Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 01-30-2014, 10:03 AM   #10
Behnam RF
Senior Member

آواتار Behnam RF

پستها: 1,242
سپاس: 20,231
در 1,236 پست 12,182 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,Juan Martin Delpotro,David Ferrer,Mardy Fish ,Mansour Bahrami WTA : Justine Henin-Hardenne,
پیش فرض پاسخ : چرا فدرر بزرگترين بازيكن تاريخ تنيس است؟

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima88 نمایش پست ها
تو تنیس یه سری معیارهایی هست برای بهترین بودن ، برعکس فوتبال که هیچ معیار مشخص وجود نداره و انتخاب بهترین بازیکن تو یک ورزش گروهی اساسا کار مسخره ای ، البته از نظر من .
تو تنیس مهمترین فاکتور تعداد گرند اسلم که خوب هممون میدونیم دست چه کسیه رکوردش ، بعد تعداد هفته های نامبر وانی که اونم باز میدونیم متاسفانه دست کیه ! ، بعد بردن فینال آخر سال که اونم هممون میدونیم رکوردارش کیه ( الیته اینم متاسفانه! ) .
تو یه سری از موارد دیگه فدرر با اینکه اول نیست ، جز رتبه های بالاست ، فدرر 5 بار سال با نامبر وانی به پایان رسونده که به همراه لندل ، بعد از سمپراس که با 6 سال رکوردار در رتبه دوم قرار داره .
یا در مسترزها اگر Grand PriX Championship Series که قبل از 1990 برگزار میشد و هم اعتبار با مسترز فعلی بود در نظر بگیریم فدرر با 21 عنوان ، بعد از نادال با 26 و ایوان لندل با 22 در رتبه سوم قرار داره.
همه این موارد وقتی در کنار هم قرار بدیم هر چقدر نسبت به 1 نفر هیت داشته باشیم ( که دوستان در جریانن درصد هیت من نسبت به فدرر ) نمیشه گفت فدرر پر افتخار ترین ، برترین نیست ، باید صبر کنیم نادال رکورد گرندای فدرر رد کنه ( که من خیلی امیدوارم به این موضوع ) اون موقع بتونیم برترین بودن فدرر به چالش بکشیم الان زیاد جای بحثی باقی نمونه . البته متاسفانه !

به این پست میگن "منطق" (ای کاش تمامی دوستان نادالی مثل ایشون بودن )
درود بر نیما .
شما و تمامی دوستان هیتر باشین هر چی خواستین بگین ، اما منطقی هم باشین ... کاملا موافقم ، چه کسی میداند رافا رکورد فدرر را میزنه یا نه !! پس به گفته نیمای عزیز باید صبر کرد
(بنده در بحث های این چنینی خیلی کم شرکت میکنم ، اما وقتی برخی از دوستان پست های عجیبی میزنن شکه میشم ) .
Behnam RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش