|
![]() |
#1 | |
Junior Member
پستها: 13
سپاس: 8
در 4 پست 5 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
ویرایش توسط milad.nazari : 06-13-2013 در ساعت 02:29 AM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Moderator
|
![]() نقل قول:
نقل قول:
همونطور که خودت هم گفتی این دوتا راکت از لحاظ مشخصات شباهت خیلی زیادی به هم دارن و راکت جوکوویچ سفت تر از اون یه راکته. شما هم اگه به نظر این دوستانی که ازشون در مورد راکت پرسید اعتماد کامل داری که هیچی، اما اگه می خوای راکتی بخری که برای سبک و نوع بازیت مناسب باشه (با توجه به اینکه الان می بینم می گی یه ساله داری بازی می کنی) بهتره که در درجه ی اول به جای اینکه دنبال راکت های حرفه ای ها باشی، ببینی چه نوع سویینگی داری و دست کم راکتت رو بر اساس نوع سویینگت انتخاب کنی. البته اگه همین دو تا گزینه رو واسه ی خرید داری و اصرار داری یکی از اینا رو بخری که دیگه بحثش جداست. از بین این دو تا من راکت پرستیژ رو توصیه می کنم چون وزن سویینگ کمتری داره و توانایی مانورش توی بازی یرای شما احتمالاً بیشتر باشه. ویرایش توسط mspayam : 06-13-2013 در ساعت 11:43 PM |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
پستها: 13
سپاس: 8
در 4 پست 5 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
پستها: 2
سپاس: 0
در 0 پست 0 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
باسلام. به نظر شما راکت مهمتره ىا خود بازىکن؟
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
بدون هیچ شکی بازیکن. اگه به راکت بود که همه ی راکت رافا یا راجر رو می خریدن و یه روزه به خوبی اونا بازی می کردن.
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#6 |
Senior Member
پستها: 242
سپاس: 3,513
در 223 پست 1,168 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر کبیر
رافائل نادال
|
![]()
مرسی mspayam پاسختون مفید و کامل و علمی بود
ممنون که وقت گذاشتیو به سوالاتم جواب دادی ![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما iman1990 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#7 |
Junior Member
پستها: 1
سپاس: 0
در 0 پست 0 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
سلام دوستان
من میخام تنیس رو شروع کنم , لطفا راهنماییم کنید برای خرید راکت سبک و راحت و قیمت مناسب همگی موفق باشید |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
پستها: 372
سپاس: 1,361
در 368 پست 2,768 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/Novak Djokovic/Maria Sharapova/genie bouchard/Rafa Nadal/Bryan brothers/Andy Murray/stan wawrinka/vicka Azarenka
|
![]()
دوست خوب و عزیزم ابتدا خوش آمد به تو میگم برای عضویت در این سایت و باید بگم که حتما بقیه دوستان تو رو بیشتر راهنمایی میکنن ولی تنیس اصلا ورزش آسونی برای شروع نیست.اراده آدم باید خیلی زیاد باشه.و قدرت بازیکن هم یکی از مهم ترین ملاکه.
قبل از این که بازی رو شروع کنی باید واکش خودت رو تقویت کنی و استقامت خودت رو بالا ببری در ضمن سن هم خیلی مهمه. در شروع بازی به نظر من سبک هنوز حرف اول رو نمی زنه و با مربی باید پایه تنیس خودت رو تقویت کنی.بعد به سمت سبک بری.قیمت هم از 50 تومان راکت داریم تا 1 میلیون تومن ولی معمولان راکت های ابتدایی 200 تومان یا 150 تومان اند یا 300 تومان اند راکت راحت نداریم.اون بازی خودته که تنیس رو برات راحت میکنه. چند تا سوال می پرسم اگر جواب بدید بهتر راهنمایی تون میکنم: سن شما چه قدره؟ تا حالا در زمین تنیس توپ زدید و حال میخواید مربی بگیرید یا کلا فقط می خواهید بازی کنید؟ غیر از تنیس ورزش دیگری می کنید یا نه؟ بیشتر کمکتون می کنم اگر جواب بدید ![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما Mahdi Naji به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#9 |
Junior Member
پستها: 14
سپاس: 1
1 بار در1 پست سپاسگزاری شده
|
![]()
از اول شروع تنیس میشه یه راکت خوب بگیری یا باید یه چند ماهی بازی کنی بعد؟
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
دوست عزیز راکت خوب برای سطح مبتدی و متوسط و عالی فرق می کنه. برای دوره ی مبتدی می شه یه راکت خوب گرفت که برای اون سطح خوب باشه. بعد از حدوداً یکی دو سال می تونی یه راکتی بگیری که واسه ی سطح متوسط خوب باشه و بعد از حدوداً 5 سال هم می تونی یه راکت بگیری که واسه ی سطح عالی خوب باشه. در ورزش تنیس راکت ها به دلیل ویژگی های متفاوتی که دارن برای هر سطح فرق می کنن و بهتره که در سطحی با توجه به سبک و مدل بازیت راکت مناسب همون سطح رو بگیری.
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
فيلم های مورد علاقه بازيكنان! | Mohammad | عكس و ویدیو | 6 | 09-25-2009 01:25 AM |
توضيحاتي در مورد تغييرات تقسيم بندي مسابقات در سال 2009 | Mohammad | مقالات و مطالب آموزشي | 19 | 09-07-2009 09:13 PM |
اخبار در مورد اولین گرند اسلم سال (ملبورن) | amin moatazedi | (Australian Open) اوپن استرالیا | 14 | 01-27-2009 11:12 AM |