بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

7-20 شهریور - نیویورک، امریکا

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-02-2011, 03:17 PM   #161
Alireza Murray
Murray's Fan

آواتار Alireza Murray

پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray

سهند جان مونفیلز به کی باخت؟ به فررو شماره 1 سابق و فینالیست سال 2003 یو اس ، فررو خیلی خیلی عالی بازی کرذ مونفیلز میومد که نواک تو 3 ست راحت میزدش مثل مونتریال حداقل شاید با فررو بازی نزدیک تری داشته باشه مونفیلز دوباره کم اورد ست 5 دیگه نمیخواست رالی کنه میخواست پوینت ها رو زود تموم کنه
شانس و این چیزها هم معنی ندارن نواک میاد بالا چون از همه بهتره با اوضاع فعلی هم شانسش از همه بیشتره نه به خاطر شانس بلکه به خاطر اینکه در حال حاظر از همه بهتره
Alireza Murray آنلاین نیست.  
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-02-2011, 04:40 PM   #162
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

نقل قول:
نوشته اصلی توسط EXpress نمایش پست ها
دوستان کسی یورو اسپرت 2 اچ دی رو سیگنال داره؟؟؟؟؟؟؟؟
یا فرکانسش ضعیف شده یا دیش مشکل داره....!!
.......
راستی،امسال Game set and Mats از یورواسپرت پخش نمیشه دیگه؟مثکه دیگه پخش نمیشه.!!
درود بر شما دوست عزیز

اتفاقاً چنان سیگنال این فرکانس قوی هست که الان با دیـش زنگ زده ی قراضه ی کج و کوله 85 سانتی دریافتش می کنیم. در حالی که فرکانس Eurosport HD Int'l روی همین دیـش خیلی ضعیفه و نمیشه تماشاش کرد.

پس بدون شک ایراد از تنظیمات دیـش یا ضعیف بودن تیونر گیرنده و یا قوی نبودن L.N.B شماست.

ضمناً Game, Set and Mats فقط در گرند اسلم آزاد استرالیا در ملبورن و آزاد فرانسه در رولند گروس از یورواسپورت پخش می شه. اما Mats Wilander و Barbara Schett مجری های این برنامه الان در محل مسابقات حضور دارند و اگر یورواسپورت را پیوسته دنبال کنید، ما بین مسابقات، از آنها تحلیل ها و گزارش هایی راجع به وضعیت تورنمنت و نفرات را می توانید ببینید.
PowerVu آنلاین نیست.  
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-02-2011, 06:29 PM   #163
M∂hdi
Author

آواتار M∂hdi

پستها: 3,313
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده

نبرد امریکایی در آرتور اَش

جک ساک Jack Sock، تنیسور 18 ساله امریکایی (متولد 24 سپتامبر 1992) به مصاف هموطن پرافتخار و باتجربه خود، اندی رادیک خواهد رفت .
تینیجر امریکایی
قهرمان جونیورز یو اس اوپن 2010 است . او به مانند قهرمان 2003 رقابتها بیگ سرو است و از ضربات فورهند خوبی برخوردارست .
او راست دست و از بکهند دو دستی بهره می برد .

ساک در راند نخست حریف فرانسوی را در چهار ست مغلوب کرد . با 14 Ace
و پیروزی در چهار ست برای رادیک در برابر راسل، با 13 ضربه Ace .

مصاحبه رادیک درباره هموطن خود

ساک هم اکنون در جایگاه 555 رده بندی مردان است.
از او انتظار پیروزی نمی رود اما می تواند درس های بسیار ارزشمندی از اولین حضورش در آرتور اش بیاموزد . رادیک و ساک هر دو اهل نبراسکا هستند .

در اینجا می توانید با تنیسورهای آینده ایالات متحده آشنا شوید
.
بازیکنانی مانند کریستینا مک‌هیل که در راند دوم مسابقات، ماریون بارتولی، سید هشتم را شکست داد .

حذف دوقلوها

برادران برایان، مدافعین عنوان قهرمانی در بخش دابل، خیلی زود از رقابتها کنار رفتند .
در راند نخست این مسابقات زوج ایو کارلوویچ (کروواسی) و فرانک موزر (آلمان) توانستند با نتایج 4-6 6-2 و 2-6 از سد رقیبان پرقدرت خود عبور کنند و به دور بعدی راه یابند.
آنها در راند دوم به دیدار زوج ایتالیایی فونینی-بوللی خواهند رفت .

تامیک؛ نمایشی ضعیف و دور از انتظار

تنها 80 دقیقه کافی بود تا نوجوان استرالیایی و شگفتی ساز ویمبلدون از دور مسابقات خارج شود .
برنارد تامیک در سه ست و با نتایج 6-1 6-0 و 6-2 مغلوب تنیسور کروات، مارین چیلیچ شد و لذت دیدار با راجر فدرر را از دست داد "ناامید هستم. دوست داشتم با او بازی کنم، احتمالا بهترین بازیکن تاریخ" .

Tomic tried to change the momentum of the match by briefly leaving the court after the first set and calling for the trainer in the second set.

But nothing worked.

چیلیچ درباره او می گوید "شما همیشه فراز و نشیب های بالایی دارید و آسان نیست، وقتی که مردم انتظار دارند همیشه خوب بازی کنید" .

"But you are still learning."

ممکن است فرصت بازی با فدرر به زودی فراهم شود اگر، سوئیسی در
جام دیویس شرکت کند .

M∂hdi آنلاین نیست.  
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-02-2011, 07:17 PM   #164
Hossein_rafa
Junior Member

آواتار Hossein_rafa

پستها: 21
سپاس: 35
در 20 پست 171 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa federer novak del potro

دیشب تولد مونفیلس بود دوست داشتم بازی رو ببره ولی فررو خیلی خوب بازی کرد و همه رو شگفت زده کرد.....
Hossein_rafa آنلاین نیست.  
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hossein_rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-03-2011, 02:57 AM   #165
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط PowerVu نمایش پست ها
درود بر شما دوست عزیز

اتفاقاً چنان سیگنال این فرکانس قوی هست که الان با دیـش زنگ زده ی قراضه ی کج و کوله 85 سانتی دریافتش می کنیم. در حالی که فرکانس Eurosport HD Int'l روی همین دیـش خیلی ضعیفه و نمیشه تماشاش کرد.

پس بدون شک ایراد از تنظیمات دیـش یا ضعیف بودن تیونر گیرنده و یا قوی نبودن L.N.B شماست.

ضمناً Game, Set and Mats فقط در گرند اسلم آزاد استرالیا در ملبورن و آزاد فرانسه در رولند گروس از یورواسپورت پخش می شه. اما Mats Wilander و Barbara Schett مجری های این برنامه الان در محل مسابقات حضور دارند و اگر یورواسپورت را پیوسته دنبال کنید، ما بین مسابقات، از آنها تحلیل ها و گزارش هایی راجع به وضعیت تورنمنت و نفرات را می توانید ببینید.

البته هر دو تا کانال خیلی فرکانس قوی ای دارن ، خیلی واسم عجیبه که یکی رو داری و اون یکی رو نداری !
برنامه G S & Mats هم پارسال که توی یو اس اپن پخش شد ، البته انابل کرافت طبق معمول توی اون برنامه نبود و توی برنامه ها اسکای انگلستان حاضر بود ، از امیلی مورزمو هم به عنوان کارشناس توی برنامشون استفاده کردن پارسال.
Afshin آنلاین نیست.  
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-03-2011, 08:14 AM   #166
EXpress
Member

آواتار EXpress

پستها: 38
سپاس: 1,028
در 37 پست 429 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
درود بر شما دوست عزیز

اره lnb یه مقدار مشکل داشت.عوضش کردم ردیف شد اما جاالبه که فرکانس یورو 1 اچ دی کم تر شد!!مشکل باید همون تیونر باشه.....

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
البته هر دو تا کانال خیلی فرکانس قوی ای دارن ، خیلی واسم عجیبه که یکی رو داری و اون یکی رو نداری !
برنامه G S & Mats هم پارسال که توی یو اس اپن پخش شد ، البته انابل کرافت طبق معمول توی اون برنامه نبود و توی برنامه ها اسکای انگلستان حاضر بود ، از امیلی مورزمو هم به عنوان کارشناس توی برنامشون استفاده کردن پارسال.
شما حتما جای خوبی قرار گرفته دیشت.این جا یه درخت ابوالهول جلوشه که باز همینم میگیره حال داده..
بله درسته،سال پیش برنامش بود و یادمه همیشه shots of the day رو هم میذاشت.ولی خب حیف که امسال دیگه خبری نیست.
EXpress آنلاین نیست.  
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی EXpress به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-03-2011, 09:20 AM   #167
sahand
Senior Member

آواتار sahand

پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY JUAN MARTIN DELPOTRO GILLES SIMON STANISLAS WAWRINKA KEI NISHIKORI J0-WILFRIED TSONGA BERNARD TOMIC ERNESTS GULBIS MILOS RAONIC ROGER FEDERER RYAN HARRISON/ SHARAPOVA ROBSON AZARENKA KIRILENKO HANUCHOVA LISICKI

نه کی به این فکر بود که ماریا اینجا حذف شه؟؟؟؟وقتی ست سوم تونست مساوی کنه گفتم می کشه تای برک و می بره ولی امان از دست خانوما که ......
sahand آنلاین نیست.  
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sahand به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-03-2011, 09:34 AM   #168
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

خب ، دور دوم هم تمام شد و در این دور بازی های 5 ستی جالبی ر شاهد بودیم که مهم ترینش بازی مونفیس - فررو بود . در دو بازی 5 ستی هم کار به تایبرک کشید که به حذف 2 سید از مسابقات انجامید : ملزر و واورینکا.
اندی ماری و دولگوپولوف هم که پیش بینی نمیشد بازی خیلی سختی داشته باشند ، در 5 ست بر حریفان خود فائق آمدند و به دور سوم راه یافتند.

مهم ترین حذف شده های دور دوم :

گاسکه ، مونفیس ، تامیک ، استپانک ، واورینکا ، بلیک ، گولبیس ، ملزر و لیوبیچیچ.

در مورد 4 سید برتر : نادال و فدرر به مشکل نخوردند و جوکوویچ هم که انگار میاد تو زمین که گیم هم نده ، چه برسه به ست! اندی ماری هم پس از باخت در تایبرک ست اول و نمایش بد در ست دوم به بازی برگشت و پیروز شد. اواخر بازی هیجان بالایی داشت و باید از بازی خوب رابین هاسه تقدیر کرد. هر 4 بازیکن در دور سوم بازی های مهمی دارند که میزان آمادگی شون ر بیشتر مشخص خواهد نمود...

و بازیکنان خودم که دیشب بازی داشتند :

جانی : بسیار خوب بودی! آمار برک پوینت ها 3 از 4 به 0 از 2 بود که خوبه! درصد سرو و سرو اول خوب بود. سرو دومت باید بهتر شه. آنفورس ارور ها هم از همیشه بهتر بود ولی باید بازم بهتر بشه. حالا این همه ازت تعریف کردم به اون هموطنت نبازی ، گند بزنی به همه ش! 1 ست بدی عیبی نداره ولی تایبرک ر باید ببری حتما...

مارتین : خوب بودی ولی فورهندت باید بهتر بشه و نباید اینقدر راحت برک بشی! بقیه ارکان بازیت هم بد نبود. بازی بعدی مشخص تر میشه. امیدم این ور به توست پسر! فعلا اون پوشر بیگانه با وینر بفرست بلاد فغانس تا بعد...

موقشنگ : آفرین! خیلی خوب حال اون بچه ر گرفتی! با این که سنش زیاده ولی هنو بچه س! بدجوری اون 2 بار که برکت کرد ر زهرمارش کردی با یه برک پشت بندش! فقط بعضی جمله ها ر تو چت باکس میخوندم جالب بود : "بلیک باید ببره که میبره!" ببین کارت به کجا رسیده موقشنگ! تقصیر خودتم هست البته... دور بعد هر چی غیر 3-0 بیاری افتضاحه! حواست جمع کن!

گولبیس : به قبرت...! یعنی خاک بر سرت ابله! خجالت نکشیدی خودت؟ حیف اون مرد بزرگ که شده مربیت! یوژنی ر حذف کردی که تا 1/8 بیای نه اینکه اینجا حذف شی! واقعا متاسفم برات... گند زدی هم به این قرعه خوبت هم به برنامه من! بدجوریم گند زدی...! یه چن وقت قیافه ت جلو چشمم نیاد خیلی خوبه بلکم فراموش کنم چه غلطی کردی...

و اما بازی های امشب :

کچل روس : من اصلا کاری ندارم که آماده ای یا نه! ، بازیای قبل فرمت خوب بوده یا نه! ، و اینکه نواک الان اوج دورانشه و گیمم به زور میده و ارور نمیده و ... هم به من ربطی نداره! البته اصلا انتظار ندارم ببری ولی حتما باید 1 ست ازش بگیری یا حداقل 1 ست مث مونترئال به سختی بیفته! انتظار زیادی نیست ، پس وای به حالت اگه مفت ببازی که فردا در خدمتت خواهم بود! سرنوشت ارنست ر نگاه کن عبرت بگیر!

دولگو : دور قبل داشتی حال گیری می کردی! از باخت گاسکه خیلی ناراحتم و همون طور که گفتم وظیفه ش الان رو دوش توست و انتظار بالاست! هر چی هم انتظار بالاتر باشه ، عکس العمل شدیدتره! ازون غولم نترس! چند بار برکش کنی ، خودش گند میزنه! خلاصه حواست باشه...

کوسه : 3-0 ببر تا برسی به اون بازی که از اول تورنمنت منتظرشم. تو هر پست هم بهش اشاره کردم. اصلا به نفعت نیس ببازی! میزبان هم هستی و جرمت سنگین تره... با این همه تاکید و کری و ... وای به حالت اگه ببازی! فصل خوبت ر خراب نکن!

اسطوره : چطوری پیرمرد؟ دوقلوها خوبن؟ تمرینای قبلی خوش گذشت؟ میگن بازی امشبت خطریه و اون لاغره الان آمادست و ...! من این چیزا حالیم نی! فقط 2 چیز ازت میخوام امشب:
1. به اون بچه ست ندی! 2. فورهندت راه بیفته و برندگی قبل ر بدست بیاری... میدونم که ناامیدم نمی کنی!

ویرایش توسط Pouya : 09-03-2011 در ساعت 09:41 AM
Pouya آنلاین نیست.  
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-03-2011, 10:32 AM   #169
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

Third Round

Ahoura آنلاین نیست.  
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-03-2011, 01:12 PM   #170
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

هر روز در طول مسابقات آزاد آمريكا،مربي سرشناس تنيس نيك بالتيري(Nick Bollettieri ) به انتخاب خود 3 بازي حساس روز را به خوانندگان معرفي مي‌كند و پيش بيني خود را درباره آن‌ها اظهار مي‌كند.

روز ششم

راجر فدرر-مارين چيليچ(بازي دوم در استاديوم اش(Arthur Ashe Stadium))

اين اولين آزمايش واقعي براي فدرر خواهد بود،چون چيليچ با اعتماد به نفس كامل و بازي خوب وارد اين مسابقه مي‌شود.من قبل از تورنومنت گفتم كه فدرر شانس خوبي براي قهرماني دارد و او تا به حال كاري نكرده كه نظر من را عوض كند.چيليچ دو بازيكن جوان و آينده دار را در دورهاي قبل حذف كرده،رايان هريسون و برنارد توميك و در هر دومسابقه من پيش بيني شكست او را كردم.خب،من دوباره شانسم را امتحان مي‌كنم!
فدرر هردو بازي گذشته را از چيليچ برده كه يكي از آن ها در مونت كارلو امسال بوده.چيليچ در دو بازي اول تنيس فوق العاده ‌اي بازي كرد و براي شكست فدرر بايد از آن هم بهتر بازي كند.ضرباتش عالي هستند و سرويس سريعي دارد و براي يك بازيكن قدبلند،نسبتا خيلي خوب در زمين حركت مي‌كند.او در برابر ضربات سريع حريفان مشكل دارد و اين همان جايي است كه فدرر مي‌تواند تاثيرگذار باشد.فدرر مي‌تواند سرعت ضربات را تغيير دهد و با تنوع بيشتري نسبت به هريسون و توميك بازي كند.او همچنين سرويس خوبي دارد كه در مواقع سخت به كمكش مي‌آيد و در حال حاضر اشتباهات كمي دارد.به نظر من چيليچ يك ست مي‌تواند بگيرد و بازي را جذاب كند ولي فدرر صعود مي‌كند.

پيش بيني نيك:فدرر در 4 ست.

ويكتوريا آزارنكا-سرينا ويليامز(بازي سوم در استاديوم اش(Arthur Ashe Stadium))

سرينا در بازي دوم خودش در برابر مايكلا كرايچيك به راحتي پيروز شد ولي من فكر نمي‌كنم كه بازيش در برابر آزارنكا به همان راحتي باشد.وقتي شما به سرينا چنين سيد پاييني مي‌دهيد،اينگونه بازي در دور سوم مي‌بينيد كه براي هر دو بازيكن خيلي تاسف بار است.
سرينا در بازي‌هاي برابر آزارنكا ركورد 5-1 برد و باخت را دارد و او را به تازگي در نيمه نهايي تورنتو و در دو ست شكست داده.اگر شما مي‌خواهيد اين بازي را از نزديك تماشا كنيد،بهتر است با خود كلاه خود و سپر بياوريد چون هر دوي آن ها ضربات سهمگيني مي‌زنند!هر دو بازيكن تنيس هجومي و اگرسيوي بازي مي‌كنند و هيچ كدام از مبارزه دست نمي‌كشند.من مي‌دانم كه سرينا در اين فصل تنيس زيادي بازي نكرده ولي هربار كه او وارد زمين مي‌شود،به نظر من براي برد مي‌آيد.اگر سرينا از همان ابتدا عقب بيفتد،آزارنكا وقت را براي شكست دادنش تلف نمي‌كند ولي درنهايت سرينا شانس بيشتري دارد.

پيش بيني نيك:سرينا در 3 ست.
نواك جوكويچ-نيكولاي داويدنكو(بازي دوم در شب در استاديوم اش(Arthur Ashe Stadium))

جوكويچ يك كار نادر(بيگل سه سته) را تقريبا در دور قبل با شكست كارلوس برلاك با نتايج 6-0 6-0 6-2 انجام داد.من چه مي‌توانم درباره جوكويچ بگويم كه قبلا نگفته ام؟او در حال حاضر يكي از بهترين تنيس هاي كل تاريخ را بازي مي‌كند و به نظر نمي‌رسد كه به زودي به پايان برسد!
جوكويچ در مقابل داويدنكو ركورد 4 برد و 2 باخت دارد و اين دو به تازگي در كانادا با هم بازي كرده اند كه جوكويچ آن بازي را 7-5 6-1 به سود خود تمام كرد.چند سال پيش،اين بازي مي‌توانست در دور ¼ يا نيمه نهايي باشد ولي اين قضيه ديگر صادق نيست.
من كل بازي داويدنكو-استاراچه را در دور دوم تماشا كردم و او هنوز به همان خوبي در زمين حركت مي‌كند،ضربات باثباتي دارد و با سرويسش خوب مي‌تواند امتياز بگيرد.استاراچه در پشت بيس لاين بازي مي‌كرد كه اين به داويدنكو زمان بيشتري براي زدن ضرباتش مي‌داد.اين اتفاق قطعا در اين بازي نخواهد افتاد.جوكويچ دوست دارد توپ ها را زود برگشت دهد و حريفش را نامتعادل كند.همانطور كه قبلا اشاره كردم،جوكويچ در حال حاضر در سطحي از باريست كه هيچكس قبلا در آن نبوده.او در هيچ جاي بازيش نقطه ضعف ندارد و مي‌تواند توپ را به هرجا كه بخواهد بفرستد.من فكر مي‌كنم كه جوكويچ فصل فوق العاده خود را با يك برد راحت ديگر ادامه خواهد داد.

پيش بيني نيك:جوكويچ در 3 ست.

منبع:tennismagazine
Nima93 آنلاین نیست.  
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
موضوع بسته شد

برچسب ها
2011 , us open , آزاد آمریکا , گرند اسلم , یو اس اوپن

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش