Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 11-15-2009, 01:23 AM   #11
M∂hdi
Author

آواتار M∂hdi

پستها: 3,313
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط navidballack نمایش پست ها
ببخشید میشه بگی قدرت واقعی رو چطوری تشخیص می دین
قدرت واقعی همونه که نادال بعد از برگشتش به بازی ها نشون داده نه اون بازی هایی که دو سال پیش انجام می داد شما باید وضعیت کنونی یک بازیکن رو در نظر بگیری نه اینکه در رویای بازی های سال های قبلش باشی
به هر حال نادال بعد از برگشتش تا حالا نتونسته در برابره تنیسور های top 10 به غیر از یک مورد بردی داشته باشه
شما هم بهتره خیلی امید به نادال نداشته باشی
سبک نادال یعنی مصدومیت و اگه بخواد به خودش فشار نیاره هم دیگه جامی رو نمی تونه ببره
در آخر بگم که راجر اگه حضور خوبی تو بازی های لندن داشته باشه صدر نشینیش تو رنکینگ تقریبآ تا قبل از رولند گاروس سال دیگه حتمیه

قدرت واقعی یعنی : بتونی در چند گراند اسلم قهرمان بشی مثل راجر و اون رو چندین سال تکرار کنی و اجازه ندی نامبر وان اون موقع از عنوان قهرمانیش دفاع کنه یا چند سال از رولند گاروس محروم بمونه . قدرت واقعی یعنی بعد دوران افت مشخص میشه ؟؟ خوب این نظره شماست . من طرفداره یک تنیسور هستم مثل شما اینکه امید داشته باشم یا نه یه مسئله شخصیه و با تمسخر کردن یا چیزای دیگه از بین نمیره عزیز !
نادال به هر کس باخته باشه یادم نمیاد که به نفر 49 رنکینگ باخته باشه اگه بود حتما اشاره کن لطفا / سبک دل پوترو هم خیلی شبیه به رافا هست پس اونم اگر مصدوم بشه نباید بهش امیدوار بود یا طرفداری کرد ازش ؟؟!

مسلما در رویای جام های قبل نیستم و طرفداره تنیسوری هستم که بعد از قهرمان یک گراند اسلم مهم حریفش رو در اغوش میگیره و تشویقش میکنه .. این برای من مهمه نه 20 تا عنوان قهرمانی
M∂hdi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش