بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > مسترز سینسیناتی (Western & Southern Open)

مسترز سینسیناتی (Western & Southern Open)

24-30 مرداد - سینسیناتی، امریکا

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 08-20-2011, 05:45 PM   #11
AndreS
Former Staff

آواتار AndreS

پستها: 917
سپاس: 20,118
در 924 پست 8,834 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouriya.alex نمایش پست ها
من نمیدونم راجر چه اصراری داره رو سرویس دوم حریف حالت دفاعی به خودش بگیره؟ مخصوصا جلوی بازیکنای بیگ سروی مثل بردیچ . تسونگا.
راجر اصراری بر این موضوع نداشت شما ریترن راجر توی این دو مسترز اخیر رو در نظر بگیرید میبینید که از افتضاح هم زده جلوتر (یا بلاک تو سرو باکس حریف یا اسلایس) که امیدوارم تو یواس بهبود پیداکنه .
کلا رافا و راجر نقاط اشتراک زیادی داشتن باهم که بارز ترینش ارور های فورهند بود
(تو این بازی راجر بکهندشم خوب نبود) - ریترن بسیار ضفیف . (هر دو هم که تو یه راند حذف میشن!!) و نقطه قوتشون هم سرویس بود .

=======
نامه یکی از عزیزان تنیس تاکرز به هاجِر
هاجِر پسر خوب به خودت بیا چرا این کارا ر میکنی ؟ من میدونم دوس نداری تو ر از لیست بازیکنای مورد علاقم حذف کنم میدونی که این کار برای من مثه آب خوردنه دیدی که سندی ر هم پاک کردم بعدش حتی جرات نداشت بهم بگه چرا ؟
حالا عیب ندا ر نمیخواد گریه کنی مرد که گریه نمیکنه اگه قول بدی تو یو اس اوپن خودت باشی منم قول میدم حذفت نکنمو انتظاراتم ر ازت بالا نگه دارم . خب دیگه من برم به همه بچه محلا سلام برسون تو خوش گذرونی قبل یو اس هم حواست به سه قلوها باشه باشه نبینم خوتو سیردا رفتین تفریح و اون سه تا ر به امون خدا ول کردین . پس من دیگه توصیه نکنم خودتو واسه یو اس آماده کن وگر نه اون بلایی ر که نباید سرت بیارم میارم........
AndreS آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی AndreS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش