|
مسترز سینسیناتی (Cincinnati Masters) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#2 |
Former Staff
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#3 |
Tech Support
![]() |
![]()
ببخشید که با تاخیر تبریک میگم، این اینترنت ما قطع بود. به هر حال تبریک میگم به دوستان راجری.
این الجزیر ه ای ها مسخره کردن ما رو؟ چرا عادل از این خط گزارش میکنه اون یکی از اون خط؟ مگه بیمارید؟ بشینید کنار هم خب. واقعا کار از این عجیب تر میشه؟ ![]() بازی خوبی نبود کلا، من خوشم نیومد، نکته عجیبش اول در مورد فیشه که از اولین بازیش تو این تورنمنت اصلا شبیه گذشته بازی نمیکرد، یعنی از بیسلاین کاملا Passive بازی میکنه و اکثر توپها رو به وسط زمین میزد (مایل به بکهند راجر) و خیلی کم پیش میومد برای وینر زدن ضربه ای بزنه. راجر هم نسبت به بازی قبلیش بدتر بازی کرد و به نظر من یه ذره Tentative بود. |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Former Staff
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]()
خیلی حال داد به من قهرمانی راجر
نمیدونمدقیقا چه سطحیاز بازش ر ارائه داده اما امیدوارم که تو گرنداسم آمریکا قهرمانی رو بگیره |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 |
Senior Member
پستها: 946
سپاس: 9,857
در 956 پست 7,220 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: King Roger Federer
|
![]()
come on roger lets go for us open
win 2009 & 2010 ![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی A!i به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 |
Roger's Fan
پستها: 99
سپاس: 8,105
در 92 پست 831 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
تو بازي با بگدتيس به هيچ وجه منظورتونو راجبه شانس نميفهمم شانس تو تنيس به جز تو پوينتاي حساس كه شايد يكي دو تا تو هر بازي باشه معنايي نداره..
پس اينقد انگشت شماره كه به هيچ وجه نميشه به زبونش اورد. راجر خوب(نه خيلي) بود و اصلا نميذاشت مارك ريتم لازم هميشگي شو بگيره.در ضمن راجر با اين كه با يك ريترنر خوب بازي ميكرد امار سرو اش هم ميشه گفت بد نبود. يكي از موارد ديگه اين بود كه تو اينديانا راجر بيشتر backhand to backhand بازي ميكرد اما اين جا راجر و net approachهاي زياد رو نرو مارك رفته بود و عرصرو بهش تنگ كرده بود و حسابي كار مارك رو باسه هيت كردن پسينگ شات سخت كرده بود. |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی !GH-9924 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]() Battle for London (source: barclaysatpworldtourfinals website)
Rank – Name – Points 1 – Nadal – 8,840 (qualified) 2 – Federer – 5,305 3 – Murray – 3,955 4 – Soderling – 3,600 5 – Djokovic – 3,555 6 – Berdych – 3,525 7 – Roddick – 3,125 8 – Ferrer – 2,820 9 – Verdasco – 2,780 10 – Tsonga – 2,075 11 – Melzer – 2,040 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Roger's Fan
پستها: 592
سپاس: 2,794
در 585 پست 3,988 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: بزرگترین و پر افتخار ترین تنیسور تاریخ *Roger federer*
|
![]()
فکر کنم از این دیرتر نمیشد.قهرمانیه راجر عزیز رو به همه ی طرفدارانه عزیز راجر تبریک میگم.
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pourya RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 |
Author
![]() |
![]() راجر : شاید من از او شایسته تر بودم. راجر فدرر تا رسیدن به عنوان قهرمانی تنها 3 ساعت و 17 دقیقه در زمین بازی کرد. فیش : من به نوعی در حرفه ام میخواستم با بدست آوردن یک تورنمنت بزرگ در ذهن ها باشم. واقعا میخواستم یک قهرمان بزرگ لفب بگیرم. این میتونست عالی باشه. فیش گفت: تو بازنده آن بازی هستی اما میدونی او ممکنه مسیرتو هموار کنه. فیش در تای بریک های این فصل برد 18 به 5 را در کارنامه دارد که نشان دهنده اعتماد به نفس بالای اوست زمانی که امتیازها را با کمی سختی بدست می آورد. فدرر در تای بریک 5 به 4 جلو و زننده خوش شانس سرویس برای 2 امتیاز بعدی تا گرفتن ست بود. فدرر گفت: من در 2 هفته اخیر خوب بازی کردم و بازی امروز اثبات دیگریست که من همچنان خوب بازی میکنم. او تا قبل از باخت سال پیش به دل پوترو 5 سال مداوم قهرمان یو اس اوپن بود. خوب است بدانیم که کار سخت او از بعد از ویمبلدون شروع شده است. By JOE KAY, AP Sports Writer *قهرمانی راجر مبارک ویرایش توسط M∂hdi : 08-24-2010 در ساعت 02:29 PM |
![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
، رافائل نادال , مسترز، سینسیناتی، هارد کورت، راجر فدرر |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|