بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

4-17 شهریور - نیویورک، امریکا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان US Open 2013 میشود ؟
نواک جوکوویچ 14 8.48%
رافائل نادال 57 34.55%
اندی ماری 1 0.61%
داوید فرر 1 0.61%
توماس بردیک 0 0%
خوان مارتین دلپوترو 1 0.61%
راجر فدرر 91 55.15%
رأی دهندگان: 165. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-04-2013, 11:21 AM   #361
rezaomo
Senior Member

آواتار rezaomo

پستها: 364
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

گزارش از BBC فارسي

راجر فدرر، تنیس‌باز ۳۲ ساله سوئیسی، در دور چهارم اوپن آمریکا از تامی روبردو شکست می‌خورد و از دور مسابقات حذف می‌شود.
سال ۲۰۱۳ برای اسطوره تنیس سال خوبی نبود، بعد از ۱۰ سال حکمرانی بر زمین‌های تنیس استرالیا، فرانسه، انگلستان و آمریکا این اولین سالی است که او نتوانسته به فینال هیچ گراند اسلمی برسد.
اوپن استرالیا را در نیمه نهایی از دست داد؛ در اوپن فرانسه نتیجه از این هم بدتر بود، فدرر مجبور شد با قبول شکست، در یک چهارم نهایی از دور مسابقات بیرون برود.
نتایج بد امسال اما در ویمبلدون، زمینی که بیش از هر جای دیگری شاهد قهرمانی فدرر بوده است، بدترین نتیجه ۱۰ سال گذشته را به دست آورد؛ او در مرحله ۲ از سرجی استاخفسکی، صد و شانزدهمین بازیکن تنیس مردان شکست خورد.
در نهایت، روز دوشنبه دوم سپتامبر با شکست مقابل تامی روبردو در دور چهارم از صف مسابقه دهندگان اوپن آمریکا بیرون آمد.
عاقبت این روند باعث شد تا اسطوره تنیس در جدول رده‌بندی انجمن تنیس‌بازان حرفه‌ای جهان به رده ۷ سقوط کند.
با همه این‌ها، فدرر که به اعتقاد برخی "بهترین تنیس‌باز تاریخ" است، با لحنی منطقی و مسئول، اشتباهات کارش را می‌پذیرد و با اعتماد به نفسی که حاصل یک دهه قهرمانی است، شکست‌ها را غیر قابل قبول می‌داند و با قاطعیت از تشدید تمرین‌هایش خبر می‌دهد و با امید از برگشت به اوج حرف می‌زند.
او در گفتگو با خبرنگاران، بعد از حذف از اوپن آمریکا می‌گوید: "بدون اینکه بخواهم کوچکترین خدشه‌ای به اعتبار حریفم وارد کنم باید بگویم که، به نوعی احساس می‌کنم که از خودم شکست خورده‌ام."
فدرر در ادامه می‌افزاید: "بدون برو و برگرد، باید به تمریناتم بپردازم و با قدرت بیشتری برگردم، باید در اولین فرصت از شر این شکست‌ها رها بشوم، فراموش کنید این‌ها را؛ دیگر اینطور بازی نخواهم کرد."
راجر فدرر که برای مدت زمان بیش از یک سال با ناراحتی در ناحیه کمر، دست و پنجه نرم می‌کرد، در بازی‌های اخیرش در نیویورک این امید را به وجود آورده بود که اجرای بهتری را در اوپن آمریکا از خود نشان دهد.
او بازی‌هایش در نیویورک را شاهدی می‌گیرد بر اینکه نحوه بازی‌هایش در اوپن آمریکا حداکثر توانش نبوده و نیست.
با مقایسه صحبت‌های اسطوره تنیس بعد از حذفش از ویمبلدون با آنچه که بعد از حذف از اوپن آمریکا می‌گوید تنها می‌توان به این نتیجه رسید که او شکستش را جدی‌تر گرفته است؛ اعتراف می‌کند که خوب بازی نکرده است و در مقایسه با هفته‌های گذشته از حداکثر توانش استفاده نکرده است.
در حالی که در ویمبلدون بعد از باخت به استاخوفسکی معتقد بود که خوب بازی کرده است و جواب‌های به موقع حریف را دلیل باختش می‌داند.
بعد از ترک ویمبلدون در دور دوم در جواب سوال خبرنگاری که پرسید "آیا با نظر طرفدارانت که معتقدند بهتر است خداحافظی کنی، موافقی؟"، گفت: نه! به این دلیل که برای سالهایی که می‌آیند برنامه دارم."
حال باید صبر کرد و دید که قهرمان ۱۷ گراند اسلم و کسی که برای ۲۳۷ هفته پیاپی نفر اول تنیس جهان بوده و در عمر حرفه‌ایش، ۳۰۲ هفته را در اوج به سر برده است، سال ۲۰۱۴ را چطور شروع خواهد کرد و با چه نتیجه‌ای به پایان خواهد رساند.
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg 130903174811_roger_federer_us_open_512x288_afp.jpg (76.0 کیلو بایت, 158 نمایش)
rezaomo آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezaomo به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2013, 11:51 AM   #362
Mohammad_Joulaei
Former Staff

پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده

خب من از برد استان و به خصوص باخت سکوی پرتاب قهرمانی دنیای تنیس به نام توماس بردیچ نهایت خوشحالی دارم.درود به شرف استان با غیرت که توی سمی مادرید و هم اینجا از سکوی پرتابش استفاده کرد.

این سکوی پرتاب هم توی دیویس کاپ برا کشورش هم کاری نکرد تمام زحمتا رو رادک کشید.هرچند با بخت و اقبال اسپانیا رو بردن و تصادفی قهرمان دیویس شدن...

این سکوی پرتاب یا بازیگر نقش دوم یه مسترز پاریس از زمان تیرکمون داشته و بس باقی همش فینال و سکوی پرتاب بوده.

البته قصد جسارت و به نواک و طرفدارای محترمشو ندارم.یه زمانی هم همین نواک سکوی راجر و رافا و اندی بود که خوشبختانه از 2011 با سونامی که به پا کرد باورش کردم.که خیلی از این مسئله که اتفاقاتی میفته که معادلات رو بهم میزنه واقعا خوشحال میشم.اندی هم یه جور معادله بهم میزنه که این هم خوشحال کنندس.

به امید اضافه شدن مدعیان جدید به تاپ..50.

چون وقتی تنیس تک قطبی باشه واقعا خسته کنندس.باید تنیس بازیاش به قدری برابر شه که ادم متمایل به وقت گذاشتن برا دیدنش بشه.مث بازیای رافا-نواک اندی-نواک راجر-نواک راجر-اندی و راجر-رافا

بازی های کوارتر به عقیده من غیر از بازی نواک و بازی رافا دو بازی برابر داریم

1-اندی-استان
2-داوید-ریچارد

دوبازی دیگه مجموعا توی 6 الی 7 ست تموم میشه و منتظر دوبازی دیگه میشن.

به امید بازی های برابر و غیر قابل پیشبینی و جذاب.
Mohammad_Joulaei آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2013, 12:21 PM   #363
moris
Senior Member

آواتار moris

پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal - Fernando verdasco - Ana Ivanovic - Caroline Wozniacki

دوستانی که میگن باید ویمبی 2012 خداحافظی میکرد حواسشون باشه که اگر خداحافظی میکرد نمیتونست رکورد بیشترین هفته در نامبر وانی سمپراس رو بزنه و همچنین المپیک رو از دست میداد.
moris آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2013, 12:46 PM   #364
Nadal.N1
Senior Member

آواتار Nadal.N1

پستها: 202
سپاس: 1,018
در 174 پست 752 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nadal- Kvitova

دوستان در مورد رنکینگ میشه توضیح بدن!
رافا چطور میتونه بیاد رنک یک تو این گرند؟
رنکینگ فدرر چقد نزول میکنه؟

2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nadal.N1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2013, 01:15 PM   #365
Mohammad_Joulaei
Former Staff

پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nadal.N1 نمایش پست ها

رافا اگه برنده بشه در این گرند 2000 امتیاز به امتیازاتش اضافه میشه

و نواک هم باید تافینال برسه تا امتیاز ازش کسر نشه و اگه قهرمان شه با توجه به فینال پارسال 800 امتیاز بهش اضافه میشه.

رافا به شرطی نامبر وان میشه که قهرمان شه و نواک به فینال نرسه.

