بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > ویمبلدون (Wimbledon)

ویمبلدون (Wimbledon)

2-15 تیر - لندن، انگلیس

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان ویمبلدون 2014؟
راجر فدرر 91 62.33%
رافائل نادال 36 24.66%
اندی ماری 4 2.74%
نواک جوکویچ 15 10.27%
سایر بازیکنان 0 0%
رأی دهندگان: 146. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-04-2014, 12:09 AM   #301
sorina_1100
Member

آواتار sorina_1100

پستها: 89
سپاس: 41
در 68 پست 309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال کرولاین وزنیاکی
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii نمایش پست ها
دوست عزیز شما روزه میگیرید؟ اگه میگیرید دیگه از فردا نگیرید بهتون نمیسازه ، بدنتون هم نمیکشه . گناهشم پای من ، حاضرم برم جهنم ، عذابی که از این دو سه تا پست شما کشیدم از عذاب جهنم بدتره .
نه عزیز من 3 4 روز پیشا ماه رو رویت کردم نیازی به روزه گرفتن ندیدم
ولی مرسی از معرفتت که میخواستی گردن بگیری
sorina_1100 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما sorina_1100 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 07-04-2014, 12:43 AM   #302
rojer
Member

پستها: 46
سپاس: 674
در 44 پست 281 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر-پیت سمپراس

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorina_1100 نمایش پست ها
نه عزیز من 3 4 روز پیشا ماه رو رویت کردم نیازی به روزه گرفتن ندیدم
ولی مرسی از معرفتت که میخواستی گردن بگیری
هر وقت تونستید 18 گرنداسلم بگیرید و رکورد نامبروان بودن در جهان و بیشترین قهرمانی و بیشترین حضور در گرنداسلمها ووووووووو رو بدست بیارید اونوقت می تونید بیایید در این تایپیک اظهار نظر کنید.دلم برای شما و اسطورتون می سوزه که تا آخر باید زیر سایه پادشاه روجر بمونید.من احساس می کنم شما خیلی اعصاب ندارید که البته با شاهکارهای اسطورتون در چمن در ارتباطه.
rojer آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rojer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-04-2014, 12:45 AM   #303
sina1993
Senior Member

آواتار sina1993

پستها: 207
سپاس: 3,083
در 189 پست 1,318 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

فدرر و رائونیک تا حالا چهار بار مقابل هم قرار گرفتن که هر چهار بازی رو فدرر برده از این دیدارها یکبار روی چمن بوده که مربوط به مسابقات هال 2012 هست که فدرر دو بر یک اون بازی رو برده و سهم هر طرف بردن یک ست توی تایبرک بوده.
رائونیک به غیر از راند دوم در تمام بازیهاش توی ویمبلدون امسال حداقل 30 ایس زده و توی تمام بازیهاش حداقل 65 درصد سرویس اول داشته که دستکم 85 درصدش به امتیاز تبدیل شده و داشتن رکورد حداقل 64 درصد نت پوینت نشون میده رقیب سختی برای فدرر هست.
فدرر برخلاف گذشته سعی میکنه بازی رو اروم کنه و منتظر اشتباه حریف یا فرصت برای نزدیک شدن به تور هست و رائونیک بازیکن قدرتی هست و ضربات محکمی با فورهند پشت بیس لاین میزنه.دوستان فدرر باید چیکار کنه؟
sina1993 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sina1993 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-04-2014, 12:55 AM   #304
MRF
Senior Member

آواتار MRF

پستها: 258
سپاس: 7,181
در 227 پست 1,381 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER- NADAL-MARIA SHARAPOVA WAWRINKA Juan Martin DEL POTRO Jo-Wilfried TSONGA GRIGOR DIMITROV

