بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > مسترز پاریس (BNP Paribas Masters)

مسترز پاریس (BNP Paribas Masters)

6-12 آبان - پاریس، فرانسه

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان مسترز پاریس؟
رافائل نادال 23 29.87%
نواک جوکوویچ 13 16.88%
داوید فرر 0 0%
خوان مارتین دلپوترو 5 6.49%
توماس بردیک 0 0%
راجر فدرر 35 45.45%
جو ویلفرد سونگا 1 1.30%
سایرین 0 0%
رأی دهندگان: 77. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 11-01-2013, 10:30 PM   #11
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

بالاخره بعد از چندین ماه بازی ضعیف دوباره فدرر رو در شرایط نسبتا خوبی دیدیم . هنوز هم موتور سینوسش خاموش روشن میشه ولی خب همینکه کمتر این اتفاق میوفته خودش خیلی خوبه
3 فاکتورش به حالت خوبی برگشتن که کاملا هم مشخص بود. فعلا دوباره شنک رو بکهندش کم شده . دلپو خیلی سعی داشت هرجور شده توپ رو بکشه رو بکهند و ارور بگیره اما خوشبختانه راجــر خوب مقاومت میکرد و به راحتی ول کن نبود . دوم ریترنش بود که نسبت به قبل جوندار تر و کم ارور تر شده . سوم هم فوت وورکش که کمی شاداب تر به نظر میرسه . به هر حال امیدوارم فردا هم بازی خوبی رو در مقابل جوکو انجام بده . با توجه به نفرتی که از نوواک داره حتما میاد خودشو خفه می کنه فردا

بخشی از صحبت های راجر پس از بازی :

" امروز بهتر از هفته گذشته بازی کردی کردم. ست اول واقعا فوق العاده بود و تونستم یک بریک خیلی زود بدست بیارم . در ست دوم خوان تنیس عالی رو بازی کرد . بازیم نسبت به تورنمنت های قبل تغییر زیادی نکرده بود اما امروز فقط ریلکس بودم . "
در مورد حمایت تماشاچیان فرانسوی : " من هرگز این رویداد را فراموش نمی کنم . حتی زمانیکه با سونگا هم بازی می کردم به صورت شگفت انگیزی فرانسوی ها از من حمایت می کردند . در پاریس واقعا مردم احساسی برخورد می کنند . از اینکه ان ها به من علاقه دارند حس فوق العاده ای دارم . زمانی که میبینم مردم مرا حمایت می کنند احساساتی میشوم . هرگز ان ها را بخاطر تشویق های پر شور فراموش نمی کنم . "

در مورد بازی فردا با نوواک : " نوواک اکثر اوقات قوی و امادست . این شنبه هم فکر میکنم آماده باشد . نسبت به 5 ماه گذشته من الان را برای مسابقه دادن با نوواک ترجیه میدهم . اکنون تمرکز بسیار بهتری دارم . ما بازی های خوب بسیار زیادی با هم کردیم . رقابتم با جوکوویچ را دوست دارم . امیدوارم فردا هم یک بازی عالی انجام دهیم . "

و در آخر از خوان سوال شد که فکر می کنی بالاخره فدرر برگشت ؟!! که خوان جواب داد : " اون کِی ما رو ترک کرد که حالا بخواد برگرده ؟!! "

ویرایش توسط Ahoura : 11-01-2013 در ساعت 10:38 PM
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
36 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش