|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
پستها: 23
سپاس: 80
در 23 پست 227 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
برد راجر را علی رغم بدیهی بودن بهمه دوستارانش تبریک مگم به امید بهبودی وبازگشت تنها حریف راجر که بازی تیس دوباره جذاب واز این حالت یک طرف وکسل کننده خارج بشه |
|
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی امیرشکیلا به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
سلام آقا خوبی؟ اتفاقا بازیها چندان هم یک طرفه نیست بازی با نیکولای، راجر نزدیک بود که ست دوم رو هم بده بازی با آندریف هم به همین صورت البته من تعجب نکردم که این جملات رو از شما خوندم توی رولند گاروس هم از این سمپاشی ها کرده بودی ولی خوب عزیز من، وقتی رافا آماده نیست، بقیه که نباید بردهاشون لوث بشه تنیس همیشه ادامه داره و به آماده بودن رافا یا راجر و .... کاری نداره به قول سدریک پیولین: A Win is a Win |
|
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() نقل قول:
اعتراف به قدرت بالای راجر و وجود تفاوت فاحش بین رقبایش برای شما شده سمپاشی نمی دانم این موضوع جه ربطی به نقل شما از بزرگان تنیس شده گفتن اینکه هیچ کس حریف راجر نیست مگر یکی دو نفر شده سم پاشی میلاد خان به عنوان یک دوست ساده بهش ما بگو که دارید از منطق خارج می شوی موفق باشید |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی امیرشکیلا به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
نه اصلا از منطق خارج نشدم اصلا بازیها یک طرفه نیست با مثال هم ثابت کردم بازی با آندریف و داویدنکو توی رولند گاروس هم وقتی رافا حذف شد، فدرر پدرش در اومد تا قهرمان شد: مقابل تامی هاس و دل پوترو توی ویمبی هم بازی فینال پدرش در اومد حرفای شماست که از منطق به دوره |
|
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() نقل قول:
من فقط تا اینجا وظیفه داشتم که بگم موفق باشید |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی امیرشکیلا به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
آزاد استرالیا، 2010 , اولین گرنداسلم سال، اپن استرالیا , رافائل نادال، مدافع عنوان قهرمانی |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|