بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > ویمبلدون (Wimbledon)

ویمبلدون (Wimbledon)

3-16 تیر - لندن، انگلیس

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان ویمبلدون 2013 میشود ؟
نواک جوکوویچ 23 16.43%
اندی ماری 19 13.57%
راجر فدرر 77 55.00%
رافائل نادال 18 12.86%
جو ویلفرد سونگا 1 0.71%
توماس بردیک 0 0%
سایر تنیسورها 2 1.43%
رأی دهندگان: 140. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-30-2013, 10:54 AM   #1
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza

صحبت درباره غلبه! نواک جوکوویچ دور سوم مسابقه اش درمقابل جرمی چاردی فرانسوی را با نتیجه 3.0 برد با 38 ضربه برنده و فقط 3 UNFORCED ERRORS (خطائی که بازیکن تحت فشار نیست) و فقط در سرویسهای خودش 3 پوئن ازدست داد (هرگز با برک پوئن مواجه نشد) بنظر من (علیپور) آمار جالبی است. با تشکر از اقای علیپور عزیز.

شراب قرمز هر چی بیشتر بمونه بهتره میشه . اینجا هم میگه راجر فدرر مثل شراب قرمز خوبه . او هر چی سنش میره بالا بهتر میشه. با تشکر از آقای علیپور عزیز.

ای کاش من هم ماریا داشتم . ماریا دیروز درحال گپ زدن با دوست پسرش گریگور دیمیتریوف بود بعد از اینکه او در یک نبرد 5 سته در دور دوم ویمبلدون شکست خورد. با تشکر از آقای علیپور عزیز.

بنوا پئر تنیسور فرانسوی بعد ازباخت. نکن این کار رو باردر من.

تنیسور شماره 1 سرنا ویلیامز به رکورد 600 امین پیروزی دوران حرفه ایش رسید بعد از اینکه کیمیکو دآتی کروم تنیسور43 ساله ژاپنی رابانتیجه 2.0 شکست داد.
سرنا گفت فوق العاده است . من هیچ تصوری نداشتم. چه جائی بهتر از کورت مرکزی که 600امین پیروزی رابدست آوری . درباره سرنا همه کم و بیش میدانیم بهتر است قدری درباره دآتی کروم بگویم . بنظر من درسن 43 سالگی به دور سوم گراند اسلم رسیدن کم ازبرد آن ندارد . او زمانی شماره 4 بود و مدتی بعد خود را درسن 25 سالگی بازنشسته کرد . او 12 سال بعد درسن 37 سالگی در میان تعجب همگان وقتی اعلام کرد قصد بازگشت دارم کسی او را جدی نگرفت . او گفت در اثر تشویقهای همسرم تصمیم به بازگشت گرفتم . اوهنگامیکه بازگشت سریع خود را به 100نفر برتر رساند که مهم است و یک تورنمنت 280 امتیازی را نیز برد . او در سال 1996 در ویمبلدون به سمی فینال(4نفر)رسیده بود . او میگوید وقتی با بازیکنان جوان بازی دارم اول سن مادر آنها رامیپرسم و اکثرا مادر آنها با من هم سن هستند . دریک تورنمنت هنگامیکه بایولیا پوتینتسووا ازقزاقستان روبرو شد عنوان کرد که این بازیکن جزء آنهای است که سن مادرش خیلی از من کمتر است(37سال)اسم او درتاریخ تنیس بعنوان مسن ترین خانمی که به دور سوم ویمبلدون رسیده است ثبت شد . او در دوبل هم تخصص خوبی دارد و اکثرا بعد از بازگشت در گراند اسلمها تا میانه راه رفته است . قبل از او مارتینا ناوراتیلووا کبیر درسال 2004 تصمیم به بازگشت گرفت درسن 47 سالگی و به او وایلد کارت(کارت ورودیه) دادند اما در دور دوم به دانیلا هنچکووا اسلوواک بازی را واگذارکرد . ازدآتی کروم درباره رژیم غذائیش سوال شد که او چه نوع مواد خوراکی مصرف میکند تا روی آمادگی جسمانی اش تاثیر منفی نگذارد . او پاسخ داد من از همسرم مربی ام و تمام کسانی که دور من هستند بیشتر میخورم اما از مواد غذائی درست استفاده میکنم . آرزوی موفقیت بیشتر وبهتر برای این خانم با اراده و به امید اینکه موردی برای الگو باشد که اگر تصمیم گرفته شود میتوان هرکاری را کم وبیش انجام داد. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
Sorou$h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
30 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-30-2013, 11:48 AM   #2
havzhin
Junior Member

آواتار havzhin

پستها: 27
سپاس: 7
در 22 پست 155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer Andre Agassi

امسال واقعا سال شگفتی شده
نادال و فدرر دور اول و دوم حذف میشن ولی یه تنیسور 43 ساله به دور سوم میرسه

ادم نمیدونه اینهارو بعنوان یه جدابیت تازه برای تنیس ببینه یا باید احساس برعکسی داشته باشه
havzhin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی havzhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-30-2013, 11:50 AM   #3
Alireza Murray
Murray's Fan

آواتار Alireza Murray

پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray

بابا سهند چی میگی خوشحوال میشم اندی ببازه اولا اینکه سروش اشتباه کرد بعدشم برنامه ریزی از قبل قرعه کشی مشخص شده که در چه روزی بازی های راند 4 و کوارتر و سمی باشن دیگه انقدر هم الکی نیستش که
و دوما سهند قبلا هم بهت گفتم از بازی اندی و بردنش لذت ببر عزیزم
Alireza Murray آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-30-2013, 12:17 PM   #4
sahand
Senior Member

آواتار sahand

پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY JUAN MARTIN DELPOTRO GILLES SIMON STANISLAS WAWRINKA KEI NISHIKORI J0-WILFRIED TSONGA BERNARD TOMIC ERNESTS GULBIS MILOS RAONIC ROGER FEDERER RYAN HARRISON/ SHARAPOVA ROBSON AZARENKA KIRILENKO HANUCHOVA LISICKI

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Murray نمایش پست ها
بابا سهند چی میگی خوشحوال میشم اندی ببازه اولا اینکه سروش اشتباه کرد بعدشم برنامه ریزی از قبل قرعه کشی مشخص شده که در چه روزی بازی های راند 4 و کوارتر و سمی باشن دیگه انقدر هم الکی نیستش که
و دوما سهند قبلا هم بهت گفتم از بازی اندی و بردنش لذت ببر عزیزم
اندی که سرورهمنم اونو شوخی کردمولی نمیدونم چرا اندی با وجود اینکه عناوین زیادی نداره و مشکل خاصیم برای کسی به وجود نیاورده برا چی اینقدر هیتر و دشمن داره که حتی یه بار نمی تونند موفقیتشو ببینند و تا عمق وجود میسوزنددر ضمن پست من ربطی به سروش به تنهایی نداشت خیلیها اینجا دارند از این حرفا میزنند.همه که مثل عمو پویا نیستند
sahand آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sahand به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-30-2013, 12:29 PM   #5
D3ADMAN
Senior Member

آواتار D3ADMAN

پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر) زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد

آقا اندی ماری قهرمان شه حقش بوده ، زیاد تمرین کرده و میخواد به حقش تو بریتانیا برسه . در ضمن اگر قرار بود ی بریتانیایی رو قهرمان کنند ، تو این 76 سال مطمئنآ قدرتشو داشتند . پس حذف شدید الکی حرف مسخره نزنید باعث خنده شه . من دوست دارم نواک قهرمان شه ، اما اگه اندی بشه حقش بوده . نواک و اندی هم دو دوست بسیار صمیمی هستند و دلیلی نمیبینم ناراحت بشم ( در ضمن انگلندی های عزیزم هم خوشحال میشن )
D3ADMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-30-2013, 06:50 PM   #6
mehdi_juve
Member

آواتار mehdi_juve

پستها: 73
سپاس: 20
در 72 پست 659 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: novak djokovic Maria Sharapova

مرد شماره یک دنیا ، نواک جوکوویچ ، اعتقاد دارد که دیدن بازیکنانی که تصور نمیشد بتونند در هفته دوم جدال قهرمانی ویمبلدون حضور پیدا کنند ، جنبه مثبتی برای ورزش تنیس است.
" این یه سورپرایز است ، در این رابطه شکی وجود ندارد.این یکم احساس غریبیه که نادال و فدرر رو در هفته دوم مسابقات نبینید ، اینها بازیکنانی هستند که دارند بهترین تنیس رو بازی می کنند .اما فکر کنم این هم جالبه که چهره های جدیدی رو در دنیای تنیس و بین عموم مردم ببینید."
هفت تن از بازیکنانی که در یک شانزدهم نهائی در روز دوشنبه حاضرند شناخته شده نیستند.
این بازیکن صرب ، کسی که یک ست هم در سه بازی اولش واگذار نکرده ، میگه که انتظار داره در هفته دوم ویمبلدون شاهد مبارزات سختتری باشه.
"هر بازی که من میرم تا انجامش بدم ، هر حریفی که باهاش روبرو میشم ، سختتر خواهد بود "
هرچند این بازیکن صرب اضافه میکنه که ریتم خوبی پیدا کرده :" من به توپ خیلی خوب ضربه میزنم .توی زمین تعادل خوبی برقرار میکنم."
انعکاسی از سال 2011 ، وقتیکه او موفق شد اولین قهرمانی ویمبلدون رو بدست بیاره و 41 بازی رو بدون شکست سپری کنه.جوکویچ میگه که امسال بهترین سال تورهای atp رو تجربه میکنه .
" امسال حس میکنم که از لحاظ فیزیکی بیشتر اماده ام ، از لحاظ ذهنی بیشتر استحکام دارم و توانائی این رو دارم که بیشتر در زمین دوام بیارم. از جایگاهی که الان در این مرحله از مسیر حرفه ایم قرار دارم واقعا خوشحالم."
اما قهرمان شش گرند اسلم نمیخواهد در همین جایگاه بمونه ، و باور داره که همیشه جای برای پیشرفت وجود داره.
" مهمترین چیز اینکه همیشه به جلو حرکت کنیم ، که خودمونو همیشه بسوی بهتر بودن پیش ببریم. این موضوعیه که همیشه منو هر روز به سوی زمین تمرین میکشونه و میدونید، که سعی کنم بهترین بازی رو انجام بدم.."
در راند چهارم ، مرد شماره 13 دنیا تامی هاس انتظارشو میکشه و جوکوویچ مدعیه که هیچ برتری خاصی نسبت به اون نداره .
" او پر از اعتماد به نفس در زمینه.شما انتظار نداشتید که اون در یک چهارم نهائی اوپن فرانسه خوب ظاهر بشه ، چون خاک رس زمین مورد علاقه اون نیست ، اما اون خوب بود.اون ثابت کرد همه اشتباه میکنند ، چون او بسیار سرحاله و توی زمین خیلی خوب حرکت میکنه و عالی سرویس میزنه ، در بازیش تنوع داره و خوب اهنگ بازی رو عوض میکنه که اینها برای بازی در چمن ساخته شده.فکر کنم بازی خوبی از کار در بیاد.."

منبع : http://www.atpworldtour.com
mehdi_juve آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mehdi_juve به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-01-2013, 02:42 AM   #7
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka

مانی جون یعنی می گی من pointش رو miss کردم؟ پس اینکه می گن فارسی sugar است چی می شه؟
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 07-01-2013, 10:50 AM   #8
Paymaan
Disciplinary Committee Chairman

آواتار Paymaan

پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/ جو-ویلفرید زانگا/ تامی هاس/ استن واورینکا/ اندی مارِی/ تامی روبردو/ ژیل سیمون/ فرناندو ورداسکو/

Paymaan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-01-2013, 11:40 AM   #9
D3ADMAN
Senior Member

آواتار D3ADMAN

پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر) زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Paymaan نمایش پست ها
آدم به تامی هاس ببازه که رنک 12 هست ، به دارسیس و استاخوفسکی نبازه چه فشاری آورده نوله و ماری به دوستان عزیزمون
D3ADMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-01-2013, 11:59 AM   #10
Paymaan
Disciplinary Committee Chairman

آواتار Paymaan

پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/ جو-ویلفرید زانگا/ تامی هاس/ استن واورینکا/ اندی مارِی/ تامی روبردو/ ژیل سیمون/ فرناندو ورداسکو/

Paymaan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
ویمبلدون،2013،سومین گرند اسلم سال

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)