|
آزاد امریکا (US Open) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان US Open 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 8.48% |
رافائل نادال |
57 | 34.55% |
اندی ماری |
1 | 0.61% |
داوید فرر |
1 | 0.61% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
خوان مارتین دلپوترو |
1 | 0.61% |
راجر فدرر |
91 | 55.15% |
رأی دهندگان: 165. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#361 |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jul 2012 محل سکونت: Tehran
پستها: 364
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
گزارش از BBC فارسي
راجر فدرر، تنیسباز ۳۲ ساله سوئیسی، در دور چهارم اوپن آمریکا از تامی روبردو شکست میخورد و از دور مسابقات حذف میشود. سال ۲۰۱۳ برای اسطوره تنیس سال خوبی نبود، بعد از ۱۰ سال حکمرانی بر زمینهای تنیس استرالیا، فرانسه، انگلستان و آمریکا این اولین سالی است که او نتوانسته به فینال هیچ گراند اسلمی برسد. اوپن استرالیا را در نیمه نهایی از دست داد؛ در اوپن فرانسه نتیجه از این هم بدتر بود، فدرر مجبور شد با قبول شکست، در یک چهارم نهایی از دور مسابقات بیرون برود. نتایج بد امسال اما در ویمبلدون، زمینی که بیش از هر جای دیگری شاهد قهرمانی فدرر بوده است، بدترین نتیجه ۱۰ سال گذشته را به دست آورد؛ او در مرحله ۲ از سرجی استاخفسکی، صد و شانزدهمین بازیکن تنیس مردان شکست خورد. در نهایت، روز دوشنبه دوم سپتامبر با شکست مقابل تامی روبردو در دور چهارم از صف مسابقه دهندگان اوپن آمریکا بیرون آمد. عاقبت این روند باعث شد تا اسطوره تنیس در جدول ردهبندی انجمن تنیسبازان حرفهای جهان به رده ۷ سقوط کند. با همه اینها، فدرر که به اعتقاد برخی "بهترین تنیسباز تاریخ" است، با لحنی منطقی و مسئول، اشتباهات کارش را میپذیرد و با اعتماد به نفسی که حاصل یک دهه قهرمانی است، شکستها را غیر قابل قبول میداند و با قاطعیت از تشدید تمرینهایش خبر میدهد و با امید از برگشت به اوج حرف میزند. او در گفتگو با خبرنگاران، بعد از حذف از اوپن آمریکا میگوید: "بدون اینکه بخواهم کوچکترین خدشهای به اعتبار حریفم وارد کنم باید بگویم که، به نوعی احساس میکنم که از خودم شکست خوردهام." فدرر در ادامه میافزاید: "بدون برو و برگرد، باید به تمریناتم بپردازم و با قدرت بیشتری برگردم، باید در اولین فرصت از شر این شکستها رها بشوم، فراموش کنید اینها را؛ دیگر اینطور بازی نخواهم کرد." راجر فدرر که برای مدت زمان بیش از یک سال با ناراحتی در ناحیه کمر، دست و پنجه نرم میکرد، در بازیهای اخیرش در نیویورک این امید را به وجود آورده بود که اجرای بهتری را در اوپن آمریکا از خود نشان دهد. او بازیهایش در نیویورک را شاهدی میگیرد بر اینکه نحوه بازیهایش در اوپن آمریکا حداکثر توانش نبوده و نیست. با مقایسه صحبتهای اسطوره تنیس بعد از حذفش از ویمبلدون با آنچه که بعد از حذف از اوپن آمریکا میگوید تنها میتوان به این نتیجه رسید که او شکستش را جدیتر گرفته است؛ اعتراف میکند که خوب بازی نکرده است و در مقایسه با هفتههای گذشته از حداکثر توانش استفاده نکرده است. در حالی که در ویمبلدون بعد از باخت به استاخوفسکی معتقد بود که خوب بازی کرده است و جوابهای به موقع حریف را دلیل باختش میداند. بعد از ترک ویمبلدون در دور دوم در جواب سوال خبرنگاری که پرسید "آیا با نظر طرفدارانت که معتقدند بهتر است خداحافظی کنی، موافقی؟"، گفت: نه! به این دلیل که برای سالهایی که میآیند برنامه دارم." حال باید صبر کرد و دید که قهرمان ۱۷ گراند اسلم و کسی که برای ۲۳۷ هفته پیاپی نفر اول تنیس جهان بوده و در عمر حرفهایش، ۳۰۲ هفته را در اوج به سر برده است، سال ۲۰۱۴ را چطور شروع خواهد کرد و با چه نتیجهای به پایان خواهد رساند. |
![]() |
![]() |
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezaomo به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
.AMIR.,
289,
46and02,
A!i,
Ahoura,
Amir_RF,
BABAK,
beeroz,
danial_ghasemi,
hamid-RF,
john,
Maani,
manoochehr1984,
Mehdiii,
Meysam94,
MRF,
Nikoo,
omidd,
pouriya.alex,
rezapor,
Roger Federer#1,
rojhin,
S.I.N.A,
SABER FED,
SABORI,
sahand,
SIINAA,
sooshians_8919,
شایان نادال
|
![]() |
#362 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
خب من از برد استان و به خصوص باخت سکوی پرتاب قهرمانی دنیای تنیس به نام توماس بردیچ نهایت خوشحالی دارم.درود به شرف استان با غیرت که توی سمی مادرید و هم اینجا از سکوی پرتابش استفاده کرد.
این سکوی پرتاب هم توی دیویس کاپ برا کشورش هم کاری نکرد تمام زحمتا رو رادک کشید.هرچند با بخت و اقبال اسپانیا رو بردن و تصادفی قهرمان دیویس شدن... این سکوی پرتاب یا بازیگر نقش دوم یه مسترز پاریس از زمان تیرکمون داشته و بس باقی همش فینال و سکوی پرتاب بوده. البته قصد جسارت و به نواک و طرفدارای محترمشو ندارم.یه زمانی هم همین نواک سکوی راجر و رافا و اندی بود که خوشبختانه از 2011 با سونامی که به پا کرد باورش کردم.که خیلی از این مسئله که اتفاقاتی میفته که معادلات رو بهم میزنه واقعا خوشحال میشم.اندی هم یه جور معادله بهم میزنه که این هم خوشحال کنندس. به امید اضافه شدن مدعیان جدید به تاپ..50. چون وقتی تنیس تک قطبی باشه واقعا خسته کنندس.باید تنیس بازیاش به قدری برابر شه که ادم متمایل به وقت گذاشتن برا دیدنش بشه.مث بازیای رافا-نواک اندی-نواک راجر-نواک راجر-اندی و راجر-رافا بازی های کوارتر به عقیده من غیر از بازی نواک و بازی رافا دو بازی برابر داریم 1-اندی-استان 2-داوید-ریچارد دوبازی دیگه مجموعا توی 6 الی 7 ست تموم میشه و منتظر دوبازی دیگه میشن. به امید بازی های برابر و غیر قابل پیشبینی و جذاب. |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
BABAK,
danial_ghasemi,
john,
Maani,
Mehdiii,
moris,
MRF,
mspayam,
Nadal.N1,
Nima93,
pouriya.alex,
SABER FED,
sahand,
شایان نادال
|
![]() |
#363 |
Senior Member
پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal -
Fernando verdasco -
Ana Ivanovic -
Caroline Wozniacki
|
![]()
دوستانی که میگن باید ویمبی 2012 خداحافظی میکرد حواسشون باشه که اگر خداحافظی میکرد نمیتونست رکورد بیشترین هفته در نامبر وانی سمپراس رو بزنه و همچنین المپیک رو از دست میداد.
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#364 |
Senior Member
پستها: 202
سپاس: 1,018
در 174 پست 752 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nadal- Kvitova
|
![]()
دوستان در مورد رنکینگ میشه توضیح بدن!
رافا چطور میتونه بیاد رنک یک تو این گرند؟ رنکینگ فدرر چقد نزول میکنه؟ تشکر |
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nadal.N1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#365 | |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
رافا اگه برنده بشه در این گرند 2000 امتیاز به امتیازاتش اضافه میشه و نواک هم باید تافینال برسه تا امتیاز ازش کسر نشه و اگه قهرمان شه با توجه به فینال پارسال 800 امتیاز بهش اضافه میشه. رافا به شرطی نامبر وان میشه که قهرمان شه و نواک به فینال نرسه. فدرر هم چون از یک چهارم پارسالش دفاع نکرد 180 امتیاز ازش کسر میشه.و همون رنک 6 میاد به خاطر نتیجه ضعیفی که دلپترو گرفت و از امتیاز سال قبلش دفاع نکرد. در رنک 6 فاصه 20 امتیازی با بردیچ خواهد داشت. ویرایش توسط Mohammad_Joulaei : 09-04-2013 در ساعت 01:25 PM |
|
![]() |
![]() |
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#366 | |
Novak's Fan
پستها: 114
سپاس: 183
در 112 پست 803 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bahrami| Becker| Cash| Henman| Ferrero| Nalbandian| Philippoussis| Robredo| Fish| Roddick| Baghdatis| Söderling| Tsonga| Isner| Almagro| Verdasco| Gulbis| Djokovic| Monfils| Seppi| Fognini| Querrey| Kokkinakis| Thiem| Ćorić| Sock| Bryans| Seles| Azarenka| Vekić| Italy in Davis cup & Fed cup
|
![]() نقل قول:
رافا فقط در صورتی می تونه رنک یک رو به دست بیاره که جوکوویچ در یک چهارم یا نیمه نهایی حذف بشه و خودش (نادال) قهرمان بشه. با توجه به مقایسه عملکرد بازیکن ها احتمالآ فارق از نتایجی که از این به بعد حاصل می شه، گرانویرز و ایستومین بیشترین پیشرفت رو داشته باشند. به ویژه ایستومین که پارسال دور اول حذف شد و امسال در یک هشتم. |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdi.A به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#367 | |
Roger's Fan
پستها: 41
سپاس: 235
در 40 پست 412 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#368 | |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() نقل قول:
واقع اگه چهار مصدومیت سنگین روبردو رو در نظر نگیریم، 10 سال پیاپی هست که جزو 20 بازیکن برتر جهانه. مصدومیت های اخیر روبردو که باعث شد سال های 2010 و 2011 و 2012 جزو تاپ 20 نباشه: بارسلونا 2010 مونته کارلو 2011 اومگ 2011 وین 2011 10 سال حضور در بین 20 تنیسور برتر جهان،چیزی جز ثبات و استعداد رو نشون نمیده. به خوب موضوعی اشاره کردی.روبردو هم به رنک بالای 400 (دقیقا 471 ) رفت به خاطر مصدومیت و دوباره به تاپ 20 برگشت.اونم در سن 31 سالگی .این چیزیه که باعث میشه بهش بگم با استعداد. ویرایش توسط delpotro : 09-04-2013 در ساعت 04:12 PM |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#369 | |
Member
پستها: 97
سپاس: 98
در 84 پست 513 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
juan martin
vika
|
![]() نقل قول:
من همیشه گفتم نوله ولی راجر رو به هیچوجه نمیشه کتمان کرد |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Senior Member
|
![]() فدرر : نااميد کننده بود خودم باعث باخت خودم شدم ![]() براي بهتر مشاهده کردن بر روي عکس کليک کنيد روزنامه خبر ورزشي چهارشنبه 13 شهريور 1392 |
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Meysam94 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
46and02,
Ahoura,
BABAK,
beeroz,
Behr@d,
danial_ghasemi,
davidbeckham,
MRF,
mspayam,
Nikoo,
Nima88,
omidd,