فدرر هم چون از یک چهارم پارسالش دفاع نکرد 180 امتیاز ازش کسر میشه.و همون رنک 6 میاد به خاطر نتیجه ضعیفی که دلپترو گرفت و از امتیاز سال قبلش دفاع نکرد.

در رنک 6 فاصه 20 امتیازی با بردیچ خواهد داشت.

ویرایش توسط Mohammad_Joulaei : 09-04-2013 در ساعت 01:25 PM
Mohammad_Joulaei آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2013, 01:29 PM   #366
Mehdi.A
Novak's Fan

آواتار Mehdi.A

پستها: 114
سپاس: 183
در 112 پست 803 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bahrami| Becker| Cash| Henman| Ferrero| Nalbandian| Philippoussis| Robredo| Fish| Roddick| Baghdatis| Söderling| Tsonga| Isner| Almagro| Verdasco| Gulbis| Djokovic| Monfils| Seppi| Fognini| Querrey| Kokkinakis| Thiem| Ćorić| Sock| Bryans| Seles| Azarenka| Vekić| Italy in Davis cup & Fed cup

نقل قول:
با توجه به اینکه فدرر یک دور بعد از دل پوترو حذف شد، به رنک ششم صعود می کنه و جای دلپو رو می گیره.

رافا فقط در صورتی می تونه رنک یک رو به دست بیاره که جوکوویچ در یک چهارم یا نیمه نهایی حذف بشه و خودش (نادال) قهرمان بشه.

با توجه به مقایسه عملکرد بازیکن ها احتمالآ فارق از نتایجی که از این به بعد حاصل می شه، گرانویرز و ایستومین بیشترین پیشرفت رو داشته باشند. به ویژه ایستومین که پارسال دور اول حذف شد و امسال در یک هشتم.
Mehdi.A آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdi.A به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2013, 02:12 PM   #367
federer4ever
Roger's Fan

آواتار federer4ever

پستها: 41
سپاس: 235
در 40 پست 412 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorina_1100 نمایش پست ها
میگن راجر اول پرسپولیس بوده بعد دست و پا در آورده !
یک ساعته دارم فکر میکنم چطوری این شباهت ها رو بیان کنم ولی جدا نمیدونم از کجا شروع کنم :d

پرسپولیسی ها قبل از شروع فصل :
این فصل قهرمانیم
این فصل میترکونیم
این فصل فصل مائه
و...

پرسپولیسی ها هفته دوم:
شیر خفته بیدار شد
طوفان سرخ آسیا (!)

پرسپولیسی ها هفته 5 6 :
6 تا میزنیم تو دربی
دربی میترکونیم
امسال قهرمانیم
علیههههههههه دااااااااییییییی

پرسپولیسی ها بعد دربی :
برو بابا کی لیگ ایران نگاه میکنه ؟
مافیا مافیا
علیههههههههههه کریمییییییییییییییییی

پرسپولیسی ها نیم فصل :
برگشت جبران میکنیم
این فصل آسیا میایم

بعد از دربی برگشت :
اصلا لیگ ایران ارزش دیدن داره ؟
حمیدهههههههههه استیلییییییییییییی

پرسپولیسیا آخر فصل :
پیرهن قرمز بابا غیرت داره
بازیکن بی غیرت نمیخوایم!

پرسپولیسیا فصل بعد :
شیر خفته بیدار شد :d

و این داستان ادامه داره :d حکایت راجری هام دقیقا همینه ، قبل از شروع تورنومنت صحبت قهرمانی و بیدار شدن شیر خفته و اسطوره و ایناس ، وقتی حذف میشه :
اسطوره دوست داریم
اسطوره فدای سرت
اسطوره عیب نداره جبران میکنی

باز تورنومنتی بعدی ، شیر خفته بیدار شد و .... !

تنها دلخوشی جفتشونم اس ام اس های برنامه نود و نظرسنجی های اینجاس :d

میترسم در آینده ای نزدیک بخوایم بگیم :
حضور تویه یک گرند حسرت راجری ها :d

خلاصه بخوام بگم ، راجری ها تصور میکنن بیشتر هستن پس راجر بهتره غافل از اینکه الان بارسا هم داره تو ایران طرفدار زیاد پیدا میکنه ، چرا ؟ چون از هر ده تا فوتبال خارجی که شبکه 3 ( بارسا تی وی :d ) پخش میکنه 8 تاش بازیهای بارسا هستش در نتیجه جوون ها و کسایی که تازه دارن بیننده فوتبال میشن مجبورن به زور طرفدار بارسا بشن به خاطر اینکه هیچ آپشن دیگه ای ندارن!:d

اون زمانی که راجر رسید به اوج دقیقا همین بود ، هیچ آپشنی نبود علاقمندان جدیدالورود به تنیس جمیعا شدن راجری و الان فکر و خیالایی میکنن عجیب :d

حالا تصور کن ماری و نوله و رافا همزمان با فدرر تو اوج میبودن ، بعد این نتایج نظرسنجی دیدنی میشد :d

خلاصه بگم که دم هرچی راجریه گرم ، ایشالله تورنومنت بعدی شیر خفته بیدار میشه :d
با خودت چند چندي دادا؟اخه تو چقد با هوشي..
federer4ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی federer4ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2013, 03:53 PM   #368
delpotro
Senior Member

پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam نمایش پست ها

اگه به همین جدول رنکینگ نگاه کنی می بینی که خیلی ها میان و می رن، اما اون افرادی که به طور مستمر می تونن توی اون تاپ 10 یا حتی تاپ 20 بمونن بازیکن هایی هستند که از دید من بهشون می شه گفت بازیکن های با استعداد، چون بازیشون consistency داره و یه روز نمیان طوفانی بازی کنن و روز بعدش بد (البته تکلیف بازیکن های که مصدوم می شن جداست).

یه نمونه از بازیکن با استعداد همین دلپوترویی هستش که تو عکسش رو گذاشتی و اسم کاربریت هم هست، کسی که مصدوم می شه و تا بالای رنک 200 هم می ره، اما دوباره به تاپ 10 بر می گرده. اگه تو این بازیکن و روبردو رو توی یه سطح قرار می دی، من همچین کاری نمی کنم و به یکی می گم با استعداد و به اون یکی بی استعداد.
روبردو 7 سال پیاپی جزو تاپ 20 بوده و الانم که از مصدومیت برگشته بازم به تاپ 20 برگشته.در

واقع اگه چهار مصدومیت سنگین روبردو رو در نظر نگیریم، 10 سال پیاپی هست که جزو 20

بازیکن برتر جهانه.

مصدومیت های اخیر روبردو که باعث شد سال های 2010 و 2011 و 2012 جزو تاپ 20 نباشه:

بارسلونا 2010

مونته کارلو 2011

اومگ 2011

وین 2011

10 سال حضور در بین 20 تنیسور برتر جهان،چیزی جز ثبات و استعداد رو نشون نمیده.

به خوب موضوعی اشاره کردی.روبردو هم به رنک بالای 400 (دقیقا 471 ) رفت به خاطر مصدومیت و دوباره به تاپ

20 برگشت.اونم در سن 31 سالگی .این چیزیه که باعث میشه بهش بگم با استعداد.

ویرایش توسط delpotro : 09-04-2013 در ساعت 04:12 PM
delpotro آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2013, 05:00 PM   #369
novak djokovich
Member

آواتار novak djokovich

پستها: 97
سپاس: 98
در 84 پست 513 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic juan martin vika

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorina_1100 نمایش پست ها
امان از روزی که یه طرفدار نوله از راجر حمایت کنه!
عایا نوله انقدر ضعیفه که هواداراش مجبورن برای اینکه نادال رو بکوبن متوسل بشن به دیگران ؟ :d
البته شایدم بهتره بگم نادال جوریه که کسی تنهایی نمیتونه بکوبش مجبورن باهم ائتلاف تشکیل بدن :d
ساقیتُ عوض کن جنست ناخالصی داره توهم شدید میزنی
من همیشه گفتم نوله ولی راجر رو به هیچوجه نمیشه کتمان کرد
novak djokovich آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی novak djokovich به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2013, 05:01 PM   #370
Meysam94
Senior Member

آواتار Meysam94

پستها: 976
سپاس: 5,147
در 960 پست 7,548 بار سپاسگزاری شده

فدرر : نااميد کننده بود

خودم باعث باخت خودم شدم

براي بهتر مشاهده کردن بر روي عکس کليک کنيد

روزنامه خبر ورزشي چهارشنبه 13 شهريور 1392
Meysam94 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Meysam94 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش