|
![]() |
#1 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
آقا نظرت رو بگو کسی مگه جلوی شمارو گرفته؟ همین الان شما به من داری می گی نفهم من مگه دارم اعتراضی می کنم؟ منم نظرم رو می گم نظر من اینه که تو عوضی هستی هرگز هم به رافا فحش ندادم و نمی دم چون ازش خوشم میاد توهینی هم به من و مقدساتم نکرده (بر خلاف تو) که بخوام بهش فحش بدم |
|
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
نخير شما حق نداري توهين كني، اين يه اصله. دست تو هم نيست. |
|
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
توهین کن، کسی جلوت رو نگرفته هر کاری دوس داری بکن همون طور که شما در رابطه با توهینهایی که به راجر می کنی می گی: "نظر من اینه" منم دارم می گم : "نظر من اینه" تو عوضی هستی نظر من اینه، من نمی تونم نظرم رو بدم؟ ![]() |
|
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 | |
Roger's Fan
پستها: 476
سپاس: 14,095
در 475 پست 3,759 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: هر چی کلنجار رفتم دیدم فقط به راجر میتونم فکر کنم
|
![]() نقل قول:
ما که هیچ وقت به این مسائل گیر ندادیم از اینکه از پست پاور هم تشکر کردی من که هیچ مشکلی ندارم به شوخی هم در چت باکس داشتم میگفتم که بیا عمل وقیحت رو توضیح بده الان مسائلی که پیش اومده به خاطر اینکه تو out of nowhere اومدی حرفای خصوصی رو تو جمع گفتی و بازم کاملا بدون ربط اومدی نسبتهایی رو به میلاد چسبوندی الان نمیگم که این نسبت ها به میلاد میچسبه یا نه،میگم که چرا اینکارو کردی؟ خواهشا نیا بگو که قبلا توضیح دادم که مقابله به مثل کردم! |
|
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeedzr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|