|
مسترز ایندین ولز (BNP Paribas Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#371 |
Former Staff
|
![]()
یه چیزی!من تو فورهندهای نادال ارور زیاد میدیدم!!!حتی ارورهای فورهندش تو ست اول فکر کنم بیشتر هندیه بود!من همیشه از ریترن های نادال خوشم میومده البته تو خاک عالی جواب میده اما تو هارد نه!بازم میگم نادال هر وقت اگرسیو بود جواب گرفت
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#372 |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]()
به زودی خواهد نوشت 1 اون زمان دیر نیست.
راستس چه خوب شد یادی از این اقا میلاد شد.من حدودا 8 ماه عضو سایت شدم از کانادا 2010 اما تقریبا از رولند 2009 مطالب سایت دنبال میکردم وپستای این اقا میلاد همیشه جالب بود هر چند از امضاش بدم میومد اما اطلاعاتش از تنیس خیلی خوب بود وتو کل کلم که هیچوقت کم نمی اورد |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#373 | |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() نقل قول:
اما اول مینویسه 4 . بعد مینویسه 3. بعد 2 . و بعد 1 منم منظورم اینه که به زودی مینویسه 2 بعدها میشه 1 البته اگه رافا مصدومیت رافا جونمو از پا در نیاره |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#374 |
Senior Member
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]()
من از رولند گاروس 2010 با سایت آشنا شدم. فنچ حساب میشم فعلا
![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#375 | |
Senior Member
|
![]()
قبول ولی هنوز زوده
![]() نقل قول:
![]() ![]() مرسی اهورا جان |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#376 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#377 |
Senior Member
|
![]()
من فکر نمی کنم راجر دیگه بتونه بگیره. باید راکتشو بیاویزه یواش یواش.
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#378 |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#379 | |
Roger's Fan
پستها: 327
سپاس: 2,493
در 327 پست 5,269 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راج ارباب سوئیسی !
|
![]() نقل قول:
شماها فکر کنید.چیز خوبیه فکر کردن.اما من مطمئنم که راج تا 20 میجر تایتل هم میرسه.از همین الان میتونم به شما تضمین قهرمانی راج تو ویمبلدون امسال رو بدم.
|
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M A E S T R O به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#380 |
Senior Member
|
![]()
می ترسم قولت مثل قول های افشین قطبی بشه. کاش تو زلزله ژاپن مرده بود
ویرایش توسط delpotro : 03-18-2011 در ساعت 04:51 AM |
![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
مسترز، ایندین ولز، 1000، امریکا، اولین مسترز |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |