نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad28235
اتفاقا شما با کاربرهای عادی فرق داری
کارهای شما معرف سیاست کل سایته
در مورد اون قضیه که می گی وسط کل کل ابزار مدیریتی رو می کنه قبلا هم گفتم که بخاطر اعتراض یکی از کاربرها که می گفت این بحثها چه ربطی به تاپیک داره، و بعلت اینکه بحثمون اصلا حول استرالیا نبود، موضوع رو انتقال دادم
اصلا نیومدم پستی رو پاک کنم
فقط برای ایجاد نظم اون کار رو کردم
و بعدش هم گفتم اگه به جناب فرید برخورده عذرخواهی می کنم، ولی نیتم خدا شاهده خیر بود
عرض کردم بریم اونجا ادامه بدیم تا تاپیک استرالیا بی جهت شلوغ نشه
من ادعای ریاست دارم؟
همینجا رسما استعفای خودم رو می دم تا فکر نکنیم خیلی عشق ریاست هستم
تو خودت هم ادب نداری
باز هم می گم
توهین انواع مختلفی داره
تو با سمپاشی هات بارها و بارها به همه ی هوادارهای فدرر توهین کردی
اونجا که در اوج خوشحالیشون در رولند گاروس اومدی خوشحالیشون رو خراب کردی
اون توهین تو از همه ی توهینهای من بزرگ تر بود
باز هم می گم
همینجا استعفای خودم رو اعلام می کنم تا کاربرها خدای نکرده فکر نکنن نفعی به ما می رسه از مدیریت توی این سایت
والسلام
|
كارهاي من معرف سياست سايته بعد كارهاي شما نيست؟ كي رو ميخواي گول بزني؟ رنگ من و تو كه قبلا يكي بود، تو باعث تغييرش شدي، چرا اينجور جاها منو رئيس ميكني؟ هرچقدر كار من معرف سياست سايته رفتار تو هم همينطور، خواهشا ذره اي منطق داشته باش، چرا به راحتي اينقدر فحش ميدي؟ بچه گول ميزني؟!
بله گفتي معذرت ميخوام، منم به فريد كه از دستت ناراحت بود گفتم ميلاد قبول كرده كه اشتباه كرده، ولي بعدا پشت تلفن كاملا تكذيب كردي و گفتي خوب كاري كردم و ... . صداقتم چيز خوبيه.
اون بحث ها از اولش ربطي به استراليا نداشت چرا از اولش بحث رو جاي ديگه نبردي؟
من كاري ندارم كه ادعاي رياست داري يا نه، ميگم تو كه اصرار داشتي زير اسمت اون لقب كذايي باشه، پس چرا در رفتار تجديد نظر نميكني، مگه ادمين نيستي چرا اينقدر فحش ميدي؟ رفتار تو به سياست سايت ربطي نداره؟ فقط رفتار من داره؟