|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Former Staff
|
![]()
امیدوارم نادال قهرمان شه تا یکی اتیش بگیره
![]() لازم هم نکرده از تیکه های من استفاده کنی ![]() بهتره از خودت خلاقیت به خرج بدی |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Senior Member
پستها: 151
سپاس: 2,522
در 154 پست 1,250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر و دینارا سافینا
|
![]()
هنوز برنامه بازیهای روز اول نیومده؟
سافینا هم نیست ![]() اگه کسی وقت کرد تحلیل درستی از دور اول مسابقات بذاره. مختص راجر و رافا هم نباشه تنیسورای گمنام رو معرفی کنید. ممنون |
![]() |
![]() |
#3 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
The tournament directors have announced that the bottom half of the men's drawn and the top half of the women's draw will begin on Sunday
که نشون ميده راجر و نواک فردا بازي ميکنند و رافا و موري روز دوشنبه . ولي ساعت دقيق و محل برگزاري رو بعد از مشخص شدن برنامه ي دقيق ميشه گفت . که تا ساعاتي ديگه برنامه ي دقيق هم مشخص ميشه. |
|
![]() |
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]() اعتماد به نفس كليد پيروزهاي Novak تمام رقيبان Novak Djokovic در يك چيز با يكديگر اتفاق نظر دارند. اعتماد به نفس كليد ركورد استثنايي 37-0 او در اين فصل و در كل 39 پيروزي پياپي اش تا قبل از Roland Garros است. Rafael Nadal روز جمعه در پاريس گفت: "درست است، او احتمالاً بهتر دفاع مي كند، اما من فكر مي كنم چيزهاي زيادي درباره اعتماد به نفسش وجود دارد". قهرمان پنج دوره Roland Garros اين فصل چهار بار به Djokovic باخته است، كه همگي در فينال Masters 1000 در Indian Wells, Miami, Madrid, Rome بوده اند. مرد اسپانيايي گفت: "همه مي دانند كه Novak چقدر خوب است و چقدر مي تواند خوب باشد، اما او چند سال پيش هم همينطور بود. در حال حاضر او پيروز مي شود، و با پيروزي هايش، اعتماد به نفسش هر روز بيشتر و بيشتر مي شود". شماره سه دنيا Roger Federer در جدول مسابقات Roland Garros در نيمه Djokovic است، و اين در حالي است كه درسال 2011 سه بار به مرد صرب باخته است. همانند Nadal، اين مرد سوئيسي نيز مشخصه موفقيت هاي Djokovic را در افزايش خود باوري او مي داند. او گفت: "در حال حاضر او اعتماد به نفس بيشتري دارد، اين واضح است". Federer اضافه مي كند: "زماني قبل از اينكه او (همانند الان) طوفاني شود يا احساس خوبي نداشته باشد، او به اندازه الان مبارزه نمي كرد. اما اكنون، اين پيروزي هاي پياپي نشان مي دهد كه او معمولي بازي مي كند و اينكه شايد پيروزي هايش اسانتر از قبل به دست مي آيند. اما او همان بازيكن است. او چندين بازي سخت داشت كه مي توانست شكست بخورد. من اعتقادي ندارم كه او متفاوت است از ديدگاه من. او هميشه بازي هايش را خيلي خوب به پايان مي رساند". Andy Murray، كسي كه تنها دو امتياز با اولين شكست اين فصل او در نيمه نهايي Rome فاصله داشت. با Nadal و Federer موافق است. او گفت: "قطعاً تغيير بزرگ تكنيكي بوجود نيامده. من فكر مي كنم او هميشه توانايي فوق العاده بازي كردن تنيس را داشت. او اكنون فقط اين كار را در تمام اوقات انجام مي دهد. من فكر مي كنم او به نگرشي صحيح روي كورت دست پيدا كرده. او در تمام سال بسيار استوار بوده است. او تورنمنت ها را خيلي خوب شروع مي كند، و زماني كه روبروي بازيكنان تاپ قرار مي گيرد، سطح بازيش را ارتقا مي دهد، چيزي كه در گذشته شايد نمي توانست انجام دهد. او روشي براي شكست دادن آنها پيدا كرده است، و در حال حاضر بديهي است كه او اعتماد به نفس زيادي دارد ". Djokovic دوبار در سال هاي 2007 و 2008 به نيمه نهايي رسيده است و مي تواند با صعود به فينال جايگاهش در صدر جدول رده بندي را تضمين كند. علاوه بر آن، با رسيدن به فينال مي تواند ركورد John McEnroe در بيشترين پيروزي پياپي از شروع يك فصل را از ان خود كند و با كسب عنوان قهرماني مي تواند از حيث كسب بيشترين پيروزي پياپي با Guillermo Vilas در عدد 46 مساوي كند. چيزي كه Federer قهرمان سال 2009 به آن چشم دوخته. "من خيلي بدقت انرا دنبال مي كنم". Federer گفت: "چه چيزي باور نكردني است؟ من واقعاً شگفت زده نشدم كه او Rafa را در مادريد شكست داد، اگرچه من فكر مي كنم كه Rafa به خاطر نتايج سال هاي گذشته بايد پيروز مي شد، اما شما نبايد فراموش كنيد كه Rafa در Miami و Indian Wells نيز در برابر Novak شكست خورده بود. بنابراين چيزي كه جالب توجه است اين است كه چه اتفاقي خواهد افتاد، ايا Novak مي تواند بر Rafa غلبه كند يا خير. اين چيزي است كه من انرا دنبال مي كنم". . |
![]() |
32 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Alireza Murray,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
Behnam RF,
davidbeckham,
delpotro,
Fakhruddin,
Hatam,
jiji-federer,
lord amir,
M A E S T R O,
manoochehr,
MaTAdoR,
mh_nik,
Mohammad Reza,
Mohammad_Joulaei,
M∂hdi,
Nima88,
Paymaan,
pouriya.alex,
Pouya,
PowerVu,
roli,
S.A.IVI.A.N,
S.I.N.A,
Sajad
|
![]() |
#5 |
Roger's Fan
پستها: 327
سپاس: 2,493
در 327 پست 5,269 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راج ارباب سوئیسی !
|
![]() وقتشه عدد 16 یوزرمو به 17 چنج کنم.فقط یکی میتونه این کارو برام ممکن بکنه اونم راج خودمونه.
خیلی میخامت راج نا امیدم نکن. ![]() |
![]() |
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M A E S T R O به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 | |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]() نقل قول:
اینو واسه افشین گذاشتم چون میدونم ارادت خاصی به مکنرو داره ![]() |
|
![]() |
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Afshin,
Ahoura,
Alireza Murray,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Hatam,
I.man,
jiji-federer,
kiavash,
M A E S T R O,
manoochehr,
mh_nik,
Mohammad Reza,
Pouya,
roli,
Sajad
|
![]() |
#8 |
Former Staff
|
![]()
خب جاني اين روزا خيلي ديگه داره شكست نفسي ميكنه
![]() ![]() البته نگفته بهترين در تاريخ!گفته يكي از بهترين ![]() ![]() "Nadal following in Borg’s footsteps" ................. ![]() اشتباه نگيرين ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
24 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
Behnam RF,
davidbeckham,
delpotro,
Fakhruddin,
Hatam,
I.man,
M A E S T R O,
mh_nik,
Nima88,
pouriya.alex,
pourya RF,
Pouya,
roli,
S.A.IVI.A.N,
Sajad,
ღஜGran Rafaஜღ
|
![]() |
#9 |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Former Staff
|
![]()
اومدن تو محل ما دیش ها رو جمع کردن
شانس اوردم من اورده بودم پایین دیشو وگرنه 250 ضرر کرده بودم رافا با باختش اعصاب منو بهم ریخت ولی بهم سود مالی رسوند ![]() بقیه هم حواستون باشه بدجور دارن جمع میکنن ![]() vamos rafa ![]() |
![]() |
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
Behnam RF,
delpotro,
Fakhruddin,
Hatam,
I.man,
javi,
manoochehr,
mh_nik,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
Nima88,
Paymaan,
pouriya.alex,
pourya RF,
Pouya,
PowerVu,
Reza23,
roli,
S.A.IVI.A.N,
Sajad,
ღஜGran Rafaஜღ
|
![]() |
برچسب ها |
آزارنکا , استوزر , اسکیاوونه , ایوانوویچ , برایان , تنیس , جوکوویچ , دلپوترو , رولند گاروس , زیمونیچ , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , فرر , لودرا , ماری , نادال , نستور , ورداسکو , وزنیاکی , کلایسترز , کوزنتسووا , گرند اسلم , یانکوویچ |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|