|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
پستها: 193
سپاس: 78
در 180 پست 723 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوله ، راجر ، نادال ، فرر
|
![]()
کاربر just nole از کجا اومده؟!!
من شدیدا هوادار نواک هستم ولی خجالت میکشم که همچین ادمی هوادار نواک باشه متاسفانه این کاربر بیش از حد بی شخصیت هست بازیکنان بزرگی مثل نادال فدرر که جای خود داره و... قابل احترام هستن این بیشعور بازیا چیه متاسفم برای همه چیز... لطفا دوستان قدیمیو خوب سایت دیگه پاسخ ایشون رو ندین و راجع به ترنمنت امروز بسیار جالب بود نادال که کاملا با پلن وارد زمین شد و خیلی خوب بود نسبت به بازیهای ضعیف اخیرش و بازگشت رویایی کریوس سپی واقعا خوب بود و انصافا جو ورزشگاه وحشتناک شد براش تا اینجا ترنمنت خوبی شده امیدوارم یه فینال جذاب رو هم در ادامه داشته باشه |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedfxfx به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Banned Users
پستها: 134
سپاس: 242
در 114 پست 334 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
بی شخصیت و بیشعور هم خودتی اونهم خیلی زیاد.بیش از حد! من اگر بفهمم واقعا تو این سایت اینقدر آزادی بیان ! هست که هربی شخصیت و بی فرهنگی به خودش اجازه بده اینجا را با خونه ش و کاربران را با خانواده اش اشتباه بگیره و هرچی دلش میخواد بگه و باهاش برخورد نشه منهم رویه ام را عوض میکنم و نجابت به خرج نمیدم جنابان مدیر جنابان ناظر تکلیف ما را مشخص کنید چرا کسی باید اینجا به راحتی به کاربران توهین کنه و باهاش مماشات شه؟ آیا من هم همانطور که شایستشونه جوابشون را بدم باهام برخورد نمیشه!؟ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ... پستی پر از ادب! حرفی ندارم فقط اینکه من عذر میخوام!! ویرایش توسط saeedfxfx : 01-26-2015 در ساعت 10:39 AM |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedfxfx به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Banned Users
پستها: 134
سپاس: 242
در 114 پست 334 بار سپاسگزاری شده
|
![]() |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Just Nole به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedfxfx به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 | |
Senior Member
پستها: 243
سپاس: 2,455
در 213 پست 1,323 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آخه این شد سوال.معلومه پادشاه روجر فدرر
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
مدتها بود تو سایت پستی نمیزدم گفتم شروع فصل جدید... مکررا دیدم این بنده خدا نامربوط مینویسه ، پست های نامربوط ، توهین و... هیچ بار فنی هم نداره تاحالا یه بار تو کورت پا گذاشته؟! اگه کسی یکبار فقط تو زمین انرژی بذاره و...متوجه میشه کسی مثل فدرر که تا اینجا این همه هوادار پیدا کرده چقدر زحمت کشیده نادال همینطور و نواک ضمنا ممنون از محبت شما ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
پستها: 145
سپاس: 595
در 134 پست 571 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر،شاراپوا
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Dariush.roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|