|
مسترز پاریس (BNP Paribas Masters) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان مسترز پاریس؟ | |||
رافائل نادال |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 29.87% |
نواک جوکوویچ |
13 | 16.88% |
داوید فرر |
0 | 0% |
خوان مارتین دلپوترو |
5 | 6.49% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
راجر فدرر |
35 | 45.45% |
جو ویلفرد سونگا |
1 | 1.30% |
سایرین |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 77. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 |
Former Staff
|
![]() ![]() بالاخره بعد از چندین ماه بازی ضعیف دوباره فدرر رو در شرایط نسبتا خوبی دیدیم . هنوز هم موتور سینوسش خاموش روشن میشه ولی خب همینکه کمتر این اتفاق میوفته خودش خیلی خوبه ![]() 3 فاکتورش به حالت خوبی برگشتن که کاملا هم مشخص بود. فعلا دوباره شنک رو بکهندش کم شده . دلپو خیلی سعی داشت هرجور شده توپ رو بکشه رو بکهند و ارور بگیره اما خوشبختانه راجــر خوب مقاومت میکرد و به راحتی ول کن نبود . دوم ریترنش بود که نسبت به قبل جوندار تر و کم ارور تر شده . سوم هم فوت وورکش که کمی شاداب تر به نظر میرسه . به هر حال امیدوارم فردا هم بازی خوبی رو در مقابل جوکو انجام بده . با توجه به نفرتی که از نوواک داره حتما میاد خودشو خفه می کنه فردا ![]() بخشی از صحبت های راجر پس از بازی : " امروز بهتر از هفته گذشته بازی کردی کردم. ست اول واقعا فوق العاده بود و تونستم یک بریک خیلی زود بدست بیارم . در ست دوم خوان تنیس عالی رو بازی کرد . بازیم نسبت به تورنمنت های قبل تغییر زیادی نکرده بود اما امروز فقط ریلکس بودم . " در مورد حمایت تماشاچیان فرانسوی : " من هرگز این رویداد را فراموش نمی کنم . حتی زمانیکه با سونگا هم بازی می کردم به صورت شگفت انگیزی فرانسوی ها از من حمایت می کردند . در پاریس واقعا مردم احساسی برخورد می کنند . از اینکه ان ها به من علاقه دارند حس فوق العاده ای دارم . زمانی که میبینم مردم مرا حمایت می کنند احساساتی میشوم . هرگز ان ها را بخاطر تشویق های پر شور فراموش نمی کنم . " در مورد بازی فردا با نوواک : " نوواک اکثر اوقات قوی و امادست . این شنبه هم فکر میکنم آماده باشد . نسبت به 5 ماه گذشته من الان را برای مسابقه دادن با نوواک ترجیه میدهم . اکنون تمرکز بسیار بهتری دارم . ما بازی های خوب بسیار زیادی با هم کردیم . رقابتم با جوکوویچ را دوست دارم . امیدوارم فردا هم یک بازی عالی انجام دهیم . " و در آخر از خوان سوال شد که فکر می کنی بالاخره فدرر برگشت ؟!! که خوان جواب داد : " اون کِی ما رو ترک کرد که حالا بخواد برگرده ؟!! " ویرایش توسط Ahoura : 11-01-2013 در ساعت 10:38 PM |
![]() |
![]() |
36 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
ARA-RF,
BABAK,
Behr@d,
Ehsλn,
farhad10,
Hamid_RUUD,
joko,
Maani,
Mahdi Naji,