|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان ویمبلدون 2014؟ | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
91 | 62.33% |
رافائل نادال |
36 | 24.66% |
اندی ماری |
4 | 2.74% |
نواک جوکویچ |
15 | 10.27% |
سایر بازیکنان |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 146. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
پستها: 8
سپاس: 131
در 7 پست 39 بار سپاسگزاری شده
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned Users
پستها: 214
سپاس: 594
در 188 پست 597 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نواک
رافا
گولبیس
ماشا
هالپ
موگوروزا
کویتووا
|
![]()
دوستانی که بازی را ندیدند یا دوباره میخوان ببینند همین الان ابوظبی اسپرت شروع کرد
تکرار بازی را می دیدم جالب بود توی ست اول و تایبرک نوله بازگشت جالبی داشت و بعد از اینکه 0-3 عقب افتاد تونست دوتا ست پوینت داشته باشه که یکیش سرویس خودش بود که از دست داد و راجر در اولین ست پوینت کار را تموم کرد مطلب قابل توجهی که از دید دوستان دور مونده اینه که مربیان نوله و رافا خودشون حدود 25 سال پیش سه بار بصورت پی درپی فینال ویمبلدون را در مقابل هم انجام دادند بوریس بکر 3 تا و ادبرگ 2تا ویمبلدون دارند http://www.wimbledon.com/en_GB/score...rchive/MS.html 1990 Stefan Edberg SWE (3) 6 6 3 3 6 Final Boris Becker GER (2) 2 2 6 6 4 S.B.Edberg 1989 Boris Becker GER (3) 6 77 6 Final Stefan Edberg SWE (2) 0 61 4 B.Becker 1988 Boris Becker GER (6) 6 62 4 2 Final Stefan Edberg SWE (3) 4 77 6 6 S.B.Edberg ویرایش توسط 289 : 07-07-2014 در ساعت 12:53 AM |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی 289 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 |
Roger's Fan
پستها: 17
سپاس: 1,036
در 14 پست 46 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نواک جوکوویچ
|
![]()
تبریک تبریک تبریک
به نواک و طرفدارهای عزیزش تبریک به فدرر بزرگ برای بازی قشنگش واقعا بازی قشنگ و جذابی بود فکر کنم همه عشاق تنیس لذت برد :-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X :-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X:-X: از همه مهمتر جملات قشنگ و بدون تعصب که دوستان نوشتن :-( که به تنیسورها و طرفدارهاشون احترام گذاشتن ) |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی zarin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Roger's Fan
پستها: 361
سپاس: 307
در 345 پست 2,198 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer&gulbis& sharapova&ivanovic
|
![]()
تبريك به طرفداراي نوله.
يه خسته نباشيد جانانه به فدرر عزيز كه واقعا عالي بود و هيچ چيز كم نگذاشت . اون نگاه آخر بازيش به دختراش... فقط حيف شد... |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SOROOSH_RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 |
Former Staff
|
![]()
تبریک به طرفداران نوواک
![]() خب راجـر باخت در روزی که میتونست ببره ! من اصلا راضی نیستم ، باید صادق باشیم راجـر در طول تورنمنت هم بدون برنامه تمام بازیاشو پشت سر گذاشت ، درسته بردیم ولی کیا رو بردیم ؟ رائونیچ ؟ روبردو ؟ لورنزی ؟ مولر ؟ جیرالدو ؟!! تنها تنیسور محکمی رو که بردیم استن بود که اونم مصدوم و خسته بود ، با این حال یه ستم ازمون گرفت . از اول تورنمنت راجر بدون برنامه بازی کرد ، اگر یه بازیکن محکم و یه چمن باز بهمون میخورد قطعا تا فینال نمیرسیدیم . سن ، بهونست ! امروز به 32 سالگی نباختیم ، ما مسیر راحتی رو تا فینال داشتیم ، قطعا در طول مسیر هم مشکلی برامون پیش نیومد ، مصدومیت هم نداشتیم . در ست آخر بازی نوله حتی از راجـر هم خسته تر به نظر میرسید پس خواهشا خودتو با سن گول نزنید و باخت رو توجیه نکنید ، درسته 32 سال برای فینال ویمبی کم نیست ولی راجـر میتونست با همین سن خیلی از اینم بهتر باشه . این حداکثر توان راجـر در 32 سالگی نبود ! امروز همون مشکل بازی های قبل رو داشتیم ، برنامه ای واسه تخریب نوواک وجود نداشت ! ولی فرقش با بازی های قبل در این بود اونا حریفای دست و پا بسته ای بودن ولی نوواک اینجوری نبود . تا اواسط ست دوم 11 تا پسینگ شات از نوواک خوردیم ! میدونید این یعنی چی ؟ این روی چمن برای کسی مثل راجـر یعنی فاجعه . جالبش این بود 2 3 تا پسینگ شات کپی به هم در دو سه گیم متوالی خوردیم ! اینا همش نشون از بی برنامه بودن راجـر داره که بازی نوواک رو انالیز نکرده بود و نمیتونست ضرباتش رو بخونه . به هر حال هرچی بود تمام شد ، ورزشه دیگه ، باختیم . من واسه باخت ناراحت نشدم ولی اون لحظه ای که اشک راجـر ریخت دلم کباب شد ![]() با توجه به این فیلد طلایی و عدم حضور یک بازیکن تاپ در چمن من عقیدم بر اینه راجـر سال بعد هم شانس داره تا ویمبی رو فتح کنه . واقعا میتونه اگر یه برنامه درست واسه کُل تورنمنت بریزه . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
اما در مورد اینکه بگی راجر می تونست عملکرد «فیزیکی» بهتری در این بازی داشته باشه با توجه به سنش، نه به هیچ عنوان فکر نمی کنم درست باشه...نواک تو ست 5 خسته تر بود؟...بر چه اساسی می گی این حرف رو؟...نواک، اسطوره ی فعالیت های فیزیکی در ست 5 بازی با «راجر» خسته تر بود؟...اصلا نمی تونم قبول کنم همچنین جمله ای رو...اگه بر مبنای مدیکال و این ور اون ور شدنش و 4 تا افتادنش می گی که خب اینا عادته نواک هست و کاملا برنامه ریزی شده...من معتقدم در این سن، چنین نمایش فیزیکی از فدرر نه تنها کمتر از ظرفیت هاش نبود، بلکه فراتر از ظرفیت های بدنیش محسوب می شد...شما ست چهار 5-2 عقب باشی، بازی رو برگردونی و ست 5 هم اون طوری نزدیک بازی کنی تو 33 سالگی جلو نواک، قطعا فراتر از ظرفیت های فیزیکیت کار کردی... در مورد حریف ها هم یه کم بی انصافی می کنی...همین چیلیچ اگه این ور می بود با دیمیتروف و راجر 3-0 می زد همین حرف ها رو هم می زدی که حریفای راجر آسون بودن...استن مصدوم و خسته بود؟ این که نمی شه که پس منم می گم چیلیچ ست پنج خسته بود!! استن روز قبلش مثل پلنگ جلو لوپز بازی می کرد...در مورد رائونیچ هم بی انصافی هست اگه بخوایم بگیم آسون بود و اینا...راجر «درست» بازی کرد که آسون شد...این راجر بود که هنرمندانه بازی رو درآورد، آسون که نبود...فرم رائونیچ در چند وقت اخیر به خوبی نشون می ده که چه قدر پیشرفت کرده...متاسفانه این قاطعیت راجر در دورهای قبلی باعث شده همه فکر کنن حریفاش «آسون» بودن...استن و رائونیچ در حالت عادی کمتر از چیلیچ و دیمیتروف نیستن...ولی خب چون نوله با چیلیچ 5 سته کرده و راجر 3-0 زده رائونیچ رو، می گیم این قوی و این ضعیف بوده...نتیجه که معیار «دقیقی» از ضعیف و قوی بودن نمی شه هیچ وقت... ولی در مورد «مشکلات فنی» کاملا درست و به جا گفتی...حالا منم نظرم و می گم درمورد شرایط فنی بازی...مرسی اهورا... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Roger's Fan
پستها: 925
سپاس: 7,584
در 898 پست 7,203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]() نقل قول:
اول اینکه در گرنداسلم ها برای top4 در 3 دور اول "معمولا" قرار نیست اتفاق خاصی بیفته و حریف قدری به تورشون بخوره. یکم سخت یا آسون در نهایت طی میشن این مراحل. راند اول که بازیکنای رنک 100 به پایین یا کوالیفای شده قسمتشون میشه و نباید انتظار داشت که راجر با بردیچ دست و پنجه نرم کنه! در راند دوم فدرر ژیل مولریو برد(و از قضا با اقتدار برد) که اتفاقا آماده از قسمت کوالیفای اومده بود و واسه راند 2 حریف بدی نبود ولی این اقتدار راجر بود که محوش کرد از بازی! ازون سمت نوله با استپانک بازی کرد که چمن سطح مورد علاقشه و معمولا جلوی نوله خوب باز میکنه ولی نهایت زورش دیگه همون 1 سته. مطمئنم راجر براحتی شکستش میداد. راند سوم ژیل سیمون حریف نوله و خیرالدو حریف راجر که بحثی نیست راجبش. در راند 4ام سونگا حریف نوله بود که وضعیت اسفناکش در 1 سال اخیر بر کسی پوشیده نبوده و اتفاقا در دو گرند قبلی هم به راجر و نوله باخته (استرالیا به راجر و رولند به نوله). حریف راجر در این راند تامی روبردو بود. یجا گفتین که به یه چمن باز محکم نخوردیم. در این مورد باید بگم در حال حاضر با توجه به سبکی که بازیکنای تور پیش گرفتن و اکثرا به بازی قدرتی از بیس لاین میپردازن نباید دنبال "چمن باز" گشت! شاخصه چمن شاید همون سرو&والی و پوینتای کوتاهه که اونم به لطف بازی راجر کمی به چشم میاد و گرنه بازیای فصل چمنم مثل بقیه فصول شده و بازیکنا هم کم و بیش فرقی نمیکنه براشون. مثلا حریف راند 4 فدرر تامی روبردویی بود که اکثر نتایج خوبش روی خاک بوده ولی در راه رسیدن به راند 4 یرزی یانوویچ سمی فینالیست سال پیش رو 3-2 برد که اونم از قضا لیتون هیوییت بزرگ و قهرمان سابق ویمبلدون رو شکست داده بود. که بازهم در حدود 90 دقیقه محو هنر فدرر شد. در 1/4 نوله مارین سیلیچ آماده رو شکست که الحق بازی سختی بود ولی ازون طرف فدرر هم با استن بازی کرد. خسته و مصدوم؟ بله از ست 3 مصدوم بنظر میومد ولی 2 ست اول رو که هر دو جنگیدن نتیجه 1-1 شد با این تفاوت که مشخص بود از اواسط ست دو راجر ریتم بازیشو پیدا کرده و مطمئنا مشکلی برای پیروزی مقابل استن روی چمن پیدا نمیکرد. تازه اگر جای سیلیچ و استن در 1/4 عوض میشد معلوم نبود نوله با توجه به مشکلاتش با استن بتونه بالا بیاد. و اما در نیمه نهایی. هر دو حریف سرسختی در پیش داشتن ولی همه میدونن که فدرر استاد بازی با بیگ سروایی مثل رائونیچه و اینکه براحتی فدرر در 3 ست شکستش داد نشان از تبحر بالای فدرره نه ضعف حریف! این بازیکنای بیگ سرو اکثر بازیکنای تور رو به زحمت میندازن. ولی معمولا مقابل بردباریه فدرر "راحت تر" تسلیم میشن. جان ایسنر نمونه دیگشه که در همین عصر طلاییه نوله (2011 به بعد) 2 بار شکستش داده. و اینچنین بود که این دو نفر به فینال رسیدن! در مورد برنامه داشتن هم که خیلی تاکید داشتین تا اونجا که من میدونم فدرر اتفاقا با یک "برنامه کلی" وارد مسابقات شد و اونم تلاش برای زدن سروهای موثر، روی نت اومدن بیشتر و کوتاه کردن پوینتها بود (استخدام ادبرگ هم در این راستا بوده) که در نهایت زمان کمتری رو توی کورت سپری کنه که به هدفشم رسید و روز بازی فینال آمار نشون داد که راجر 10 ساعت و نوله 15 ساعت رو در کورت سپری کردن. البته روز بازی فینال این روش رو کمتر استفاده میکرد شاید بهتر بود. حداقل آمار پسینگ شات ها این رو نشون میده. و در پایان باید بگم که فراموش نکنید هر بازیکنی که با شکست حریفانش به هر راندی از یک تورنمنت میرسه با شایستگی به اونجا رسیده و بجای لوث کردن حریفان بهتر به شایستگی ها پرداخت. بعد از شکست فدرر دل و دماغ هیچیو نداشتم ولی تعجب کردم که یک هوادار فدرر، به فینال رسیدن راجر مدل ویمبلدون 2014 رو زیر سوال ببره چون حتی دشمنان فدرر هم به تحسین از راجر پرداختن. واسه همین صرفا "از نظر خودم" این پست رو دادم ![]() |
|
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pouriya.alex به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
289,
aboos,
hooman3x,
lordmani,
Maani,
manoochehr1984,
MEHR,
MRF,
nima.a,
omidd,
rezaomo,
roger 4 ever,
Roger Federer#1,
rojhin,
sina1993,
SOROOSH_RF
|
![]() |
#8 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
اصلا این حرفا نیست ، بازم میگم هر بازی شرایط خاص خودشو داره ، مچ آپ ها متفاوته مثلا نادال به کیریوس باخت و کیریوس به رائونیچ ، در صورتی که اگه نادال میومد بالا شاید رائونیچو میزد ! این چیزی که شما میگی کاملا منتفیه داستانش . قبول کن اینایی که بهشون خوردیم یه جورایی مچ آپ های هلویی برای ما بودن که راجر با 70 80 درصد فرمش هم میتونست راحت بزنه اینا رو ! این از بحث قرعه و مسیر که همچنان من معتقدم مسیرمون بسیار هموار بود که فینالیست شدیم . در مورد برنامه که واقعا خنده داره بگیم راجـر با برنامه داشت بازی میکرد ! کوتاه کردن پوینت که بدنه اصلی بازی راجر هست و 15 سالی میشه داره استفاده میکنه پس یه برنامه جدید و خاص نیست این موضوع ، چیزیه که همیشه بوده و جز ذات بازی فدرر هست این فاکتور . بله برنامه داشت روی نت بیاد ولی مثل آبکش توپ از چپ و راستش توی فینال رد شد . شما بازیا 2012 رو ببین ، وقتی فورهند میزد و حمله میکرد روی تور عمرا نمیشد جلوش وایسی ، الان یه آپروچ درست نمیتونست روی نقطع ضعف حریف بکنه ، این برنامه ای که شما میگی من نمیدونم دقیقا در کجا بکار گرفته شد و نتیجه داد !!! ![]() در آخر کسی فینالیست شدن راجـر رو لوث نکرد فقط واقع بینانه به موضوع نگاه کردم و دوست ندارم الکی یه مرسی بگم و از کنار این تور رد بشم . در مورد تحسین هم این چیزا از راجـر گذشته ، من خیلی کُلی تر از این حرفا به راجـر نگاه میکنم ، فدرر دیگه جوون 19 ساله نیست که بخوایم واسه یه فینال اسلم تحسینش کنیم ، تحسین واسه این جوون مووناست که تازه دارن دور میگیرن ! خسته نباشه که تا فینال رسید توی فینال هم تلاششو کرد ولی میتونست بهتر هم باشه . ویرایش توسط Ahoura : 07-07-2014 در ساعت 01:43 PM |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 | |
Roger's Fan
پستها: 925
سپاس: 7,584
در 898 پست 7,203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]() نقل قول:
شما به حالت تحقیر حریفای راجر رو ردیف کردی و گفتی به چمن باز نخوردیم منم توضیح دادم که دیگه بحث چمن باز نیستو مثلا همین روبردو با شایستگی از قسمتی اومد بالا که حریفاش قبلا نتایج خوبی روی چمن گرفتن. و مضحک تر ازون اینه که فکر کنیم مثلا راجر باید تو هر تورنمنت به همه گربه سیاهاش بخوره و همشونو بزنه و قهرمان بشه تا بعد دوستان راضی بشن و بیان بگن عجب قهرمانی بود!! تورنمنت همینه، اگه 2 تا حریف آسون بتورت بخوره بالاخره حریف سومی پیدا میشه که سخت باشه. واسه همینم بود حریفای 2 فینالیست رو برشمردم تا ببینی سختی و آسونی واسه همه هست. کسی که قهرمان شده شایسته بوده که قهرمان شده و بعدا کسی نمیاد بگه این مسیرش سخت بوده یا آسون! هر کس توانشو داشته اومده بالا و مقابلش قرار گرفته هرکیم نداشته رفته خونشون. بله بنده هم خوب میدونم که ذات بازی راجر کوتاه کردن پوینت هاست ولی همونطور که خود راجر هم توی مصاحبه ابتدای ویمبی گفت اوایل بیشتر استفاده میکرد ولی رفته رفته با توجه به سبک بازی حریفان از بیس لاین مجبور شد تو این سالها کمتر بخواد بسراغ پوینتای کوتاهه روی نت بره. اما همه میدونن که "برنامه کلی" امسالش با آوردن ادبرگ این بوده که بازم مثل سالیان قدیمش بیشتر پوینتا رو کوتاه کنه.(یعنی بقول شما ذات بازی همونه ولی تو این سالها کمتر شده بود). چرا برادر من لوث کردی! در همون استارت پستتم اینکارو کردی وگرنه نمیومدم توضیح بدم. و در مورد تحسین، بنده عرض کردم حتی دشمنان هم تحسین کردن، شما نمیخوای تحسین کنی نکن مجبور نیستی ولی لطفا شایستگی های مسیر رسیدن به فینال رو لوث نکن. بله منم موافقم روز فینال اگرچه جنگندگی و بازگشتش آدم رو یاد نادال مینداخت ولی از نظر فنی میتونست تصمیمات بهتری بگیره. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
فقط اینو میگم که بدون کسی که 5 6 سال داره با فدرر زندگی می کنه هیچوقت نمیاد بردش رو لوث کنه ، من تنها حرفم اینه ما امسال در ویمبی با حریفایی بازی کردیم که بهترین مچ آپ رو برامون داشتن ، هنوز هم رو حرفم هستم ، حالا شما دوست داری اسم این حقیقت رو بزاری لوث کردن دیگه نظر خودتون هست ، میتونستیم در طول مسیر به نادال بخوریم ولی خوش شانس بودیم که حذف شد ، میتونستیم به بنتو بخوریم بازم خوش شانس بودیم که حذف شد ! به استن هم در شرایطی خوردیم که مصدومیت داشت ! جایی هم نگفتم برای قهرمانی باید همه تنیسور های گربه سیاهتو ببری بعضی وقتا بازیکنان شانس میارن مسیرشون هموار میشه و این واسه تمام تنیسور ها کم و بیش صادقه . |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
گرنداسلم - ویمبلدون - چمن |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|