|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان ویمبلدون 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 16.43% |
اندی ماری |
19 | 13.57% |
راجر فدرر |
77 | 55.00% |
رافائل نادال |
18 | 12.86% |
جو ویلفرد سونگا |
1 | 0.71% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
سایر تنیسورها |
2 | 1.43% |
رأی دهندگان: 140. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]()
چقدر هیتر داره سرینای بیچاره
![]() تورو خدا یکی به نواک بگه اینجا خاک نیست هی لیز میخوری باو چمنی دیگه نموند تو زمین همش کنده شد از بس این لیز میخوره ![]() |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
adam johnson,
Ahoura,
Behr@d,
john,
Mahrooz RF,
Meysam94,
NimaRafi,
omidd,
pouriya.alex,
rezaomo,
sahand
|
![]() |
#2 |
Rafa's Fan
|
![]()
این نواک چمن رو با خاک اشتباه گرفته !!! از بس سر خورد گند زد به تمام زمین ...
![]() |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 |
Member
پستها: 73
سپاس: 20
در 72 پست 659 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: novak djokovic
Maria Sharapova
|
![]() صحبتهای نواک جوکوویچ بعد از بازی با تامی هاس : "اون همیشه حریف دشواریه. قبل از بازی میدونستم که رکورد بدی در مقابلش در چمن داشتم. اون متخصص بازی در چمنه.نمایش متفاوتی در بازی از خودش نشون میده.همیشه برای من مبارزه سختی بوده ، اما من واقعا ، واقعا خوب بازی کردم." "هیچ وقت ست اول آسون نبوده.میدونستم که تامی سعی خواهد کرد بهتر شروع کنه .من رو گیمهای خودم کار کردم. خوب سرویس زدم و توی لحظات مهم return های واقعا خوبی داشتم." "من یه لحظه غم انگیز در زمان 5.3 ست آخر داشتم ، داشتم برای برد بازی سرویس میزدم و 30.0 جلو بودم، اما اون به بازی برگشت. واقعا خوشحالم که بازی رو توی سه ست تموم کردم." بازی بعدی نواک با بردیچ خواهد بود : " توی چمن ، فقط یکبار در سال 2010 بهش باختم .فکر کنم دارم در این زمان تنیس واقعا خیلی خوبی بازی میکنم.شاید حتی بهتر از سال 2011. توی زمین اعتماد به نفس خوبی دارم و سعی میکنم همین سطح رو حفظ کنم.امیدوارم که موفق بشم." |
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mehdi_juve به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
adam johnson,
BABAK,
davidbeckham,
javi,
john,
Mahrooz RF,
Nima88,
omidd,
pouriya.alex,
rezaomo,
roli,
SABORI,
sahand,
Sorou$h,
zarin
|
![]() |
#4 |
Rafa's Fan
|
![]()
چه ویمبلدونی شده ویمبلدون امسال ... یانوویچ و کوبوت در 1/4 پایانی
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 |
Member
پستها: 73
سپاس: 20
در 72 پست 659 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: novak djokovic
Maria Sharapova
|
![]()
دوستان عزیز به سر خوردن نواک گیر دادند.البته نظرشون محترمه اما نمیدونم اشکالش چیه!!!. نواک وقتی میدید توپ از دسترس خارجه سر میخورد و میتونست توپ رو هم اکثرا برگردونه.خوب فعلا هم که حالت عادی همه دارند توی این زمینها سر میخورند(یکی دوتا هم مصدوم داده) ، نواکم داره از این قضیه استفاده میکنه.جنگندگی نواک که برای هر توپی و هر امتیازی کم نمیزاره قابل تقدیر هم هست.کیفیت زمین بالا و پائین بره هم ربطی به نواک و بازیش نداره.بنده خدا سپی ایتالیائی همچین امروز خورد زمین گفتم اونم رفت خونشون . هرچند بازی رو باخت اما فکر کردم با مصدومیت میره خونه.به نظر من که نواک عالی بازی کرد. به غیر ست آخر که وقتی 5.3 جلو بود باید کارو تموم میکرد ، اما واقعا تماشاگرهای انگلیسی هم رفتند رو اعصابش.هو کردن بعد از اینکه نواک دوبار سرویس رو خراب کرد اصلا کار خوبی نبود.البته منتظر بدتر از این هم تو بازیهای بعدی هستم.بدم نیست. نواک عادت میکنه و برای بازی فینال (که امیدوارم برسه) آماده تر میشه.مطمئنا تماشاگران انگلیسی دوست دارند نواک به فینال نرسه و اگر اندی به فینال رسید کار راحتتری داشته باشه. با حذف نادال و راجر اونها تنها حریف سر سخت اندی رو نواک میدونند.فعلا که نواک داره عالی کار میکنه. return های سرویس نواک فوق العاده است و برای چمن که همه سرویس زن خوبی شدند خیلی بکار می اد. اندی هم برد اما نکته جالب فشاریه که روی اندیه.همه انگلیسیها و حتی خودش انتظار قهرمانی دارند . با حذف راجر و نادال دیگه بدتر.یک صحنه که توپ یوژنی روی خط خورد همچین دوبار داد زد challenge که موندم.نشون میداد که فشار زیادی روشه.سرنا هم حذف شد تا جام جالبی برای قسمت زنان بشه. همه مدعیان اصلی حذف شدند دیگه.من شخصا فکر میکنم نواک از پارسال داره بهتر توی ویمبلدون بازی میکنه.حتی داره جنگندگی بیشتری نسبت به 2011 نشون میده.امیدوارم موفق بشه.تامی هم واقعا بازیکن خوبیه.توی این سن و سال واقعا عالی میجنگه. دمش گرم.به امید قهرمانی نواک.
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mehdi_juve به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 | |
Disciplinary Committee Chairman
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/
جو-ویلفرید زانگا/
تامی هاس/
استن واورینکا/
اندی مارِی/
تامی روبردو/
ژیل سیمون/
فرناندو ورداسکو/
|
![]() نقل قول:
یکی از دلایلی که من از بازی نواک خوشم نمیاد اینه که خیلی یکنواخت بازی میکنه . حتی سُر خوردن هاش هم یک جوره . توی هارد کورت هم مثل چمن سُر میخوره ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]()
من نظرم عوض شد ، صحبت هاي عليرضا تو چت باكس رو اعصابه !
اگه اندي قهرمان نشد به همه شيريني ميدم ، به همه . نوواك جوكويچ نزار اندي ويمبلدون رو ببره ، همين يه بار طرفدار توام گند نزني ! درسته خيلي چيپ شده ويمبلدون امسال ولي بازم اندي نبايد ببره ، نبايد ببره ، نبايد ببره ، نبايد ببره |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Maani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 | |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 |
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
![]() نواک جوکوویچ چه گفت؟ --------------------نواک جوکوویچ تنیسور شماره 1.جهان از صربستان بعد از پیروزی با نتیجه 3.0 بر تامی هاس آلمانی به 17 امین کوارتر فینال (8نفر) پی در پی در گراند اسلم رسید . جوکو گفت او (هاس) همیشه دشوار است . در حال آمدن به کورت من میدانستم که در مقابل او درکورت چمن رکورد بدی دارم. او متخصص در کورت چمن است . او گیمش بسیار متنوع است . میتواند به لب تور بیاید-چالش دشواری برای من بود اما من یک بازی واقعا واقعا خوب انجام دادم . جوکوویچ روز 4 شنبه باید به دیدار بردیچ برود--جوکو در این باره گفت -من در تنها مسابقه ای که با او در کورت چمن در سال 2010 بازی کردم بازنده شدم اما فکر میکنم در حال حاضر بسیار خوب بازی میکنم و حتی بهتر ازسال 2011 که این تورنمنت را بردم - من در کورت با اعتماد بنفس هستم و سعی میکنم تا در این سطح بازی و اعتماد بنفس بمانم و امیدوارم برنده باشم. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
![]() سرانجام سرنا ویلیامز باخت تا 601 امین پیروزی دوران حرفه ائی و همچنین 35امین برد پشت سر هم خود را در اروپا نبیند--غول کش قهرمانان رولند گاروس یعنی سابین لیسکی تنیسور آلمانی مقیم فلوریدا امریکا با رنکینگ 24 موفق شد با نتایج 6-2/1-6/6-4 سرنا را شکست دهد . لیسکی در 5 سال اخیر این 4امین بار است که قهرمان رولند گاروس را میبرد . او در سال 2009 اسوتلانا کوزنتسوا روس را که قهرمان رولند گاروس شده بود شکست داد . درسال 2011 نا لی چینی را که او هم ازقهرمانی رولند گاروس میامد شکست خورد و در سال 2012 شراپووا روس مقیم آمریکا بعد از قهرمانی در رولند گاروس آمده بود تا ویمبلدون را نیز ببرد شکست خورد و امروز هم نوبت به سرنا ویلیامز امریکائی رسید که همه کارشناسان تنیس او را مطلوب کسب ویمبلدون میدانستند اما او نیز شکست خورد وحذف شد . یادم میاید لیسکی که دختری خنده رو است سال قبل وقتی شراپووا رابرده بود در جواب خبرنگار که از او پرسید تمام بازی ات را نگه میداری تا قهرمان رولند گاروس راشکست دهی . با خنده پاسخ داد چکار کنم در قرعه سمت من نیایند . تبریک به سابین لیسکی. با تشکر از آقای علیپور عزیز. ![]() صحبتهای سرنا ویلیامز بعد از مسابقه . او بعد از مسابقه عکس العمل نشان داد و گفت من پوئنهای مهم را به حد کافی خوب بازی نکردم . من در بازی کمی مردد (دو دل) بودم . این میتواند توضیحش باشد . او همچنین افزود لیسیکی اکنون 23 ساله است وبرای 4 امین باربه 8 نفر اخر رسیده است پس نمیتوان او را برنده شوک دهنده در نظر گرفت . هر دفعه من به کورت گام میگذارم من مطلوب برد هستم و من به این موضوع عادت کرده ام . اما این شوک نیست . او در چمن بسیار خوب بازی میکند . او سرویس خیلی عالی دارد و بنابراین من به کورت که واردشدم میدانستم قرار بر این نیست که مسابقه آسانی باشد . کی وی تووا تنیسور چک و قهرمان سابق ویمبلدون بعد از برد 7-6/6-3 برکارلا سوارز ناوارو اسپانیائی گفت اوائل بازی عصبی بودم و خوب بازی نکردم . همه درباره این موضوع صجبت میکنند که من بالاترین سید در نیمه قرعه سمت خودم هستم . تصور میشود که من ازقبل در فینال هستم و واقعآ شنیدن چنین مطالبی آسان نیست . تنها بازیکن آمریکائی چه از بخش زنان وچه ازبخش مردان باقی مانده است کسی نیست جز اسلون استیفنز که با نتیجه 2.1 بر مونیکا پویگ تنیسور 20 ساله پورتوریکوئی مقیم آمریکا غلبه کرد که هر 2تنیسور در یک مکان تمرین میکند . استیفنز که سرنا ویلیامز را در اپن استر الیا شکست داده بود گفت من قبل از بازی خودم -در تی وی میدیدم که کریستین فلیپکینز بلژیکی وقتی بر پنتا از ایتالیا غلبه کرد چنان روی زمین افتاد و پشتک بالانس میزد که انگار ویمبلدون را برده است . اما من ارام بودم و خوشحالم که پیروز شدم. با تشکر از آقای علیپور عزیز. ![]() تمام امیدهای انگلیسی ها برای لارا رابسون تنیسور تین ایجر شان با شکستی که در مقابل کای کانپی استونیائی که مدت کوتاهی است از آسیب دیدگی برگشته است بر باد رفت . کانپی موفق شد لارا رابسون را در 2ست مستقیم با نتیجه 2.0 شکست دهد. با تشکر از آقای علیپور عزیز. ![]() این شخص 41 مسابقه پی در پی در ویمبلدون برده است . اوکسی نیست جز بیورن بورگ سوئدی که درسن 26 سالگی خود را بازنشست کرد . او 3بار پی درپی رولند گاروس و ویمبلدون را در سالهای 1978-79-80 برده است . نادال در سالهای 2008 و 2010اینکار را کرد و فدرر فقط در سال 2009 موفق به برد پشت سرهم این 2گراند اسلم شد. با تشکر از آقای علیپور عزیز. ![]() |
![]() |
![]() |
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
adam johnson,
Ahoura,
Aryan,
beeroz,
Behr@d,
davidbeckham,
Ehsλn,
john,
king of spin,
Mahrooz RF,
Meysam94,
Nima88,
Nima93,
NimaRafi,
omidd,
rezaomo,
roli,
SABORI,
saeedsafaee,
sahand
|
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
من تازه الان خلاصه ی ست آخر بازی لیزیکی و سرنا رو دیدم. لیزیکی عاااااااااااااالی بازی کرد. شکستن سرویس سرنا دوبار پشت سر هم توی ست آخر کاری نیست که هر تنیسوری به راحتی از پسش بربیاد. امیدوارم که بتونه دست کم تا فینال بالا بیاد.
|
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
adam johnson,
Ahoura,
beeroz,
Behr@d,
davidbeckham,
javi,
Mahrooz RF,
Meysam94,
MRF,
Nima93,
omidd,
rezaomo,