بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > مسترز رم (Internazionali BNL d’Italia)

مسترز رم (Internazionali BNL d’Italia)

22-29 اردیبهشت - رم، ایتالیا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان مسابقات مسترز رم چه کسی خواهد بود ؟؟؟
نواک جوکوویچ 14 13.21%
راجر فدرر 46 43.40%
اندی ماری 1 0.94%
داوید فرر 0 0%
رافائل نادال 43 40.57%
تنیسورهای دیگر 2 1.89%
رأی دهندگان: 106. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-19-2013, 10:41 PM   #1
SABORI
Senior Member

آواتار SABORI

پستها: 265
سپاس: 4,985
در 230 پست 1,109 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: *Roger Federer* *Del Potro* *serena williams* *justine henin* *kuznetsova* *dimitrov* *wawrinka*

دوستان مخصوصا مدیران عزیز
این مسترز که به پایان رسید
پیشنهادی داشتم که در تورنمت های دیگه در پست اول که کامل همه چیز را توضیح میدید در کنار جدول برندگان و فینالیستها جدولی هم درست کنید از تاپ 10 که در سال گذشته در این تورنمت چه نتیجه ای به دست آوردند
سپاسگذار
SABORI آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SABORI به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-19-2013, 10:56 PM   #2
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

نقل قول:
نوشته اصلی توسط SABORI نمایش پست ها
دوستان مخصوصا مدیران عزیز
این مسترز که به پایان رسید
پیشنهادی داشتم که در تورنمت های دیگه در پست اول که کامل همه چیز را توضیح میدید در کنار جدول برندگان و فینالیستها جدولی هم درست کنید از تاپ 10 که در سال گذشته در این تورنمت چه نتیجه ای به دست آوردند
سپاسگذار

با عرض درود و سپاس از محبت شما

از پیشنهاد شما ممنونم و چند پرسش در این مورد از حضورتون داشتم:

1. از نتیجه گیری تاپ 10 در سال جاری باشه یا در سال گذشته
2. آیا از نتیجه گیری تاپ 10 باشه یا از نتیجه گیری Seedهای سال جاری (یا سال گذشته) چون در بعضی تورنمنتها چندین نفر یا تمام ده نفر نخست رنکینگ حضور ندارند. (مثلا در 250 امتیازی ها گاهی حتی از 20 نفر اول هم کسی نیست)
3. این موردی که میفرمایید در تمام تورنمنتها اعمال بشه یا در تورنمنتهای خاص مثل مسترزها

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk 2
PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-20-2013, 09:06 PM   #3
SABORI
Senior Member

آواتار SABORI

پستها: 265
سپاس: 4,985
در 230 پست 1,109 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: *Roger Federer* *Del Potro* *serena williams* *justine henin* *kuznetsova* *dimitrov* *wawrinka*

نقل قول:
نوشته اصلی توسط PowerVu نمایش پست ها
با عرض درود و سپاس از محبت شما

از پیشنهاد شما ممنونم و چند پرسش در این مورد از حضورتون داشتم:

1. از نتیجه گیری تاپ 10 در سال جاری باشه یا در سال گذشته
2. آیا از نتیجه گیری تاپ 10 باشه یا از نتیجه گیری Seedهای سال جاری (یا سال گذشته) چون در بعضی تورنمنتها چندین نفر یا تمام ده نفر نخست رنکینگ حضور ندارند. (مثلا در 250 امتیازی ها گاهی حتی از 20 نفر اول هم کسی نیست)
3. این موردی که میفرمایید در تمام تورنمنتها اعمال بشه یا در تورنمنتهای خاص مثل مسترزها

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk 2

خواهش میکنم عزیز

منظور من تاپ 10 سال جاری است
نظر من برای مسترزها و گرند اسلم هاست و تورنمنت های دیگه که مهم هستند اما مسترز نیستند مثل دبی که اکثرا شرکت میکنند
من اطلاعی ندارم که چند تا 500 امتیازی داریم ولی اینها هم باشند بهتره
کامنتهای دوستان را که دنبال میکنم حضور ذهن زیادی از سالهای گذشته دارند که حتی فلان بازیکن چطوری بازی کرد و این مساله را برای کسی مثل خودم عنوان کردم که بتونم پیشینه بازیکن ها را در سال گذشته در همین مقطع با الان مقایسه کنم

و جواب سوال دیگر شما

ممکنه به هر دلیلی در تورنمتی چند تا از سیدهای برتر همان سال نباشند و رنگهای پایین تر جای آنها را بگیرند منظور من عملکرد همان سیدهای برتر هست نه آنهایی که جایگزین شدند و در اون تورنمنت رنک بالاتری را گرفتند

یک مساله دیگر اینکه وقتی مسترزی تمام میشود جدولی نمایش داده میشود که در سال جاری چه کسی مسترزهایی که تا حالا برگزار شده را گرفته
اگر در قبل از هر مسترزی این جدول را هم نشون بدید (سال جاری و سال قبل) ممنون میشم
سپاسگذار
SABORI آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SABORI به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
تنیس - رم - جوکوویچ - نادال - فدرر

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش