|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
پستها: 253
سپاس: 1,698
در 252 پست 2,105 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
اوپن استرالیا؛ آتش زیر خاکستر
اوپن استرالیا به دور سوم رسید، اما خبرهای اصلی به جای آن که از داخل زمین تنیس به گوش برسد، در حواشی مسابقات سروصدا به پا کرده است. در داخل زمین تنیس مدعیان اصلی قهرمانی در میان مردان و زنان تا کنون به مشکلی برنخوردهاند. اما چند تن از بازیکنان نامدار و رده بالای جهان خیلی زود از دور مسابقات حذف شدند. در میان مردان ماردی فیش و اندی رادیک دو امید اصلی آمریکائیها و ژیل سیمون تنیس باز فرانسوی در مرحله دوم از دور مسابقات بیرون رفتند. در میان زنان هم فرانچسکا اسکیاوونه از ایتالیا، سامانتا استوزر قهرمان اپن آمریکا و امید اصلی مردم استرالیا و شوای پنگ از چین که در دور اول ارغوان رضائی، بازیکن فرانسوی - ایرانی را شکست داده بود، جزو حذف شدگان سرشناس بودند. اما در بیرون از زمین، جنجال از آنجا شروع شد که در آستانه اولین جلسه مذاکرات نمایندگان بازیکنان با هیأت رئیسه جدید انجمن بازیکنان حرفه ای تنیس (ای تی پی)، رافائل نادال نفر دوم رده بندی جهانی در اولین جلسه مطبوعاتی خود در ملبورن، خواستها و شکایات تنیس بازان را مطرح کرد. او موضوع طولانی بودن تقویم سالانه مسابقات، زمان بندی جام دیویس و میزان جوایز نقدی گرنداسلم ها، بویژه برای بازیکنان رده های پائین را پیش کشید و بطور تلویحی از احتمال اعتصاب بازیکنان صحبت کرد. نادال گفت که قصد ندارد نماینده بازیکنان معترض در مذاکرات باشد چون انتقادات او از ای تی پی در گذشته به نفعش تمام نشده، اما اضافه کرد که اگر اقدامی برای رسیدگی به اعتراضها صورت نگیرد، شاید بازیکنان مجبور شوند راه حل دیگری پیدا کنند. نادال همچنین گفت: "تنیس از خیلی از ورزش های دیگر بهتر اداره میشود و تور حرفهایها بطور کلی خوب پیش میرود ولی این بدان معنی نیست که نمی تواند بهتر شود و بعضی قسمتهای تور که مشکل دارد نمیتواند تغییر کند." قهرمان ۲۵ ساله اسپانیائی در گفتگو با خبرنگاران همزبانش با انتقاد از راجر فدرر گفت که قهرمان پیشین جهان از سوئیس انتقاد بازیکنان از مدیریت تور و پیش کشیدن مشکلات تنیس را نمیپسندد و آن را باعث پائین آمدن وجهه تنیس میداند. نادال در ادامه گفت: "فدرر میخواهد حسن شهرت خود را حفظ کند و همه چیز را مثبت جلوه می دهد حتی اگر دیگران فدا شوند." سخنان نادال در ابتدا با انتقاداتی روبرو شد، اما رفته رفته دیگر بازیکنان سرشناس تنیس از جمله نیکولای داویدنکو و آلکس بوگومولوف، بازیکنان روس نیز سخنان مشابهی بر زبان آوردند و از او حمایت کردند. بوگومولف در توئیتر خود نوشت: "سرانجام پس از ده سال بازیکنان در ملبورن متحد شدند، صحنهای تاریخی در تنیس." از سوی دیگر فدرر هم موافقت خود را با اکثریت تنیس بازان اعلام کرد و گفت: "من کاملاً از آنها حمایت می کنم. فقط نوع بیانم متفاوت است. من قبل از هر تصمیمی اول به بازیکنان و آنهایی که در رده های پایین تر هستند، فکر می کنم." او در مورد احتمال اعتصاب بازیکنان گفت که فکر نمی کند این کار به نفع تنیس باشد و باید تا جایی که می شود از چنین اتفاقاتی اجتناب کرد و تمامی جوانب را سنجید. اعتراض بازیکنان حرفهای تنیس سالها است همانند آتشی زیر خاکستر در زیر ظاهر آرام و باوقار تنیس جهانی وجود داشته است. اما سال گذشته اندی ماری بازیکن بریتانیایی و نفر چهارم رده بندی جهانی علنا در این باره صحبت کرد و گفت که حل این مشکلات نیازمند همکاری و همیاری تمام بازیکنان حرفهای است. او ضربدیدگی و خستگی مفرط بازیکنان را در ماههای آخر فصل تنیس نتیجه طولانی بودن تقویم خواند. اکنون بعضی از بازیکنان تنیس صحبت از اعتصاب در مسابقات مسترز ایندین ولز میکنند که در ماه مارس در کالیفرنیای آمریکا برگزار میشود. اما مدیران تور امیدوارند تا آن زمان به نحوی با بازیکنان به توافق برسند، با اینکه بسیاری از بازیکنان از جمله نادال و ماری معتقدند که مذاکرات بینتیجه به پایان خواهد رسید. BBC ویرایش توسط Saeid : 01-21-2012 در ساعت 02:29 AM |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
پستها: 1
سپاس: 0
در 0 پست 0 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]()
ابوظبي اسپورت 2 قطع شده و من ندارمش. آيا فركانسش عوض شده؟ اينجا هيچ پارازيتي هم وجود نداره و من تمامي كانال ها رو روي هاتبرد و نايل ست دارم حتي ابوظبي اسپورت 1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() نقل قول:
درود بر شما کانال AD Sports 2 بر روی ماهـواره نایـلسـت بدون مشکل بر روی فرکانـس زیر در حال پخش مسابقات تنیس گرند اسلم آزاد استرالیا 2012 با گزارش عربی است: 12226 H 27500 3/4 موفق باشید. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
پستها: 201
سپاس: 548
در 169 پست 1,232 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر /
خوان مارتین دلپوترو /
اندی مورای /
ماریا شاراپووا /
کارولین وزنیاکی /
سرنا ویلیامز
|
![]() نقل قول:
سلام. من شبکه Ad Sport 1 , 2 رو روی نیلست دارم بازی هارو هم زنده پخش میکنه اما به شدت پارازیته. فرکانشم 11804 هست نه اینی که گفتید. فرکانسی که دادیدو زدم اما شبکه های بحرین اسپورتو میده. چیکار کنم؟ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر)
زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد
|
![]()
بنده هم روی بدر (عرب ست) دارم اما به شدت پارازیت داره ، این فرکانس نایلست هم اصلآ برای من نیومد . من دارم از نت نگاه میکنم . شانسه ما داریم . یکی یه کمکی بکنه ، کانال دیگه ای نشون نمیده ؟
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() نقل قول:
توجه داشته باشید که «نایـلست» و «بدر (عربـست سابق)» دو ماهـواره جداگانه و متفاوت هستند و به طبع فرکانس کانالها در آنها با یکدیگر تفاوت دارد. اگر شما به تاپیک اعلام برنامه مسابقات و فهرست کامل کانالهای پوشش دهنده مراجعه کنید، میبینید که فرکانس ابوظبی 2 در این دو ماهـواره با هم یکی نیست و دلیل اینکه فرکانس 12226H برای شما کانال ابوظبی 2 را نیاورد اینست که شما ماهـواره عربـست را دارید و نه نایـلست را. اگر به پشت بام رفته و از روبرو به دیـش نگاه کنید، الـنبی هاتـبرد در مرکز بشقاب قرار دارد و نایـلست در شمال شرقی (گوشه بالای راست) و همچنین (بدر) عربـست تقریباً در جنوب غربی (گوشه پایین چپ). پس هنگام جستجو در گیرنده، باید فرکانس مربوطه به همان ماهـواره که دارید (عربـست یا نایـلست) را وارد کنید. اگر زحمتی نیست، لطفاً پست شماره 3 ایــــن تاپیک و فرکانسهایش را مجدداً به دقت مطالعه فرمایید. با سپاس |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]()
افرین ، خب حال این بچه رو گرفتی هر چند تو بازی بعد له میشی
![]() اما نشون دادی هنوز دود از کنده بلند میشه ، افرین ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Former Staff
|
![]() Fourth Round
![]() |
![]() |
![]() |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() امار بازی رنکینگ 1 تا 4 در دور سوم بازیها
ایس >>>>>>>>>>>> 2 دابل فالت >>>>>>>>>>> 0 وینر >>>>>>>>>>>>> 27 ارور >>>>>>>>>>>> 19 استقاده از برک پوینت >>>>>>>6 از 12 =50 درصد جلو تور >>>>>>>>> 9 از 12 = 75 درصد سریعترین سرویس >>>>>>>>> 197 کیلومتر ======================================= ایس >>>>>>>>>>>> 9 دابل فالت >>>>>>>>>>> 0 وینر >>>>>>>>>>>>> 55 ارور >>>>>>>>>>>> 13 استقاده از برک پوینت >>>>>>>2 از 6 =33 درصد جلو تور >>>>>>>>> 20 از 29 = 69 درصد سریعترین سرویس >>>>>>>>> 203 کیلومتر =================================== ایس >>>>>>>>>>>>>> 7 دابل فالت >>>>>>>>>> 1 وینر >>>>>>>>>>>> 31 ارور >>>>>>>>>>>>> 8 استفاده از برک پوینت >>>>>>> 8 از 13 = 62 درصد جلو تور >>>>>>>> 8 از 12 = 67 درصد سریعترین سرویس >>>>>>>> 204 کیلومتر ================================== ایس >>>>>>>>>>>>>> 7 دابل فالت >>>>>>>>>> 2 وینر >>>>>>>>>>>> 48 ارور >>>>>>>>>>>>> 11 استفاده از برک پوینت >>>>>>> 6 از 13 = 48 درصد جلو تور >>>>>>>> 21 از 27 = 78 درصد سریعترین سرویس >>>>>>>> 218 کیلومتر |
![]() |
![]() |
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Afshin,
Ahoura,
Alen,
Alireza Murray,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
Behr@d,
Hatam,
Mohammad Reza,
Nima88,
Nima93,
Pouya,
PowerVu,
S.A.IVI.A.N,
sadegh56,
sahand,
Sajad,
sana zhigoool,
The King
|
![]() |
#10 |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
پستها: 505
سپاس: 0
در 511 پست 4,814 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
دوستان توصیه میکنم این کلیپ زیبا رو به هیچ عنوان از دست ندید
گیم آخر ست دوم بازی ماری - لودرا http://rapid98.com/files/Llodra_vs_M...apid98.Com.flv |
![]() |
![]() |
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmood به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
!PARADOX,
Afshin,
Alen,
Alireza Murray,
AndreS,
BABAK,
beeroz,
Behnam RF,
Ehsλn,
Fakhruddin,
Hatam,
khabgard,