|
آزاد امریکا (US Open) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 | |
RogeLleyton's Lover
![]() تاریخ عضویت: Aug 2010
پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova//
Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
|
![]() نقل قول:
![]() در مورد پست مجتبی عزیز : ![]() من خوشبختانه یه عادتی که دارم مسائل ر باهم قاطی نمی کنم... مثلا الان مهمونم داریم ، خیلی هاشون با توجه به رفتار و چهره من فک می کنن راجر برده! البته الان بیشتر احساس سبک شدن دارم تا ناراحت باشم... احساس می کنم بار سنگینی از دوشم برداشته شده... به شما و بقیه مخصوصا دوست پوشر دوستم توصیه می کنم تمام تلاشتونو بکنید که باخت در تنیس و ... مخصوصا روی رفتارتون تو خونه تاثیر نداشته باشه. البته میدونم خیلی کار سختیه... ناراحتی منم همونطور که قبل هم گفتم ، بیشتر به خاطر خود تنیس بود - که از اوایل سال جمع شده بود - تا بازی دیشب که البته اونم خیلی ناراحت کننده بود... البته ناراحت کننده تر رفتار بعضی از دوستان - مخصوصا هم جبهه ای ها - بود ، که بعدا سر صبر راجع بهش صحبت خواهم نمود... --------------------------------------------------------------------------------------- پ.ن. 1 : مجتبی جان من چند روز یه سری از پستات ر خوندم و فهمیدم واقعا جات تو نظرسنجیه خالی بود. البته دلیلشو گفتم. به هر حال شرمنده... ![]() پ.ن. 2 : چرا جو سایت اینجوریه قبل فینال؟ یه چیزی بگین راجع به فینال! کامان نوله ای ، کامان استوسری ، چیزی...! ![]() ویرایش توسط Pouya : 09-11-2011 در ساعت 07:40 PM |
|
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
beeroz,
Behnam RF,
Hatam,
Lily Nadal,
M A E S T R O,
mehran_rafa,
mh_nik,
Nima93,
NimaRafi,