|
![]() |
#1 |
Rafa's Fan
پستها: 794
سپاس: 4,390
در 772 پست 4,275 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
خدا خیرتون بده
پدرم در اومد تا همه ی بحثاتون رو خوندم ![]() خوشم میاد رفتاراتون از هر دختری دخترونه تره بعد ادعاتونم میشه ![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rafa.com به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Roger's Fan
پستها: 3,457
سپاس: 4,547
در 3,416 پست 18,618 بار سپاسگزاری شده
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rio به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Rafa's Fan
|
![]() نقل قول:
![]() کاش فقط ونگر بود کل تیممون رو میخوان ببرن من دنبال کدومشون بدوهم ![]() اگه دیگه سیلوستره و کمپل رو برامون بذارنا ![]() |
|
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rafa.com به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Roger's Fan
پستها: 3,457
سپاس: 4,547
در 3,416 پست 18,618 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
![]() دیگه باید اسم رئال رو هم عوض کنن بذارن منتخب منچستر - آرسنال !! ![]() |
|
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rio به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 | |
Rafa's Fan
|
![]() نقل قول:
![]() سهیل نیای الان این خصوصیات رو یک یکی در دخترا و پسرا برای من شرح بدی که حوصله ندارم! ![]() |
|
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rafa.com به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rafa's Fan
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rafa.com به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 |
Moderator
![]() |
![]()
ای بابا یکی یه گندی زده یه سری حرفای خلاف واقع زده صدای همرو در آورده و محمد هم ازش تشکر کرده تا اینجا هم مشکلی نیست خوشش اومده از اون پست , اما دیگه چرا موضوع رو کش دادین تا کار به اینجا بکشه؟خوب بلدین حقیقت رو وارونه جلوه بدین خداییش خیلی خوب با کلمات بازی میکنی رییس دمت گرم...
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() با اینی که نوشتی سهیل جان، واقعا دیگه نتونستم جلوی خودم رو بگیرم. خدا بگم چی کارت نکنه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() نقل قول:
اون بابا نیستم. اینجا هم من می گم انا بشر مثلکم شما می گی نه به زور تو می خوای بگی فلانی و بهمانی دیگه چی کار کنم وقتی حرف از دهن خودم رو هم قبول نمی کنی! افشین تازه الان نیست. به محض اینکه بیاد تو سایت اول همه یه "جمش کن بابا" حسابی می آد بعدش اونم نظرش رو می گه بهم. نقل قول:
اما آقا محمد خیلی وقته که اینجا رو راه انداختن و برای اعتلاش خیلی زحمت کشیدن. مثل خود شما که با اطلاع رسانی دقیقتون این ورزش رو بیشتر و بهتر برای علاقه مندان ملموس می کنین. هر دو خسته نباشین. ممنون. دوما شما می گی من خبیثم؟ من پلیدم؟ OK بنده با صدای بلند اعلام می کنم نیستم اما وقتی شما جلوی چشمات رو خون گرفته من هر چی بگم شما عکسش رو تصور می کنین. دیگه تو این جور موارد، من چه کاری برای قانع کردنتون می تونم انجام بدم؟ اصلا من صدام حسین هستم. بیشتر فحش بده. سوما می خواین فحش بدین تا جلوی همه تحقیر بشم. خب کاری نداره که فحش بدین تا تحقیر بشم. شما هر وقت دیدین که با نیومدن من به سایت آرامش پیدا می کنین بلافاصله و بدون فوت وقت بهم بی زحمت یه ندا بدین منم خیلی راحت می رم و دیگه نمی آم. تورنمنت ها رو هم یه جوری خودم دنبال می کنم. گر چه هیچ وقت به موقع به اول بازی ها نمی رسم و همه شون رو نصفه و نیمه تماشا می کنم. شما همین جور فحش بدین و تحقیر کنین. کار خیلی پیچیده ای نیست که. فازشم بیشتره اینجوری. فقط یه ندا... ممنون. ویرایش توسط PowerVu : 02-25-2010 در ساعت 03:06 AM |
||
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|