|
U.S. Open |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما چه كسی قهرمان مسابقات یو اس اپن مي شود؟! | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 60.71% |
اندی موری |
3 | 5.36% |
رافائل نادال |
13 | 23.21% |
نواك جوكوويچ |
2 | 3.57% |
اندی رادیك |
0 | 0% |
خوان مارتين دلپوترو |
4 | 7.14% |
جو ويلفرد سونگا |
0 | 0% |
نيكلای داويدنكو |
0 | 0% |
ديگر بازيكنان |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 56. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() من کی بود در مورد عمل احمقانه تعویض توپ ها از این تورنمنت به اون تورنمنت شاکی شدم الان می بینین صدای همه در اومده. اندی رادیک هم چند ماه پیش گفت به این احمق ها که انقدر به خاطر پول سرشار تبلیغاتی تنیسورهای بیچاره رو قربانی حریص بودنتون نکنید. حالا همین یک هفته پیش داشتند با توپ Penn بازی می کردند الان باید به اجبار با توپ مافیایی Wilson طمع کار بازی کنند. من نمی دونم مسئولین مسابقات حالیشون می شه Adaptation به یه نوع توپ خاص برای تنیسور زمان می بره یا نه؟! به نظرم تنها چیزی که براشون مهم نیست قافلگیر شدن تنیسورها در مواجهه با توپ های جدید هست انگار! |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|