Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 03-31-2017, 08:38 AM   #11
ARY143
Senior Member

پستها: 167
سپاس: 669
در 149 پست 1,265 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : بحث ، گفتگو و تبادل نظر پیرامون مسترز میامی

با عرض سلام خدمت دوستان و همراهان همیشگی
امیدوارم تعطیلات خوبی را تا کنون گذرانده باشید و اوقات خوشتری نیز در ادامه داشته باشید

1- در بازی راجر و بردیچ که ست سومش کمی گره خورده بود و با وجود امکان اتمامش یه سود راجر با وضعیت راحت تر- با افت سرویس مخصوصا سرو اول ، دبل فالت های داده شده در حساس ترین زمان ها افزایش درصد خطا های و بروز کمی خستگی می رفت که باعث شکست و حذف راجر بشه ، ولی خوب راجر با تجربه بشتر و آمادگی ذهنی بیشتر و کمی هم چاشنی شانس تونست بازی را در بیاره و پیروز این مسابقه باشه .

2- شاید من اشتباه کنم ولی حس می کنم با عملکرد خیره کننده راجر از ابتدای سال تا کنون - راجر با یقین به پیروزی (اعتماد به نفس بیش از حد ) وارد بازی با بردیچ شد که برنده شدن ست اول هم به راحتی ،مزید بر علت شد - در ادامه با برگشت خوب بردیچ به بازی ، سرویس های خوب و بکهند وینر های متوالی نبض بازی را بدست گرفت و خودش را تحمیل کرد به راجر . در ست سوم هم باز مشاهد کردیم در گیم سرو راجر که با برنده شدنش بازی را می برد با دریافت 3 تا سرویس وینر بدجوری زیر فشار رفت و تا مرحله باخت نیز پیش رفت .

3- می رسیم به بازی راجر - کیریوس که شخصا خیلی منتظرش بودم و امید داشتم این یازی در همون ایندین -ولز اتفاق بیفته که با بیماری کیریوس اتفاق نیفتاد . کیریوس تفاوت های آشکاری در بازیش رخ داده - پختگی بیشتری در اداره بازی هاش به چشم می خوره - از اون رفتارهای احساسی از کوره در رفتن ها و میل به اتمام هر چه سریعتر پوینت ها خبری نیست ، حالا شاهد رالی ها بیشتر و گرفتن خطا از حریف و یا خلق موقعیت برای وینر از طرف کیریوس هستیم - سرویس هاش هم که از کیفیت عالی برخوردار هست . به شخصه معتقد هستم اگر مربی با تجربه و مدیر و مدبری بالای سرش باشه و خودش هم علاقه داشته باشه به پیشرفت در آینده نزدیک پتانسیل قرار گرفتن در تاپ تن و حتی مراحل بالاتر هم داره .

4- بازی امشب بین راجر - کیریوس جدال جوانی و تهور است در برابر تجربه و مدیریت باید دید کدام پیروز میدان خواهند بود ، بازی امشب چالش بزرگی خواهد بود برای راجر - اگر با رافا ، نواک ، اندی ، استین یازی داشت اینقدر برایم حساسیت نداشت که با کیریوس ، تیم ، زورو ، گوفین حساسیت دارد .

به امید دیدن بازی زیبا و پیروزی فرد لایقتر

ایام به کام
ARY143 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ARY143 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش