|
![]() |
#1 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
همون استقلال با قلعه نوعی هم که قهرمان شد درسته که بهترین تیم بود ولی خواستن که بهترین تیم باشه ... وگرنه چنان تیم رو میبردن تو حاشیه و با داوری سر تیم رو میخوردن که عمرا قهرمان نمیشد در 99% مواقع قهرمان لیگ رو سیاستهای مملکتمون مشخص میکنه ... مثلا به نظرت چرا امسال بازی آخر فصل بین پرسپولیس و سپاهانه ؟! تا آخر فصل نگاه کن تا بهش برسی ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
من راستش قبول ندارم نمی گم که دستهای پشت پرده اصلا در کار نیست ولی تیم هم باید تیم باشه مثلا پارسال اگه ذوب آهن بازی آخر رو نمی باخت، کاری از دستهای پشت پرده بر نمیو مد. یا اون سال که استقلال به ملوان باخت. اگه نمی باخت قهرمان بود دیگه. یا مثلا اون سال که به استقلال اهواز باختن و عقب افتادن و .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Roger's Fan
پستها: 3,457
سپاس: 4,547
در 3,416 پست 18,618 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
دستهای پشت پرده اگه باشن تمرکز یه تیم رو بهم میزنن.
تیم با ترس و لرز میره تو زمین. مهاجم - مدافع همه از داور و عوامل دیگه میترسن. فشار خرد کننده ای به مجموعه تیم وارد میشه. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
ولی چرا نباید ببرن ؟ چرا ؟! اینقدر به تیم و بازیکنا فشار میارن که احتمال بردشون بسیار کم میشه بارها شده دیدم که یه بازیکن خوب لیگ برتری با موبایلش زنگ میزنه به یه مربی یا بازیکن دیگه و یک ساعت قبل از بازی نتیجه ی بازی رو میگره ! ![]() اینو اگه به چشم خودم ندیده بودم باور نمیکردم... بحث توهم توطئه نیستا واقعا دیدم که دارم میگم . تو هم میتونی باور نکنی ولی حقیقت همینه ... فوتبال ما اونقدر گنده که درست کردنش کار یک سال و دو سال نیست |
|
![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
راجر فدرر |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
.::. کلوپ هواداران رافائل نادال، اعجوبه ی دنیای تنیس .::. | koury | رافائل نادال (Rafa Nadal) | 352 | 10-05-2017 10:11 PM |
کلوپ هواداران نوواک جوکوویچ؛ سونامی صربستانی دنیای تنیس | koury | نواك جوكوويچ (Novak Djokovic) | 204 | 09-16-2016 07:50 PM |
گالري عكس هاي راجر فدرر | ROGER FEDERER | راجر فدرر (Roger Federer) | 572 | 07-13-2015 12:03 AM |
راجر فدرر از صعود به دیدار پایانی تنیس مسترز رم بازماند. | Mohammad_Joulaei | اخبار تنيس مردان | 3 | 11-28-2010 03:22 PM |
لحظه باور نكردني براي راجر فدرر | Mohammad_Joulaei | اخبار تنيس مردان | 1 | 07-07-2009 01:37 PM |