نقل قول:
نوشته اصلی توسط KING OF CLAY نمایش پست ها
اگه دقت کنی من گفتم نادال فعلی
در ضمن نادال سال 2005 فقط یک گرند گرفت و در بقیه گرندها عملکرد خوبی نداشت
نادال از میانه سال 2006 به بعد تبدیل شد به یک تنیسور خوب که بتونه فدررو به دردسر بندازه
اما فدرر در سال 2004 سه گرند گرفت و از تاریخ 2/2/2004 صدرنشین شد
یعنی تا زمانی که نادال تبدیل شد به یک حریف سرسخت برای فدرر فدرر حدودا 2 سال و نیم(حدودا 150 هفته) بدون رقیب در صدر بوده
48 هفته دیگه هم زمانی بود که نادال اصلا آماده نبود در ویمبلدون حضور نداشت و حتی در رولند گاروس هم موفق نبود(فدرر دقیقا بعد از ویمبلدون 2009 تا رولند 2010 که نادال به فرمش برگشت در صدر بود)
از هفته 285 تا هفته 302 هم فدرر زمانی به اون ها دست پیدا کرد که نادال مصدوم بود و اصلا در رقابت ها حضور نداشت(از ویمبلدون 2012 تا حدودا آخر سال)
با این حساب فدرر حدودا 2/3 هفته هایی که در صدر بوده یا نادال اصلا نادال نبوده یا مصدوم بوده

پس دوست عزيز با اين محاسبه شما
از ده سال گذشته كه فدرر نامبر وان شده تا الان
نادال ٥/٨ سال يا مصدوم بوده و يا اماده نبوده
يعني ٥٨٪ اوقات نادال آماده نيست يا مصدومه
پس فدرر هنر زيادي داشته كه حدود ٥٪ مصدوم شده
از اونجاييكه تنيس ورزش انفرادي هست گناهي متوجه ديگران نيست
خود سلامت بودن و حضور مستمر يك امتياز هست براي فدرر
و شايد فدرر بخاطر تاثيري كه در تنيس جهان داشت و بخاطر
جايگاهش با هيچ ورزشكار تنيس ديگري قابل مقايسه نباشد
حتي جيمي كورنر با ١٠٩ عنوان قهرماني
دوستان نادالي هيچ اشكالي نداره بعد از باخت رافا باز هم
تنيس ببينند و از بازيها لذت ببرند كاري كه ما بعد از باخت فدرر
در رولند گاروس انجام داديم
MRF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی MRF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-04-2014, 09:21 AM   #305
sorina_1100
Member

آواتار sorina_1100

پستها: 89
سپاس: 41
در 68 پست 309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال کرولاین وزنیاکی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط rojer نمایش پست ها
هر وقت تونستید 18 گرنداسلم بگیرید و رکورد نامبروان بودن در جهان و بیشترین قهرمانی و بیشترین حضور در گرنداسلمها ووووووووو رو بدست بیارید اونوقت می تونید بیایید در این تایپیک اظهار نظر کنید.دلم برای شما و اسطورتون می سوزه که تا آخر باید زیر سایه پادشاه روجر بمونید.من احساس می کنم شما خیلی اعصاب ندارید که البته با شاهکارهای اسطورتون در چمن در ارتباطه.
والا من اگه یه بار از نادال به عنوان اسطوره یاد کرده باشم تو زندگیم ! حالا کو تا اسطوره شدن ! ما مثل بعضیا ندید بدید نیستیم که طرف از بچگیش اسطوره باشه برامون
این مدل صحبت کردن هم نشون دهنده خیلی چیزاس ، از اون بیشتر اسمایل زیاد گذاشتن عمق فاجعه رو نشون میده
الان که بحث تعداد گرند شد ، سن و سال بحمدالله معنا نداره مثلا مهم نی طرف 5 سال بزرگتر باشه دی: کلا این مقوله سن و سال رو خیلی قشنگ ازش استفاده میکنید
sorina_1100 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sorina_1100 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-04-2014, 11:00 AM   #306
saeedfxfx
Senior Member

آواتار saeedfxfx

پستها: 193
سپاس: 78
در 180 پست 723 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوله ، راجر ، نادال ، فرر

اومدم صفحه فروم رو باز کردم ببینم بچه ها چیا نوشتن از نیمه نهایی امروز فقط بحث های بی معنی... بیخیال بچه ها طرفداری و علاقه مندی تا چه حد
خیلی از دوستان واقعا اگه بخوان تحلیل انجام بدن حقیقتا پست های خوندنی زده میشه پس خواهش میکنم این کار رو انجام بدین...
بازی امروز نواک و دیمیتروف بازی زیبایی شاید بشه
شاید چون حذف اندی توسط دیمیتروف نشان از برتری مطلق اون نیست حتی اگر اندی زیاد آماده هم نبوده ولی به نظر من امروز بیشتر از دیمیتروف میتونست نواک رو تحت فشار بذاره و نواک هم در بازی با چیلیچ نشون داد اگر کمی تمرکز کنه و بخواد !!!! میتونه برنده بازی باشه!
بهر روی به نظر میار امسال هم نواک رو در فینال خواهیم دید
فدرر و رانیک هم مسلما" رانیک هرچقدر خوب باشه در مقوله تجربه بخصوص پوینت های حساس بازی در برابر راجر حرفی نخواهد داشت
امیدوارم فینال زیبای نوله - راجر رو در پیش رو داشته باشیم
saeedfxfx آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedfxfx به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-04-2014, 11:55 AM   #307
289
Banned Users

پستها: 214
سپاس: 594
در 188 پست 597 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نواک رافا گولبیس ماشا هالپ موگوروزا کویتووا

نوله در فینال رائونیچ را شکست می ده
289 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی 289 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-04-2014, 12:06 PM   #308
saeedfxfx
Senior Member

آواتار saeedfxfx

پستها: 193
سپاس: 78
در 180 پست 723 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوله ، راجر ، نادال ، فرر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط 289 نمایش پست ها
نوله در فینال رائونیچ را شکست می ده
اونم میشه ...
فقط حیف که سالیوان به سلبی باخت لعنتی...!!!!
عکستو دیدم داغ دلم تازه شد
saeedfxfx آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedfxfx به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-04-2014, 12:44 PM   #309
reza-taj
Junior Member

پستها: 8
سپاس: 131
در 7 پست 39 بار سپاسگزاری شده
Angry پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها
دوست عزیزم فوق العاده بود...ممنون که شما و امثال شما در ایران حضور دارند و می تونن چنین استادانه به تحلیل ورزش تنیس در سال های مختلف بپردازن...واقعا دنیا عاجز بود از بیان چنین تحلیل هایی...نه تنها من، بلکه همه ی دنیا می تونن افتخار کنن بابت چنین تحلیل هایی...لذت بردم...دنیا فهمید تنها دلیل قهرمانی های فدرر این بوده که یا نادال مصدوم بوده و یا نبوده...یا اگر هم بوده عملکرد خوبی نداشته...فقط WOW و دیگر هیچ...فقط ممنون می شم ادامه ی این تحلیل ها رو همون موقع رولند انجام بدید، الان متاسفانه حضور ندارید در این اسلم...برید همون رولند بیایید استفاده می کنیم...

واقعا متاسفم امثال شما درباره ی تنیس حرف میزنند شما اصلا چیزی از تنیس میدونین که فدر ررو میکوبین یعنی چی مگه به غیر از نادال تنیسور دیگه نیست که میگین قهرمانی های فدرر رو زیر سوال میبرین یعنی هفده گرندی که فدرر برده نادال توش مصدوم بوده جمع کنید بابا تحلیل های استادانه!!! اندازه سنتون تنیس میبینم اون وقت یه بار به نادال توهین نکردم البته میدونم این ها همش از سوزش چون تنیسور محبوبتون هیچوقت به پای اسطوره ما نمیرسه
reza-taj آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی reza-taj به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-04-2014, 01:02 PM   #310
ehsan.
Member

پستها: 40
سپاس: 1,846
در 40 پست 250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorina_1100 نمایش پست ها
قابل شما رو نداشت ، البته بعید میدونم این صحبتا اثری کنه چون تا بوده همین بوده ، کسی که خودشو به خواب بزنه نمیشه بیدار کرد ! در رابطه با 5 6 سال دیگه هم که من اولش گفتم باید صبر کنی جفتشون باز نشسته بشن بعد مقایسه کنی!

