بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > مسترز رم (Internazionali BNL d’Italia)

مسترز رم (Internazionali BNL d’Italia)

22-29 اردیبهشت - رم، ایتالیا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان مسابقات مسترز رم چه کسی خواهد بود ؟؟؟
نواک جوکوویچ 14 13.21%
راجر فدرر 46 43.40%
اندی ماری 1 0.94%
داوید فرر 0 0%
رافائل نادال 43 40.57%
تنیسورهای دیگر 2 1.89%
رأی دهندگان: 106. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-19-2013, 07:19 AM   #1
ARY143
Senior Member

پستها: 167
سپاس: 669
در 149 پست 1,265 بار سپاسگزاری شده

سلام بر دوستان و همراهان همیشگی

1- هیچ به این موضوع توجه نموده اید که ما دوستداران تنیس چه قدر خوش شانس هستیم که شاهد تماشای تنیس در این سطح با حضور افرادی چون رافا ، راجر ، نواک ، اندی ، دلپو ،... و فارغ از نتایج حاصله هستیم . پس به خاطر حضور این افراد که هر کدامشان تاریخ ساز معاصر تنیس هستند باید سپاسگذار بود.

2- من چند بار این سوال را مطرح کردم ولی متاسفانه نظر دوستان را نداشتم ، بار دیگر خواستار نظر شما سروران گرامی هستم در صورت تمایل : آیا فکر می کنید در گذشته و یا در آینده سطح و کیفیت تنیسی که در حال حاضر شاهدش هستیم وجود داشته است و یا تکرار خواهد شد ؟؟ آیا فکر میکنید در آینده با توجه به شرایط سنی حال حاضر این بزرگان بازیکنان جوانی که بتوانند تشکیل این مربع افسانه ایی را در این سطح و کیفیت بدهند وجود دارد ؟؟

3- فارغ از نتایج ،از حضور این افراد و بازی های زیبائی که ارائه می نمایند لذت ببرید .

با تشکر
ARY143 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ARY143 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-19-2013, 08:47 AM   #2
D3ADMAN
Senior Member

آواتار D3ADMAN

پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر) زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ARY143 نمایش پست ها

هیچ به این موضوع توجه نموده اید که ما دوستداران تنیس چه قدر خوش شانس هستیم که شاهد تماشای تنیس در این سطح با حضور افرادی چون رافا ، راجر ، نواک ، اندی ، دلپو ،... و فارغ از نتایج حاصله هستیم . پس به خاطر حضور این افراد که هر کدامشان تاریخ ساز معاصر تنیس هستند باید سپاسگذار بود.

من چند بار این سوال را مطرح کردم ولی متاسفانه نظر دوستان را نداشتم ، بار دیگر خواستار نظر شما سروران گرامی هستم در صورت تمایل : آیا فکر می کنید در گذشته و یا در آینده سطح و کیفیت تنیسی که در حال حاضر شاهدش هستیم وجود داشته است و یا تکرار خواهد شد ؟

با تشکر
بدون هیچگونه تعصب و حرف بدی ، من راضی نیستم تو این نسل از تنیس دارم مشاهده میکنم . دوست داشتم بازی های پیت سمپراس رو در اون سطح بالا از شرایط فکری و بدنیش مشاهده کنم ، چون واقعآ اسطوره ی تنیس پیت سمپراس هست ، امیدوارم دوستان فدرری ناراحت نشن ، اما همه چیز تعداد گرنداسلم و جام و این چیزها نیست . پیت سمپراس مردی تکرار نشدنی بود که فدرر سعی بر شبیه شدن بازیش به سمپراس بوده و هست . من خارج از گود هواداریم به جکوویچ این نظر رو دادم . تمامی تنیسورهای حال حاضر به گرد پای پیت سمپراس نمیرسن ، بازی یک فردی مثل پیت سمپراس در اون زمان را به دیدن بازی تنیسورهایی چون جوکوویچ ، فدرر ، نادال ، دلپو و ماری در حال حاضر ترجیح میدادم
D3ADMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-19-2013, 08:28 AM   #3
D3ADMAN
Senior Member

آواتار D3ADMAN

پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر) زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد

بازی امروز 50-50 هست . در پاسخ دوست عزیزمون شیر فرهاد ، باید گفت شما خودت داری یکطرفه به قضیه نگاه میکنی . راجر و نادال بازیهاشون طی چند سال پیش زیبا بود اما در حال حاضر بازیهاشون کسل کننده و ملال آور شده است ، البته به نظر من امروز بازی فوق العاده زیبا خواهد بود ، فدرر میاد که بجنگه برای قهرمان شدن . الان بازی ای که لذت و ارزش دیدن داره ، نواک جکوویچ با نادال است و فدرر با ماری و جکوویچ با ماری . چون هرکی میخواد در این بازی ها پیروز باشه باید چیزی فراتر از تنیس به نمایش بزاره . فکر کنم بازی های بارکلیز به شدت جذاب باشه اگه همه ی این تنیسورها شرکت کنند
D3ADMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-19-2013, 09:41 AM   #4
Paymaan
Disciplinary Committee Chairman

