بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2016 > تورنمنت‌های پیشین (مردان) > آزاد فرانسه (Roland Garros)

آزاد فرانسه (Roland Garros)

2-16 خرداد - پاریس، فرانسه

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 05-25-2016, 10:46 PM   #3
ARY143
Senior Member

پستها: 167
سپاس: 669
در 149 پست 1,265 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : یک تنیس‌تاکرزی در پاریس: تجربه سفر و حضور در استادیوم با گزارش تصویری از گرند اسلم 2016 آزاد فرانسه

با عرض سلام خدمت تمامی عزیزان و همراهان همیشگی

بر حسب ادای تکلیف گزارش روز چهارم و آخرین روز حضور من در RG#16 تقدیم می کنم .

1- امروز همه چیز بر وفق مراد بود ، نه بارون می آمد که خیس بشیم و نه سرد بود که بلرزیم ( هرچند با تجارب روزهای اول مسلح بودم برای مقابله با سرما و بارندگی ) صندلی من هم در عالی ترین مکان ممکن بود درست کنار دوربین های ضبط تلویزیونی .

2- امروز بازی اول و دوم را بیخیال شدم جهت خرید سوغاتی و هدیه برای دو طفلان و همسرم ، به این ترتیب به هشون می گم که بیادشون بودم و همش تنیس نبود

3- بازی اندی که یک-یک شد زدم بیرون برای دیدن بازی این مرتیکه لات بی سرپا "Nick Kyrgios " آقا هرجوری حساب کنی تیپش - هیکلش - سکنات و وجناتش به همه چی می خوره الا تنیس گفتیم از نزدیک ببینیمش و چند تا عکس هم ازش بگیریم که بعد از این نسل طلائی احتمال زیاد پرچم دار تنیس میشه این بنده خدا ( جهت شوخی و مزاح بود این تعابیر - خودم به شخصه از طرفداراش هستم و فکر میکنم تنها کسی که امیدی هست بهش که ترمز نواک را بکشه این باباست اما به شرط و شروطه ها که اساتید فن باید در این خصوص صحبت کنند ) .

4- از برادرش هم عکس گرفتم ، نمی دونم مربی و کوچ هم هست یا همراهیش میکنه فقط ( ازش سوال کردم که آیا برادرش هست به شوخی گفت نه خواهرشه بعد گفت که شوخی کرده و تائید کرد که برادرش هست) .

5- بازی اندی هم که نگو و نپرس ، جهنمی بود جو استادیوم - هر کسی با این فرانسوی ها بازی داشته باشه توی این دو کورت اصلی اگه یکم شل بده سخت برگشتن و جمع کردن بازی با این جو سنگین و تشویق های بی امان . کار رافا اگر بخوره به سونگا در اینجا خیلی سخت خواهد بود .

6- روز آخر حضور من در اینجا هست و فردا به امید حق بر میگردیم سر خونه و زندگیمون و ادامه مسابقات را مثل شما عزیزان گل از تلویزیون دنبال می کنیم - ولی انصافا هیچ جا خونه آدم نمیشه

7- مطمئن باشید عزیزان به شرط حیات ، گزارش بعدی من از رولند گاروس در سال 2030 میلادی به حضورتان تقدیم خواهد شد آن زمانی که برای بازی های پسرم در اینجا او را همراهی خواهم کرد

روز و روزگار بر همگی شما عزیزان خوش
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg IMG_3820.JPG (80.8 کیلو بایت, 58 نمایش)
نوع فایل: jpg IMG_3819.JPG (82.5 کیلو بایت, 60 نمایش)
نوع فایل: jpg IMG_3818.JPG (78.6 کیلو بایت, 61 نمایش)
نوع فایل: jpg IMG_3817.JPG (103.6 کیلو بایت, 61 نمایش)
نوع فایل: jpg IMG_3816.JPG (88.3 کیلو بایت, 60 نمایش)
نوع فایل: jpg IMG_3815.JPG (55.8 کیلو بایت, 60 نمایش)
نوع فایل: jpg IMG_3814.JPG (71.4 کیلو بایت, 60 نمایش)
نوع فایل: jpg IMG_3821.JPG (91.6 کیلو بایت, 58 نمایش)
نوع فایل: jpg IMG_3822.JPG (93.0 کیلو بایت, 59 نمایش)
نوع فایل: jpg IMG_3823.JPG (87.7 کیلو بایت, 57 نمایش)
ARY143 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ARY143 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش