|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Novak's Fan
پستها: 591
سپاس: 2,600
در 577 پست 3,841 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
=
Roger Federer
=
Maria Sharapova
=
Eugenie Bouchard
=
Victoria Azarenka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
پستها: 75
سپاس: 347
در 67 پست 466 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: rafael nadal ،sabine lisicki
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY
JUAN MARTIN DELPOTRO
GILLES SIMON
STANISLAS WAWRINKA
KEI NISHIKORI
J0-WILFRIED TSONGA
BERNARD TOMIC
ERNESTS GULBIS
MILOS RAONIC
ROGER FEDERER
RYAN HARRISON/
SHARAPOVA
ROBSON
AZARENKA
KIRILENKO
HANUCHOVA
LISICKI
|
![]()
خب چهارمین روز هم به پایان رسید و سه نتیجه غیر منتظره از نگاه خودم:
3-شکست راحت مایر برابر برانکیس 2-پیروزی سخت 3-2 مونفیس برابر لو 1-شکست نیمینن برابر دودیگ بعد از حذف کردن هاس |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]()
ریترن های فدرر همیشه خوب بوده ولی نه به اندازه ریترنرهای معروفی مثل آغاسی و ماری ، ولی امروز چند تا ریترن بسیار عالی با فرهند داشت که میشه گفت سبکی جدید از ریترن برای فدرر بود به گفته گزارشگر یورواسپرت فدرر از این نوع ریترن ها در مقابل تنیسورهای جوانتر استفاده خواهد کرد و از اسلایس کمتر استفاده خواهد کرد در واقع تو بازی امروز فدرر بیشتر تاتکیک های جدیدشو برای مقابله با تنیسورهای جوانتر تمرین کرد .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
پستها: 316
سپاس: 3,786
در 301 پست 2,152 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
سلام به افشین و نیما و مانی و بقیه دوستای گلم ، بچه ها فکر کنم بحث شماها از یک بحث تنیسی رفت به سمت بحث در مورد راجر و رافا . افشین جان قطعا تو و بقیه راجری ها که خودم هم جزوشون هستم نمیتونیم مانی و بقیه رافائی رو قانع کنن و برعکس مانی جان تو و نیما و بقه رافائی ها هم نمیتونید افشین و من و بقیه راجری هارو قانع کنید . پس این بحث هیچ نتیجه ای نداره چون افشین از سبک راجر دفاع میکنه و شما هم از سبک رافا . ولی نکته ای که به نظرم اومد اینه که مانی جان اگه بخوایم نظرات بچه های سایت رو بعنوان یه جامعه آماری ملاک قرار بدیم (همونطور که در دو مورد بهشون استناد کردی) باید بگم حرفها و نظرات افشین دقیقتر و مقبولیت بیشتری دارن چون بچه های بیشتری از پستهای افشین تشکر کردن تا پستهای تو و نیما . چی میگی ؟ قبول داری ؟
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
پستها: 316
سپاس: 3,786
در 301 پست 2,152 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
نیما جون سلام : این رو قبول دارم که فدرری های سایت بیشترن ولی چون مانی عزیز برای استدلالش از بچه های سایت استفاده کرده بود منم از تشکرهای همین بچه ها برای درستی حرفهای افشین عزیز استفاده کردم . هر چند هم استدلال من نمیتونه کاملا درست باشه و هم استدلال مانی . این جور مسائل نسبیه .چون بچه های این سایت که ما پایه دلایلمون قرار دادیم جامعه آماری خیلی کوچیکی رو تشکیل میدن نسبت به طرفدارهای تنیس . یعنی صرف اینکه بچه ها موضوعی رو تائید یا رد کردن دلیل بر درست یا غلط بودن اون موضوع نیست .ولی به هر حال این تضارب آراست که تنیس رو زیبا میکنه و این اختلاف سلایق به حد اعلا تو این سایت به چشم میخوره و خیلی زیباست . خدا کنه روده درازی نکرده باشم .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
راستش من هم با اینکه طرفدار فدرر هستم خیلی از تماشای بازی دیشب لذت نبردم و بعد از ست دوم رفتم خوابیدم. ولی چیزی که بیشتر از هرچیزی باعث تعجبم شد اینه که سبک بازی نادال رو اکثر بچه ها سبک زیر توپ زدن می دونن در حالیکه ضربه های تاپ اسپین دار به سبک نادال زدن خیلی سخت تر از فلت زدنه و هنر نادال اینه که می تونه این تاپ اسپین رو با قدرت تلفیق کنه تا توپ همزمان با سرعت و اسپین زیاد به سمت حریف برگرده. اگه این دو دقیقه و نیم کلیپی رو که نیویورک تایمز در مورد فورهند نادال تهیه کرده ببینین بهتر متوجه ی منظور من می شین:
http://www.youtube.com/watch?v=dlIV7uHI300 از بین ویدیوهای امروز اوپن استرالیا هم یکیش هست که اگه نبینین از دستتون رفته. مصاحبه کننده از بقیه می پرسه به نظرتون کی بهتر می تونه نقش جوکوویچ رو در یک فیلم بازی کنه؟ یکی بر می گرده می گه: یه نفر زشت. http://www.australianopen.com/en_AU/...ame=highlights |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal -
Fernando verdasco -
Ana Ivanovic -
Caroline Wozniacki
|
![]()
باو چرا بحث میکنید با این olderer ها ؟ اینا باید برن همون تنیس دهه 70 - 80 رو نگاه کنن که بازیکنها چایی دم کرده زیر صندلی داور رو میخوردن !!!
----- ATP هم خودش سرعت زمین رو کم کرد که زمان بازی طولانی تر بشه.دلایلش هم میتونه مخاطب بیشتر و پخش تبلیغات بوده باشه. حالا فهمیده چه کار کرده میخواد با این قوانین جبران کنه اما با یه حساب سر انگشتی تو هر بازی میبینید که اگر اون 25 ثانیه هم کامل رعایت بشه حداکثر 30 دقیقه از یه بازی رو میتونه تشکیل بده. |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 | |
Senior Member
پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]() نقل قول: