|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان ویمبلدون 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 16.43% |
اندی ماری |
19 | 13.57% |
راجر فدرر |
77 | 55.00% |
رافائل نادال |
18 | 12.86% |
جو ویلفرد سونگا |
1 | 0.71% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
سایر تنیسورها |
2 | 1.43% |
رأی دهندگان: 140. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Former Staff
|
![]()
خوشبختانه نوله خوب بازی میکنه
تا فینال مشکلی نداره به شرط اینکه همینطوری کم خطا بازی کنه |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
![]() آن لحظه ای که شما درک میکنید . هر 2نفر قهرمان 7 دوره ویمبلدون . هر 2 در دور دوم در26 جون(ژوئن) باختند. سمت چپ پیت سامپراس از امریکا راست راجر فدرر ازسوئیس. با تشکر از آقای علیپور عزیز.
![]() ماریا شراپووا بعداز حذف بیکارنبود و به تماشای بازی گریگور دیمیتریوف در دور دوم رفت. ![]() مطلبی از تنیس جوک. ترجمه: بنابراین تو داری بمن میگی که فدرر در چمن و کورت مرکزی به استاخوفسکی باخت و رنکینگش هم 116 است؟ ![]() یک مصاحبه دیگر از استاخوفسکی که فدرر را شکست داد . استاخوفسکی گفت شما نمیتوانید از بیس لاین (خط سرویس) درکورت چمن درمقابل راجر مقاومتی داشته باشید. او میتواند با توپ هر آنچه راکه میخواهد آنجام دهد من سعی کردم تا آن حدی که میتوانستم به تو(لب تور)بیایم . من موفق بودم بجهت اینکه جلوگیری کردم تا ریتم برگرداندنش رابدست آورد . ورزش ما راجر فدرراست. او (راجر) بزرگترین و مهمترین بازیکنی است که ما داشتیم وبزرگترین نامی است که ماداشتیم و هنوز هم داریم و خدا را شکر میگویم . بعنوان یک شخص او به ما نشان داده است که شما میتوانید یک انسان محجوب باشید و هنوز به چیزهای دیگر دست یابید . من امیدوارم که دراین تورنمنت بتوانم جلو بروم. اما بله-من قطعا روزی به نوه هایم خواهم گفت من پیروزی شگفت انگیزی درمقابل راجر فدرربدست اوردم(باخنده) . با تشکر از اقای علیپور عزیز. ![]() حضور آندره شوچنکو در بازی دیشب نواک جوکوویچ ![]() این هم پیام یکی ازطرفداران رافائل نادال . من طرفدار رافا هستم اما دلم شکست هر زمانیکه آنها رابرت فدرر(پدر راجر) را بعد ازباخت او نشان میدادند . او خیلی انسان بامقام و منزلت است و به حریف آفرین گفت و سرش رابعنوان تصدیق تکان میداد . اما شما میتوانستید ببینید که اوغمگین است . من بیاد دارم او درفینال 2008 ویمبلدون با رافا دست داد . دیروز بعد ازباخت راجر به استاخوفسکی -رابرت ایستاد وکف زد اما شما میتوانستید ببینید که او آزرده شده است واین موضوع باعث گریه من شد. با تشکر از آقای علیپور. ![]() |
![]() |
![]() |
36 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
.AMIR.,
A!i,
Aryan,
BABAK,
beeroz,
CANDIS,
davidbeckham,
Ehsλn,
Hamid_RUUD,
javi,
john,
kiavash,
king of spin,
Maani,
Mahdi Naji,
Mahrooz RF,
Meysam94,
Nikoo,
nima.a,
Nima88,
omidd,
pasia,
Paymaan,
pouriya.alex,
Pouya,
Rafaello,
rezaomo,
rojhin,
roli,
SABER FED,
SABORI,
sahand,
saRAfa,
sirvan,
Sogandabi
|
![]() |
#3 |
Senior Member
پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
دلپوترو ،سونگا، رادیک
|
![]()
باشه من روانیم و دیوونه.تو که مدیر سایتی ای جور میگی وای به حال بقیه....دنیای جالبیه به احترام بعضی چیزا سکوت میکنم.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
![]() |
![]() نقل قول:
اگر فکر میکنید بهتون توهین شده من شخصا ازتون عذر میخوام. اما باور کنید ما مسئول افکاری که از ذهن شما تراوش میشه نیستیم !! دوست گرامی، همشهری عزیز چرا فکر میکنید هر کسی اینجا پست میده باید مثل افسانه زورو نقاب به چهره بزنید و به جنگ اهریمن های انجمن برید ؟! شما با تنها کسی که اینجا به مشکل نخوردید خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازی بوده ! بگذارید کاربرا تو جهل و نادونی خودشون بمونن ! نیازی نیست به شعورشون توهین کنید و بعد از چندین بار تذکر گرفتن و توقیف شدن و ساختن اکانت های متعدد نعل وارونه بزنید و از کد خدا منشی متولیان انجمن سوء استفاده کنید. ![]() |
|
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
Aryan,
beeroz,
Hamid_RUUD,
javi,
manoochehr1984,
Meysam94,
MRF,
mspayam,
Nima93,
omidd,
Paymaan,
pouriya.alex,
SABORI,
sooshians_8919,
Sorou$h,
The King,
مهران
|
![]() |
#5 | |
Senior Member
دلپوترو ،سونگا، رادیک
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jul 2012 محل سکونت: Tehran
پستها: 364
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
من نمي دونم اگر نادال نبود ، تو درباره چي ميخواستي مطلب بنويسي،هر بار يك گرند اسلم و تورنمنت تنيس شروع مي شه ، شما شروع به قاطي كردن مي كني ، و انگار كل انجمن بسيج شدن شما را بكوبونند ، شما كه 2 3 تا فوق ليسانس از بهترين دانشگاههاي دنيا ببخشيد ايران را داريد چرا مطالبت اينقدر با هم ضد و نقيض است. ضمنا چند ماه پيش بهت گفتم يك بيوگرافي از خودت اينجا بزار بهتر با تو آشنا بشويم آقاي پروفسور ![]() |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezaomo به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 | |
Senior Member
دلپوترو ،سونگا، رادیک
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal -
Fernando verdasco -
Ana Ivanovic -
Caroline Wozniacki
|
![]() |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 |
Disciplinary Committee Chairman
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/
جو-ویلفرید زانگا/
تامی هاس/
استن واورینکا/
اندی مارِی/
تامی روبردو/
ژیل سیمون/
فرناندو ورداسکو/
|
![]()
پخش تلویزیونی مسابقات رو قطع کننده بره دیگه
![]() |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 |
Senior Member
پستها: 372
سپاس: 1,361
در 368 پست 2,768 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/Novak Djokovic/Maria Sharapova/genie bouchard/Rafa Nadal/Bryan brothers/Andy Murray/stan wawrinka/vicka Azarenka
|
![]()
من فکر میکنم که تخمی که هر سال برای چمن ها میکاریدند امسال دیگه از اون استقاده نکردن و از یک تخم دیگر چمن برای این مسابقات انتخاب کردند و کاشتن.چون اصلا روی بیس لاین نمیشه بازی کرد یا لیز میخوری یا نمی تونی هیچ کاری بکنی برای همینه که سرو و والی ها(بازیکنان)خیلی خوب اومدند بالا و خیلی ها رو زند دارسیس و استاخوفسکی نمونه ی بارز اند.
![]() |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahdi Naji به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
ویمبلدون،2013،سومین گرند اسلم سال |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|