آواتار Paymaan

پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/ جو-ویلفرید زانگا/ تامی هاس/ استن واورینکا/ اندی مارِی/ تامی روبردو/ ژیل سیمون/ فرناندو ورداسکو/

رافا! ... هوا نکن رو بکهند آقامون
Paymaan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-19-2013, 09:48 AM   #5
Aryan
Novak's Fan

آواتار Aryan

پستها: 591
سپاس: 2,600
در 577 پست 3,841 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic = Roger Federer = Maria Sharapova = Eugenie Bouchard = Victoria Azarenka

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Paymaan نمایش پست ها
رافا! ... هوا نکن رو بکهند آقامون
پیمی یک درصد فک کن این کارو نکنه !!!
Aryan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Aryan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-19-2013, 01:40 PM   #6
king of spin
Senior Member

آواتار king of spin

پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال دلپوترو ،سونگا، رادیک

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aryan نمایش پست ها
پیمی یک درصد فک کن این کارو نکنه !!!
محض اطلاع بگم که اقاتون خودش موقعی بازیش به مشکل میخوره زیر توپ میزنه.ایگور اندریف usopen 2008 یادتون رفته چه جوری ترکونده بودش و وینر میزد اقاتون زیر توپ میزدرافا هم تو خاک اسپیناش زیاده نه اینکه زیر توپ بزنه والبته کسی میفهمه که یکم شعور تنیس داشته باشه
king of spin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی king of spin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-19-2013, 01:43 PM   #7
Aryan
Novak's Fan

آواتار Aryan

پستها: 591
سپاس: 2,600
در 577 پست 3,841 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic = Roger Federer = Maria Sharapova = Eugenie Bouchard = Victoria Azarenka

نقل قول:
نوشته اصلی توسط king of spin نمایش پست ها
محض اطلاع بگم که اقاتون خودش موقعی بازیش به مشکل میخوره زیر توپ میزنه.ایگور اندریف usopen 2008 یادتون رفته چه جوری ترکونده بودش و وینر میزد اقاتون زیر توپ میزدرافا هم تو خاک اسپیناش زیاده نه اینکه زیر توپ بزنه والبته کسی میفهمه که یکم شعور تنیس داشته باشه

عجب جکی گفتی!!!!
همه ی اهل فروم خندیدن

ویرایش توسط Aryan : 05-19-2013 در ساعت 01:59 PM
Aryan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Aryan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-19-2013, 01:51 PM   #8
king of spin
Senior Member

آواتار king of spin

پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال دلپوترو ،سونگا، رادیک

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aryan نمایش پست ها

عجب جکی گفتی!!!!
همه ی اهل چت باکس خندیدن
اخه تو از تنیس چی میدونی که من باهات بحث کنم؟هر جور میخای فکر کن و بخند اون دیگه میل خودته
king of spin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 05-19-2013, 10:02 AM   #9
saRAfa
Rafa's Fan

آواتار saRAfa

پستها: 282
سپاس: 2,061
در 275 پست 1,296 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: RAFA*****Vica

راجر تو این تورنمت بهتر از اونی بوده که بشه راحت بازی رو پیش بینی کرد.به نظر من راجر دارای ثبات بهتری نسبت به رافا بوده.
اگه بازی که جلو رافا می کنه شبیه بازیش با یانوویچ یا سیمون باشه کار رافا آسون نخواهد بود مخصوصا رافایی که در این تورنمنت ثبات خوبی نداشته و تو یه بازی مانند بازی با بردیچ فوق العاده و تو بازی با گولبیس خیلی بد بوده.
ولی در کل امیدوارم هم روز خوبی هم برا رافا هم برا راجر باشه تا شاهد یک فدال رویایی باشیم
saRAfa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saRAfa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-19-2013, 10:23 AM   #10
peRFect
Member

آواتار peRFect

پستها: 78
سپاس: 114
در 53 پست 279 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER. MILOS ROANIC. MARTIN DEL POTRO. JOHN ISNER. TSONGA. MARIA SHARAPOVA. ARAVANE REZAEI.

در حال حاضر انگیزه ای که راجر برای پیروزی در این مسابقه مخصوصا" توی یک بازی فینال که برای جام هست و هر کی ببره جام رو میگیره بیشتر از رافا هست.میتونه نوید بخش یه بازی زیبا از هر دو طرف باشه و شانس پیروزی راجر رو با توجه به اون انگیزه افزایش بده...
چون همین عامل باعث میشه تا راجر یه بازی زیبا انجام بده و ارور های کمتری بده که خوب این میتونه برای رافا مشکل ساز باشه..
به هر حال به نظر من شانس قهرمانی راجر بیشتر از نادال هست..
واز طرفی با توجه به نزدیک بودن مسابقات فرانسه و مصدومیت نادال. نادال نمیتونه خیلی به خودش فشار بیاره توی این بازی.
peRFect آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی peRFect به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
تنیس - رم - جوکوویچ - نادال - فدرر

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)