...مادامی که راجر از بازیش درون کورت لذت ببره، بهترین نمایشش رو هم نشون می ده...تمرکز و آرامش در تک تک رفتارها و حرکات راجر در کورت نهفته است... این تمرکز و آرامش هست که می تونه باعث بسیاری تغییرات فنی بشه..می تونه ارور ها رو کم کنه، می تونه ثبات رو بیشتر کنه، می تونه دقت رو افزایش بده...

4-شاید خیلی ها ناراحت باشن که راجر بازی رو که مفت و مسلم 3 سته می تونست تموم کنه طولانی تر کرد. این دسته ناراحتن چون اعتقاد دارن ممکنه راجر برای بازی با نادال خسته تر بشه..اما من اگه این بازی 5 سته هم می شد ناراحت نمی شدم...مادامی که راجر این سبکی رفتار کنه درون کورت، از لحاظ بدنی مشکلی نخواهد داشت...اگر شما از لحاظ ذهنی متمرکز باشید و درون خودتون آرام باشید، از لحاظ بدنی هم کمتر خسته می شید..راجر هیچ گونه حرکت و رفتار اضافه ای در این تورنومنت از خودش نشون نمی ده و این مساله اون رو کمتر خسته می کنه...این خستگی ذهنیه که خستگی بدنی رو به وجود می یاره...

5- خداحافظی؟!!!... این هفته ای که گذشت رو با دقت نگاه کنیم و کمی جدی تر باشیم...هزار بار گفتم زودتر از ریو 2016 خداحافظی کنه راجر، بد ترین خیانت و به خودش و هواداراش کرده...خوشبختانه خودش هم چنین قصدی نداره...بهتره بعده ریو 2016 بشینیم فکر کنیم که کی باید خداحافظی کرد...

6- گول بازی با نیشیکوری و دیمیتروف رو نباید خورد...رافا مشخصا در ماکزیمم قدرت خودش در برابر فدرر خواهد بود. رافا به هیچ وجه سونگا و ماری هم نیست...گول سونگا و ماری رو هم نباید خورد...

7- من اصن به پارامترهای فنی بازی راجر کاری ندارم، مادامی که راجر مثه دو بازی اخیرش «رفتار» کنه و مثه دو بازی اخریش متمرکز و آرام باشه، پارامتر های فنی خود به خود به مدد خواهند اومد...راجر همین طوری نگه داره خودش رو جلوی رافا شانس خوبی خواهد داشت، اما با کمال احترام در هر صورت فیورت نخواهد بود...

8- برا من مهم تر از پیروزی بر رافا، ادامه ی تماشای جشنواره ی زیبایی های راجر در استرالیای امسال خواهد بود. اگر همین طوری ادامه بده و ببازه هم ناراحت کننده نیست...اصن ناراحت کننده نیست که راجر به رافا ببازه و رکورد «17» قابل دسترس تر بشه، ناراحت کننده این مساله هست که راجر در کورت باشه، اما «زیبا» نباشه...

منم عاشق این پست گذاشتناتم roger 4ever
Mahmoud RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmoud RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-22-2014, 11:45 PM   #5
Mehdiii
Senior Member

آواتار Mehdiii

پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها

خیلی خوب نوشتی دوست عزیز مخصوصا موردهای 3 و 4 ، معلومه تنیس شناسی
Mehdiii آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-22-2014, 04:23 PM   #6
SHIR FarHad
Senior Member

آواتار SHIR FarHad

پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~ Berdych LLODRA متنفر از جوکر

دیشب خوابی دیدم !!

در پی مباحثه ای با حضرت عاقا "فدررالخرد" بودم مبنی بر نبودن جانشین بر حق, که ناگاه امام فرمودن چرا نداریم اقای دیمیتروف !!!

گریگور سرویس و فورهند بسیار اتشینی داره و اون رو از بازیکنان حاضر متمایز میکنه . امید دارم که بر سلطه ی خس وخاشاکهای فعلی پایان بده .

ویرایش توسط SHIR FarHad : 01-23-2014 در ساعت 12:31 AM
SHIR FarHad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SHIR FarHad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-22-2014, 10:48 PM   #7
Mahmoud RF
Member

آواتار Mahmoud RF

پستها: 69
سپاس: 138
در 48 پست 250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: only roger federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHIR FarHad نمایش پست ها

دیشب خوابی دیدم !!

در پی مباحثه ای با حضرت عاقا "فدررالله" بودم مبنی بر نبودن جانشین بر حق, که ناگاه امام فرمودن چرا نداریم اقای دیمیتروف !!!

گریگور سرویس و فورهند بسیار اتشینی داره و اون رو از بازیکنان حاضر متمایز میکنه . امید دارم که بر سلطه ی خس وخاشاکهای فعلی پایان بده .
آقای شیر فرهاد خان خواهشا مطالب مذهبی رو با ورزش قاطی نکنید،شوخی با بعضی کلمات مذهبی علی الخصوص کلمه مقدس الله و آوردن اون برای هر کسی کار بسیار زشت و نکوهیده ایه!خواهشا پستات رو سریع اصلاح کن...
Mahmoud RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmoud RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 12:17 AM   #8
SHIR FarHad
Senior Member

آواتار SHIR FarHad

پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~ Berdych LLODRA متنفر از جوکر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahmoud RF نمایش پست ها
آقای شیر فرهاد خان خواهشا مطالب مذهبی رو با ورزش قاطی نکنید،شوخی با بعضی کلمات مذهبی علی الخصوص کلمه مقدس الله و آوردن اون برای هر کسی کار بسیار زشت و نکوهیده ایه!خواهشا پستات رو سریع اصلاح کن...
اگه اون الله بشه " ... " مشکل شما حل میشه ؟
وامصیبتا بر این کوته فکریا
کمی مختونو باز کنید بابا
من با خدای خودم شوخی میکنم عیبی داره ؟!. ادم با بهترین رفیقش شوخی نمیکنه ؟!.چرا همش گریه و زاری و عجز ولابه ؟!!
SHIR FarHad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SHIR FarHad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 12:34 AM   #9
Yashar
Senior Member

آواتار Yashar

پستها: 163
سپاس: 473
در 157 پست 1,295 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahmoud RF نمایش پست ها
چرا شما مسلمونا خدارو فقط متعلق به خودتون می دونید
خیلی غیرتی هستین جلوی این حجت السلاما وایسین که به نام خدا دارن مملکتو چپاول می کنن
مقدس دختری بود که کف خیابون جون داد
Yashar آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Yashar به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2014, 12:46 AM   #10
sina1993
Senior Member

آواتار sina1993

پستها: 207
سپاس: 3,083
در 189 پست 1,318 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Yashar نمایش پست ها
چرا شما مسلمونا خدارو فقط متعلق به خودتون می دونید
خیلی غیرتی هستین جلوی این حجت السلاما وایسین که به نام خدا دارن مملکتو چپاول می کنن
مقدس دختری بود که کف خیابون جون داد
دوستان خواهش میکنم بحث رو دیگه ادامه ندید بحث بالا بگیره سایت رو فیلتر میکنن برگردیم به بحث خودمون
طرفدارای نادال روز روشن رو میگفتن شبه
طرفدارای فدرر هم میگفتن...
sina1993 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sina1993 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)