|
![]() |
#1 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
به خاطر بازی زیباش طرفدارش شدم . اصلا فهمیدن این موضوع که فدرر وقتی آمادست زیباترین تنیس رو ارائه میکنه احتیاج به داشتن دانش خاصی در زمینه ی تنیس نداره ... به وضوح زیبایی های بازیش نمایانه ، خواه شما بپذیری و خواه نپذیری ![]() ویرایش توسط Afshin : 03-31-2010 در ساعت 02:06 AM |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Tech Support
![]() |
![]()
نه عزیز من نخوندی، اگه خونده بودی نمیگفتی ما میخوام سبک هجومی رو غالب کنیم به تنیس بازمون.
هیچکی اینجا نگفت رافا هجومیه، منتهی بعضیا مدعیند رافا یک اپسیلون هجوم نداره که باید جوابشم میشنید. پس برو دوباره بخون. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
اتفاقا من گفتم رافا یک اپسیلون هجوم داره چرا حرفم رو برعکس می کنی؟ چرا، اتفاقا شماها می خواین رافا رو هجومی قالب کنید همه ی بحثاتون هم سر همینه ![]() |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
بابا جون هر کی دوست داری مثل آدم بحث کنید، وقتی میگی درپیت توهینه، اینقدر هم کلاه شرعی درست نکن. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
خوب برای رافا هم میزان هجومش همینه دیگه تقریبا بود و نبود اون مقدار هجوم توفیری نداره ![]() کلی تبصره داره واسه اینکه زحمت بکشه یه ضربه ریسکی بزنه (تبصره هاش رو قبلا گفتم) من درک و شعور تو کوروش رو ناچیز می دونم ![]() ولی بقیه رو نه، همچین جسارتی نمی کنم درپیت هم اصلا توهین آمیز و رکیک نیست درپیت یعنی به درد نخور |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 |
Former Staff
|
![]() پولکی توهینه
اونم در رابطه با کسی که پا می شه می ره در و دهاتهای اتیوپی واسه کمک به فقرا ولی درپیت حرف خاصی نیست معمولیه بی آبرو هم خودتی و اون تنیسورت که جلوی دوربین، لخت و عور لب می گیره از دختر مردم ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
![]() |
![]()
بابا شما دیگه کی هستین کل دنیا میدونه نادال 90 درصد بازیش در حال دفاع کردنه حالا میخواین به همه قالب کنید که حمله میکنه؟ حالا این که دفاع کنه بد نیست که, سبک بازیش دفاعیه اینو که نمیتونید انکار کنید بهترین دفاع دنیا رو داره هر کسی رو بهر کاری ساختن رافا نمیتونه حمله کنه چون زود ارور میده مگه حمله کردن مثل راجر شوخیه؟ اتفاقا قبلنا بیشتر حمله میکرد اما الان که جز دفاع کاری نمیکنه... البته چرا وقتی 4تا هویج مثل انچیچ میخوره بهش اره حمله هم میکنه
![]() |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
![]() اینقدر تنگ نظر هستید وقتی رافا هم یه بازی کاملا تهاجمی بازی میکنه، باز میخواید لوثس کنید و به ضعف حریفاش ربط بدید، میخواد هاس باشه، گونزالز باشه، انچیچ باشه، کارلوویچ باشه و ... بعد هانسکو حتما آخر تنیس بازه!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
منصفانه حرف بزنن؟!! اون آقا که مدیر هم هست علنا رافا رو آشغال خطاب می کنه. دفاعی یا حمله ای بودن رافا چه فرقی می کنه؟!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Former Staff
|
![]() اوه اوه چند تا پست از دست من در رفت جواب ندادم در مورد مدیر بودن من مدیر بودن من به خواست ممد انجام شده دیگه اگر رفتارم منطبق در شان یه مدیر نیست، مشکل ممده در ضمن آخه من چند بار بگم آشغال به خود رافا نمی گم ولی خوب شما اگه علاقه دارید که این صفت واسه خودش باشه، قبول من حرفی ندارم ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|