|
![]() |
#1 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
بد نیست یه سری به فروم های خارجی بزنی از سال 2003 آرشیو رو مرور کنی همه منتظر شکوفائی رافا بودن!! حتی سال 2004 وقتی با مصدومیت پاش رولند گروس رو از دست داد همه ابراز ناراحتی میکردن که نتونستن بازی رافا روی خاک رو ببینن ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
ببخشید اونوقت کدوم شبکه FTA مسابقات رو نشون می داد؟ ![]() والا اگر من مثل کرم دنبال کانالهای پخش کننده روی ماهواره می گردم که یادم نمیاد اون کانالها همچین کاری کرده باشن مخصوصا کانال ایتالیایی می شه نام کانال رو بگین تا اطلاعات من اضافه شه؟ کانال ایتالیایی که عمرا پخش مسترزها الان سالهاست دست اسکای هستش در رابطه با TPS ، اون اوایل که اون پکیج به هاتبرد اومده بود، فقط یه سری کانالهای محدود پخش مستقیم تنیس می کردن اونهم کانالهای France 2,3,4 حین رولند گاروس کانالهای Sport+ France و Canal+ Sport سالها بعد روی هاتبرد اومدن البته ممکنه شما اون بازیهارو بصورت غیر مستقیم دیده باشی ولی مستقیم من شک ندارم هیچ کانالی مسترزها رو پخش زنده نمی کرد پکیج پلست بود فقط که اونم اکثر مواقع بسته بود |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
خدا رو شکر من دیدار فینال رو ست آخرش رو ضبط کردم و Diretta هم نوشته که نمیتونی بگی غیر مستقیم بوده ![]() شبکه هم اسمش یادم نیست ولی آخرش Set یا Sat داشت و اتفاقا سری آ هم که انحصاری دست اسکای بود و هست رو در روز آخر بطور کامل مسابقه به مسابقه پوشش می داد!! در مورد مونت کارلو هم دقیقا یادمه از شبکه های France 2,3,4 یه کدومشون پخش میکردن اون هم نیمه نهائی و فینال رو!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
به خاطر بازی زیباش طرفدارش شدم . اصلا فهمیدن این موضوع که فدرر وقتی آمادست زیباترین تنیس رو ارائه میکنه احتیاج به داشتن دانش خاصی در زمینه ی تنیس نداره ... به وضوح زیبایی های بازیش نمایانه ، خواه شما بپذیری و خواه نپذیری ![]() ویرایش توسط Afshin : 03-31-2010 در ساعت 02:06 AM |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 | |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
افشين جان سلام خود منم از سال 2006 استراليا اپن تصادفي بازيش رو نگاه كردم و علاقه مند شدم و اصلا نميدونستم افتخاراتش چيه!!!!! ![]() حرف بعضيا رو به دل نگير!!!اين حرف رو از رو بچگي زده!!!!در حال حاضر وقتي تنيسور بعضيا نتيجه نمياره رو ميزنن به اين حرفا!!! و اگه يه مقايسه بخوايم بكنيم مثل مايلي كهن توي فوتبال ميمونن ![]() همه ميدونن كه توي ناكامي يا موفقيت ما طرفدار راجر بوديم!!! به كوري چشم حسودمون ![]() |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 |
Former Staff
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]() |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|