|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
البته که همین طوره ورزش بالا پایین زیاد داره همین سال 2008 رافا اول فصل خوب نبود، بعدش ترکوند همین طور راجر فصل 2009 اتفاقا اینجا کسی اصلا برای رافا خط و نشون نکشید بعد از قهرمانی من خودم اومدم گفتم امیدوارم برگرده و یه فینال رافا و راجر دیگه ببینیم اینا خودشون پا می زارن رو دم ما در هر شرایطی مدعین در هر شرایطی |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
مياي تو تاپيك فرهنگ لغت ميگي اين فورهند رو رافا نميتونه بزنه فقط راجر ميزنه، اونجا هم شروع ميكني به كل كل هاي مسخره، مثلا فك ميكني زدن فورهند Inside-In چيه كه اون نتونه، اين بتونه؟ هي خودتو ميندازي وسط بعد ادعاشم ميشه. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
همین حرفت سمپاشیه تو متخصص سمپاشی هستی و می خوای پیروزی راجر رو کم اهمیت جلوه بدی من که می شناسم تو چه موزماری هستی ![]() بعد از قهرمانی راجر توی رولند یه جور سمپاشی کردیس بعد از ویمبی یه جور بعد از ملبورن هم یه جور اون حرف رو هم در مورد فورهند Inside In من نگفتم، بلکه متس ویلندر گفت منم اونجا نقل به مضمون کردم بازم می گم رافا فورهند ها ی سمت بکهندشInside Out هستش من اینهمه سال تماشا کردم، اصلا یادم نمیاد که زده باشه اگرم زده باشه خیلی به ندرت چون ریسکیه اونم که بزدله ![]() |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
من هيچ سم پاشي نكردم، پستهام هست اولا از نمايش راجر تعريف كردم، بعد نظرمو درباره موري گفتم، كه نظر خيلي از كارشناسها هم هست، چرا بعد از بازي با سونگا كه امدم گفتم سونگا در هر حالتي پيش راجر هيچ حرفي براي گفتن نداره و اين تماما قدرت راجر بود نه ضعفي از سمت سونگا، چشماي كورت اونو نديد؟ حتما بايد عين شما چشمامو ببندم و فقط به به و چه چچه كنم؟ |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
آخه بعضی چیزا رو می دونی که اگه بگی، حتی رفقات هم مسخره ت می کنن بنابراین روت نمی شه اونارو بگی والا می گفتی و میومدی می گفتی سونگا، سونگای همیشگی نبود من تو رو می شناسم خدای سمپاشی هستی بعد از رولند اومدی گفتی چرا اسم نادال رو نیاورد بعد از ویمبی گفتی حق رادیک بود بعد از ملبورن گفتی موری بد بازی کرد بعد از لندن گفتی چرا لباسش رو با نیکولای عوض نکرد حالم به هم می خوره ازت ![]() |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
آزاد استرالیا، 2010 , اولین گرنداسلم سال، اپن استرالیا , رافائل نادال، مدافع عنوان قهرمانی |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|