گرند و اینا رو بزار کنار ، اگه راجر 100 درصد آماده باشه و نادال هم 100 درصد آماده باشه ، از هر 100 بازی بدون شک 100 تاش رو نادال میگیره !
این شرایط رو اسطوره شما جلوی نواک هم داره !
یعنی کلا اسطوره شما این دو نفر رو نمیبره مگه اینکه نادال یا نوله خودشون آماده نباشن!!
این مسئله جلوی اندی 60 40 هستش یعنی اسطوره شما به راحتی اندی هم نمیتونه بزنه
ولی خب گفتم که ، یه روزگاری گرند جمع و جور کرد که خوب موقعی بود !

الان بارسلونا رو ببین ، تو زمانی که تیمای ایتالیایی مشکل مالی داشتن ، تیمای انگلیسی هم به همین ترتیب و آلمان هم وضع خوبی نداشت یه سری جام تو اروپا گرفت ، تا سال 2006 کلا یه قهرمانی اروپا داشت الان 4 تا شده ، تو این مدت کلیم طرفدار جمع کرد ، الان بایرن داره طرفدار جمع میکنه! ولی برگردی چند سال پیش که هر کشور 2 3 تا تیم آماده داشت قهرمانی اروپا خیلی سخت بود !
اسطوره شما هم عینا همینه ، یه زمانی گرند جمع کرده که رقیب شاخی نداشته ، وگرنه سخت نیس محاسبه کنی ببینی از زمانی که رافا و اندی و نوله اوج گرفتن ، اسطوره شما چند تا گرند گرفته!
ویرایش :

اگه مبنای اوج گرفتن نوله و اندی رو مثلا 2008 در نظر بگیری : اسطوره شما 3 تا گرند گرفته نادال 10 تا !
از 2007 حساب کنی میشه 5 در مقابل 11 !
نمیدونم متر و معیارت برای این حرفایی که میزنی چیه ولی اینو میدونم که طرفداری افراطی توهین به شعور ملت هستش

با سلام خدمت همه دوستان

بنده یه خواهشی از مدیران دارم و اون اینکه : لطف کنین یه تاپیک ثابت و همیشگی باز کنین که منحصرا اختصاص بدیم به پست های این تحلیل گر ورزش...یعنی به دلیل هم سطح نبودن نظرات دیگر دوستان نسبت به ایشون با این کار ، بنده و امثال من میتونیم مدام به اون تاپیک سر بزنیم و از تحلیل هاشون استفاده کنیم...

خواهش بعدیم از خود ایشون:

جناب مفسر با توجه به اینکه بنده تحلیل شما رو در مورد فوتبال و مشخصا تیم بارسلونا رو هم خوندم ، از اونجایی که بنده چند ورزش دیگه رو هم از جمله(کشتی-فوتسال-والیبال) رو دنبال میکنم خواستم خواهش کنم که اگه لطف کنین تحلیلتون در مورد سایر رشته ها هم بگین که ما هم استفاده کنیم و نگاهمون رو اصلاح کنیم...(مثلا اینکه فوتسال ایران سالها یکه تاز فوتسال آسیا بود هم به همین صورته ؟ یا اینکه والیبال ایتالیا سالیان متمادی حرف اول والیبال جهان بود هم از همین قاعده ای که فرمودین پیروی میکنه؟)

ببخشید سوال هام زیاد شد...آخه واقعا فهمتون از ورزش فراتر از همه کارشناسانی است که تا امروز دیده بودم ، مثلا همین فوتبال: کارشناسان احمق فوتبال جهان از جمله(امیر رضا صدر)اون موقع که بارسلون همچیین فوتبالی رو ارائه داد بر این باور بودند که : "این فوتبال فراتر از فوتبال جهان و فوتبال رو به شکلی تازه معنا میکنه و سبکی تازه رو به فوتبال جهان ارائه داد"
و با توضیحات اخیر شما فهمیدم که اونا هیچی بارشون نیست، پس ممنون میشم در مورد سایر رشته ها هم نظرتون رو بگید...ممنون

ویرایش توسط ehsan. : 07-04-2014 در ساعت 01:10 PM دلیل: غلط املایی
ehsan. آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ehsan. به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
گرنداسلم - ویمبلدون - چمن

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش