|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان رولند گاروس 2014؟ | |||
رافائل نادال |
![]() ![]() ![]() ![]() |
45 | 33.33% |
نواک جوکویچ |
37 | 27.41% |
راجر فدرر |
52 | 38.52% |
داوید فرر |
1 | 0.74% |
سایر بازیکنان |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 135. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 | |
Member
پستها: 88
سپاس: 121
در 53 پست 276 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
|
![]() نقل قول:
سامان جان من که واقعا لذت بردم از پستت چون خیلی وقت بود یه پست فنی درست و حسابی ندیده بودیم!!!!!ولی منم خواستم یه مواردی رو اضافه کنم!!!! ![]() اول اینکه به نظر من امروز فشار روی هر دو بازیکن به یه اندازه هست واسه همین نمیشه بهانه آورد که انتظار از یکی بیشتر بود یا از اون یکی کمتر!!! در رابطه با فورهند رافا شما کاملا درست میگین که نسبت به 2011 خیلی بهتر شده ولی نسبت به 2013 خیلی فرق کرده یعنی ساید اسپین فورهنداش رو کم کرده عوضش سرعتشو زیاد و این رو میشد توی بازی با فرر دید چون که فرر میتونست بهتر بکهند بزنه و ریتمشو از دست نده که امروز همونطوری هم که خودت گفتی اگه اینکارو با نوواک بکنه ضربه میخوره!!!!!! من فکر میکنم هدف رافا از ضربه ی بکهند امروز فقط و فقط دفع توپ(defecne) و موقعیت واسه ران اراند میکنه و فکر نکنم واسه بکهند خودش گیم پلن خاصی داشته باشه!!!!! رافا با بکهند عمیق به غیر از چند تا پوینت نمیتونه به فورهند نوواک فشار بیاره!!!علتش اینه که استایل بکهند رافا کاملا تاپ اسپین و توپی رو هم که میزنه با ارتفاع بالا به فورهند نوواک میرسه و یه فورهند وسترن یا سمی وسترن همیشه منتظر یه توپ با ارتفاع بالاست!!!!!! در رابطه با ریترن نوواک هم من معتقدم نوواک کماکان امروز بهترین ریترن هاشو خواهد زد ولی رافا تو این چندتا بازی نشون داده که همیشه آماده ی یه ریترن سنگین و بعد سرویس بلافاصله شروع به حرکت میکنه به اون سمتی که حدس میرنه!!! امروز نادال واقعا نیاز به سرویس خوب داره و همونطورم که خودت گفتی کلید وینر هاش فورهند داون د لاینه که اینو تو فینال یو اس اپن نشون داد!!!! بازم ممنون به خاطر پستت! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی slice به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|