|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان رولند گاروس 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
24 | 16.00% |
راجر فدرر |
63 | 42.00% |
رافائل نادال |
61 | 40.67% |
داوید فرر |
0 | 0% |
توماس بردیک |
1 | 0.67% |
جو ویلفرد سونگا |
1 | 0.67% |
سایر تنیسور ها |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 150. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Member
پستها: 75
سپاس: 347
در 67 پست 466 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: rafael nadal ،sabine lisicki
|
![]()
از ته دلم واسه رافا تو سمی فاینال با نوله و تو فاینال با جو یا داوید آرزوی موفقیت می کنم.
رولند گاروس باید حالا حالاها مال رافا باشه... |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedsafaee به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Member
پستها: 69
سپاس: 138
در 48 پست 250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: only roger federer
|
![]()
دلیل باخت راجر امروز فوق العاده بودن سونگا بود،باور کنید هر کسی به غیراز سونگا امروز مقابل راجر بازی می کرد، میباخت،حتی رافا یا نوله،سونگا اگه بازیای بعدم با این انگیزه و سبک بازی کنه صد در صد قهرمانه!شک نکنید...
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmoud RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 |
Member
پستها: 75
سپاس: 347
در 67 پست 466 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: rafael nadal ،sabine lisicki
|
![]()
البته استن هم یکم خطرناکه. بکهندهای فوق العاده ای داره. هنوز بازی راند چهارمش تو اوپن استرالیای امسال با نوله رو خوب یادمه. ولی به هر حال نادال همیشه یک نادال است....
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedsafaee به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Novak's Fan
پستها: 591
سپاس: 2,600
در 577 پست 3,841 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
=
Roger Federer
=
Maria Sharapova
=
Eugenie Bouchard
=
Victoria Azarenka
|
![]()
راجر !!!!!!!
![]() ![]() ![]() . میخواستم فینال راجر-نواک ببینما...ببین چی شد |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Aryan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 |
Member
پستها: 89
سپاس: 41
در 68 پست 309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
کرولاین وزنیاکی
|
![]()
خعلی هم خوب :d
کلا اولین چیزی که امروز ازش مطمئن بودم روحیه فدرر بود ، چیزی که کلا ازش بی بهره هستش:d یعنی کافیه عقب بیفته و حریف هم آماده باشه ، قشنگ وا میده :d امروز جو خیلی آماده بود انگیزه هم داشت جو هم به نفعش و در کل شرایطش برای برد مهیا بود اما کمک اصلی رو خود فدرر کرد ، توپایی رو خراب کرد که بعضیاش خیلی خیلی مبتدیانه بود! هرچی هم از این توپا بیشتر خراب میکرد بازیش ضعیف تر میشد چون روحیش... :d به هرحال روز اول هوادارای فدرر دم از قرعه خوب و گرند 18 و اینا میزدن ، الان بحث پیری و کمر درده :d با عرض شرمندگی ، یاد هوادارای یه تیمی میفتم که اسمشو نمیبرم ولی الان چند ساله اول هر فصل روزنامه باشگاهشون تیتر میزنه : استارت قهرمانی ، هفته 10 به بعد برنامه نود : اصلی ترین دلایل ناکامی.... :d ولی خب غصه نخورید ، شکست دادن این سونگا آسون نیس ، حتی اگه فینال نادال مقابلش باشه به راحتی نمیتونه شکستش بده.... هرچند شکست مقابل سونگا رو ترجیح میدم به شکست مقابل نوله (!) ، هرچند از رافا باید ترسید :d |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sorina_1100 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
من تازه از خواب پا شدم و خبر شکست فدرر رو خوندم، همخونه ایم که طرفدار ناداله از صبح جشن گرفته و هی کل کل می کنه که دیگه دوران فدرر تموم شد و همین حرفهایی که اینجا هم ملت می زنن. اما به قول دوستان فدای سرش، تا زمانی که تا کوارتر فینال بیاد و اون رکورد کوارتر فینال های پی در پی رو خراب نکنه فدای سرش. به امید پیروزیش در تورنمنت های بعدی.
ما هم هیچ چیزی رو بهونه نمی کنیم واسه ی باختش، امروز به قول خود راجر، سونگا بازیکن بهتری بود و برنده شد. حالا که بحث احترام شد من هم باید بگم که با امضای یکی از این دوستان که از نادال با عنوان "آشغال دفاعی" یاد کرده مخالفم و به نظرم توهین آمیز میاد. در مورد رنکینگ هم یکی از دوستان یه سری محاسباتی کرده بود، این لینک تغییر رتبه ی بازیکن ها پس از رولند گاروس تا به امروز: https://en.wikipedia.org/wiki/2013_French_Open |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 |
Member
پستها: 73
سپاس: 20
در 72 پست 659 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: novak djokovic
Maria Sharapova
|
![]()
حالم از برنامه ریزی برنامه فردا بهم میخوره.همزمان باید بازی نوله و نادال باشه آخه؟!!.من مطمئنا با توجه به علاقه ام به نوله بازیش با تامی رو میبینم و بین بازی ارزنکا و شاراپوا هم ماریا رو.اما خوب بازی نادال و استن میتونه خیلی قشنگ از آب در بیاد.متاسفانه اینطوری نمیتونم ببینم و این اصلا جالب نیست.بازی امروز فرر اصلا برام مهم نبود.چون ازش خوشم نمی آد.اما آدم میتونه از بعضی بازیها لذت ببره.من بازیهای بازیکنهای بزرگ رو تا میتونم از دست نمیدم.امثال نادال و راجر و نوله بی نظیرند.حیفه آدم بازیهاشونو نبینه و لذت نبره.بحث طرفداری به جدا .لذت دیدن تنیس ناب جداست.مثل دیدن بازیهای بارسلونا و رئال و یوونتوس و منچستر میمونه.آدم لذت بازی زیبا رو میبره ، ولی خوب طرفدار یه تیم خاصم هست و تعصب داره.دو تنیسور خوب با هم رقابت میکنند و ما بی بهره ایم. حیف.
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mehdi_juve به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 |
Senior Member
پستها: 153
سپاس: 1,820
در 135 پست 921 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال
|
![]()
خدا کنه سرنوشت بد راجر در انتظار نادال نباشه و امسال هم نادال بتونه این جام رو فتح کنه
نمیدونم چرا امسال بیش از هر بار دیگه ای دوس دارم نادال قهرمان بشه تا یکم روی جکو کم بشه ولی ته دلم قرص نیست و از جکو خیلی میترسم این هم بخاطر اینه که فدرر حذف شده و یه جورایی بی ارتباط هم نیست !!!! به امید برد نادال برابر واورینکا و بعد جکو و بعد سونگا |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sspol به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 |
Senior Member
پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر)
زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد
|
![]()
ی سوال خیلی مهم
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 |
Senior Member
پستها: 645
سپاس: 3,372
در 639 پست 4,353 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر - سونگا - فرر - للودرا
|
![]()
دیشب حس کردم چقدر راجر کند شده
![]() درباره انگیزه هم که بحث شد نمی دونم تعریفی که دوستان از انگیزه دارند با من فرق داره یا چی ولی به نظر من دیشب راجر بی انگیزه نبود مشکل اصلیش عدم تمرکز در طول بازی بود همونطور هم که دیدیم چندتا اسمش خراب کرد که کلا برای راجر خیلی کم پیش میاد با دابل سر بریک پوینت ![]() اگه راجر بی انگیزه بود و می خواست سریع از زمین بیاد بیرون اونجوری بعد بریک کردنش خوشحالی نمی کرد یا کلا هولد کردنش بعد از اون یا ناراحتی کاملا اشکارش بعد از بریک شدن دوباره برای من نشون از این داشت که راجر انگیزشو داشت اما امروز سلاحی نداشت که بتونه با اون بازی رو ببره بجز تجربش که البته نشد. سونگا و فرر حداقل خیالم راحته یکیشون میان فینال ![]() |
![]() |
![]() |
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima.a به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
adam johnson,
Ahoura,
BABAK,
beeroz,
davidbeckham,
Ehsλn,
Hamid_RUUD,
javi,